Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba bende katılablir miym aranıza ? 23 yaşındayım. Yeni anne oldm sayılır 7 aylık bebeğim var. Günlük 15.000 - 20.000 adım arası atıyorum. Her sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum. Emzirdiğim için sıkı diyet uygulayamıyorum. Ekmek yemiyorum öğünlerim az az. Motivasyona çok ihtiyacım oluyo. Burayı çok cana yakın buldum. Umarım bnide kabul edersiniz. Aktif spor yapan biriyim. Şuan 63 kg dayım. 165 boyum var. Kilo takıntısı olan biriyim. Hiç bu kdr almamıştım. 63 ile hamile kaldm 77 ile doğum yaptm. Aldığım tüm kilolar gitti ama sanki fizik eski fizik değil gibi. Hedefim şuanlık 58. En son 55 olmak istiyorum. Kurallarınızı okudum ve okeyledim

hosgeldun aramiza benim de boyum seninle ayni sayilir 1.66 ben de 58 olmak istiyorum ama kilom senden fazla 65 iken 2 gundur deli gibi yedim birden 68 lere ciktim odemdor insallah ama bnde bunkiloya 8 senedir hic gelmemistim cok mitsuz ediyor beni sen yine iyi dogum yapmissin da ondan almissin neysem hadi basliyoruz artik dimi soylen soylen nereye kadar:)

Kizlar su misafor isi beni bitirdi ne vuzel eve pasta borek girmezken esim de birakmisken gunlerdir evde bir ton hamurisi kendimi tuttum tuttum ama nereye kadar nefis bu da kardesim ya dun ne bulduysam gomdum agzima sonrasi tabi pismanlik

Kizlar su misafor isi beni bitirdi ne vuzel eve pasta borek girmezken esim de birakmisken gunlerdir evde bir ton hamurisi kendimi tuttum tuttum ama nereye kadar nefis bu da kardesim ya dun ne bulduysam gomdum agzima sonrasi tabi pismanlik
canım öyle oluyor .
dikkat etmeliyiz ama göz dönüyor .
Akşam
Eki Görüntüle 2111420

Aksam yemeğinden sonra

1 kupa form cay

Son ara

Eki Görüntüle 2111421
cahım son ara dediğin ne ki. tabaktaki yani. güzel görünüyor

yeşil çay tarifini çok beğendim.
bu tarifi sabahvesen de yapıyordu .
beğeniyordu. öyle hatırlıyorum.
yeşil çay almam lazım öncelikle ama .
sen ne marka alıyorsun yeşil çayı.

günaydın
hamilelikte vucut formunda değişiklik olur .yağlanma olur .
ama bebek hele 1 yaşına gelsin . vucut kendini toparlıyor . sen de dikkat ediyorsun zaten .
çok normal yaşadığın şeyler
bence istediğin kiloya varırsın.

Merhaba Tuğçe seni burada görmek te güzel hoşgeldin hamilelikte beraber aldık ama sen ne güzel vermişsin tabi ben 28 kilo alınca hemen gitmedi hallederiz inşallah canım senin sarı şeker napıyo masallah yakışıklı kuzuna

@demirleke
Ben 2 paket yeşil çay, bir paket form çay ile demliyorum
Bu meyve suyu sisileri oluyor cam uzun. Benim ondan vardı onla tam ölçü oluyor. Onu yapıyorum masaya koyuyorum üzerine de sıcak tutmak için bir çaydanlık örtük var, onu ortuyorum yarım gün ılık kalıyor ılık içmesi daha zevkli bence

Heeey noluyo orada yarış yapıyoruz burada şaka bir yana insan olunca dayanamıyor ya en iyisi hiç eve sokmamak ama bazen de mecbur kalınıyor benim adamda benden ıspanaklı börek istedi ama yapmayacağım çok kilo aldın sen dikkat et yoğurtlu yapacam dedim aksi takdirde sen yemezsen yeme bize yap diyecekti :)

anladım canım .
form çayların da tadına alışmak zaman alıyor . alışınca kolay içmesi de.
şimdi canım hiç çekmiyor . evde var aslında form çayı . geçen yıldan beri duruyor .
elim gitmiyor bi türlü ona.

Benim de cokmictigim birşey değil ama bir aydır bagirsaklarimda sorun olunca kul,aldım iyi geldi
Ben doğadan kullaniyorum tadı tuzu yok

Bir de akşamları türk çayı icmiyoruz eşimle, kahve ve yeşilçay. Bir kaç gün bir de adaçayı ihlamur demliyorum.
ondan damagim da alıştı sanırım bitki cayina

yaristayiz canim merak etme sen ama kac gundur tuttum bugun artik son grup gelcek dun bir patladil pir patladim yani hic sorma ama tabiki pes etmek var mi asla yok

adaçayı ve ıhlamur severim.
hibiskus severim . iş yerinde de var . demlemesi kolay .
onu da seversiniz tavsiye ederim.
meyvemsi bi aroması var .

Eveet tabi başlıyoruuuzz o yağları teek teek yakıcaaz :) öğünlerine dikkat et canım. Kendimizi frenleyelimm. Yürüyüş yaparken hep hayal kuruyorum. İstediğim fiziğe kavuşmuş istediğim kıyafetleri giymiş olarak. Bana çok iyi geliyor.

günaydın
hamilelikte vucut formunda değişiklik olur .yağlanma olur .
ama bebek hele 1 yaşına gelsin . vucut kendini toparlıyor . sen de dikkat ediyorsun zaten .
çok normal yaşadığın şeyler
bence istediğin kiloya varırsın.[/QUOTE]
İnşallah cnm hepimiz varırız hedefimize

Oyy senide görmek güzel canımm. Sarı şekerim iyi valla büyüdü 7 aylık oldu :) . Kilo bünyeden bünyeye değişiyo cnm ya. Bnde anlamadm gidi verdi. Şuan vermektr oldukça zorlanıyorum bende. Şuan yürüyüşten geldim. 9.348 adım atmışım. Sende bol hareket et öğünlerine dikkt et bol su iç. 3 aya dışardan görünür değişimin .

Eklentiler

• IMG_20180210_144254_716.webp
    22 KB · Görüntüleme: 35
Sabah pek iştahım yoktu.
09.30
- Yarım haşlama yumurta
-3 dal marul
-2 dilim domates
-1 bardak ılık limonlu su
-1 tatlı kaşığı çökelek yedim. Yediklerim toplam 60 kaloriydi.

Ardından yarım saat sonra yürüyüşe çıktım.
9.348 adım attım.
6.44 km yol yapıp / 328 kalori yaktım.

Eklentiler

• Screenshot_20180215-121845.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 29
Oyun masallah kycuk kivanc cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…