- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
En son ara öğün işte cnm :)canım öyle oluyor .
dikkat etmeliyiz ama göz dönüyor .
cahım son ara dediğin ne ki. tabaktaki yani. güzel görünüyor
yeşil çay tarifini çok beğendim.
bu tarifi sabahvesen de yapıyordu .
beğeniyordu. öyle hatırlıyorum.
yeşil çay almam lazım öncelikle ama .
sen ne marka alıyorsun yeşil çayı.
günaydın
hamilelikte vucut formunda değişiklik olur .yağlanma olur .
ama bebek hele 1 yaşına gelsin . vucut kendini toparlıyor . sen de dikkat ediyorsun zaten .
çok normal yaşadığın şeyler
bence istediğin kiloya varırsın.
yok kuzum. onun ne olduğunu anlamadım . ekmek mi. onu sordum. pankek de olabilir diye düşündüm de .En son ara öğün işte cnm :)
maşallah . bu hızla gidersen . çok hızlı vereceksin kilocuklarını.Oyy senide görmek güzel canımm. Sarı şekerim iyi valla büyüdü 7 aylık oldu :) . Kilo bünyeden bünyeye değişiyo cnm ya. Bnde anlamadm gidi verdi. Şuan vermektr oldukça zorlanıyorum bende. Şuan yürüyüşten geldim. 9.348 adım atmışım. Sende bol hareket et öğünlerine dikkt et bol su iç. 3 aya dışardan görünür değişimin .
Ay cnm inşş.maşallah . bu hızla gidersen . çok hızlı vereceksin kilocuklarını.
ben de bugün öğlen yemeğinde maşallah güzel kaçırdım .SBH
Yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek
Ara
Hurma
Öğlen
Ciğer sote yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam
Yeşil fasulye
Havuç taraftar
2 dilim ekmek
Ben gün içinde iyiyim ama akşamları çayın yanına eşime birşeyler koyuyorum tirtikliyorum, meyve de aynı şekilde olunca kaçıyor biraz.
afiyet olsun . akşama ne yiyeceksin .Ara öğün tüketmedim. Öğle için 7 yaprak sarması ve 1 ayran içtim
Evt canım emziriyorum 7 aylık bebeğim hemde ek gıda yiyor. Çorba püre vs. Akşama çorbayla kapanış yapıcam gbi..afiyet olsun . akşama ne yiyeceksin .
vermen gereken kilolar var . ama dikkat et kendine.
emzirme dönemindesin değil mi hala.
Muzlu unsuz pankek canım. Muz, yumurta kabartma tozu sutyok kuzum. onun ne olduğunu anlamadım . ekmek mi. onu sordum. pankek de olabilir diye düşündüm de .
aaa bunu deneyeceğim . severim böyle şeyleri . tanks şekerimMuzlu unsuz pankek canım. Muz, yumurta kabartma tozu sut
Rica ederm cnm muz tadı ve kokusu oluyor :) bende severim değişik şeyleriaaa bunu deneyeceğim . severim böyle şeyleri . tanks şekerim
Tarif verir misn canım kalorisi kaç blgin var mıMuzlu unsuz pankek canım. Muz, yumurta kabartma tozu sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?