- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Çok geçmiş olsun canım ne güzel mağdur olmamışsın
Bu kurabiye muhabbeti benim aklımı başımdan alacak az kaldıSabah
Yarim elma 2 kasik yulaf 3 badem yrim ceviz
Aksam
Tavuk salata
Ewimin getrdigi 2 kurabiye minik ama enfessss
Ayy cnm cok ozur dilerim sakin almasin tamam unut gitsin:)Bu kurabiye muhabbeti benim aklımı başımdan alacak az kaldı
Hoşgeldin canımGunaydin sevgili diyettaslarim,
Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.
canım benim . ezdirme kendini .sen nasıl davranacağını bilirsin canım .
.
Aynen cnm ama o 8 senelik elemancanım sen bakma kimseye.
zamanla anlaşılır kimin ne olduğu. bırak kıskanç şey .
Ezemeyecegi için bileniyor cnm ben üniversite mezunuyum o lise diye
canım benimameliyat sonrasi hareket etmedigim icin 3 kilo almistim 1 kilo vermisim su an 54 civariyim sanirim. kahvaltida yarim simit ve lor yedim.
afiyet olsun şekercim.Sabah
Eki Görüntüle 2116423
ara
1 hurma
1 Yeşilçay
1 şekersiz çay
öğlen
salata
yoğurt
kuru fasulye
turşu
ara
1 sütlü espressso azıcık tatlandırıcı attım
1 elma
1 bardak şekersiz çay
Aksam
Eti yağsız pişirdim o Tava da soğan halkasını da etin kendi yağında pişirmiş oldum
Eki Görüntüle 2116424
Son ara öğün
1 fincan sade türk kahvesi
Yoğurt içinde kuru kayısı ceviz kürü üzüm var
benim de akşamım güzel başladı.
güzel bi yoğurtlu mama yaptım.
ardından 1 kare bitter
1 kaşık kuru fasülye. bol pulbiberli yedim.
yani sonra kerevizli ıspanak yaptım . bugün için . ondan da yedim 1 kaşık . maşallah . boğaz tam açık. istanbul boğazı sanki.
olsun canım . 8 senelik eleman ise . daha iyi tanıyorlardır . ne yapmak istediğini daha iyi anlıyorlardır .sen takma . sen çizgini bozma.Aynen cnm ama o 8 senelik eleman
canm senle ayni durumdayim aclik ve tatli krizine griyorum ama kendimi tutuyorum en fazla 1 2 minik kurabiye ve kahve dun gece acliktan uyuyamadim mesela sislik desen vae odem desen var ama tutuyorim bu donem bitsin borden vericez bak gorceksin tarcinli sut ici dum gece lavobaya uyandim dedim ki butun mitfagi gom karnina ama yapmadim tuttum sende tutBugünkü yediklerim
Sabah
2 kaşık kadar kısır (sonunda bitti)
Öğle
1 köfte
2 kaşık pilav
Yeşil çay
Küçük dilim cheesecake
Akşam
1 kase sebze çorbası
2 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Tadımlık mısır ekmeği
Çay
Türk kahvesi
Nescafe
Gün bitti.
Kendimi zor tutuyorum adet olacam herşeye saldırmak istiyorum aklıma A aaadddaaa geliyor geri duruyorum bu hafta sanırım beni geçersin canım ben fena şişim yarın adet olursam belki cumaya kadar inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?