Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen cnm ama o 8 senelik eleman
Canım konunun başını tam okuyamadım ama kafana takma hayatın her yerinde var zor haset ve fesat insanlar, önüne bak derim, rabbim doğrunun yanındadır her zaman, ve adaleti asla şaşmaz , Allah kolaylık versin

öğlen yemeğim.
kerevizli ıspanak yemeği
küçük kase kurufasülye.

1 adet kapya biber
şimdi kahve

akşam evde mercimek çorbası var.
köfte çıkardım buzluktan . köfte kızartırım .1 tane yerim sanıyorum. fazla yiyemiyorum bu tür şeyleri

yukarki mamaların öncesinde yediğim yoğurtlu keten tohumlu chia tarçınlı mama.
ev yoğurdu
Sağlıklı beslenen güzel yol arkadaşlarım sizleri gıptayla izliyorum

Ben bir sağlıklı bir boşvermiş ah bu yoğunluk bu koşturmaca tam düzen tutturuyorum tekrar alt üst oluyor

Mesela bugün yine toplantım olduğu için;
Sabah
kıymalı pide ve poaça yedim

Öğlen
Toplantıda ikram edilen yöresel kağıt kebabımızın yarısını yedim

Ve şuan patlayacak gibiyim sanki akşama yemek yooookkk

siz neler yediniz öğlende. ve akşama ne yiyeceksiniz .
menüleri alsam. -+

canım senin gibi beslendim geçen haftalarda. simit poğaça vs . ay bi şey olmaz dedim. canım çekti dedim. 1 kilodan fazlası geldi bana yapıştı.
o yüzden yeniden başa döndüm . sağlıklı beslenmek istiyorum

ne çabuk alıyoruz yaaaa verecez diye de çatlıyoruz bazen, tam kıvama gelmiştim aslında düzen kaçtı mı tüm sindirim sistemide alt üst oluyor benim, artık dur diyorum veee akşama yoğurt ve meyve yiyeceğim yemek yoookk

Dün akşam 6da
Yayla çorbası bir kepçe ve beşamel soslu tavuk yedim .beşamel sos ve corbadaki sehriyeden dolayı ekmek yemedim.

Akşam 9 gibi de yarım portakal yarım ekmek yedim.

Sabah dışarıda yedim 2 dilim ıspanaklı börek yedim hazır yufkayla yapılmış.

Telafi için öğlen yemek yemiyorum.
Yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyeceğim sadece.

Akşama da mercimekli köfte yapacağım. Yine ekmek yemem insallah

evet canım .
onu ye. çok iyi
bol da su iç üstüne
ayran gibi olsun midende
şaka maka tok oluyorsun su da içince

birde hızlı alınan kilo daha hızlı veriliyor . buna da inanıyorum. çünkü sanki yine ibre düşüşe geçti.

ay ekmek yeme canım .
kız ne yapıyor . bu mamalardan yiyor mu. beslenme konusunda nasılsınız .

ay ekmek yeme canım .
kız ne yapıyor . bu mamalardan yiyor mu. beslenme konusunda nasılsınız .
Kresten sonra beslenme konusunda iyiyiz maşallah..
Orada herşeyi yiyor, evde de mirin kirin etmiyor. Önceden ıspanak patlıcan felan yemezdi. Şimdi ıspanak yyeyince çok güçlü olduğunu söylüyor :).

Kreste öğretmenlerin sözünü fazla onemsiyor hatta.
Dün bir seyi yanlış anlamış, geç gitmişti evde kahvaltı yaptın mı diye sormuşlar. Bizim kız da evde kahvaltı yap anlamış. Sabah uyanınca tutturdu ki evde kahvaltı yapmam gerek, öğretmenim öyle dedi diye :)
Ağladı kahvaltı yapmadan evden çıkmadı. Sonra öğretmeniyle konuştuğumda yanlış anlamış demek dedi

hahah. kıyamam ya.
bak sen .
çok iyi olmuş ıspanak yemesi.

benim ufaklık orda da ev de de sevmediği birşey oldu mu yemiyor, dediğim dedik, iştahlı b,r çocuk değil malesef, ama bazen benim yediremediğim şeyleri yedirdikleri oluyor gerçekten

benim ufaklık orda da ev de de sevmediği birşey oldu mu yemiyor, dediğim dedik, iştahlı b,r çocuk değil malesef, ama bazen benim yediremediğim şeyleri yedirdikleri oluyor gerçekten
Benim.kizim da HiC iştahlı değil malesef. Ama önceden daha sorunluydu şimdi geçmişe göre daha iyi.
Balık yağı kullandım geçen sene çok bir etkisi olmadi. Yazın multivitamin başladım iştahı açıldı çok güzel. Şişeyi bitirmedik.

Kisin aynı iştahsızlık başlayınca yine bir kaç gün kullandım iştahı yine acildi.

Sürekli kullanarak daha iyi belki ama iştahı kapanınca kullanıyorum bir süre sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…