Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ben kullanıyorum hep multivitamin dönüşümlü olarak yoksa benimki hiç yemez, ben arada alerjisi de olduğu için alerji ilacı niyetiyle spraktin veriyorum o da iyi oluyor

canım ben kullanıyorum hep multivitamin dönüşümlü olarak yoksa benimki hiç yemez, ben arada alerjisi de olduğu için alerji ilacı niyetiyle spraktin veriyorum o da iyi oluyor
Ben onun yan etkilerinin çok olduğunu okumuştum. Bizim Dr polivit i uygun gördü. Bir de eczacı tavsiyesiyle Multi sanastol aldım. Onları veriyorum ara ara.

Yemeyen çocukla çok zor.

Ben onun yan etkilerinin çok olduğunu okumuştum. Bizim Dr polivit i uygun gördü. Bir de eczacı tavsiyesiyle Multi sanastol aldım. Onları veriyorum ara ara.

Yemeyen çocukla çok zor.
evet canım zaten sürekli vermiyorum 6 ayda bir alerji ilacının yerine veriyorum, biliyorsun spraktin aslında alerji ilacı, bende marnys junor veriyorum o da çok güzel bir vitamin, harnup pekmezi veriyorum, kendim yaptığım doğal antibiyotik var onu veriyorum gerçekten çok güzel koruyor tavsiye ederim.

Bende kışın sürekli Harput pekmezi veriyorum

Kendi yaptığın antibiyotik nasıl ?

bozma moralini canimcim ueniden basla lutfen

Bn sabah yulafli ananasli ve2 cevizli kahvalti yaptim.oglen arkadasimdayidim 2 dilim kizarmis tam b ekmegi ve peynir 5 tane de zeytin yedim bir adet de kurabiye

Teşekkürler canım . Yapayım ben de. Sadece hasta olduğunda mı veriyorsun ?
yok canım koruma amaçlı hergün aç karına 1 tatlı kaşığı veriyorum, hastaykende devam ediyorum, Allahın izniyle bu kış biz hiç antibiyotik kullanmadık, hem koruyor hemde hastayken faydası oluyor, hemen yap ama 15 günde tam kıvama geliyor, ben 3. kavanoza başladım yeni

Taze zencefil alıp yaoayim canım. Peki kavanoz büyüklüğü ne kadar

Bana gunaydin size tunaydin olsun.
Bu Cuma ben de tartilip baslangic kilomu bildirerek diyet ve spora basliycam. aldigim 2 kiloyu vermem lazim. malum verilecek kilo az olunca vermek daha zor oluyor gram gram gidiyor.
Kahvaltida 1 kasik lor, yarim dilim ekmek, 5-6 zeytin yedim. simdi sekersiz bitki cayi iciyorum. ara ogun yemiyorum. oglen salata ve corbayla gecistiricem belki birazda meyve yerim. aksam icin ne pisirecem karar vermedim daha ama patatesli bisey olmasi sart. cunku bir ciftliken koca bir torba patates verdiler ziyan olmasin kullanayim istiyorum. acaba firinlayip kumpir tarzi biseymi yapsam? mayonez falan koymam sadece tursu ve kasar peyniri koyarim hafif olur.

Çok geçmiş olsun canım..Eşine de bravos...hoşgeldin aramıza...

sabah kahvaltım saat : 8:45
tahıllı kepek ekmek arası sandwiç
2 çay

saat : 11:00
1 türk kahvesi

öğlen yemeğim saat: 14:00
çorba
çeyrek porsiyon pilav
çeyrek porsiyon nohut
ayran

aralarda çay

akşam yemeğim saat : 19:00
yeşil mercimek çeyrek porsiyon
yarım dilim börek
1 kase yoğurt

ve bugünü böyle bitiriyorum inşaallah acıkırsam su içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…