canım ben kullanıyorum hep multivitamin dönüşümlü olarak yoksa benimki hiç yemez, ben arada alerjisi de olduğu için alerji ilacı niyetiyle spraktin veriyorum o da iyi oluyorBenim.kizim da HiC iştahlı değil malesef. Ama önceden daha sorunluydu şimdi geçmişe göre daha iyi.
Balık yağı kullandım geçen sene çok bir etkisi olmadi. Yazın multivitamin başladım iştahı açıldı çok güzel. Şişeyi bitirmedik.
Kisin aynı iştahsızlık başlayınca yine bir kaç gün kullandım iştahı yine acildi.
Sürekli kullanarak daha iyi belki ama iştahı kapanınca kullanıyorum bir süre sadece
Ben onun yan etkilerinin çok olduğunu okumuştum. Bizim Dr polivit i uygun gördü. Bir de eczacı tavsiyesiyle Multi sanastol aldım. Onları veriyorum ara ara.canım ben kullanıyorum hep multivitamin dönüşümlü olarak yoksa benimki hiç yemez, ben arada alerjisi de olduğu için alerji ilacı niyetiyle spraktin veriyorum o da iyi oluyor
evet canım zaten sürekli vermiyorum 6 ayda bir alerji ilacının yerine veriyorum, biliyorsun spraktin aslında alerji ilacı, bende marnys junor veriyorum o da çok güzel bir vitamin, harnup pekmezi veriyorum, kendim yaptığım doğal antibiyotik var onu veriyorum gerçekten çok güzel koruyor tavsiye ederim.Ben onun yan etkilerinin çok olduğunu okumuştum. Bizim Dr polivit i uygun gördü. Bir de eczacı tavsiyesiyle Multi sanastol aldım. Onları veriyorum ara ara.
Yemeyen çocukla çok zor.
Bende kışın sürekli Harput pekmezi veriyorumevet canım zaten sürekli vermiyorum 6 ayda bir alerji ilacının yerine veriyorum, biliyorsun spraktin aslında alerji ilacı, bende marnys junor veriyorum o da çok güzel bir vitamin, harnup pekmezi veriyorum, kendim yaptığım doğal antibiyotik var onu veriyorum gerçekten çok güzel koruyor tavsiye ederim.
bozma moralini canimcim ueniden basla lutfenne çabuk alıyoruz yaaaa verecez diye de çatlıyoruz bazen, tam kıvama gelmiştim aslında düzen kaçtı mı tüm sindirim sistemide alt üst oluyor benim, artık dur diyorum veee akşama yoğurt ve meyve yiyeceğim yemek yoookk
http://www.nefisyemektarifleri.com/zencefilli-dogal-antibiyotik-mutlaka-evinizde-bulunsun/Bende kışın sürekli Harput pekmezi veriyorum
Kendi yaptığın antibiyotik nasıl ?
Başladım canım inşallah bir gazla tekrar :)bozma moralini canimcim ueniden basla lutfen
Teşekkürler canım . Yapayım ben de. Sadece hasta olduğunda mı veriyorsun ?
yok canım koruma amaçlı hergün aç karına 1 tatlı kaşığı veriyorum, hastaykende devam ediyorum, Allahın izniyle bu kış biz hiç antibiyotik kullanmadık, hem koruyor hemde hastayken faydası oluyor, hemen yap ama 15 günde tam kıvama geliyor, ben 3. kavanoza başladım yeniTeşekkürler canım . Yapayım ben de. Sadece hasta olduğunda mı veriyorsun ?
Taze zencefil alıp yaoayim canım. Peki kavanoz büyüklüğü ne kadaryok canım koruma amaçlı hergün aç karına 1 tatlı kaşığı veriyorum, hastaykende devam ediyorum, Allahın izniyle bu kış biz hiç antibiyotik kullanmadık, hem koruyor hemde hastayken faydası oluyor, hemen yap ama 15 günde tam kıvama geliyor, ben 3. kavanoza başladım yeni
canım 250 lik konserve kavanozu yetiyor malzemelerin üzerini geçecek kadar bal koymak gerekiyor zaten, sen göz kararı bir bakTaze zencefil alıp yaoayim canım. Peki kavanoz büyüklüğü ne kadar
kuru fasulye bulgur pilavı var akşamasiz neler yediniz öğlende. ve akşama ne yiyeceksiniz .
menüleri alsam. -+
tamamdır canımsersum canım sen bize yine liste sırası yap ta cuma günü muallakta kalmasın bu hafta ben yaparım
Ellerime saglik cnimmmliste sıramız...
2 Mart @nadalvanos
9 Mart @sabahvesen
16 MartSeylanin Gunlugu
23 Martmesmeser
30 Mart A aaadddaaa
6 Nisanokuyucuu
13 Nisanficans
20 NisanSvltr
27 Nisansersum
4 MayısSafransari
Çok geçmiş olsun canım..Eşine de bravos...hoşgeldin aramıza...Gunaydin sevgili diyettaslarim,
Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?