Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

AY CNM HOŞGELDİNNNNNN

yani bir süre sonra yazma isteği doğuyor insanın içinde zorunluluk değilde istek diyelim yani :) sevindim geldiğine kilo aldığımızda oluyor verdiğimizde burada herkes çok iyi destek oluyor hepsinden rabbim razı olsun :)

başarılar olsun sana ..aramıza hoşgeldin...

Kızlar english home internet sitesinde çok güzel indirimler var alışveriş yapacam bir türlü yapamadım yoğun galiba delirdim

Hoşbulduk canımcım:)
Evet aynen öyle isteyerek yazdım, zaten isimlere çok aşinayım o yüzden tanıyor gibi yazdım herkesi:)) bu hafta kim birinci oldu tebrik edemedim ama:)

Hoşgeldin canım aramıza :)

Selam kızlar

sersum canım çok geçmiş olsun dikkat et çabuk geçer inşallah dinlenmeyle

Bu ara çok gelemedim kızlar menüler de idare eder arada kaçırdığımda oldu ama bu hafta hergün yürüdüm

Geçen hafta 74.8

Bu hafta 74.2

Fark 600 gr

% 0.802

28 Mayısa bilet aldık inşallah 29 Mayısta ordayız.
28 Haziran’da da eşim ve klinikteki çalışanlar gelecekler iki haftada onlar kalacaklar türkiye’yi gezdireceğiz. Bu sene Türk hava Yollarına çalıştık resmen dokuz tane bilet aldık.

canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumu

canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumu

Daha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım

harika ficanscim cok sevndim sana da kuzuna da daha sik gel tabi motive oluruz.
Ben artik cok skildim cnm git gel ayni kikolardan artik vericez ve sonsuza kadar kurtulucaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…