Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgiliokuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba
Şimdilik hoşçakalın
başarılar olsun sana ..aramıza hoşgeldin...Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgiliokuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba
Şimdilik hoşçakalın
Hoşbulduk canımcım:)AY CNM HOŞGELDİNNNNNN
yani bir süre sonra yazma isteği doğuyor insanın içinde zorunluluk değilde istek diyelim yani :) sevindim geldiğine kilo aldığımızda oluyor verdiğimizde burada herkes çok iyi destek oluyor hepsinden rabbim razı olsun :)
Hoşbuldukbaşarılar olsun sana ..aramıza hoşgeldin...
Hoşgeldin canım aramıza :)Arkadaşlar merhaba,
Şimdilik hoşçakalın
Hoşbulduk..Hoşgeldin canım aramıza :)
Hoşbulduk canımcım:)
Evet aynen öyle isteyerek yazdım, zaten isimlere çok aşinayım o yüzden tanıyor gibi yazdım herkesi:)) bu hafta kim birinci oldu tebrik edemedim ama:)
28 Mayısa bilet aldık inşallah 29 Mayısta ordayız.evet burası daha rahat . genellikle paylaşım yapabilenler yapıyor .
zorlama yok.
ben de cuma yarışmasına bi ara gittim. iyi insanlar ama anladım ki sıkıntılı disiplin konusu.
büyüdükçe öğrenir o da ablaları gibi.
bahçen var biliyirom .
yazın gelecek misiniz . hangi ay geliyorsunuz .
canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumuSelam kızlar
sersum canım çok geçmiş olsun dikkat et çabuk geçer inşallah dinlenmeyle
Bu ara çok gelemedim kızlar menüler de idare eder arada kaçırdığımda oldu ama bu hafta hergün yürüdüm
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.2
Fark 600 gr
% 0.802
Okumuştum aslında ama unutmuşum:)akşam üzeri belli oluyor cnm kurallar falan ilk sayfada bakarsın cnm :)
Şeker yok içinde cnm ufak bir kare bitter ancak :) eklediğim saatten çok önce yedim :)ay bu mama çok güzel . ama şeker oranı yüksek mi olmuştur. geç yemişsin
Eline saglik canimkilo verenler
@nadalvanos
A aaadddaaa
@seylaningunlugu
ficans
kilo alanlar
@safransari
yazarhanim35
Aynı kalanlar
O okuyucu
canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumu
kilo verenler
@nadalvanos
A aaadddaaa
@seylaningunlugu
ficans
kilo alanlar
@safransari
yazarhanim35
Aynı kalanlar
O okuyucu
harika ficanscim cok sevndim sana da kuzuna da daha sik gel tabi motive oluruz.Daha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?