yedim canım hızlıcaYedin mi canım yemek ?
Afiyet olsun canımyedim canım hızlıca
1 kase kadar kurufasülye.
1 kırmızı elma
1 greyfurt
Canım eşimin memleketine değil kendi memleketime gidiyoruz ben Tekirdağ lıyım Trakya yolcusu kalmasın beyaaneresi eşinin memleketi ki . iyi yolculuklar şimdiden. bavul hazırladın mı.
Canım sende beni teşvik ettin bugünkü içecekler hazırlandı hadi şimdi içelimN nnnadal aklıma getirdin tekrar hayatım başladım yenidenbu şişe işte biter inşallah, evdede içiyorum 2,5 litreyi bulur bugün içtiğim inşallah
Eki Görüntüle 2122996
Sabah;
1,5 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
4 parça peynir
1 dilim ekmek ve 1 bardak çay
Ben öğle arası komşularımın yanına gittim kahve molası
Can komşucuğum ısrarla yemek koyayım demesine rağmen bir büyükçe kase yoğurt içine de bir tane elma doğradım afiyetle yedim, üzerinede medine hurması yedim 3 tane tatlı niyetine ve türk kahvesi
Afiyet olsun kızlar ben yine sabah-öğle bir ettim saat 11 buçukta 5 tane kasap köfte yedim yanına birşey yemedim birkaç gündür et yemiyordum vücudun ihtiyacı olduğunu düşündüm bide emzirdigim için sanki bebeğimin rızkını çalıyormuş gibi hissediyorum demirleke hani sen emzirmeyi bırakınca diyete başladım demişsin ya acaba ben kötü annemiyim soruları beynimde döndüyedim canım hızlıca
1 kase kadar kurufasülye.
1 kırmızı elma
1 greyfurt
Ne bunlar canım ?? Afiyet şifa olsunCanım sende beni teşvik ettin bugünkü içecekler hazırlandı hadi şimdi içelim
Eki Görüntüle 2123061
Bende 3 ay omce 3 hafta kadar yapmistim. itabini da alil okumustumaslında karatay diyeti çok katı bir diyet . bize göre yani.
ablam kitaplarını almıştı.
75 kilodan 55 kiloya düştü. ve sanıyorum 25 yıldır 75 kiloydu ve veremiyordu. ince kemikli olduğu için 90 kilo gibi duruyordu kilosu , şimdi çıtır oldu. 2 yıldır koruyor kiloyu. almadı hiç. sağlıklı besleniyor vs . ama eskisi kadar katı diyete bağlı değil . dengeliyor .
Canım öğün atlamasan daha iyi aslında senin için hem emziriyorsun, hem öğün atlayınca vücut daha çok depoluyor çünkü zor zamanlara enerji lazım aç bırakıyorsun yaAfiyet olsun kızlar ben yine sabah-öğle bir ettim saat 11 buçukta 5 tane kasap köfte yedim yanına birşey yemedim birkaç gündür et yemiyordum vücudun ihtiyacı olduğunu düşündüm bide emzirdigim için sanki bebeğimin rızkını çalıyormuş gibi hissediyorum demirleke hani sen emzirmeyi bırakınca diyete başladım demişsin ya acaba ben kötü annemiyim soruları beynimde döndü
hayatım . zaten ben 62 kiloydum. belki başka insanlara göre diyetteydim .Afiyet olsun kızlar ben yine sabah-öğle bir ettim saat 11 buçukta 5 tane kasap köfte yedim yanına birşey yemedim birkaç gündür et yemiyordum vücudun ihtiyacı olduğunu düşündüm bide emzirdigim için sanki bebeğimin rızkını çalıyormuş gibi hissediyorum demirleke hani sen emzirmeyi bırakınca diyete başladım demişsin ya acaba ben kötü annemiyim soruları beynimde döndü
he ya bu ne gııCanım sende beni teşvik ettin bugünkü içecekler hazırlandı hadi şimdi içelim
Eki Görüntüle 2123061
Soldaki dukan içeceği ortadaki su sağdaki de tarçınlı su tezgahta durursa içiyorum yoksa su içmeyi unutuyorum dün akşama kadar su icmedigim akşam aklıma geldiNe bunlar canım ?? Afiyet şifa olsun
heee. dukan içceceği. daha önce içtin mi. ilk mi . faydalı mı.Soldaki dukan içeceği ortadaki su sağdaki de tarçınlı su tezgahta durursa içiyorum yoksa su içmeyi unutuyorum dün akşama kadar su icmedigim akşam aklıma geldi
Canım emzirirken en çok süt yapan su ihmal etme, hem sağlığın için hem bebiş için, eve t gözünün önünde olması iyi ben şişenin 3te 2sini bitirdim ama saati bulmuyor tuvalete gidiyorum :))))) tarçınlı su da böyle yapıyorSoldaki dukan içeceği ortadaki su sağdaki de tarçınlı su tezgahta durursa içiyorum yoksa su içmeyi unutuyorum dün akşama kadar su icmedigim akşam aklıma geldi
Canım ben çok erken güne başlamıyorum sizin gibi bu sabah 10 da kalktım çocukları besledim ancak bana sıra geldi 11 de kahvaltı yapıp bide öğle yemeği yiyemem akşamda en geç 6 da yemeye çalışıyorum ara öğünler yapıyorum bazen gündüz 2 ara öğün oluyor erken kalkarsam 3 öğün yiyorumCanım öğün atlamasan daha iyi aslında senin için hem emziriyorsun, hem öğün atlayınca vücut daha çok depoluyor çünkü zor zamanlara enerji lazım aç bırakıyorsun ya
Ben doğumdan sonra 77 kiloydumhayatım . zaten ben 62 kiloydum. belki başka insanlara göre diyetteydim .
emzirme dönemi boyunca en fazla olduğum kilo bu.
kötü anne değilsin tabi.
yeterince sağlıklı beslenmek önemli. belki 62 kilo olduuğmda ben de diyet yapıyordum başkalarına göre. ama benim midemin kapasitesi bu kadarını alabiliyordu.
benim diyete girmememin nedeni. buna hazır hissetmememdi. emzirdiğim ya da bebek besinsiz kalır diye değil . diyete dayanamadığımı düşündüğümden .
o zaman tamam canım ben erkencisin diye düşünmüştüm ay ne güzel 10 a kadar uyumakCanım ben çok erken güne başlamıyorum sizin gibi bu sabah 10 da kalktım çocukları besledim ancak bana sıra geldi 11 de kahvaltı yapıp bide öğle yemeği yiyemem akşamda en geç 6 da yemeye çalışıyorum ara öğünler yapıyorum bazen gündüz 2 ara öğün oluyor erken kalkarsam 3 öğün yiyorum
Ara sıra içiyorum canım güzel ödem attırıyor ben tadinida seviyorum mutfağa gidince birşeyler tırtıklamamı engelliyorheee. dukan içceceği. daha önce içtin mi. ilk mi . faydalı mı.
Dukan içeceği aynı etkiyi yapıyor ben 20 dakikada bir gidiyorum günün yarısı tuvaletCanım emzirirken en çok süt yapan su ihmal etme, hem sağlığın için hem bebiş için, eve t gözünün önünde olması iyi ben şişenin 3te 2sini bitirdim ama saati bulmuyor tuvalete gidiyorum :))))) tarçınlı su da böyle yapıyor
Ha ha ben 8 aydır uğraşıyorum ancak 77 ye geldim o kabusu 98 den beri yaşamaya devam ediyorumBen doğumdan sonra 77 kiloydum6 ay hiçte verememiştim ay kabustu
Benim çocuklarda gece uyumuyorlar sürekli uyaniyorlar bende kesintisiz gece uykularini çok özledimo zaman tamam canım ben erkencisin diye düşünmüştüm ay ne güzel 10 a kadar uyumak
Allah kolaylık versin canım, sorma vallahi benim ki 3 yaşını geçti halaaa annneeeeee gel birlikte yatalım illa çağıracak, birlikte yatınca da dön dön uyutmuyor, sağlıklı olsunlar da inşallah napalımHa ha ben 8 aydır uğraşıyorum ancak 77 ye geldim o kabusu 98 den beri yaşamaya devam ediyorum
Benim çocuklarda gece uyumuyorlar sürekli uyaniyorlar bende kesintisiz gece uykularini çok özledim
swn neler yedin cnm biraz anlatir misin 1.5 ay ve 10 kilo harika cunkusen de 1 ısırıkla bırakmışsın
ablam meyve olayını nasıl yapıyordu bilmiyorum ama . diyetine bağlı kaldı. karatay kitapta ne yazıyorsa uyguladı. bana katı gelmişti hatta diyet olayı. ama öylelikle verdi. kalıcı olarak verdi şükür. sonra o kadar katı değil tabi şu an .
dikkatli az öz yiyor. ama her öğün yiyor .
emzirme dönemim bitince başlamıştım burda . yani 1 buçuk yaşına girmişti . emmeyi bıraktı oğlan . ben de diyete başladım. emzirirken diyet yapamadım. ama 62 kiloydum zaten en kilolu halimle. sonra 53 -52 olmuştum hemen 1buçuk ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?