Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yedim canım hızlıca
1 kase kadar kurufasülye.
1 kırmızı elma
1 greyfurt
Afiyet olsun kızlar ben yine sabah-öğle bir ettim saat 11 buçukta 5 tane kasap köfte yedim yanına birşey yemedim birkaç gündür et yemiyordum vücudun ihtiyacı olduğunu düşündüm bide emzirdigim için sanki bebeğimin rızkını çalıyormuş gibi hissediyorum demirleke hani sen emzirmeyi bırakınca diyete başladım demişsin ya acaba ben kötü annemiyim soruları beynimde döndü

Bende 3 ay omce 3 hafta kadar yapmistim. itabini da alil okumustum
ama diyet gruplari baya verimli oluyor diye katilmak istedim

Canım öğün atlamasan daha iyi aslında senin için hem emziriyorsun, hem öğün atlayınca vücut daha çok depoluyor çünkü zor zamanlara enerji lazım aç bırakıyorsun ya

hayatım . zaten ben 62 kiloydum. belki başka insanlara göre diyetteydim .
emzirme dönemi boyunca en fazla olduğum kilo bu.
kötü anne değilsin tabi.
yeterince sağlıklı beslenmek önemli. belki 62 kilo olduuğmda ben de diyet yapıyordum başkalarına göre. ama benim midemin kapasitesi bu kadarını alabiliyordu.

benim diyete girmememin nedeni. buna hazır hissetmememdi. emzirdiğim ya da bebek besinsiz kalır diye değil . diyete dayanamadığımı düşündüğümden .

Soldaki dukan içeceği ortadaki su sağdaki de tarçınlı su tezgahta durursa içiyorum yoksa su içmeyi unutuyorum dün akşama kadar su icmedigim akşam aklıma geldi
Canım emzirirken en çok süt yapan su ihmal etme, hem sağlığın için hem bebiş için, eve t gözünün önünde olması iyi ben şişenin 3te 2sini bitirdim ama saati bulmuyor tuvalete gidiyorum :))))) tarçınlı su da böyle yapıyor

Canım öğün atlamasan daha iyi aslında senin için hem emziriyorsun, hem öğün atlayınca vücut daha çok depoluyor çünkü zor zamanlara enerji lazım aç bırakıyorsun ya
Canım ben çok erken güne başlamıyorum sizin gibi bu sabah 10 da kalktım çocukları besledim ancak bana sıra geldi 11 de kahvaltı yapıp bide öğle yemeği yiyemem akşamda en geç 6 da yemeye çalışıyorum ara öğünler yapıyorum bazen gündüz 2 ara öğün oluyor erken kalkarsam 3 öğün yiyorum

Ben doğumdan sonra 77 kiloydum 6 ay hiçte verememiştim ay kabustu

o zaman tamam canım ben erkencisin diye düşünmüştüm ay ne güzel 10 a kadar uyumak

heee. dukan içceceği. daha önce içtin mi. ilk mi . faydalı mı.
Ara sıra içiyorum canım güzel ödem attırıyor ben tadinida seviyorum mutfağa gidince birşeyler tırtıklamamı engelliyor
Dukan içeceği aynı etkiyi yapıyor ben 20 dakikada bir gidiyorum günün yarısı tuvalet

Ben doğumdan sonra 77 kiloydum 6 ay hiçte verememiştim ay kabustu
Ha ha ben 8 aydır uğraşıyorum ancak 77 ye geldim o kabusu 98 den beri yaşamaya devam ediyorum

o zaman tamam canım ben erkencisin diye düşünmüştüm ay ne güzel 10 a kadar uyumak
Benim çocuklarda gece uyumuyorlar sürekli uyaniyorlar bende kesintisiz gece uykularini çok özledim

Ha ha ben 8 aydır uğraşıyorum ancak 77 ye geldim o kabusu 98 den beri yaşamaya devam ediyorum

Benim çocuklarda gece uyumuyorlar sürekli uyaniyorlar bende kesintisiz gece uykularini çok özledim
Allah kolaylık versin canım, sorma vallahi benim ki 3 yaşını geçti halaaa annneeeeee gel birlikte yatalım illa çağıracak, birlikte yatınca da dön dön uyutmuyor, sağlıklı olsunlar da inşallah napalım

swn neler yedin cnm biraz anlatir misin 1.5 ay ve 10 kilo harika cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…