yazmamışsın . harika.@demirleke canim tatli yaptim portakalli tatli yaptim
masallah cnm sana gayet yeterli bnce afiyet bal seker olsunSlm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
coo severim biberli mantarli omleti hatta en sevdgim seyler arasindadir kendileriakşam eve gidince ne yedim.
hatırlayamadım bi an
mantarlı , kırmızı kapya biberli 2 yumurtalı omlet. dereotu doğradım üstüne pişince.
1 dilim kek
az fındık
Maşallah sansluymisun diyet yapma na gerek kalmamışHiç sorma canım birde ben normal doğum yapmama rağmen karnım vardı öyle dümdüz olmadı yani sezeryan olmuş gibiydi, ay çok kötü günlerdi bide eşim takılırdı bana çok zoruma gidiyordu, oğlum erken doğdu benim ve emmedi, sırf sağdığımda çok süt olsun diye başlarda vermekten çok aldım, sonra oğlum 7aylıkken işe başladım tempodan kendiliğinden gitti hiç diyet yapmadım, sonra geçen yaz kullandığım ilaçlar aldırdı 4 kilo onun da büyük kısmını sizlerle verdim teşekkür ederim hepinize
Canım 34. haftanın bittiği gün doğum başladı daha 6 haftaya yakın vardı doğuma, ilaçla 10 gün gecikti 36. haftanın başında doğum yaptım, erken olduğu ve oğlum doğmaktan vazgeçtiği için zor bir doğum oldu ama iyiki normal doğum yapmışım, Rabbim inşallah bir daha verse yine normal isterim, o duygu çok farklı ve bu sayede çok şükür küveze gerek kalmadıMaşallah sansluymisun diyet yapma na gerek kalmamış
Ben bir sene diyet yaparak verdim 17 kilo
Sonra 5 kilo aldım, 2 sini verdim ama 3 u üzerime yapıştı, hareketsizlikten
Olgusunu erken mi doğdu
Noir al doğum yaptın demek
Gerçekten normal doğum yapanların yeri gözümde çok farklı, çok takdir ediyorum onları
sen de ikinciyi normal yaparsın canım benim .Maşallah sansluymisun diyet yapma na gerek kalmamış
Ben bir sene diyet yaparak verdim 17 kilo
Sonra 5 kilo aldım, 2 sini verdim ama 3 u üzerime yapıştı, hareketsizlikten
Olgusunu erken mi doğdu
Noir al doğum yaptın demek
Gerçekten normal doğum yapanların yeri gözümde çok farklı, çok takdir ediyorum onları
şişkinliğim gitti şükür kızlar rahatım dün akşam egzersiz yaptım öyle yattım bacaklarım şuan nasıl ham nasıl titriyor :)))
sabah kahvaltım;
saat : 8:45
yarım simit arası peynir zeytin
2 çeri domates
1 çay
aferin . egzersiz iyidir
sağol canım..ben de karabiber serperim..bugün daha iyiyim çok şükür...çok geçmiş olsun canım . iğneler antibiyotikler .
dikkat et kendine canım benim . hastalık zor . geçmiş olsun .
hasta çorbası içmişsin. bizde de hastalıkta hemen tavuk suyuna çorba pişer . karabiber serpip içeriz.
Bu konuyla ilgili baya yazi okudum arastirmalar yapıyorumsen de ikinciyi normal yaparsın canım benim .
Eltim ikinciyi normal doğurmak istedi doktoru suni sancı veremem dikişlerin açılır ama kendi sancın olursa doğumunu yaptırırım dedi, 42. haftaya kadar bekledi ama doğuma yetecek sancısı olmadı, bebek kakası yapmış karnında doktor hemen sezeryana aldı, inşallah sen doğum yapabilirsin canım, gebelikte yoga falan destekleyici oluyormuşBu konuyla ilgili baya yazi okudum arastirmalar yapıyorum
yapıyorum
Ama bunu destekleyecek doktor bulmak cok önemli
Hayirlisi bakalim
ne ki o .telefonuma indirdim güzel bir program eğlenceli bence bölgesel çalışıyorum :)
bunu destekleyecek doktorlar var. arkadaşlardan ikinciyi normal yapan var . ama doktorun cesaretli ise . ççünkü her doktor bunu yapmak istemezBu konuyla ilgili baya yazi okudum arastirmalar yapıyorum
yapıyorum
Ama bunu destekleyecek doktor bulmak cok önemli
Hayirlisi bakalim
hım. nasip iste. benim de son iki doğumum 40 hafta dolunca oldu.Eltim ikinciyi normal doğurmak istedi doktoru suni sancı veremem dikişlerin açılır ama kendi sancın olursa doğumunu yaptırırım dedi, 42. haftaya kadar bekledi ama doğuma yetecek sancısı olmadı, bebek kakası yapmış karnında doktor hemen sezeryana aldı, inşallah sen doğum yapabilirsin canım, gebelikte yoga falan destekleyici oluyormuş
ne ki o .
bunu destekleyecek doktorlar var. arkadaşlardan ikinciyi normal yapan var . ama doktorun cesaretli ise . ççünkü her doktor bunu yapmak istemez
hım. nasip iste. benim de son iki doğumum 40 hafta dolunca oldu.
ilk doğumum 38+6 da olmuştu. son çocuklar beklemeyi tercih eti.
Seninkilerde normal mi canımne ki o .
bunu destekleyecek doktorlar var. arkadaşlardan ikinciyi normal yapan var . ama doktorun cesaretli ise . ççünkü her doktor bunu yapmak istemez
hım. nasip iste. benim de son iki doğumum 40 hafta dolunca oldu.
ilk doğumum 38+6 da olmuştu. son çocuklar beklemeyi tercih eti.
evet canım . üç çocuk da normal . aslında yazmıştım daha önce burda. görmedin demek ki.Seninkilerde normal mi canım
Yok canım ben hepinize göre yeniyim ya kaçırdım sanırımevet canım . üç çocuk da normal . aslında yazmıştım daha önce burda. görmedin demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?