Şimdiye kadar da çok sıkı diyet yapmadım canım fıtratıma tersMaşallah çok iyi vermişsin, çok sıkı diyet yapmadığın sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
adağım vr onu yapacğm canımSadaka ver dur bir yere gitme canım
sanırım canımnazar olmussundur canim bence
Çok geçmiş olsunmerhaba kızlar
üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)
teşekkür ederim canım :)Çok geçmiş olsun
kuzu keske oglenle aksami yer degistirseydin ama masallah sen bunlari yesen de veriyorsun bravo sanaBugün yediklerim
Öğle
5 tane kasap köfte
1 fincan Nescafe
Dukan içeceği
Tarçınlı su
Akşam
Yarım simit
1 poğaça
1 dilim light kek
Çay
aaaa evet hatirladim canm ya sen de ona slm soyle
Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesefcanm calismak cok ama cok etkiliyor insani ne kadar hareket o kadar enerji gerektiriyor bir de cevrende yiyenlerin de etkisi var tabiki evdeki gbi olmaz
Eki Görüntüle 2123398
Canım menülerin çok iyi acaba ödem olabilir mi çok koşturmaca da ödem yapıyor gün içerisinde su tuketiyor musunGünaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef
Eki Görüntüle 2123398
oy maşallah . öğle arası mama yemeğe sana geliyorlar . ellerine sağlık şimdiden. yeterli . gayet yeterli şekercim. tatlı yapacak mısın . irmik helvası yapabilirsin . ama iştahlı değiller , yemezler dersen yapma.Slm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
çok şükür . maşallah canım sana.teşekkür ederim cnm.şükür iyi gidiyor bu aralar 2 ay oldu alıştım sorun bitti şükür
hey maşallah .7 ay 20 günlük canım ama 21 kilo verdim
geciktirmemen lazım canım benim .fırsatını bul ve yap.adağım vr onu yapacğm canım
akşam mamalar yenmiş . nereye gittin misafir miydinBugün yediklerim
Öğle
5 tane kasap köfte
1 fincan Nescafe
Dukan içeceği
Tarçınlı su
Akşam
Yarım simit
1 poğaça
1 dilim light kek
Çay
maşallah mamalar harika. ille bi tık fazla yiyorsundun bazı mamaları. ekstra bi şey vardır mutlaka. gözden kaçan. iş yerinde olsun evde olsun , porsiyonların büyümüş olabilir iş yerinde.Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef
Eki Görüntüle 2123398
Ay Allah korusun canım, bol bol nas felak oku nazar oluyordur, dikkat et kendinemerhaba kızlar
üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)
Ben de 72 kiloydum doğumdan sonraBen doğumdan sonra 77 kiloydum6 ay hiçte verememiştim ay kabustu
İştahlı değiller madem çok uğraşma bence yeterli canımSlm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
Hiç sorma canım birde ben normal doğum yapmama rağmen karnım vardı öyle dümdüz olmadı yani sezeryan olmuş gibiydi, ay çok kötü günlerdi bide eşim takılırdı bana çok zoruma gidiyordu, oğlum erken doğdu benim ve emmedi, sırf sağdığımda çok süt olsun diye başlarda vermekten çok aldım, sonra oğlum 7aylıkken işe başladım tempodan kendiliğinden gitti hiç diyet yapmadım, sonra geçen yaz kullandığım ilaçlar aldırdı 4 kilo onun da büyük kısmını sizlerle verdim teşekkür ederim hepinizeBen de 72 kiloydum doğumdan sonra
Hamileyken ne kadar güzel görünüyor dun
Meğer karnının büyüklüğü sakliyormus tipsizligimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?