Kilonu iyi sabitlemistin .
Olsun . Ne ara tanistiniz. Ne ara evlilige karar verdiniz
Yasin kucuktu diye hatirliyirum.
Gec saatlerde calisiyordun
Spor salonuna gidiyordun demi
Hos geldin tekrar
Resim de at. Fistik gibiydin sen yaa.
Tartilamadin kac gundur ama verdim diye dusunuyirum
Bugun kiz cok huysuzdu
Miz miz .anlatamam.1 dakka rahat vermedi.oturtmadi
Onu istedi,bunu istedi vs
Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Oglanlar mac yapti arkadaslariyla
Ben kizla ya markette.ya parkta
Arkadaslarla muhabbet vs. komsularla bulistuk yine.bankta oturduk sitede.
Yuruyus de yaptik
Dogru duzgun beslenemedim
Sabah 2 haslanmis yumurta
Yarim bazlama
Zeytin,peynir, recel biraz
Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
Eve gelince saat 8 gibi. 1 haslanmis yumurta ,1 greyfurt yedim.
1 kasik makarna.1 salatalik
akşam
şehriye çorbası
3 kaşık makarna mantısı(ilk kez yaptım doldurana kadar el açması mantı yaprdım)
şalgam suyu
yarım elma yarım armut ve yarım portakal
Daha bakıyoruz canım ama muhtemelen siyah uzun tüllü birşey alacağım netleşince fotosunu atarım :)Nisan elbisenin resmi var mi
verirsin canm cok rahat 2 haftada merak etme insallah :)Toplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim
hicbjsey yememissin cnimcim zaten kesin vermissindirTartilamadin kac gundur ama verdim diye dusunuyirum
Bugun kiz cok huysuzdu
Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Yuruyus de yaptik
Yarim bazlama
Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
aksam cok meyveye yuklenmissin canm onun disinda zaten gayet iyi o ka manti olurakşam
şehriye çorbası
3 kaşık makarna mantısı(ilk kez yaptım doldurana kadar el açması mantı yaprdım)
şalgam suyu
yarım elma yarım armut ve yarım portakal
Maşallah canım
Hoşgeldin hedefte başarılarKolay gelsin kızlarr nasılsınız:)
Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!!
Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/
Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz.
Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)
Evet kuşum standartların üzerindeyim boyum 1.73 öyle olmasa nasıl saklayacam kilolarıCanm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya
hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)
Ah bu çocuklar enerji mi bırakıyor, yine bugün az yemişsin iyi geçmiş canımTartilamadin kac gundur ama verdim diye dusunuyirum
Bugun kiz cok huysuzdu
Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Yuruyus de yaptik
Yarim bazlama
Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
benm esim de ennolmadio zamanlarda kek isyer ve benim de dayanamadgim tek sey kektir canm pasta falan filan degil o kek kokusu beni benden aliyorAh bu çocuklar enerji mi bırakıyor, yine bugün az yemişsin iyi geçmiş canım
Ben bugün fast food yedim suçum var yine oğlana patatesini yedireyim diye ben hamburgeri götürdüm
Akşama çok güzel çorba yapmıştım tavuk suyuna yarım kase içtim
Sonra küçük sıpa anne ne olur kek yapalım diye tutturdu kek çok güzel olmuş napim dayanamadım büyükçe bi dilim yedim
haklısın kızıma soydum kokusuna dayanamadımaksam cok meyveye yuklenmissin canm onun disinda zaten gayet iyi o ka manti olur
zaten hep evdekilerin istekleri yüzünden nefsimize hakim olamıyoruzAh bu çocuklar enerji mi bırakıyor, yine bugün az yemişsin iyi geçmiş canım
Ben bugün fast food yedim suçum var yine oğlana patatesini yedireyim diye ben hamburgeri götürdüm
Akşama çok güzel çorba yapmıştım tavuk suyuna yarım kase içtim
Sonra küçük sıpa anne ne olur kek yapalım diye tutturdu kek çok güzel olmuş napim dayanamadım büyükçe bi dilim yedim
hadi hayırı olsun kürünBende yatmadan yazayım bugünü:
BUGÜN YEDİKLERİM 18.03.2018
1 kase kerevizli cevizli yoğurt
2 fincan yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan bitki çayı (şimdi içiyorum)
1 ceviz
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk göğüs
Öğlen 1 gibi yeme işine başladım akşam 7de bitirdim. Az öncede çok acıktığımdan 1 cevizi yiyip üstüne bol su içtim. Suyu günde 4 tane 0.5lik pet şişe şeklinde içeceğim. Yarın sabahki tartı ile nişan maratonum başlıyor.
Ha bide forumdan derlediğim bi kürü her gece uygulayacağım.
2 yemek kaşığı yoğurt içine 2 yemek kaşığı sirke, 1 diş sarımsak, biraz pulbiber, az limon suyu. hepsini karıştırıp ufak bi kasede hızlıca tüketip üstüne bol su içip uyuyorum. Dün başlamıştım buna bugün 2. günüm olacak. Normalde bu tarifte zerdeçal zencefil falanda var da o tür şeyleri sevmiyorum ben bildiğim gibi yapim yine.
Gunaydin canm. Allah milletimizi devletimizi korusunsehit olan tum askerlerimize allahtan rahmwt diliyorum
Sağol canım bugün tekrar gittim bademcikler bembeyaz olmuş antibiyotik verdi bu defageçmiş olsun canım..ben de 1 haftadır anca iyileştirdim boğazımı..ihmal etme ..
Oğluşum ve ben
Kızlar hepinizin maşallahı var bence takacağınız pek bişey yok
EceZ hoşgeldin canım
senin de benim gibi kriptik tonsilit olmuş canım..antibiyotiksiz geçmez zaten..adaçayıyla ve verdiyse gargara solusyonuyla sık sık gargara yap..tekrar geçmiş olsunSağol canım bugün tekrar gittim bademcikler bembeyaz olmuş antibiyotik verdi bu defa
katılıyorum canımHoşbulduk canım benim çok teşekkürler.
Öğle yemeğini hallettim. 1 tabak çorba ve 1 parça tavuk şeklinde bitirdim. Fasulye yemedim çok istemedi canım onun yerine protein daha mantıklı geldi. Akşam zaten ister istemez karbonhidrat alacağım cipsli tavuğun tadına bakarken.
Öyle bir irade geldi ki resmen ne olursa olsun yemeyi düşünmüyorum. Gerçekten insanın hedefi olması lazım hedefsiz başaramıyorsun. Hedefsiz başlanan her diyeti mutlaka sallıyorsun boşa gidiyor verdiklerinde geri geliyor. Ben kendime hedef olarak nişan gününü koydum 14 gün iyi bir süre ne çok uzun ne çok kısa. Hadi inşallah. :)
Antibiyotik zorla yazdırdım şimdi ateşim var inan dün verseydi bugün daha iyiydim limonlu suyla gargara da iyi geliyormuş onu deniyecem.senin de benim gibi kriptik tonsilit olmuş canım..antibiyotiksiz geçmez zaten..adaçayıyla ve verdiyse gargara solusyonuyla sık sık gargara yap..tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?