Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bezelye yemeğinin kalorisi yüksek oluyor. ben de seviyorum ama.
alıp yapamadım.
çok da pahalıydı.

dün markette can erik gördüm. 140 tl .
küçücük bi şeye koymuşlar. buruşuk ve sarı. almayınca kimse. buruşmuşlar.
ama az kaldı can erik çıkar. benim çocuklar hastası . deli oluyorlar erik diye
inşallah bol boy yeriz bu yıl.

Teşekkür ederim canım çok haklisin valla inan iki tane ilaç içtim ama kendime geldim üç gündür ölmüşüm ben boğazım mahvoldu onun etkisi galiba sırtım belim çok ağrıyordu
oy canım benim çok geçmiş olsun.

kıyamam . dikkat et kendine lütfen . meyve ihmal etme.
ben greyfurt yiyorum .her gün 1 adet

canım benim .
kıyamam .
sarımsak da antibiyotik diyorlar.
kücük olanlardan yutsaydın . ilaç kadar etki etmese de
öyle durumlarda en azından .iyi gelmez miydi ki.

Tarif versene bana canım, annemde yapıyor kardeşlerime o da çok güzel oluyor senin kini de deneyim

dün sabah patatesli omlet. sucuk. salatalık. peynir , zeytin. muhlama yedim kahvaltıda. hepsinden az az .

öğlen bi şey yemedim. dikiş diktim biraz

sonra eşimle ve kızla dışarı çıktık. biraz araba kullandım. ehliyeti yeni aldım .

ilerletmek için.

eve gelince 2 büyük salatalık. 1 greyfurt. 1 parça peynir,4-5 zeytin. kornişon turşu 3 adet .
bunları doğradım servis tabağına . yedim.
ardından 1 küçük brownie . kendim yapmıştım.

Canım yeni doğum yaptın daha dur gidecek hepsi bir andan anlamazsın nasıl gitmiş benimde öyle olmuştu

Hayırlı olsun ehliyetin canım Allah kaza bela vermesin, alıştığın zaman çok rahat edeceksin, eşim bu sabah toplantıya gitti şehir dışına, şimdi herşey benim üstümde araba olmasa çocuğu kreşe bırak işe gel bana çok zor olurdu birde burda şehir içi toplu taşıma hiç iyi değil

teşekkür ederimm cnm zaten hepimizin bölgesel yoksa fit iz maşaallah :)

Maşallah canım

teşekkür ederim cnm :)

Sağol canım bugün tekrar gittim bademcikler bembeyaz olmuş antibiyotik verdi bu defa

Kızlar hepinizin maşallahı var bence takacağınız pek bişey yok

canısı valla bölgesel hep

elbette ki geçersin bile canısı :)

benim işim eve 20 dk kadar sürer.
ama otobus ile geliyorum . 2 vasıta değiştirerek .

ehliyeti aldım ki kızı seneye buraya yani ilçeye getirmek . burada anaokulu var. çok beğeniyorum. ortanca oğlanı 2 yıl getirdim . ama otobuslerle zor oldu.hatta son yıl getirirken kıza hamileydim falan . çok koşturmacalı gittim geldim. işime de yakın değil çünkü. 15 dk kadar yürüme mesafesi var. git gel yarım saatim gidiyordu sabahtan. akşam da öyle. ve kar var yağmur var. otobuslere gidiyorduk ama otobuse giderken bile ıslanma durumu var. okul güzel. unesco ödüllü tek okul düzce de.
sevecen vs .
şimdi kız ile nasipse araba ile gelip gitmeyi hedefliyorum. tabi önce bana da araba almak lazım.

canım hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :)

afiyet olsun canım.

ben de tartılmadım. çünkü tartımın pili bitti.
pil almam lazım.

sabah kahvaltı yapamadım.
süt aldım yanıma . kahve yaptım içiyorum.
öğlene 2 haşlanmış yumurta
yarım muz
markete gidersem yoğurt alabilirim bunlara ilave olarak .
nedense artık o açgözlü halim kalmadı. yeterli geliyor . bir de abur cubur yemiyorum günlerdir

ohh maşaallah böyle devam inşaalah :)

bayanlarin araba kullanmasi cidden onemli cnm hele ki cocuk varsa bizim.bir arabamiz var o da bnde :)

bayanlarin araba kullanmasi cidden onemli cnm hele ki cocuk varsa bizim.bir arabamiz var o da bnde :)
Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…