Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı

Bugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı
Canım çok geçmiş olsun, bu ara geçiş dönemi hastalık kol geziyor dikkat etsekte hava değişimi etkiliyor

Sabah

ara

papatya çayı
1 kağıt bardak Nescafe classic
1 hurma
yarım paket Eti form

süpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
sagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsin

Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyor

Maşallah canım
sagol kuzum

bnde istoyorim bir arinma olsun detoks olsun bu ara bedenim rahatlasin

selam kızlar..
kahvaltım

limonlu z.yağlı doğranmış kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
zeytin

yarın liste sırası Seylanin Gunlugu de ama sanırım gelmiyor bir süredir..gelmezse ben yaparım
Cok tesekkur ederim canim benim burda spring break yani tatildi 10 gun ipadimi kullanamadim. Cuma gunu ise okyanus ortasindaydik internet calismiyordu yoksa telefondan bile olsa yapardim. bulundugumuz yerde internet olmayacagini bilmedigim icin haberde veremedim onceden. hakkini helal et.

Selam kizlar spring break bitti sonunda ofise gelebildim. mesajlari okuyamadim isler birikmis onlarla ugrasiyorum. gecen hafta hic vermemistim hafta sonu havanin kapali olmasina aldandim ve koruyucu cok kullanmadim muthis yanmisim gunes yanigi yuzunden kac gundur aci cekiyorum spor falanda yapamadim bu haftada verebilcegimi sanmiyorum bakalim hayirlisi.
Sabah beyaz peynir ekmek ve zeytin ezmesi yedim. oglen icin bir plani yok henuz.

Öğlen

Pınar yoğurt
Kurufasulye
3 YK domatesli bulgur pilavı
Acibiber lahana turşusu

Ara

1 kağıt bardak yeşil çay
1 kağıt bardak cay
2 kuru jayidi
1 hurma
1 kâgit bardak Nescafe classic

Bnde sabah
1 yumurta ile yulafli omlet peynir
Oglen yarim adana ve 3 kasik pilav ve ayran
Aksam da
2 kasik mercimek 2 kasik pilav ve az hindi haslama
Ikindi 1 dilim ekmek uzerinde 1 kasik badem ezmesi

yol şişkinliğidir o 700 canım...en şişko benim hiç karıştırma oraları
sağol canım ama iyileşemedim ben de..geçen hafta sağtaraf batıyordu o geçti şimdi sol taraf batıyor..

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyor ve üç aylarınızı kutluyorum. İnşallah tüm hayırlı dualarınız kabul olsun

Allah kabul etsin canım..Aminn

biliyorum canım kalorisi çok yüksek ama kızım sebze yemediğinden bari bunları yesin diyorum..kendime de ayrı yapmaya üşendim doğrusu
kim bayılmaz ki kütür kütür eriğe

canım benim .
kıyamam .
sarımsak da antibiyotik diyorlar.
kücük olanlardan yutsaydın . ilaç kadar etki etmese de
öyle durumlarda en azından .iyi gelmez miydi ki.
canım biliyorum soğan sarımsak antibiyotik yerine ama benim boğaza etkisi olmuyor..yedim yemem mii

Ne çekmiştin kıss hatırlıyorum..İnşallah gider gelirsin canım..Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin

süpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
20 yıllık şoförüm ben her bayan sürücüye hayran değilim maalesef..Eskiden pylaşmıştım hatırlarsın belki şöförlüğüm de maşallah çok iyidir ve iddaalıyımdır,çok uzun yol yaptım babamın hastalığında kocaeli ankara arası mekik dokudum ama o kadar çok hemcinsimiz dikkatsiz ve çok kötü araba kullanıp hepimizi tehlikeye atıyor ki..Erkek şoförlerde de üstüne bir de hava atmak ve bize kendilerince günümüzü göstermek gibi bir tavır var..Allah hepimizi kötü sürücülerden korusun..Ben her kadın araba kullanmalı olayına karşıyım..hatta herkes kullanmalıya da karşıyım..kendine ve reflekslerine dikkatine güvenen kullanmalı..

Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
Yapıcaksınız tabee kullanıyorsanız..

geçmiş olsun kuzuya

sagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsin

yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyor
Aynen arabayı sahipleniyorsan angarya işleri de sahipleneceksin di mi yanii

Helal olsun canım...ne olacak hallettik...hoşgeldin

selam kızlar...

işe başladım maalesef...
belim idare eder...
sabahları kahvaltımı geçiştirip yarım muz ve cevizle ana öğünümü öğlen yapmak istiyorum...ki karatayın 2 öğününe az da olsa uyabileyim diyorum..bakalım bugün başladık...

sabah

yarım muz
2 bulut ekmek(labne ve yumurtadan olan sayfamda tarifi var.)

öğlen 12:00

kuru fasulye
turşu yoğurt

akşam 18:30

tavuklu hünkar beğendi
yoğurt

kaçamak yok şimdiye kadar hadi hayırlısı

canısı valla bölgesel hep
Aynen canım benim de öyle bel ve diz arası 7ama yine de çok göze batmıyor
oy canım benim çok geçmiş olsun.

kıyamam . dikkat et kendine lütfen . meyve ihmal etme.
ben greyfurt yiyorum .her gün 1 adet
teşekkür ederim canım benim bu aralar ne meyve ne yemek yiyemedim iştahım yok ama regl olmadım ya bir türlü eksiyi göremiyorum
Bugün tartıyi kurcaladım bozulmuş mu diye aylardır 67.5 da takıldı kaldı

sersum canım sana cokkk katılıyorum kadın erkek fark etmiyor kabiliyeti olmayan araba kullanmayacak bende çok istiyorum ama anı durumlarda panik olduğum için bence tehlike unsuruyum bir ara araba kullana yi öğrenirken taklayi kıl payı atlattık

Bugün yediklerim kahvaltı
Bir dilim ekmek penir ve çökelek
Öğlen
Kabak pişirmiştim iki kaşık ondan bir parça ekmek
Akşamda yoğurtlu makarna yaptım çocuklara üç kaşık yedim aralarda bişey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…