- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Maşallah canım
Canım çok geçmiş olsun, bu ara geçiş dönemi hastalık kol geziyor dikkat etsekte hava değişimi etkiliyorBugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı
Canım sabah menü zayıf mı kalmış sanki bugünSabah
Eki Görüntüle 2125706
ara
papatya çayı
1 kağıt bardak Nescafe classic
1 hurma
yarım paket Eti form
sagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsinsüpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyorBizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
sagol kuzumMaşallah canım
bnde istoyorim bir arinma olsun detoks olsun bu ara bedenim rahatlasinBugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı
Cok tesekkur ederim canim benim burda spring break yani tatildi 10 gun ipadimi kullanamadim. Cuma gunu ise okyanus ortasindaydik internet calismiyordu yoksa telefondan bile olsa yapardim. bulundugumuz yerde internet olmayacagini bilmedigim icin haberde veremedim onceden. hakkini helal et.selam kızlar..
kahvaltım
limonlu z.yağlı doğranmış kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
zeytin
yarın liste sırasıSeylanin Gunlugu de ama sanırım gelmiyor bir süredir. .gelmezse ben yaparım
1 Haitili, 2 kisi Amerikali, 1 kisi Kolombiyali calisanlar gelecek.az kalmış kuzum .
zaten siz 5 kişisiniz . 4 de çalışan mı gelcek. çalışanlar nereli . israil li olanı hatırlıyorum 1 tane.
Sprink breakti canim ipadimi kullanamadimSeylanin Gunlugu gelmiyor 2 gündür .
Midem bulanıyordu cnm istemedi canımCanım sabah menü zayıf mı kalmış sanki bugün
yol şişkinliğidir o 700 canım...en şişko benim hiç karıştırma oralarıMerhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsinizokuyucuu Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende kıskandım sizi
mesmeser çok geçmiş olsun canım
@EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah
Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyor ve üç aylarınızı kutluyorum. İnşallah tüm hayırlı dualarınız kabul olsun
Allah kabul etsin canım..AminnGünaydın kızlar, üç aylarımız mübarek olsun hakkıyla ihya etmek nasip olur inşallah, dün hiç gelemedim çünkü belim kötü 2 gündür eşim iğne yapıyor onunla ayaktayım, bugün de oruca niyetlendim elhamdülillah, güya sahura kalkacaktım gözmümü bi açtım imsağa 2 dk var 2 bardak su içtim artık nasip, akşam menüsü de henüz belli değil
Öğle akşam bir ettim
fırında sebzeli tavuktan 1 tane sarma yedim bir kase kadar da pirinç pilavı
Akşam
Yemedim bir ara oğlanlar kek tırtıkladım
2 kaşıkta sütlaç aldım
biliyorum canım kalorisi çok yüksek ama kızım sebze yemediğinden bari bunları yesin diyorum..kendime de ayrı yapmaya üşendim doğrusubezelye yemeğinin kalorisi yüksek oluyor. ben de seviyorum ama.
alıp yapamadım.
çok da pahalıydı.
dün markette can erik gördüm. 140 tl .
küçücük bi şeye koymuşlar. buruşuk ve sarı. almayınca kimse. buruşmuşlar.
ama az kaldı can erik çıkar. benim çocuklar hastası . deli oluyorlar erik diye
inşallah bol boy yeriz bu yıl.
canım biliyorum soğan sarımsak antibiyotik yerine ama benim boğaza etkisi olmuyor..yedim yemem miicanım benim .
kıyamam .
sarımsak da antibiyotik diyorlar.
kücük olanlardan yutsaydın . ilaç kadar etki etmese de
öyle durumlarda en azından .iyi gelmez miydi ki.
Ne çekmiştin kıss hatırlıyorum..benim işim eve 20 dk kadar sürer.
ama otobus ile geliyorum . 2 vasıta değiştirerek .
ehliyeti aldım ki kızı seneye buraya yani ilçeye getirmek . burada anaokulu var. çok beğeniyorum. ortanca oğlanı 2 yıl getirdim . ama otobuslerle zor oldu.hatta son yıl getirirken kıza hamileydim falan . çok koşturmacalı gittim geldim. işime de yakın değil çünkü. 15 dk kadar yürüme mesafesi var. git gel yarım saatim gidiyordu sabahtan. akşam da öyle. ve kar var yağmur var. otobuslere gidiyorduk ama otobuse giderken bile ıslanma durumu var. okul güzel. unesco ödüllü tek okul düzce de.
sevecen vs .
şimdi kız ile nasipse araba ile gelip gitmeyi hedefliyorum. tabi önce bana da araba almak lazım.
20 yıllık şoförüm ben her bayan sürücüye hayran değilim maalesef..Eskiden pylaşmıştım hatırlarsın belki şöförlüğüm de maşallah çok iyidir ve iddaalıyımdır,çok uzun yol yaptım babamın hastalığında kocaeli ankara arası mekik dokudum ama o kadar çok hemcinsimiz dikkatsiz ve çok kötü araba kullanıp hepimizi tehlikeye atıyor ki..Erkek şoförlerde de üstüne bir de hava atmak ve bize kendilerince günümüzü göstermek gibi bir tavır var..Allah hepimizi kötü sürücülerden korusun..Ben her kadın araba kullanmalı olayına karşıyım..hatta herkes kullanmalıya da karşıyım..kendine ve reflekslerine dikkatine güvenen kullanmalı..süpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
Yapıcaksınız tabee kullanıyorsanız..Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
geçmiş olsun kuzuyaBugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı
Aynen arabayı sahipleniyorsan angarya işleri de sahipleneceksin di mi yaniisagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsin
yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyor
Helal olsun canım...ne olacak hallettik...hoşgeldinCok tesekkur ederim canim benim burda spring break yani tatildi 10 gun ipadimi kullanamadim. Cuma gunu ise okyanus ortasindaydik internet calismiyordu yoksa telefondan bile olsa yapardim. bulundugumuz yerde internet olmayacagini bilmedigim icin haberde veremedim onceden. hakkini helal et.
Aynen canım benim de öyle bel ve diz arası 7canısı valla bölgesel hep
teşekkür ederim canım benim bu aralar ne meyve ne yemek yiyemedim iştahım yok ama regl olmadım ya bir türlü eksiyi göremiyorumoy canım benim çok geçmiş olsun.
kıyamam . dikkat et kendine lütfen . meyve ihmal etme.
ben greyfurt yiyorum .her gün 1 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?