ben de piştiği gün seviyorum canım.Ben de bugün için dünden zeytinyağlı bakla pişirdim 1 gün bekleyince daha güzel oluyor zeytinyağlı yemekler yarın için de kerevizi bugünden yaparım
Afiyet olsun canım ayy simit uzun zamn oldu kahvaltıda sıcak sıcak yemeyeli merkeze gidersem kahvaltı yapmayacam simitciye gidip sıcak simitle kahvaltı yapacam
sagol kuzum seninde menuler duzelmis masallah boyle devam insallah bu yaza iyi girelim bari kek borek gordum ama onlarin aciklamasini yapmissin zaten olur o kadar
canm bizim senle beslenme tarzimiz birbirine cok benziyor
Evet duzenli menu paylasan tek arkadasimiz bravo sana:)
en guzeli degisiklik lazim ve kendimizi gelistirmek iyi yapmissin cnm
Sağol cnm güzel güzel kismetler var :)Afiyet olsun canım kısss ne çıktı falında sabah sabah
Canım bence vücutta artık istemiyor ben de düşünüyorum da eskiden nasıl yerdim tabak dolusu yemek şimdi tabakla yediğim tek şey kısır oda eskiye nazaran porsiyon daha küçük akşamina asla yemiyorum canım meyve bile istemiyor
ficans teşekkür ederim canim
canım benim ya.Ah kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
bu yoğurtlu karışımı buldum.
duydum. yapmadım.
kıskanççççççBen 4 gündür yapıyorum. Cuma sabahı tartılıcam canım 1 haftalık sonucunu söylerim. :)
Bende dün eşimin yanındaydım annesinde kaldım o yüzden giremedim ordan canlarım. Bugün öğlen döndüm eve. Dün orada resmen savaş verdik eşim yeeee diye ağzıma lokma getiriyor ben yimeeeeeeeeem diye kaçıyorum annesi de kızıyor bırak kızı yemek istemiyor zorlama işte diye. ecel terleri döktüm resmen.Dün iyi kaçtım ama bu sabah kıstırdı ve zorla (gerçekten zorla ) biraz kıymalı börek yedirdi. Lanetler yağdırarak kaçtım evden O yüzden bugün başka birşey yemeyeceğim yeşil çay kahve ve su akşama da yatmadan yoğurt kürümü yapar uyurum.
Kilo vericem diye bir triplere girdi ben seni böyle seviyorum diyor arkadaş nişan var elbisemde ince gözükmek istiyorum diyorum yok herif anlamıyor.
Onunla tanışana kadar 52 kiloydum onun yüzünden 57ye çıktım suçlu zaten o susup oturacağına bide zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
''Hayatım besin alman lazım!!!!!'' diyerek ağzıma lokma lokma ekmek sıkıştırmaya çalışmak nedir allah aşkına bana bi söyleyin.Diyet yapıyorum dedim diye çıldırdı ay halini görseniz kahkaha atardınız asabımı da bozdu
kıskançççççç
daha güzel olmanı istemiyor .
nikah yaptınız mı yoksa eşim yazmışsın
anladım canım .yok canım evliliğe gittiğimiz için eşim diyorum. biz 3 ay önce kendi aramızda nişanlandık ama bu ay sonu işte nişanımız var resmi olarak büyükler takacak. mobilyaları falan halledince de düğünü yapacağız muhtemelen yaza kalır düğün bir ev dizmek ciddi çok masraf çünkü. şuan mobilyalar yüzünden evlenemiyoruz kredi de çekmek istemiyoruz. para biriktirip mobilyaları alıp sonra evleneceğiz inş
anladım canım .
nişanlım desen daha uygun olur sanki.
ya da eş adayı ( bu hoş olmadı pek)
iki türlü diyenleri duydum.
gelin ata binmiş ya nasip demiş . sen tedbirli ol yine.
biz değil de başkaları eşin sanır.
Çok geçmiş olsunAh kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
Sinema işi tamamdır desene:)Öğlen yemeğim;
Saat : 12.45
çorba
patlıcan kabak patates kızartması domates soslu ama avucum kadar hepsi 2 dilim ekmekle
2 kaşık da makarna yedim
1 çay
akşam sinemaya gidicem o yüzden akşam yemeği yemeyeyip düzenleme yapacğım inşaallah
cok gecmis olsun cnm yaAh kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
geçmiş olsun canım...Ah kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
Ben 4 gündür yapıyorum. Cuma sabahı tartılıcam canım 1 haftalık sonucunu söylerim. :)
Bende dün eşimin yanındaydım annesinde kaldım o yüzden giremedim ordan canlarım. Bugün öğlen döndüm eve. Dün orada resmen savaş verdik eşim yeeee diye ağzıma lokma getiriyor ben yimeeeeeeeeem diye kaçıyorum annesi de kızıyor bırak kızı yemek istemiyor zorlama işte diye. ecel terleri döktüm resmen.Dün iyi kaçtım ama bu sabah kıstırdı ve zorla (gerçekten zorla ) biraz kıymalı börek yedirdi. Lanetler yağdırarak kaçtım evden O yüzden bugün başka birşey yemeyeceğim yeşil çay kahve ve su akşama da yatmadan yoğurt kürümü yapar uyurum.
Kilo vericem diye bir triplere girdi ben seni böyle seviyorum diyor arkadaş nişan var elbisemde ince gözükmek istiyorum diyorum yok herif anlamıyor.
Onunla tanışana kadar 52 kiloydum onun yüzünden 57ye çıktım suçlu zaten o susup oturacağına bide zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
''Hayatım besin alman lazım!!!!!'' diyerek ağzıma lokma lokma ekmek sıkıştırmaya çalışmak nedir allah aşkına bana bi söyleyin.Diyet yapıyorum dedim diye çıldırdı ay halini görseniz kahkaha atardınız asabımı da bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?