Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de bugün için dünden zeytinyağlı bakla pişirdim 1 gün bekleyince daha güzel oluyor zeytinyağlı yemekler yarın için de kerevizi bugünden yaparım
ben de piştiği gün seviyorum canım.
hafif soğuyunca. ertesi güne pek yenmiyor bizde.yeniyor da . işte öyle.

Ah kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucum sadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi

ayy teşekkür ederim cansıı :)

Sağol cnm güzel güzel kismetler var :)

ara

sade Nescafe
papatya çayı
Yulaf lapası
şekersiz çay

öğlen

2 YK domatesli sosis patates kızartması
1 kepçe soğan çorbası
3 yk domatesli makarna
lahana turşusu

canım benim ya.
kıyamam .
çok geçmiş olsun .
dikkat et . bugün nasılsın.

Akşam dışarı çıkacağım tavuk vs yerim diye dusunuyorum hafif atlatmak için :) gideceğim yerin de pizzasi harika ama bakalım :) fatura yatırmaya gidiyorum işle ilgili yol bitmek bilmiyor

bu yoğurtlu karışımı buldum.
duydum. yapmadım.

Ben 4 gündür yapıyorum. Cuma sabahı tartılıcam canım 1 haftalık sonucunu söylerim. :)

Bende dün eşimin yanındaydım annesinde kaldım o yüzden giremedim ordan canlarım. Bugün öğlen döndüm eve. Dün orada resmen savaş verdik eşim yeeee diye ağzıma lokma getiriyor ben yimeeeeeeeeem diye kaçıyorum annesi de kızıyor bırak kızı yemek istemiyor zorlama işte diye. ecel terleri döktüm resmen. Dün iyi kaçtım ama bu sabah kıstırdı ve zorla (gerçekten zorla) biraz kıymalı börek yedirdi. Lanetler yağdırarak kaçtım evden O yüzden bugün başka birşey yemeyeceğim yeşil çay kahve ve su akşama da yatmadan yoğurt kürümü yapar uyurum.

Kilo vericem diye bir triplere girdi ben seni böyle seviyorum diyor arkadaş nişan var elbisemde ince gözükmek istiyorum diyorum yok herif anlamıyor.

Onunla tanışana kadar 52 kiloydum onun yüzünden 57ye çıktım suçlu zaten o susup oturacağına bide zeytinyağı gibi üste çıkıyor.

''Hayatım besin alman lazım!!!!!'' diyerek ağzıma lokma lokma ekmek sıkıştırmaya çalışmak nedir allah aşkına bana bi söyleyin. Diyet yapıyorum dedim diye çıldırdı ay halini görseniz kahkaha atardınız asabımı da bozdu

kıskançççççç
daha güzel olmanı istemiyor .
nikah yaptınız mı yoksa eşim yazmışsın

kıskançççççç
daha güzel olmanı istemiyor .
nikah yaptınız mı yoksa eşim yazmışsın

yok canım evliliğe gittiğimiz için eşim diyorum. biz 3 ay önce kendi aramızda nişanlandık ama bu ay sonu işte nişanımız var resmi olarak büyükler takacak. mobilyaları falan halledince de düğünü yapacağız muhtemelen yaza kalır düğün bir ev dizmek ciddi çok masraf çünkü. şuan mobilyalar yüzünden evlenemiyoruz kredi de çekmek istemiyoruz. para biriktirip mobilyaları alıp sonra evleneceğiz inş

anladım canım .
nişanlım desen daha uygun olur sanki.
ya da eş adayı ( bu hoş olmadı pek)
iki türlü diyenleri duydum.
gelin ata binmiş ya nasip demiş . sen tedbirli ol yine.
biz değil de başkaları eşin sanır.

ahaha gelin ata binmiş ya nasip demiş güzel oldu güldürdün. haklısın balım eş adayım olmazda nişanlım olabilir 6 ay oldu işte bizim maddi problemlerden ötürü evlenemedik halen. zamanında çok boş şeylere para harcadım şimdiye kadar kenara atmış olsaydım şuan evimde mutlu mesut yaşıyor olacaktım. akıl işte hep tecrübe ede ede öğreniyorsun böyle şeyleri. :/ neyse kısmet diyelim düğünüm olunca bi davetiye resmi de buraya atar herkesi çağırırım. :)

Çok geçmiş olsun

Sinema işi tamamdır desene:)
Hangi filme gidiyorsun?

cok gecmis olsun cnm ya

geçmiş olsun canım...

selam kızlar...bugün belim yine zorlandı...sorumlumuzla konuştum..bu böyle olmayacak..fiziktedavi alıcam bakalım yarına randevum var..
ficans canım iyi diyelim de iyi olsun..ama çok kötü bir ay geçiriyorum..Allah beterinden saklasın...
sabah

2 ceviz
yarım muz
1 gün kurusu

öğlen

ezogelin çorba
dalyan köfte

akşama haşlama hindi yapıyorum..içinde kereviz az patates soğan biber sarımsak..çorba niyetine yiyicem...

selam kizlar buralari ihmal ediyorum ama firsatim olmuyor ozluyorum sohbetlerinizi.
Dun spor yapamadim diye cok az yedim bugunde cok hafif bir kahvaltiyla basladim bol bol bitki cayi ictim insllah bugunde gunu hafif bir sekilde atlatirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…