Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bence güzelmiş oradaki tatil olayı, çocuklar sıkılmıyor dur devamlı okuldan, küçükler için yani.
Ama çalışan hanımlar için sorun oluyor mu acaba tatiller, eminim çoğu anneler çalışıyordur orda, bu tatillerde nasıl bir yol izliyorlar merak ettim

Slm kızlar akşam menümü hemen yazayım patates salatası yaptım bir pasta tabağına koydum onu yedim bir bardak yağsız ayran.
Yarın oruç tutmayı düşünüyorum Allah izin verirse
insallah canim
Canim ben spor yapmazsam veremiyorum sanirim yasimdan dolayi metabolizmam yavas. yaslandikca kilo vermek zorlasiyor malesef. hayatin degizmez kanunu.
ay evet sen sporsuz veremiyirdun.unutmusum

Beyaz bliz aldim .kendim susledim
En bastaki mavi pembeli olan kısım cep..üstten dıkmedım. Gerekli olunca cebine bi şeyler koyar diye.
Dıger hayvanların oldugu bluza da cep yaptım.onun cebi küçük

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
Canlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm

Ayyy canım ya kıyamam iyikiiiiiiii doğdun Allah sana hayırlı bir ömür versin eşinle ve hayırlı evlatlar versin

Canımmmm

Iyı kı dogdun. Kendine sendıgın bir sey yap bari bu aksam. Kahve ,mocha vs gibi
Yogun bır gun olmus

Eşinle sonra mı kutlarsınız kı

Benım dogum gunume 4 gun var .25 mart
Meyvelerden sevdıklerımı dograyıp üstüne çikolata sos dokecegım..benmari eritebilirim.
Çocuklar pasta yemiyor.ben yiyorum hepsini.
Gerci meyveli çikolata yemezler.ben yerim hepsini zaten.

Ayyy canım ya kıyamam iyikiiiiiiii doğdun Allah sana hayırlı bir ömür versin eşinle ve hayırlı evlatlar versin
amin canmcimm cok tesekkurler

canm seninde az kalmis demekki ikimizde koc burcuyuz ve o yuzden beslenme duzenimiz ayni bence. Esimle snra kutlariz ama bu kez soyle dusundum acaba diyorum hep pasta yemekle kutluyoruz bu kez de sevdgim bir spor kiyafetini alarak mi kutlasam odul niyetine
Bu arada diktiklerin cok guzel cok begendim ellerine saglik

Canım sende ekmek pilav makarna tüketmiyorsun sanırım dimi
Aynen canım ama arada sabahları çavdar ekmeği yiyorum...
Kereviz havuz sagan kavurdum.az seker attim. Zeytinyaglilara atarim hep
Bunu yedim harika oldu
Cocuklara ve esime hamburger
Borek sabahtan kalma .esim onu da yedi. Lavas ile yaptim
3 adet lavas
Aralara kasar.sucuk.1 yumurta.
güzel gözüküyor ellerine sağlık...

Çok geçmiş olsun canım

Tüh canım yaa buna bir çözüm bulunsa keşke fizik tedavi de her zaman sonuç vermiyor hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun
r
Bakalım canım..inşallah az da olsa rahatlatır..Aslında kilo vermek en iyi sonuç olacak belim için..
yürüyüşler iyi gidiyor maşallah

Etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince..
Günaydın canım

Kaymak çok severim gerçek süt kaymağı kendi kaynattığım sütün kaşık kaşık yerim ekmeksiz ve tatlısız

Fizik tedavi benim değil sersuma vermişler canım
ben balı sevmem ama kaymakla 2-3 lokma güzel oluyor..

Geçmiş olsun canım..

Lara Croft: Tomb Raider gittim harikaydı :)
ben de çok merak ediyorum..Angelina mı iyi bu mu
Ben hiç yabancı film seyredemem. Filmi mi izleyim alt yazıyı mı okuyum kafam karışır:))
Aslında en güzeli orjinal izlemektir..ses kalitesi hiç bozulmamış oluyor e zaman içinde alışıp sanki Türkçe seyrediyor gibi oluyor insan

Merhabalar kızlarkizim.hasta bugün de krese göndermedim. Ne yiyorum ne içiyorum hiç bilmiyorum kızımla uğraşmaktan
Ah canım düzelmedi mi daha...

sabah kahvaltım.
yumurta, marul. taze nane.
marulu bohça gibi katladım. . durum gibi yedim.
2 yumurta lı marullu dürüm. hahahah
İlahi yeşillikli yımırtalı dürüm

Mutlu yaşlara canım.Bu yıl biz de evlendiğimizden beri ilk defa eşimin ve benim doğum günümüzde ayrıydık..Çok koydu çokUmarım son olur..

selam kızlar...bugün koşuşturmayla geçti..dr fizik için kan verdim yarına fizik başlayacak...Ama işin ilginç tarafı fizik tedaviyi ayaktan alınca rapor veremiyorlarmış..komediye bakın hem fizik göreceğim sonrasında gelip işte çalışacağım..
olacak iş değil..
Tabii ben bizim dr dan alacağım en azından 5 gün..Normali fizik tedavini ol git evde dinlen denir..Ama çalışınca eşşeksin dinlenmene gerek yok..nasıl işe yarayacaksa..sinirlendim gene
neyyyyseeeee...hallettim...
sabah

4-5 kısalardan grisini
labneye batırarak yedim
çayy

öğlen

fırında tavuk
2kaşık bulgur
yarım kase yoğurt çorbası

akşam yemedim

sadece 3.5 gibi yarım elma ve portakal...

Çok geçmiş olsun canım.
Evet cok sacmaymis.
Fizikten sonra , otobüsle bile eve dönülmez. Onun sicagiyla eve ulaşıp dinlenmek gerek, çalışmakla nasıl yararlı olunacak mis.

Sağolasın canım sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…