- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Bence güzelmiş oradaki tatil olayı, çocuklar sıkılmıyor dur devamlı okuldan, küçükler için yani.Canim bahar tatili 10 gun oluyor yaz tatili Mayis sonunda basliyor ve 20 Agustos ta bitiyor. okullar burda erken aciliyor ama 3 kez 10 gunluk tatilleri var. sukran gunu haftasi, noel haftasi ve bahar tatili toplam 30-35 gun sezon icinde tatil 2.5 ay yaz tatili seklinde. o yuzden yazlari Turkiyede sadece 2 ay kalabiliyoruz.
Spor olarak neler yapıyorsun?Canim ben spor yapmazsam veremiyorum sanirim yasimdan dolayi metabolizmam yavas. yaslandikca kilo vermek zorlasiyor malesef. hayatin degizmez kanunu.
insallah canimSlm kızlar akşam menümü hemen yazayım patates salatası yaptım bir pasta tabağına koydum onu yedim bir bardak yağsız ayran.
Yarın oruç tutmayı düşünüyorum Allah izin verirse
ay evet sen sporsuz veremiyirdun.unutmusumCanim ben spor yapmazsam veremiyorum sanirim yasimdan dolayi metabolizmam yavas. yaslandikca kilo vermek zorlasiyor malesef. hayatin degizmez kanunu.
Ayyy canım ya kıyamam iyikiiiiiiii doğdun Allah sana hayırlı bir ömür versin eşinle ve hayırlı evlatlar versinCanlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
CanımmmmCanlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
sag ol canım.@demirleke Maşallah ikinci verdiğin elbiseye bayıldım çok tatlı güle güle kullansinlar
amin canmcimm cok tesekkurlerAyyy canım ya kıyamam iyikiiiiiiii doğdun Allah sana hayırlı bir ömür versin eşinle ve hayırlı evlatlar versin
canm seninde az kalmis demekki ikimizde koc burcuyuz ve o yuzden beslenme duzenimiz ayni bence. Esimle snra kutlariz ama bu kez soyle dusundum acaba diyorum hep pasta yemekle kutluyoruz bu kez de sevdgim bir spor kiyafetini alarak mi kutlasam odul niyetineCanımmmm
Iyı kı dogdun. Kendine sendıgın bir sey yap bari bu aksam. Kahve ,mocha vs gibi
Yogun bır gun olmus
Eşinle sonra mı kutlarsınız kı
Benım dogum gunume 4 gun var .25 mart
Meyvelerden sevdıklerımı dograyıp üstüne çikolata sos dokecegım..benmari eritebilirim.
Çocuklar pasta yemiyor.ben yiyorum hepsini.
Gerci meyveli çikolata yemezler.ben yerim hepsini zaten.
Aynen canım ama arada sabahları çavdar ekmeği yiyorum...Canım sende ekmek pilav makarna tüketmiyorsun sanırım dimi
güzel gözüküyor ellerine sağlık...Kereviz havuz sagan kavurdum.az seker attim. Zeytinyaglilara atarim hep
Bunu yedim harika oldu
Cocuklara ve esime hamburger
Borek sabahtan kalma .esim onu da yedi. Lavas ile yaptim
3 adet lavas
Aralara kasar.sucuk.1 yumurta.
Bakalım canım..inşallah az da olsa rahatlatır..Aslında kilo vermek en iyi sonuç olacak belim için..Çok geçmiş olsun canım
Tüh canım yaa buna bir çözüm bulunsa keşke fizik tedavi de her zaman sonuç vermiyor hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun
r
yürüyüşler iyi gidiyor maşallahSabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı yapmadım sadece 2 kaşık kaymak attım ağzıma
Öğlen evde değildim yarım gözleme ve peynir yedim domates salatalık
Akşam bi 40 dk daha yürüyüş yaptım
Yemekte mercimek çorbası bakla salata yoğurt
Etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince..Kızlar sizi takipteyim ama tel sıkıntılı olduğu için çok zor yazıyorum
Menüler düzenli gidiyor sanırım bu hafta herkes kilo verecek @EceZ ne kadar kilo vereceksin çok merak ediyorumSvltr çok geçmiş olsun canım sersum kendini koru canım hiç dikkat etmiyorsum mesmeser nasıl oldun canım @demirleke maşallah yine döktürmüşsün @ficans yok canım kendimi kaplumbağa gibi hissettim iki çocuk bide eşyalar vardı o da kusur kalsın dedim ama annemin baskulle benimki aynı g oynamıyor
ben balı sevmem ama kaymakla 2-3 lokma güzel oluyor..Günaydın canım
Kaymak çok severim gerçek süt kaymağı kendi kaynattığım sütün kaşık kaşık yerim ekmeksiz ve tatlısız
Fizik tedavi benim değil sersuma vermişler canım
Geçmiş olsun canım..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dün epey bir toplayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim hamd olsun, boğazlarım şiş biraz öksürüyorum mevsim geçişi bizi de vurdu onun dışında çok şükür, iş te çok yoğun bu ara okuyamadım yine uzun uzunhepiniz iyisinizdir inşallah, sabah içinde yumurta ve peynir getirdim 9 da toplantım var yapacağım onun için şimdi hemen
ben de çok merak ediyorum..Angelina mı iyi bu muLara Croft: Tomb Raider gittim harikaydı :)
Aslında en güzeli orjinal izlemektir..ses kalitesi hiç bozulmamış oluyor e zaman içinde alışıp sanki Türkçe seyrediyor gibi oluyor insanBen hiç yabancı film seyredemem. Filmi mi izleyim alt yazıyı mı okuyum kafam karışır:))
Ah canım düzelmedi mi daha...Merhabalar kızlarkizim.hasta bugün de krese göndermedim. Ne yiyorum ne içiyorum hiç bilmiyorum kızımla uğraşmaktan
İlahi yeşillikli yımırtalı dürüm
sabah kahvaltım.
yumurta, marul. taze nane.
marulu bohça gibi katladım. . durum gibi yedim.
2 yumurta lı marullu dürüm. hahahah
Mutlu yaşlara canım.Canlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
Çok geçmiş olsun canım.selam kızlar...bugün koşuşturmayla geçti..dr fizik için kan verdim yarına fizik başlayacak...Ama işin ilginç tarafı fizik tedaviyi ayaktan alınca rapor veremiyorlarmış..komediye bakın hem fizik göreceğim sonrasında gelip işte çalışacağım..
olacak iş değil..
Tabii ben bizim dr dan alacağım en azından 5 gün..Normali fizik tedavini ol git evde dinlen denir..Ama çalışınca eşşeksin dinlenmene gerek yok..nasıl işe yarayacaksa..sinirlendim gene
neyyyyseeeee...hallettim...
sabah
4-5 kısalardan grisini
labneye batırarak yedim
çayy
öğlen
fırında tavuk
2kaşık bulgur
yarım kase yoğurt çorbası
akşam yemedim
sadece 3.5 gibi yarım elma ve portakal...
Sağolasın canım sanada geçmiş olsunselam kızlar...bugün koşuşturmayla geçti..dr fizik için kan verdim yarına fizik başlayacak...Ama işin ilginç tarafı fizik tedaviyi ayaktan alınca rapor veremiyorlarmış..komediye bakın hem fizik göreceğim sonrasında gelip işte çalışacağım..
olacak iş değil..
Tabii ben bizim dr dan alacağım en azından 5 gün..Normali fizik tedavini ol git evde dinlen denir..Ama çalışınca eşşeksin dinlenmene gerek yok..nasıl işe yarayacaksa..sinirlendim gene
neyyyyseeeee...hallettim...
sabah
4-5 kısalardan grisini
labneye batırarak yedim
çayy
öğlen
fırında tavuk
2kaşık bulgur
yarım kase yoğurt çorbası
akşam yemedim
sadece 3.5 gibi yarım elma ve portakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?