Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım benim doğum günün kutlu olsun, seni çocuklardan çok eşinin yokluğu üzmüş sanki, telafi edersiniz canım, birlikte musmutlu nice yıllarınız olsun inşallah

insallah son olur cnm ben nevruz gunu dogmusum esim de polis olunca belki bir kere birlikte kutlamisizdir bunca yil o kadar

Bnde sinirlendim simdi izin verin olsun bitsim dimi ama nolcak sanki insan sagligi bu onemli
A aaadddaaa iyi doğdun canım.
Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara.
Teskkurler kuzummmm
Canım benim doğum günün kutlu olsun, seni çocuklardan çok eşinin yokluğu üzmüş sanki, telafi edersiniz canım, birlikte musmutlu nice yıllarınız olsun inşallah
tesekkur ederim.cnmcim benim cocuk yok zaten esim de olmayinca tam yalniz kaldim(

Amin cnim insalllah hepimizin. Simdi izmirde olsaydim ananem pisi yapar dagitirdi miss gbi ah o guzel kulturumuz ya da kandil simidi dagitilirdi

İnşallah bebişin olursa onunla ilgilenmekten eşinin yokluğunu pek farketmezsin :))) herkesin yeri ayrı tabi, güzel günler görmeyi nasip etsin rabbim herkese, benim eşimde yok pazartesiden beri, bi yanım eksik hep böyle boş boş gibi Allah sağlık ve huzur versin yanımıza versin

evet cnm haklisin aslimda bebisnolsa oyalancam onunla ama:)

Amin canım inşallah.

Dün pekmmesajlari okuyamadım, sen de hastaymisin sanırım, nasıl oldun ?

Canım ayaktayım hamd olsun, sesimi kedi yemiş onun dışında çok şükür, bu ara yoğunluk çok yetişmeye çalışıyorum, kızın nasıl oldu ?
Kızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.

Saatli zamanında içmesi gerekirken, bir bir içirilir bir iciremiyoruz. Doktora gidip antibiyotiği değiştirmeyi düşündük ama tadı da güzel.

Böyle nasıl iyileşecek bilmiyorum

İyi olmana sevindim.canm. hafta sonu yaklaşıyor, bir program yapmak evde dinlen en iyisi

Canım zor ilaç içmeyen çocuk Allah kolaylık versin, şimdilik plan belli değil bakalım

canım benim .
şurup içmeden önce sevdiği bi şey sun ona
benimkiler petitoo sever mesela.
bunu iç hemen petitoon hazır diyordum.
ya da ne bileyim. kinder sürpriiz sever diyelim.
şurubu içersen hemen vereceğim dersin.
ya da dışarı çıkarken , bunu iç hemen parka çıkıyoruz dersin

böyle şeylerle içirdim ben her saati gelince.
geçmiş olsun kızçene.

2 gündür her şeyi denedik canim.
Ödüller bir işe yaramadı
Cezalarda
Çok ciddi şekilde antibiyotik olanı içmiyor
Hatta ağrı kesiciler karıştırdım, rengi değişim anlamasın diye ama kandıramazsın hiç bir şekilde.

Artık iyileşmezse iğne felan yazdiracagiz

canım benim . yemesi iyi olsa bi şekilde antibiyotiksiz de atlatır . yeter ki yesin

BENCE BU CNM :)

Hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller dualarda buluşalım inşaallah rabbim bu gece af olunmamış kul bırakmasın inşaallah :) sizi seviyorum rabbim sizlerden de razı olsun inşaallah :)
bugün niyetliyim rabbim kabul ederse o yüzden bildirim yok bugün :)
sabah tartı rakamıyla buluşalımm :)))))

Hayirlihayırlı ka canim

2 haftadır iyice kontrolsüz yedim.
Bu hafta arınma detoksa yapacaktım kızımın rahatsızlığından müsait olamadım.
3 günlük olduğu için de bugün başlamadım. Haftaya inşallah.

Bu 2 günde dikkat edeceğim inşallah.
Sabah
2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
Öğlen
2 kase çorba
Ara
Elma
Akşam
2 kase çorba

Çorbamin tarifi. Kereviz sapı yola koku, brokoli, havuç, yeşil nane kırmızı biber haslatip robottan çektim pul biber ekledim. Limon sıkıp içiyorum.

Bugün ve yarın bunu yapacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…