Canım benim doğum günün kutlu olsun, seni çocuklardan çok eşinin yokluğu üzmüş sanki, telafi edersiniz canım, birlikte musmutlu nice yıllarınız olsun inşallahCanlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
insallah son olur cnm ben nevruz gunu dogmusum esim de polis olunca belki bir kere birlikte kutlamisizdir bunca yil o kadarAynen canım ama arada sabahları çavdar ekmeği yiyorum...
güzel gözüküyor ellerine sağlık...
Bakalım canım..inşallah az da olsa rahatlatır..Aslında kilo vermek en iyi sonuç olacak belim için..
yürüyüşler iyi gidiyor maşallah
Etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince..
ben balı sevmem ama kaymakla 2-3 lokma güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım..
ben de çok merak ediyorum..Angelina mı iyi bu mu
Aslında en güzeli orjinal izlemektir..ses kalitesi hiç bozulmamış oluyor e zaman içinde alışıp sanki Türkçe seyrediyor gibi oluyor insan
Ah canım düzelmedi mi daha...
İlahi yeşillikli yımırtalı dürüm
Mutlu yaşlara canım.Bu yıl biz de evlendiğimizden beri ilk defa eşimin ve benim doğum günümüzde ayrıydık..Çok koydu çok Umarım son olur..
Bnde sinirlendim simdi izin verin olsun bitsim dimi ama nolcak sanki insan sagligi bu onemliselam kızlar...bugün koşuşturmayla geçti..dr fizik için kan verdim yarına fizik başlayacak...Ama işin ilginç tarafı fizik tedaviyi ayaktan alınca rapor veremiyorlarmış..komediye bakın hem fizik göreceğim sonrasında gelip işte çalışacağım..
olacak iş değil..
Tabii ben bizim dr dan alacağım en azından 5 gün..Normali fizik tedavini ol git evde dinlen denir..Ama çalışınca eşşeksin dinlenmene gerek yok..nasıl işe yarayacaksa..sinirlendim gene
neyyyyseeeee...hallettim...
sabah
4-5 kısalardan grisini
labneye batırarak yedim
çayy
öğlen
fırında tavuk
2kaşık bulgur
yarım kase yoğurt çorbası
akşam yemedim
sadece 3.5 gibi yarım elma ve portakal...
Teskkurler kuzummmm
tesekkur ederim.cnmcim benim cocuk yok zaten esim de olmayinca tam yalniz kaldimCanım benim doğum günün kutlu olsun, seni çocuklardan çok eşinin yokluğu üzmüş sanki, telafi edersiniz canım, birlikte musmutlu nice yıllarınız olsun inşallah
Tesekkur ederim cnmcim
Amin cnim insalllah hepimizin. Simdi izmirde olsaydim ananem pisi yapar dagitirdi miss gbi ah o guzel kulturumuz ya da kandil simidi dagitilirdiKızlar Regaip Kandiliniz Mübarek olsun, bu gece ihsanı bol bir gece rabbim gönlümüzdekileri hayırslıyla versin inşallah, bol ibadetli bol tövbeli ve dualı bir gece olsun inşallah, bizleri de duanızda unutmayın
İnşallah bebişin olursa onunla ilgilenmekten eşinin yokluğunu pek farketmezsin :))) herkesin yeri ayrı tabi, güzel günler görmeyi nasip etsin rabbim herkese, benim eşimde yok pazartesiden beri, bi yanım eksik hep böyle boş boş gibi Allah sağlık ve huzur versin yanımıza versininsallah son olur cnm ben nevruz gunu dogmusum esim de polis olunca belki bir kere birlikte kutlamisizdir bunca yil o kadar
Bnde sinirlendim simdi izin verin olsun bitsim dimi ama nolcak sanki insan sagligi bu onemli
Teskkurler kuzummmm
tesekkur ederim.cnmcim benim cocuk yok zaten esim de olmayinca tam yalniz kaldim(
evet cnm haklisin aslimda bebisnolsa oyalancam onunla ama:)İnşallah bebişin olursa onunla ilgilenmekten eşinin yokluğunu pek farketmezsin :))) herkesin yeri ayrı tabi, güzel günler görmeyi nasip etsin rabbim herkese, benim eşimde yok pazartesiden beri, bi yanım eksik hep böyle boş boş gibi Allah sağlık ve huzur versin yanımıza versin
Amin canım inşallah.Kızlar Regaip Kandiliniz Mübarek olsun, bu gece ihsanı bol bir gece rabbim gönlümüzdekileri hayırslıyla versin inşallah, bol ibadetli bol tövbeli ve dualı bir gece olsun inşallah, bizleri de duanızda unutmayın
Bizim.kaderimiz canımevet cnm haklisin aslimda bebisnolsa oyalancam onunla ama:)
Canım ayaktayım hamd olsun, sesimi kedi yemişAmin canım inşallah.
Dün pekmmesajlari okuyamadım, sen de hastaymisin sanırım, nasıl oldun ?
Kızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.Canım ayaktayım hamd olsun, sesimi kedi yemişonun dışında çok şükür, bu ara yoğunluk çok yetişmeye çalışıyorum, kızın nasıl oldu ?
Canım zor ilaç içmeyen çocuk Allah kolaylık versin, şimdilik plan belli değil bakalımKızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.
Saatli zamanında içmesi gerekirken, bir bir içirilir bir iciremiyoruz. Doktora gidip antibiyotiği değiştirmeyi düşündük ama tadı da güzel.
Böyle nasıl iyileşecek bilmiyorum
İyi olmana sevindim.canm. hafta sonu yaklaşıyor, bir program yapmak evde dinlen en iyisi
Kızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.
Saatli zamanında içmesi gerekirken, bir bir içirilir bir iciremiyoruz. Doktora gidip antibiyotiği değiştirmeyi düşündük ama tadı da güzel.
Böyle nasıl iyileşecek bilmiyorum
İyi olmana sevindim.canm. hafta sonu yaklaşıyor, bir program yapmak evde dinlen en iyisi
2 gündür her şeyi denedik canim.canım benim .
şurup içmeden önce sevdiği bi şey sun ona
benimkiler petitoo sever mesela.
bunu iç hemen petitoon hazır diyordum.
ya da ne bileyim. kinder sürpriiz sever diyelim.
şurubu içersen hemen vereceğim dersin.
ya da dışarı çıkarken , bunu iç hemen parka çıkıyoruz dersin
böyle şeylerle içirdim ben her saati gelince.
geçmiş olsun kızçene.
canım benim . yemesi iyi olsa bi şekilde antibiyotiksiz de atlatır . yeter ki yesin2 gündür her şeyi denedik canim.
Ödüller bir işe yaramadı
Cezalarda
Çok ciddi şekilde antibiyotik olanı içmiyor
Hatta ağrı kesiciler karıştırdım, rengi değişim anlamasın diye ama kandıramazsın hiç bir şekilde.
Artık iyileşmezse iğne felan yazdiracagiz
Aynen canım ama arada sabahları çavdar ekmeği yiyorum...
güzel gözüküyor ellerine sağlık...
Bakalım canım..inşallah az da olsa rahatlatır..Aslında kilo vermek en iyi sonuç olacak belim için..
yürüyüşler iyi gidiyor maşallah
Etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince..
ben balı sevmem ama kaymakla 2-3 lokma güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım..
ben de çok merak ediyorum..Angelina mı iyi bu mu
Aslında en güzeli orjinal izlemektir..ses kalitesi hiç bozulmamış oluyor e zaman içinde alışıp sanki Türkçe seyrediyor gibi oluyor insan
Ah canım düzelmedi mi daha...
İlahi yeşillikli yımırtalı dürüm
Mutlu yaşlara canım.Bu yıl biz de evlendiğimizden beri ilk defa eşimin ve benim doğum günümüzde ayrıydık..Çok koydu çok Umarım son olur..
Hayirlihayırlı ka canimHayırlı sabahlar , hayırlı kandiller dualarda buluşalım inşaallah rabbim bu gece af olunmamış kul bırakmasın inşaallah :) sizi seviyorum rabbim sizlerden de razı olsun inşaallah :)
bugün niyetliyim rabbim kabul ederse o yüzden bildirim yok bugün :)
sabah tartı rakamıyla buluşalımm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?