hızlanmışsın canım .maşallah . iyi gidiyorsun. kararlısın sen her zaman zaten.Günaydın fıstıklarım gününüz güzel geçsin. :*
Kalktığımdan beri 1 fincan şekersiz kahve içtim. Şimdi 2 parça tavada tavuk göğüs yedim.
Yeşil çay su ve kahve ile güne devam edeceğim. Akşama da fırında patates oturtma yapacağım biraz ondan yerim yanına da yoğurt tüketirim sanırım.
öğlen yemeğim.
dün akşamdan 2 yemek kaşığı keveriz kavurması
1 adet köfte. akşam hamburger den kalan 1 tane.
1 salatalık.
1 greyfurt.
yarım ayva.
avyanın şekeri azmış . hoşlanmadım.
akşam üstü diğer yarısını yerim .
şimdi bol su.
ecez ile yarışıyorum.
ben de 57 kilo ile başladım , aynı zamanda onunla.
yeşil çayı her gün mutlaka 2 kupa içiyorum , 15 günden fazla oldu başladım .Ay fotolar çok güzel.
Bende çekeyim foto canım atarım öğün öğün. :)
Dün gece çok aç hissettim bozacaktım son anda gittim yeşil çay içtim bi kupa hemen peşine de uyudum.
Günde 2 fincan yeşil çay içersek daha hızlı kilo veririz nişanlımın yanındayken içemedim ama bugün içicem mutlaka 2 kupa.
evet.Ay fotolar çok güzel.
Bende çekeyim foto canım atarım öğün öğün. :)
Dün gece çok aç hissettim bozacaktım son anda gittim yeşil çay içtim bi kupa hemen peşine de uyudum.
Günde 2 fincan yeşil çay içersek daha hızlı kilo veririz nişanlımın yanındayken içemedim ama bugün içicem mutlaka 2 kupa.
Ateş şükür o günden sonra çok çıkmadı, ara ara çıkıyor günde 3 kez ateş düşürücü kullandığımız için sanırım, çok çıkmadan iniyor ateşi.canım çok geçmiş olsun .
Allah şifa versin . ateşi düşmedi mi canım . pazar gününden beri. salgın olabilir .
Sağol canım. Rabbim beterinden saklasinçok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin çocuk hasta olunca çok zor
yeşil çayı her gün mutlaka 2 kupa içiyorum , 15 günden fazla oldu başladım .
az kalmış canım.Tadı acı da alışkanlık haline getirsek çok güzel olacak. Şimdi eski elbiselerimden birisini denedim 5 kilo gerçekten fark ediyor resmen kollarım bile daha kalın 52 kilo halime göre. Nişanı normalde 1 nisanda yapacaktık ama sanırım biraz ertelicez zaten evde olacaktı biz ne zaman hazırsak nişanda o zaman olacak yani.
Kilo vermeden nişan yapmak istemiyorum en azından 55'in altını görebilmem lazım.
Cok istahli ve abur cubur yiyen biri degilim zaten o yuzden kolay oluyor cok sukur.Maşallah ne kadar güzel dikkat ediyorsun
Canim burda okullar tatildi o yuzden nete giremedim. simdide ofisteyim o kadar yogun degilim bugun sakin bir gun.Hos geldin.ozlettin kendini.yogun musun.nerelerdesin
Ben Turkiyede sinemaya gitmistim alt yaziliydi cok kafam karismisti. bazi cumleleri degisik tercume etmislerdi anlam farkliydi sanirim Turk kulturune uymayan seyleri biraz degistiriyorlar baktim kafam karisiyor alt yazilari okumamaya calistim ama surekli dikkatimi dagitti bir dahada gitmedim.aynen onu da gördüm gitmek istiyorum :)
aslında izlemeye başlasan akıcı oluyor zamanla :)
Masallah cok takdir ettim seni ne guzel bir insansin boyle ince dusunmen takdire sayan. bir cok insan Ramazanda bile bu kadar ince dusunmuyor. bravo diyorum gercekten.evet.
dün oruçlu vardı . o nedenle akşam attım resim.
ama bugün oruçlu yok anladığım kadarıyla ondan attım.
yarın oruç tutabilirsem ben de istiyorum. nasip
gençliktendir onlarınki de . olsun .Cok istahli ve abur cubur yiyen biri degilim zaten o yuzden kolay oluyor cok sukur.
Canim burda okullar tatildi o yuzden nete giremedim. simdide ofisteyim o kadar yogun degilim bugun sakin bir gun.
Ben Turkiyede sinemaya gitmistim alt yaziliydi cok kafam karismisti. bazi cumleleri degisik tercume etmislerdi anlam farkliydi sanirim Turk kulturune uymayan seyleri biraz degistiriyorlar baktim kafam karisiyor alt yazilari okumamaya calistim ama surekli dikkatimi dagitti bir dahada gitmedim.
Masallah cok takdir ettim seni ne guzel bir insansin boyle ince dusunmen takdire sayan. bir cok insan Ramazanda bile bu kadar ince dusunmuyor. bravo diyorum gercekten.
neden vermedin ki. dikkat de ediyorsun ama. az yiyorsun hemGunaydiiinnnn!
Dun oglen kepekli ekmekle hindi fumeli sanwich yedim yaninda yarim kase tavuk corbasi
Aksam yarim tabak yogurtlu makarna yedim.
bu sabah tartildim hala 54 kiloyum hic vermemisim
kahvaltida kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir ve 1 dilim ekmek
oglen yemek yemek istemiyorum bugun kereviz sapiyla idare edicem humusa banar yerim proteinde almis olurum ve kalorisi cok dusuk
aksam ne yaparim karar vermedim henuz.
Canim bahar tatili 10 gun oluyor yaz tatili Mayis sonunda basliyor ve 20 Agustos ta bitiyor. okullar burda erken aciliyor ama 3 kez 10 gunluk tatilleri var. sukran gunu haftasi, noel haftasi ve bahar tatili toplam 30-35 gun sezon icinde tatil 2.5 ay yaz tatili seklinde. o yuzden yazlari Turkiyede sadece 2 ay kalabiliyoruz.gençliktendir onlarınki de . olsun .
evet tatil olmuş orada. bahar tatili galiba.
2 gün müydü.
çocuklarının yaz tatili bizim buradaki gibi uzun mu
Canim ben spor yapmazsam veremiyorum sanirim yasimdan dolayi metabolizmam yavas. yaslandikca kilo vermek zorlasiyor malesef. hayatin degizmez kanunu.neden vermedin ki. dikkat de ediyorsun ama. az yiyorsun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?