Allah kabul etsin canım.Selam kızlar hepiniz kandili hayırlı olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsin bu gece birbirimize dua edelim inşallah.
Orucluyum bugün sahurda kahvaltılık yedim bir kase yoğurt bir büyük dilim de kek çok koşturmacali geçti bugün kızın veli toplantısı vardı oraya gittim sonra komşum kur-an okunuyordu oraya gittim şimdi evdeyim birazdan kalkıp yemek yapacam
Pilates, yoga, yuruyus yapiyorum.Spor olarak neler yapıyorsun?
Bir de maşallah bence çok iyi kilon.
Yeni yasin hayirli olsun canim.Canlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
Kayınvaliden de mi yurtdışında kafam karıştıSelam kizlar
sabah sabah kayinvalideye gittim bilgisayar tamir ettim.
sonrada ofistekilere dogum gunu hediyeleri aldim 3 ununde dogum gunu ayni haftaya denk geliyor beraber kutluyoruz.
oruclular var sanirim yediklerimi bugun yazmayayim.
bu arada bende adet olmak uzereyim o yuzden tutmadim tutarken adet olmayi sevmiyorum her sey bosa gitmis gibi hissediyorum yarim kaliyor.
Allah oruclarinizi kabul etsin herkese hayirli bereketli kandiller olsun dualariniz kabul olsun insallah.
allah kabul etsin cnm bmde niyetlendim bugunSelam kızlar hepiniz kandili hayırlı olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsin bu gece birbirimize dua edelim inşallah.
Orucluyum bugün sahurda kahvaltılık yedim bir kase yoğurt bir büyük dilim de kek çok koşturmacali geçti bugün kızın veli toplantısı vardı oraya gittim sonra komşum kur-an okunuyordu oraya gittim şimdi evdeyim birazdan kalkıp yemek yapacam
sagol kuzummmPilates, yoga, yuruyus yapiyorum.
dun 1 saat treadmill de yurudum.
Yeni yasin hayirli olsun canim.
seyla amerikali bir esle evli cnm kayinvalidesi de yabanci bu durumda:)Kayınvaliden de mi yurtdışında kafam karıştı
O kısım bende hiç yok iyi mi:))allah kabul etsin cnm bmde niyetlendim bugun
sagol kuzummm
seyla amerikali bir esle evli cnm kayinvalidesi de yabanci bu durumda:)
Bnce de:) ben uzagim kayinvalideme sehir olarak senede 2 kez anca gorurum ama taaaa ordan bana yeter esim hic duskun degil annesine amaO kısım bende hiç yok iyi mi:))
İyi işte kaynana derdi olmaz, bence kaynanalar sadece Türklerden çıkıyor
Bnce de:) ben uzagim kayinvalideme sehir olarak senede 2 kez anca gorurum ama taaaa ordan bana yeter esim hic duskun degil annesine ama
sağol canımÇok geçmiş olsun canım.
Evet cok sacmaymis.
Fizikten sonra , otobüsle bile eve dönülmez. Onun sicagiyla eve ulaşıp dinlenmek gerek, çalışmakla nasıl yararlı olunacak mis.
sağol canımSağolasın canım sanada geçmiş olsun
Ahh kıyamam haklısın polislere nevruz eziyet hele doğuda..insallah son olur cnm ben nevruz gunu dogmusum esim de polis olunca belki bir kere birlikte kutlamisizdir bunca yil o kadar
Bnde sinirlendim simdi izin verin olsun bitsim dimi ama nolcak sanki insan sagligi bu onemli
(
Kızlar Regaip Kandiliniz Mübarek olsun, bu gece ihsanı bol bir gece rabbim gönlümüzdekileri hayırslıyla versin inşallah, bol ibadetli bol tövbeli ve dualı bir gece olsun inşallah, bizleri de duanızda unutmayın
meyve suyuna katıp içirmeyi denesen..Kızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.
Saatli zamanında içmesi gerekirken, bir bir içirilir bir iciremiyoruz. Doktora gidip antibiyotiği değiştirmeyi düşündük ama tadı da güzel.
Böyle nasıl iyileşecek bilmiyorum
İyi olmana sevindim.canm. hafta sonu yaklaşıyor, bir program yapmak evde dinlen en iyisi
Kandiliniz Mübarek Olsun .
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.
BENCE BU CNM :)
Hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller dualarda buluşalım inşaallah rabbim bu gece af olunmamış kul bırakmasın inşaallah :) sizi seviyorum rabbim sizlerden de razı olsun inşaallah :)
bugün niyetliyim rabbim kabul ederse o yüzden bildirim yok bugün :)
sabah tartı rakamıyla buluşalımm :)))))
Selam kızlar hepiniz kandili hayırlı olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsin bu gece birbirimize dua edelim inşallah.
canım seyla Amerika'da yaşıyor eşi Amerikalı...Kayınvaliden de mi yurtdışında kafam karıştı
Adı da Seylan sanıyordum Seyla imiş:)) bir müddet beni idare edin arkadaşlar:))canım seyla Amerika'da yaşıyor eşi Amerikalı...
Sağol canım. Bir etkileşim bozulma olmaz demi, öyle de deneyeyim.sağol canım
sağol canım
Ahh kıyamam haklısın polislere nevruz eziyet hele doğuda..
meyve suyuna katıp içirmeyi denesen..
Allah kabul etsin...
canım seyla Amerika'da yaşıyor eşi Amerikalı...
yok be canım olmaz ben kızıma küçükken öyle yapıyordum..Sağol canım. Bir etkileşim bozulma olmaz demi, öyle de deneyeyim.
Kayinvalidem burali zaten bize yakin yasiyor. boyfriendi falan var bize pek karismaz esim tek cocugu olmasina ragmen cok yakin degil ama cocuklari sever. kayinvalidelik yapiyordu eskiden ama ben disli cikinca korktu sindi karismiyor artik. varlikli bir kadin cokda simarik herkes zengin diye hizmet ediyor benim umrumda degil paraya tapmam sonucda hic kimseye eyvallahim yok birtek bana nazi gecmiyor benden tirsar baya hahahahhaKayınvaliden de mi yurtdışında kafam karıştı
menü bildirmen lazım ama şekerim..bu da kuralımız canım ..listede olmak için menü bildirmelisinYarın için çok heyecanlıyım arkadaşlar.
Sıralamada sonuncu olmasam yeter
Hiç de menü bildirmedim konuk oyuncu gibi hissediyorum kendimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?