Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kesinlikle.
çünkü kıskançlık çok yorucu. çokkkk. kendini yoruyorsun.

Aynen öyle kimseye birşey olmuyor olan bize oluyor. Bir laf vardır. İnsan bu hayatta kendi eliyle kendi cehennemini de yaratır kendi cennetini de diye. O zaman ne yapıyoruz KENDİMİZE GÜVENİYORUZ. DIŞARI ÇIKIP HAYATA ATILIYORUZ. VE kötü düşünceleri aklımızdan uzaklaştırıyoruz. :))

Ay o değil de 30 days squat challenge mi yapsak. 30 günde popo kaldırma şeysi. Ben bir kere başladım bir arkadaşla 10 günde falan bıraktık. Ama tam yapsan işe yarıyormuş yani millet hep yapıyor.

Benim eşim hiç öyle değil
Saldım çayıra mevlam kayira felsefesinde

Erkeği değil de kadını çok fena oluyor canım
Ama ben de öyleyim
Saldım çayıra mevlam kayira
7 senelik geçmişimiz var eşimle.
Hiç kıskançlık kavgası tartışması yada iması olmadı
Tabiki davranışlarınızla buna da imkan vermedik ama
Bunun çok sevmekle alakası olduğunu düşünmüyorum
Huy meselesi
Ama çevremde gördüğüm.kadariyla zamanla aşılıyor

Haddim değil belki ama benim de sana naçizane tavsiyem kıskançlığın dozunu fazla kaçırma. Sonra çok pişman olabilirsin.

Sabah
Eşimin akşam.camiden getirdiği kete gibi bir şeyini yedim. Kandil programı vardı camide, birileri dağıtmış.

Öğlen
Bir büyük kase dün yaptığım çorbadan içtim.
Ara olarak bir avuç fındık ve elma yedim.

Akşam da
Yine aynı çorbadan içmeyi planlıyorum

canm belli zamandan snra oyle oluyor bnde oyleydim artik anca yavas yavas gdiyor baska turlu gitmiyor o yuzden veremiyorsan bile yerinde say yoksa daha kotu alirsin

İyidir hoştur titizdir seçicidir çok zordur kafasına bişeyi koydu mu ondan vazgeçiremezsin :)
evetttty kafama koymayim ya o is artik allahin da izniyle olmustur

evet koclar inanilmaz kiskanc olur en onemli ozelligi ama demirlekenin de dedigi gbi bizden gecti canm suanda cidden kiskanmiyorum cnku gururum ve ozguvenim kiskancligimin cok o unde bnm de zamaninda bardaklar kirmisligim vardir ama cok skur pek kiskanclik kalmadi bir de benm esim akrep kiskanclikta nirvanadir kendisi o yuzden benm kiskanmama gerek kalmiyor o isi bana birakmadi sahsen kendisi :)

güzelmiş canım.

ben de sabah 1 kandil simidi. 1 paket çubuk kraker. yetişemedim kahvaltıya. yapamadım .

öğlen 1 kase yeşil mercimek yemeği
1 ayva
1 greyfurt

akşam yine yeşil mercimek yemeği düşünüyorum. aç gideceğim için hazır bulduğum yemeği yerim tabi. beklemek istemiyorum.
acı biber ve turşu ile yerim .

ekmek yok zaten artık öğünlerimde

Ay akrepler çok fena olur bide kin tutarlar onlar ömür billah unutmazlar ne lanet burç yahu

Haddim değil belki ama benim de sana naçizane tavsiyem kıskançlığın dozunu fazla kaçırma. Sonra çok pişman olabilirsin.

Balım dozunu kaçırma demekle olsa şimdiye kadar 50 kere unuttuydum kıskanma işini ama işte zaman lazım arkadaşlar da öyle diyor zaten. İlerleyince alışıyorsun azalıyor diye. Bekliyoruz bakalım sabırla geçecek inş :)

Bide şimdi o çalışıyor tüm gün insan içinde kızı da erkeği de var. Ben sakatlıktan ötürü eve kapandım ya onunda bi kıskançlığı var üstümde. Bende işe girip çalışmaya başlayınca kıskançlık kavgaları azalacaktır otomatikmen. Çünkü benimde başım meşgul olacak böyle kuruntulara girmeyeceğim o zaman. :))

İşte çaba sarf etmek lazım. Şimdi benim bu halimi seviyor diyorsun ama hiçkimse bir ömür bu şekilde kontrol altında yaşamak, sürekli sorguya alınmak istemez.

İşte çaba sarf etmek lazım. Şimdi benim bu halimi seviyor diyorsun ama hiçkimse bir ömür bu şekilde kontrol altında yaşamak, sürekli sorguya alınmak istemez.

Geçen gece zaten o bayan garson kavgasında sonlara doğru. ''Bıktırdın beni ezgi bunalttın bu güvensizliklerinle bak ne hale getirdin bizi'' gibisinden ağır konuştu. En sonda da ''Elimde olsa senden ayrılırdım'' dedi. Tabi o an çok kızmıştı ondan öyle konuştu ama 2 dk sonra bir sürü özür diledi gönlümü aldı. Ama neticede laf ağızdan çıktı mı çıktı. Tabi ki onunda bunaldığı anlar oluyor. O yüzden ben bir an önce işe girip onu da kendimi de rahatlatırsam sorun çözülür. :)

Balım bu tabloyu gün gün yapıyoruz. Rest yazan günler pas geçiyoruz. Gün içinde istediğin herhangi bi anda yapabiliyorsun. Mesela 20 yazmış ya. 20 tane squat yapıyosun ve bitiyor. 30 günlük maraton yani. Google'a 30 days squat challenge yazarsan bir sürü konu çıkıyor. Youtubede de videolar var. Millet öncesi ve sonrası diye poposunu koymuş video olarak gerçekten de dikleştirip toparlıyor kalçaları. Günde 1 kere yapıyosun o kadar işte. :)

Günde kaç tane yapman gerektiği rakam olarak yazıyor. 1 gün ile başlıyorsun. Her gün söylenen rakam kadar squat yapıyosun. Rest günlerinde de popoyu dinlendiriyorsun.

heee
tamam
ama popomuzu mu çekcez beee

heee
tamam
ama popomuzu mu çekcez beee

Yok canım popon sana kalsın o kadar da samimi değiliz görmek istemiyorum zaten aynısı bendede var

İstersen ölçebilirsin ben ölçmeden başlıcam zaten görüntüsünden anlaşılıyor 30. günün sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…