- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Kısır çok su tutuyor canım, düşürüyor insanı. Onun da etkisi vardır bugün fazla cikmandaAslında 66,7 di çarşamba günü, dün arkadaşıma gittim öğle arası kısır vardı çok yedimannemde burda bugün gidiyor dün anne yemeğini abarttım veee sonuç işte ortada, çok suçluyum artık bol dikkat yemek yok
evet . hızlı alınan kilo hızlı veriliyor .ben de onu yaşadım bu kış .Bana iki günde alınan kilo geçici geliyor ama. İki gün az yese gider yani.
dikkat etmişsin baya baya .Selam kızlar
Çarşamba sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltıda omlet peynir zeytin salata 2 lokma simit
Öğlen sabahtan biraz omlet kalmıştı onu yedim
Akşam kırmızı mercimek çorbası şinitzel az patates kızartma (actifry)semizotu salatası yoğurtlu ve yeşil salata
Perşembe sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı domates peynir zeytin 1 kase bol tarçınlı sütlaç
Akşam bolca yoğurtlu beyaz lahana salatası 1 lokma poaça ve 4 minik kurabiye
Akşam tekrar 40 dek yürüyüş yaptım
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı birazdan yapılacak
maşallah canım ya. iyi vermisni.Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.4
Fark 800 gr
% 1.09
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
evet canım . ama ben iki öğün değil 3 öğün yemiştim.Hadi insallah cnmcim. Bu arada sana bisey sormaliyim sen 1.5 ayda fverdim demistin ya karatayla idi dimi o canim sanki oyle hatirladim
sende guzel vermissin smdi baktim bravo sana
Evet cnm sekeri kesimce bnm de bel cevresi hemen inceliyor farkediyorum bn de ara ogun pek sevmen genelde 3 ogun yerimevet canım . ama ben iki öğün değil 3 öğün yemiştim.
çocuklar küçüktü. park , market , bisiklet vs derken yorucu oluyordu gün içinde.
standart karatay kahvaltısını her gün yapıyordum ama. mutlaka. o çok önemli.
ve yine verdim adacım .belim çok güzel inceldi.
işte eşim getirirse pil . sabah tartılırım , yazarım inşallah . çocuklardan fırsat bulunca.
57 kilo olmuştum en son .
aslında diyetine sadık kalırsan kilolar çok hızlı gidiyor .
evet ayim 25 iydi seninde canim:) koc kadini cok gucludur kafasina koydgunu yapar mukemmeliyetcidir:)pazar günü doğum günüm.
ada canım . ben de koç kadınıyım.
koç kadını ile yaşamak ayrıcalık
Ben de kilo bildirimi yapayım
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.5
Bu haftaki kilo 67.6
Yuzde %0.148
Fark 100 gr
evet ayim 25 iydi seninde canim:) koc kadini cok gucludur kafasina koydgunu yapar mukemmeliyetcidir:)
Olsun canım yaa arada olur ben çok katı kurallara karşıyım:)Safransari @demirleke hayal_hatun kızlar valla nasıl oldu bende anlamadım ama ben çok çabuk alırım, önceden çokta çabuk verirdim şimdi verişim o kadar hızlı olmuyor, 66 yı geçmesem sabitlesem iyi olacak ama işte yapamadım kaldım alıyorum birde, ama bazende dayanamıyorum kısır falan oldu mu napim
Hadi insallah cnmcim. Bu arada sana bisey sormaliyim sen 1.5 ayda fverdim demistin ya karatayla idi dimi o canim sanki oyle hatirladim
sende guzel vermissin smdi baktim bravo sana
dikkat etmişsin baya baya .
ben şu ara poğaça , kurabiye gibi şeyleri akşam yemiyorum. hakkımı sabah kullanıyorum . kahvaltıda yiyorum
maşallah canım ya. iyi vermisni.
kızçen de verdi mi peki.
pazar günü doğum günüm.
ada canım . ben de koç kadınıyım.
koç kadını ile yaşamak ayrıcalık
Olsun canım yaa arada olur ben çok katı kurallara karşıyım:)
koç erkeği de iyidir , hoştur .mantıkçıdır.Onları da yemesem daha iyi olacak evet Can'ım
Etmeye çalıştım arada dayanamadığım da oldu ama çok kaçırmadım Allahtan
Kızçem 400 gr verdi bu hafta çok şükür fazla yürüyemiyoruz onunla 2 kere çıktık bu hafta sadece
Benim de oğlum Koç
ficans iki haftadır çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
kızını da tebrik ederim fincans cım
koç erkeği de iyidir , hoştur .mantıkçıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?