Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kısır çok su tutuyor canım, düşürüyor insanı. Onun da etkisi vardır bugün fazla cikmanda

Ben de kilo bildirimi yapayım
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.5
Bu haftaki kilo 67.6
Yuzde %0.148
Fark 100 gr

dikkat etmişsin baya baya .
ben şu ara poğaça , kurabiye gibi şeyleri akşam yemiyorum. hakkımı sabah kullanıyorum . kahvaltıda yiyorum

Hadi insallah cnmcim. Bu arada sana bisey sormaliyim sen 1.5 ayda fverdim demistin ya karatayla idi dimi o canim sanki oyle hatirladim
sende guzel vermissin smdi baktim bravo sana
evet canım . ama ben iki öğün değil 3 öğün yemiştim.
çocuklar küçüktü. park , market , bisiklet vs derken yorucu oluyordu gün içinde.

standart karatay kahvaltısını her gün yapıyordum ama. mutlaka. o çok önemli.

ve yine verdim adacım .belim çok güzel inceldi.
işte eşim getirirse pil . sabah tartılırım , yazarım inşallah . çocuklardan fırsat bulunca.

57 kilo olmuştum en son .

aslında diyetine sadık kalırsan kilolar çok hızlı gidiyor .

Evet cnm sekeri kesimce bnm de bel cevresi hemen inceliyor farkediyorum bn de ara ogun pek sevmen genelde 3 ogun yerim

Olsun canım yaa arada olur ben çok katı kurallara karşıyım:)

Hadi insallah cnmcim. Bu arada sana bisey sormaliyim sen 1.5 ayda fverdim demistin ya karatayla idi dimi o canim sanki oyle hatirladim
sende guzel vermissin smdi baktim bravo sana

Onları da yemesem daha iyi olacak evet Can'ım

dikkat etmişsin baya baya .
ben şu ara poğaça , kurabiye gibi şeyleri akşam yemiyorum. hakkımı sabah kullanıyorum . kahvaltıda yiyorum

Etmeye çalıştım arada dayanamadığım da oldu ama çok kaçırmadım Allahtan

maşallah canım ya. iyi vermisni.
kızçen de verdi mi peki.

Kızçem 400 gr verdi bu hafta çok şükür fazla yürüyemiyoruz onunla 2 kere çıktık bu hafta sadece

pazar günü doğum günüm.
ada canım . ben de koç kadınıyım.
koç kadını ile yaşamak ayrıcalık

Benim de oğlum Koç

koç erkeği de iyidir , hoştur .mantıkçıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…