Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

hindi haşlama(etlerini kediye verdim sevemedim hindi etini)
içinde 2 parça patates de vardı..çorba gibi içtim yanii

Bugünkü menüm:

8.30
Bir dilim yumurtalı ekmek
5 zeytin
4 lokma lor peynir
Domates-salatalık
2 kuru incir
2 çay

11.45
Az şekerli türk kahvesi

12.45
1 tabak kurutulmuş yeşil fasülye
1 küçük kase Yoğurt
Salata

16.00
Yarım armut
4-5 çilek

19.30
1 küçük köfte
1 kase çorba
Salata

Şimdi de bir kupa yeşil çayımı içiyorum

N nnnadal iyi vermissin maşallah ozelden mesaj yazdım gordunmu
Evet canım gördüm ama geri dönemedim memleketime geldim burada günler yoğun geçiyor ben pek giremiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım kendi pastanı kendin yapıyorsun bunun adı annelik işte

sersum canım ben bu ara menü yazmıyorum 15 gün sonra aranıza aranıza tam olarak döneceğim inşallah bir sıkıntı olmaz dimi kural ihlali yapıyorum birazcık kusura bakmayın
Muhabbetiniz çok güzel hepinizden haberdarım ama herşeyi geç okuyorum akşam 270 mesaj okudum maşallah bitmek bilmedi ama yazmaya vakit kalmadı

Ama vakit bulmuşken menü yazayım
Sabah
yarım simit
Peynir
1 dilim ekmek kıyısı

2 tane sigara böreği

Akşamüstü
2 kase yüksük çorbası
1 tane tavuk incik

1 sade türk kahvesi

1 fincan sade Nescafe
Çay

GÜNAYDIN FISTIKLARIMMMMMMMMM

Bugün tartıldım 57.1'den 56.4'e düşmüşüm.

Diyetsiz gidiyorum 600 gram vermişim. Karın bölgesinden baya bir incelme oldu. 2 gündür kürümü yapamadım bu akşam devam ettiricem.

@demirleke Nice yıllaraaa fıstığım benim <3 Squat challenge başladın mı? Ben yapamadım bugün başlayalım istersen.

Sağol Can'ım darısı bu haftaya

Doğum günün kutlu olsun Can'ım nice sağlıklı mutlu yaşlara

Selam kızlar

Cuma sabah 1 saat yürüyüş kahvaltıda omlet peynir zeytin salata fındık portakal

Öğlen evde değildim patates salatası börülce salatası yarımşar poaça ve kek 1 minik kurabiye

Akşam zeytinyağlı bakla yoğurt salata

Cumartesi sabah domates salatalık peynir maydanoz

Akşam kıymalı Bulgurlu lahana sarması yayla çorbası salata sütlaç yarım haşhaşlı poaça

Bu sabah 40 dk yürüyüş

Kahvaltı omlet peynir zeytin salata az yufka ekmek tereyağı ve bal

Sen izinde sayılıyorsun canım..sorun yok keyfine bak..iyi tatiller..

Bugun benim dogum günümmmmmmmmm
Ailenle sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara canım

selam kızlar...bugün kızımla kuafördeydik..gölge yaptırdım..eşim gelirse azcık bakımlı görsün hatununu..kızım da saçını kestirdi..çıkışta kahvaltı yaptık ve fazla kaçırdım..akşam yemek yemem artık...şimdi soda içiyorum sindirebilmek için..
yediklerimi yazmasam daha iyi

1 sigara böreği
yarım su böreği
menemen
sahanda yumurta
2 lokma bak kaymak
1 küçük ıspanaklı börek

tam dayaklık oldum..ama akşama telafi ederim sorun yok..

Merhaba kizlar ,
Benim biraz fazlaligim var. Kilo vermek istiyorum neler yapiyorsunuz ? Neler yiyip iciyorsunuz biraz taktik verir misiniz

Annemle yarıştaydık annem 1 haftada 2 kilo vermiş ben 800 gram vermişim. Acayip hırslandım şu anda. Şimdi efsane bir protein kahvaltısı hazırlayıp fotoğrafını da atıcam. 55 yaşında kadının metabolizması beni nasıl geçer demek ki ben gerçekten dikkatsiz gitmişim geçen hafta

Yağsız tavada karıştırılmış 2 yumurta
Birkaç yemek kaşığı lor peyniri
1 domates
Maydanoz
Şekersiz kahve

Kahvaltımı bu şekilde edip bitiriyorum. Öğlen nişan elbisesi bakmaya gidicez nişan evimde olacak bu arada çok masraf olmasın diye. Akşam da nişanlımın yanına gidicem orda da et yerim muhtemelen. :)

Ah bu kuzular neden hep anneanneye gidince hasta oluyor bilmiyorum sanki buzda yatırıyoruz evden dışarı çıkmıyor bronşioit olmuş zatürre ye doğru gidiyormuş çocukların hiçbiri hasta olmasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…