günaydın kızlar...
kahvaltım
patatesli omlet
pastırma sucuk
yarım dilim çavdar
yarım köz kapya biber
çayın yanında dün yaptığım tatlandırıcılı muhallebi
aslında wc sorunum olmasa daha güzel kilo verdim kesin..çünkü bu hafta hiç kaçamak yapmadım..bu sabah kalktım 100 gr daha gitmiş..ki dün lavaş ve yarım lahmacun yedim..form çay içmeye başlasam iyi olacak..
yulaf kepeğini un olarak kullanabilirsin veya krep yapabilirsin..ama un gibi yapışkan ve tutucu olmaz..benim face yemek sayfamda yulaf kepekli tarifler var istersen oradan bakabilirsin@demirleke ve diğer bilen arkadaşlar,
Dün bimden buğday ruşeymi ve yulaf kepeği aldım, ben normal un gibi zannediyordum yulaf kepeğini. Yani böyle ekmek filan yapılıyor. Ama pakette tek kullanımlık diyor. Nerde tek kullanacağım onu ben anlamadım ki:))
Face hesabım yok yine de bakabiliyor muyum?yulaf kepeğini un olarak kullanabilirsin veya krep yapabilirsin..ama un gibi yapışkan ve tutucu olmaz..benim face yemek sayfamda yulaf kepekli tarifler var istersen oradan bakabilirsin..linkini alta veriyorum..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
Form Çay çok etkili gerçektengünaydın kızlar...
kahvaltım
patatesli omlet
pastırma sucuk
yarım dilim çavdar
yarım köz kapya biber
çayın yanında dün yaptığım tatlandırıcılı muhallebi
aslında wc sorunum olmasa daha güzel kilo verdim kesin..çünkü bu hafta hiç kaçamak yapmadım..bu sabah kalktım 100 gr daha gitmiş..ki dün lavaş ve yarım lahmacun yedim..form çay içmeye başlasam iyi olacak..
Kutuyu evir cevir .nerelerde kuullanacagın yazıyor@demirleke ve diğer bilen arkadaşlar,
Dün bimden buğday ruşeymi ve yulaf kepeği aldım, ben normal un gibi zannediyordum yulaf kepeğini. Yani böyle ekmek filan yapılıyor. Ama pakette tek kullanımlık diyor. Nerde tek kullanacağım onu ben anlamadım ki:))
squat yaptın mı canımForm Çay çok etkili gerçekten
Ama bir süre sonra etkisini kaybediyor
Ondan 1 ay kullanıp 1 ay bırakınca daha etkili oluyor
Aklıma geldi şimdi. Yapayım hemen
şalgam suyu da çok iyi geliyor bağısaklara..ben 2 haftadır boğazım acıdığı için yakıyor içemiyorum..dene istersen..bende de aynı sorun var gündüz ekmek pilav gibi şeyler yediysem akşam yemiyorum öyle şeyler dengeliyorum öylelikle 2 haftadır sabit kilodayım biraz da wc sorunum var dediğin gibiiyoksa kilo veriyorumm bu hafta regl şişliğimde var bakalım ne olacak
benim bildiğim verdiğim linke tıklarsan açılıyor hesabın olmasa da diye biliyorum ama..Face hesabım yok yine de bakabiliyor muyum?
Bir de ben zaten çok uğraşmak istemiyorum tek kullanımlık olması daha güzel ama nerde tek kullanacağım bilemedim. Yoğurda yulaf kepeği döküp yenir mi ki:))
Evet buldum.benim bildiğim verdiğim linke tıklarsan açılıyor hesabın olmasa da diye biliyorum ama..dene istersen
görebilmene sevindim canım..Evet buldum.
Çok güzel şeyler hazırlamışsın emeğine sağlık.
Evet hatta farklı tariflere de çok takıldım inşallah yaptığımda burda paylaşırım:)görebilmene sevindim canım..
canım çok takipçim var farketmişsen.Evet hatta farklı tariflere de çok takıldım inşallah yaptığımda burda paylaşırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?