Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğle arası arkadaşıma gittim ( hiç gezmemden de geri kalmam :)))))
1 küçük biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim su böreği yedim börek yemesem iyiydi ama işte neyse akşama onu dengeleyeceğim inşallah

Ne güzel ortamın var canim, hem iş hayatı, hem ev gezmeleri birlikte yurutebiliyirsun maşallah :)

Oglen 2 3 lokma pogaca hic istemiyordum ama 1 kasik pilav 1 kasik tavuk ve 4 zeytim ne alaka diceksiniz eve gdemedim arkadasla bnlari bulduk:) gecmis dgum.gnumu kutlamis o yuzden pasta almis yarim dlim.ydim.ki hic canim istemiyordu ayip olmasin dedim zaten bize ne geliyorsa bmdan geliyor

neyse ki öğlende tükettin . akşama yesen daha sıkıntıydı. olsun . dengelersin akşama. inşallah
@demirleke canimmmmm gecmis dogum gnun kutlu olsun bu aradaaaaaaa
danke schön bebişim.

Ne güzel ortamın var canim, hem iş hayatı, hem ev gezmeleri birlikte yurutebiliyirsun maşallah :)
Çok şükür canım eski komşularım aslında arkadaşım dediklerim, ben taşınalı 1 yıl oldu ama 100 m var aramızda o siteden kopmadım hiç hatta bu sitede çok komşu edinmedim desem yeri ihtiyaç olmadı birde çalışan çok benim gibi görüşemiyoruz bir kaç kişi tanıyorum, bu arkadaşlarımlada 8 ay evdeydim doğum iznindeyken o zaman tanışıp samimi olduk, hatta bi ikisi bacım gibidir, gurbetteyim ne de olsa iyi komşu lazım insana, Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Bende arkadaşım ısrar etti diyee yedim dediğin gibi hep bundan oluyor :)) ay birde lohusa şerbeti içtim çoooookkkkk severim kendi doğumumda ne çok içmiştim yaa

Gunaydin kizlar,
Bulundugum bolgede 1 haftadir orman yangini var surekli duman kokusu cok kotu.
Dun oglen organik markette acik bufeden saglikli ve hafif seyler yedik. aksam esim yoktu bisiklet surmeye gitti cocuklarla kahvalti yaptik ama cok yiyemedim duman kokusu midemi kotu yapiyor. bu sabahta 1 dilim kaymakli ve visne recelli ekmek yedim. bir yakinim dogum yapacak kimsesi yok malum gurbette ben gidecem yanina bu aksam suni sanci vereceklermis muhtemelen yarin giderim kilo bildirimi yapamayabilirim ama zaten hala 54 kiloyum degisecegini sanmiyorum.

Bende arkadaşım ısrar etti diyee yedim dediğin gibi hep bundan oluyor :)) ay birde lohusa şerbeti içtim çoooookkkkk severim kendi doğumumda ne çok içmiştim yaa
ayy ben bugun yediklerimi hep istemeden yedim cnim ya bosuna yani ama o kadar kutlamis arkadas o yuzden

Kızlar akşama tavuk kanat ızgara yapıyorum fırında yanında patates pilavım var dünden birde biberli yoğurtlu bir meze tarifim var onu yapacağım ben bol tavuk az patates ve yoğurtla geçiririm akşamı muhtemelen, herkese hayırlı akşamlar yarın grsz

Ahh ne kötüü gitti yine güzelim ağaçlar hayvancıklar desene..geçmiş olsun canım..koku kötüdür gerçekten..bol bol yoğurt yiyin bu dönem barii...
Aa iyi hatırladım sayende ben de yarına kanat yapayım kızımla bana..eşim 23 gibi gelecek o sevmez o saatte kahvaltı yapar zaten..Afiyet olsun canım..

Aaa esin gelicek demek ne guzel cnm bak smdi hatirladim gozun aydin:)

Bugünkü menüm:

7.00
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 dilim çavdar ekmeği ile peynir-zeytin-domates- salatalık

10.30
1 çay bardağı latte
1 kuru incir

12.30
1 kase bamya çorbası
Tavuk ızgara
Yeşillik

15.30
Orta şekerli türk kahvesi
Birkaç badem birkaç fındık

18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 büyük kase yoğurtlu mor lahana salatası

Hosbuldum canim..kizina da basarilar..insallah istedigi yeri kazanir.

Kizlar dun bir yakinimi kaybedip sehirdisina ciktim.yeni geldim eve henuz..uykusuzluk.uzuntu..yarin kaldigim yerden devam edecegim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…