Başın sağolsun canım, Allah kalanlarınıza sağlık versin inşallahKizlar dun bir yakinimi kaybedip sehirdisina ciktim.yeni geldim eve henuz..uykusuzluk.uzuntu..yarin kaldigim yerden devam edecegim insallah.
canım inşallah yangın bitmiştir artık.Gunaydin kizlar,
Bulundugum bolgede 1 haftadir orman yangini var surekli duman kokusu cok kotu.
Dun oglen organik markette acik bufeden saglikli ve hafif seyler yedik. aksam esim yoktu bisiklet surmeye gitti cocuklarla kahvalti yaptik ama cok yiyemedim duman kokusu midemi kotu yapiyor. bu sabahta 1 dilim kaymakli ve visne recelli ekmek yedim. bir yakinim dogum yapacak kimsesi yok malum gurbette ben gidecem yanina bu aksam suni sanci vereceklermis muhtemelen yarin giderim kilo bildirimi yapamayabilirim ama zaten hala 54 kiloyum degisecegini sanmiyorum.
çok sağlıklı güzel menüler. afiyet olsunBugünkü menüm:
7.00
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 dilim çavdar ekmeği ile peynir-zeytin-domates- salatalık
10.30
1 çay bardağı latte
1 kuru incir
12.30
1 kase bamya çorbası
Tavuk ızgara
Yeşillik
15.30
Orta şekerli türk kahvesi
Birkaç badem birkaç fındık
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 büyük kase yoğurtlu mor lahana salatası
Bugünkü menüm:
7.00
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 dilim çavdar ekmeği ile peynir-zeytin-domates- salatalık
10.30
1 çay bardağı latte
1 kuru incir
12.30
1 kase bamya çorbası
Tavuk ızgara
Yeşillik
15.30
Orta şekerli türk kahvesi
Birkaç badem birkaç fındık
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 büyük kase yoğurtlu mor lahana salatası
canım başınız sağ olsun . Allah mekanını cennet etsin , rahmet eylesin.Kizlar dun bir yakinimi kaybedip sehirdisina ciktim.yeni geldim eve henuz..uykusuzluk.uzuntu..yarin kaldigim yerden devam edecegim insallah.
afiyet olsun.Günaydın kızlar
Akşam tavuk yedim 6-7 kanat
Yarım patatese denk gelecek büyüklükte patates yedim
1 Kase biberli yoğurtlu meze enfes oluyor
Sabah
1,5 haşlanmış yımurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim
1 kupa çayla yiyeceğim inşallah
sıcak şeyler iyi gelir. sıcak su torbası olsaydı bacaklarına beline dönüşümlü koyardın. ben öyle yapıyordum bu ara. ama torbayı eve götürdüm. çok aşırı sıcak yapmadan kullanırdım.hayırlı sabahlar kızlar dün akşam regl oldum ve 4 de uyandım çok fenaydım hala ağrım var ama işe geldim mecburen
dün çorba ve 2 kaşık makarna yedim sonra sıcak bişeyler içtim
Canım evde yapıyorum soslayıp gönderirim istersen tarifi güzel oluyor aslında, mangalın is kokusunun verdiği lezzet dışında aynı mangal gibi oluyor, biz beğeniyoruz, ay ben hiç spor yapamıyorum bu hafta durumum çok vahim, hem kabızlık hem regl yakın şiştikçe şiştimafiyet olsun.
evde mi yaptın kanat.
ben kanat hiç almadım. yiyemediğim için evde de yapmıyorum. nasıl yapıyorsun.
dün akşam eve gidince mantı açtım. çocuklar ne zamandır istiyordu.
ben de küçük bi kase yedim.
öncesinde 2 haşlanmış yumurta , 1 kapya biber, 1 salatalık yemiştim oysa
sonra hamur kızarttım. çıtır çıtır. üstüne pudra şekeri. ondan da yedim.
baktım çok oldu . yaklaşık 2 saat kadar plates. squat . karışık yaptım.
arada çocuk baktım. arada mutfağa gittim. arada kız ile ilgilendim. yat kalk şeklinde yapabildim.
o yüzden 2 saat sürdü zaten.
umuyorum verdim o aldığım kalorilerin birazını. inşallah.
öyle işte
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim tiramisu
1 bardak yeşil çay.
çocuklara waffle yaptım çıktım.
Geçmiş olsun canım, ayağını ve belini sıcak tuthayırlı sabahlar kızlar dün akşam regl oldum ve 4 de uyandım çok fenaydım hala ağrım var ama işe geldim mecburen
dün çorba ve 2 kaşık makarna yedim sonra sıcak bişeyler içtim
tamam tarif yolla bana canım.Canım evde yapıyorum soslayıp gönderirim istersen tarifi güzel oluyor aslında, mangalın is kokusunun verdiği lezzet dışında aynı mangal gibi oluyor, biz beğeniyoruz, ay ben hiç spor yapamıyorum bu hafta durumum çok vahim, hem kabızlık hem regl yakın şiştikçe şiştim(((
ah aynı ben çocuk olmasa eşimle ben bir şekil geçiştiriyoruzakşama yemeğim yok .
şimdiden düşünmeye başladım.
çocuklar olduğu için mutlaka yemek yapmam lazım.
kendim olduğum zamanlarda 2 yumurta kırıyordum . yetiyordu.
şimdi çocukların yedikleri şeyler var yemedikleri var .
düşünmek lazım.
sizde menüler ne.
http://www.nefisyemektarifleri.com/mangal-tadinda-tavuk-ve-patates/tamam tarif yolla bana canım.
kanat bana çok yağlı geliyor. derisi çokmuş gibi o kısmında.
güzel görünüyor .benim çocuklar yer bunu.http://www.nefisyemektarifleri.com/mangal-tadinda-tavuk-ve-patates/
canım tarif bu ben yanına domates ve biberde koyuyorum o da közlenmiş gibi oluyor lezzetli oluyor, derisinin bir kısmını al istersen pişirmeden o zaman çok yağlı olmaz
sıcak şeyler iyi gelir. sıcak su torbası olsaydı bacaklarına beline dönüşümlü koyardın. ben öyle yapıyordum bu ara. ama torbayı eve götürdüm. çok aşırı sıcak yapmadan kullanırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?