afiyet olsun şeker.
gayet güzel dengeli . beslenme listeni sevdimBen yine kahvaltıyı öğle yaptım
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates¼ lavaş
2 tk tahin pekmez
2 çatal peynir
5 siyah zeytin
Ara
1 fincan filtre kahve
Akşam
2 top haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
1 köfte
⅓ lavaş
1 sade türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
Henüz kilo verme moduna giremedim şu şişliği atmaya çalışıyorum öksürük önerileriniz için teşekkür ederim ama maalesef istemem diye tepişiyor
afiyet olsun . çıtır çıtır salata nasıl oluyor kız.Bizde aksam yemege ciktik esimle yarim.posiyon et yedim bir dilim ekmek enfesti sicacik citir citir salata ve bir top sade dondurma
Allah kabul etsin bebişimSelam kızlar
Bugün niyetliyim sahurda tereyağında 2 yumurta peynir sivri biber
Yemek yarım saat sonra yiyeceğim
Mercimek çorbası et kavurma fasulye piyazı
afiyet olsun canım.Bugünkü menüm:
7.00
1 bardak süt
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir- zeytin- kuru domates
10.00
Türk kahvesi
12.30
Bir tabak tavuk-patates
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase yulaflı yoğurt
18.30
1 kase çorba
1/2 tabak tavuk-patates
2 kaşık bulgur pilavı (nihayet bitti)
Salata-yoğurt
Galiba sulu yemeği seviyorum ben:) yani öğlen veya akşam yemeğinde kuru üzüm vs yiyerek doyacağımı düşünmüyorum. Yemek+salata/yoğurt benim öğünlerim. Bir de her ne kadar kilo vermeye çalışsam da aslında kalıcı bir beslenme düzeni istiyorum. Yani kilo vereyim bitsin olayı değil. Hatta hızlı kilo vermek gibi bir derdim yok. Düzenli ve sağlıklı bir beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum.afiyet olsun canım.
akşamın öğlenin ve kahvaltın süper
ben akşam 2 dilim ekmek ile salata yedim . biraz magnolya yedim. sonra 2 büyük kupa hibiskus çayı .
afiyet olsun kuzum.Galiba sulu yemeği seviyorum ben:) yani öğlen veya akşam yemeğinde kuru üzüm vs yiyerek doyacağımı düşünmüyorum. Yemek+salata/yoğurt benim öğünlerim. Bir de her ne kadar kilo vermeye çalışsam da aslında kalıcı bir beslenme düzeni istiyorum. Yani kilo vereyim bitsin olayı değil. Hatta hızlı kilo vermek gibi bir derdim yok. Düzenli ve sağlıklı bir beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum.
canm yeni geldin ya o yuzden odaklanman zor olur ama bikac gune gecicekBen yine kahvaltıyı öğle yaptım
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates¼ lavaş
2 tk tahin pekmez
2 çatal peynir
5 siyah zeytin
Ara
1 fincan filtre kahve
Akşam
2 top haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
1 köfte
⅓ lavaş
1 sade türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
Henüz kilo verme moduna giremedim şu şişliği atmaya çalışıyorum öksürük önerileriniz için teşekkür ederim ama maalesef istemem diye tepişiyor
ayy darisi benim basimaa yaaaaaaaaafiyet olsun şeker.
ben kahvaltıda magnolya yedim. sonuydu.
onu yiyince de başka bi şey yiyemedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı.
çay içtim .
saat 6 da yemiştim. ve yavaş yavaş acıkmaya başladım bile.
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
1 paket ruşeym
1 paket yulaf kepeği
1 kaşık kuru üzüm
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi (etii lifaliff)
bunları karıştırıp yiycem.
1 greyfurt var yine yanımda. vazgeçilmezim.
sabah tartıldım. 55 kilo geldim.
tartıya pil alamadım. eski pili taktım. ama yine de yanlış olduğunu düşünmüyorum.
squat ve plates nedeniyle inceldim sanıyorm. çünkü gerçekten pantolonlarım artık sıkmıyor ve bazıları düşüyor bile üstümden
çok ilginç. yüzüklerim de parmağımda şangırdıyor .bol geliyor yani. bilemedim.
citir ekmek mayasiz kitir kitir wasa gibiydi cnm azcik yedim dondurmayi da kisin bile yerim ama acik e bir top sade :) kessin beni diyeafiyet olsun . çıtır çıtır salata nasıl oluyor kız.
dondurma . oh valla. sezonu açtın. tatlı da güzel gelmiştir yemek üstü
anladım .afiyet olsun .canm yeni geldin ya o yuzden odaklanman zor olur ama bikac gune gecicek
ayy darisi benim basimaa yaaaaaaaa
citir ekmek mayasiz kitir kitir wasa gibiydi cnm azcik yedim dondurmayi da kisin bile yerim ama acik e bir top sade :) kessin beni diye
günaydınafiyet olsun şeker.
ben kahvaltıda magnolya yedim. sonuydu.
onu yiyince de başka bi şey yiyemedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı.
çay içtim .
saat 6 da yemiştim. ve yavaş yavaş acıkmaya başladım bile.
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
1 paket ruşeym
1 paket yulaf kepeği
1 kaşık kuru üzüm
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi (etii lifaliff)
bunları karıştırıp yiycem.
1 greyfurt var yine yanımda. vazgeçilmezim.
sabah tartıldım. 55 kilo geldim.
tartıya pil alamadım. eski pili taktım. ama yine de yanlış olduğunu düşünmüyorum.
squat ve plates nedeniyle inceldim sanıyorm. çünkü gerçekten pantolonlarım artık sıkmıyor ve bazıları düşüyor bile üstümden
çok ilginç. yüzüklerim de parmağımda şangırdıyor .bol geliyor yani. bilemedim.
Galiba sulu yemeği seviyorum ben:) yani öğlen veya akşam yemeğinde kuru üzüm vs yiyerek doyacağımı düşünmüyorum. Yemek+salata/yoğurt benim öğünlerim. Bir de her ne kadar kilo vermeye çalışsam da aslında kalıcı bir beslenme düzeni istiyorum. Yani kilo vereyim bitsin olayı değil. Hatta hızlı kilo vermek gibi bir derdim yok. Düzenli ve sağlıklı bir beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum.
canım , spora yazıl. ve kulaklıkla dinle telefondan . video , ses kaydı vs .günaydın
Maşallah yine kaşık kadar yiyorsun:)
55 ideal kilomdasin
Bence plate inceliği seni.
Eşim spor salonuna yazı,di, ben de yazılmak istiyorum ama sınavdan önce ona zaman ayırmam çok zor.
Benim de i çekmeye çok çok ihtiyacım var.
Evde plates düzenini çok güzel oturttuk sen
Bir ara ben de başlamak istedim, doğru videolu bulamadım sanırım uğraştım olmadi
Çok haklısın
Önemli olan beslenme düzenini oturtmak
Yoksa kilo alınır alınır verilir.
Canım yollarda balon gibi sistim 3 gün wc yede gidemedim hemen 1,5 kilo fazla çıktı dün evde bol su içtim vücudumunda şişliği gitti bugün 2 kilo gitti görünüyor yanlış tarttığını düşünmüyorum bende bugün az çıkacağını tahmin etmiştimcanım anlamadım. şimdi sen 2 kilo vermiş misin . dün yanlış mı tarttı ki seni .
1 bardak zencefil ne kız . tarif verseneHayırlı Sabahlar kızlarım;
dün kaldığım yerden yazayım;
saat: 15.45
midem bulanıyordu 1 tuzlu kraker yedim
400ml su
saat : 19.00
sebzeli pilav 2 kaşık
bol acılı patates yemeğinden 2 kaşık
ekmeksiz yeme (1.akşam)
saat : 20.15
1 bardak zencefil
Tekrar hoşgeldin canimMerhaba kızlar
Tam size merhaba dedim iş yerinde ölümcül olan bir salgın yüzünden çok yoğun olduğum için yazamadım
Dün itibari ile kendime çeki düzen verip Karataya başladım
Kendimce yorumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?