Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hey maşallah. güzel yürüdün bee.
sağol canım..başladık bakalım hayırlısı
başım döndü resmen..o nasıl bi trafik...işin zor velhasıl..

bi iyileşemedin be canım..Allah şifa versin sana

maşallah kuzulara

çikolatalarımız .

az yedim . yani 4 küçük kare falandır . toplamda.
kız yapılır mı buuuçok güzeller...

canım kv ne geçmiş olsun sana kolay gelsin..1 evladın var..Benim de 1 kızım var şükürler olsungerçi ben hiç 2.yi istemedim ama hep Allah isteyene hayırlısıysa versin derim ..

Aynı benim kızım.. hiç kardeş istemedi..Şimdi de 18 yaşında..Babam vefat edince kardeşimle biraz problem yaşamıştık..Bunun üstüne ne dedi biliyor musun ,böyle kardeş olacağına hiç olmasın daha iyi anne dedi..Her şeyin hatta kardeşin bile hayırlısı

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım inşallah kolay olur bu ameliyat süreci, amin inşaaalllaahh

selam kızlar...
sabah arkadaşlarla beraber yapınca böyle oldu

1 simit
bayaaa bolca z.yağlı sarma
yumurta
peynir zeytin
bol yeşillik

öğlen

2 islim köfte
havuç tarator..

evet cnimcim izmir istiyoruz insallah
Aslinda ozel bor sebep degil de esimle iyice gezelim hayatin tadini cikaralim bir de birazcik biyuyelim istedik o yuzden bu zamana kadar bekledik senin esin de polisti dimi yoksa yanlis mi hatirladim asker miydi

Canım memlekette 8 ayda 23 kilo verdim dedim nazara geldim tüm millet çok zayiflamissin yeter verme falan dediler tabi uzun süreden sonra beni 75 te gördükleri için hepsine tığ gibi geliyorum halbuki en az 10 kilo daha var
en tehlekeli zamanlar cnim bana da bu ara zayiflamissin diyorlar sanki oyle deyince bir yeme icme hakki doguyor oysa vercek daha cok kilo var

Bnde oglen yeginde kiymali yesil mercimek 3 kasik yogurt bir avuc kuriyemis yedim sanirim @demirleke nin dedikleri aklimdan cikmiyor yaglar bisey yapmaz ben karatayla 1.5 ayda 10 kilo verdim demisti:):)
evet canım . öyle. ama karatay beslenmesinde bu kuruyemiş kısmı sabah kahvaltıda yeniliyor.
ona dikkat et eğer çok yiyeceksen .

ben de kaçar kızlar.
akşamı ettik yine.
Allah güzel günler görmeyi nasip etsin hepimize inşallah

bu akşam hava esmiyorsa çıkarım. poyraz vardı öğlen . üşüdüm .

ne marka ve nereden aldın.
ben de yeşil çay içiyorum. ama poşette olandan. açık olan yeşil çayım bitti. taa çin den getirmişti eniştem.

tane olursa çay süzgeçin varsa geçir.
Çaykur aldım canim. Metal bir kutida. Ve fiyatı da 5 buçuk gibi birsey. Poset çaya göre daha uygun bence

Evet canim polis
Geçen sene komşum 3 arkadaşım ızmirli tercih etti. Ikisi aynı TERCIhI yaptılar 4. Tercihleri izmir di geldi onlara. Birinin de 2. Tercihi izmir di, ona da tercih dışı ıstanbul geldi.

Inşallah sizin de gönlünüzce göre olur.

Erken seçim olacak, tercihler ne zaman açıklanır acaba ?

inşallah mayıs sonuna kalmadan açıklanır canım..insanlar taşınacak oy kullanacak...

Bence yer değiştirmeyi seçimden sonraya bırakırlar

Üniversite sınavı da ertelendi.
Kızının hazırlıkları nasıl gidiyor canim ?
olabilir tabii..ama bekleyenler için çok kötü olur..beklemek çok zor bilirim...kızım seneye girecek benim canım..tabii bu yıl da kursa gidiyor..Haklarında hayırlısı olsun..Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

evet canım . öyle. ama karatay beslenmesinde bu kuruyemiş kısmı sabah kahvaltıda yeniliyor.
ona dikkat et eğer çok yiyeceksen .
aa bilmiyordum canim ama coo yemiyorum her ogun toplasan bir avuc yanlis mi yapiyorum sence

evet bizde bugun ogrendik secimler 24 hazirandaymis esim de siyor ki tayin sonuclari gecikir ne olacak blmiyorum bizim de ilk tercihimiz izmir ama istanbul gelecek diye endiseleniyorum cnku cok sevmeme ragmen yasam cok zor
Peki senin tercih disi istanbula gden arkadasinin esi calisiyor muydu

Bugünkü menüm:

7.30
1 muz
Peynirli omlet

9.30
Kahve eşliğinde bir kare çikolata

12.30
1 tabak keşkek
1 kase yoğurt

17.30
5 tane şeftali çağlası

18.00
1 kase çorba
Yarım kase bamya
Salata
2 çatal un helvası (komşu getirmişti tadına baktım)

Amin canim.

Evet canim eşi ogretmen di.
Stanbulda hayat zor, kiralar ve ulaşım açısından.
Arkadaşım burada 500 e kirada oturuyordu 180 metrekare, istanbul da 90 metre yere 1100 kira ödüyor.

Izmire çıkanlar da 1100 kira ödüyor ama, evleri daha büyük hiç olmazsa.

Tercih dışı gelen arkadaşımın çok makul tercihleri vardı aslında, sakarya, uşak gibi ama ıstanbul geldi.

Sizin için de hayırlısı olur inşallah.

Bizede tercih dışı geldi o sene, hiç yazmadığımız bir şehirde görev yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…