Aşkım ben senden sonra kilo aldım ya 60.5 kg suan moralim bozuluyor haliyle
moral bozmak yok. aynen devam. ben de 57 oldum, hadi yetiş, birlikte 55 olalım
Selam kızlar
Dün gelemedim bildirime artıdayım bu hafta 1100 gr almışım maalesef yürüyüş de yapamadım fırsat bulup haftaya inşallah diyeceğim ama bende bir iştah patlaması oldu bu hafta boyu bugün dahil niye bilmiyorum doymadım bi türlü geçer inşallah
eferim sana iyi iradekahve içmeye geldik, yan tarafta pide lahmacun fırını var. çok güzel kokular geliyor.
iradem tam, mental olarak çok kararlıyım
sabah (ben kahvaltı yapmıyorum)
şekersiz çay kahve
öğlen (akşam yemeklerini öğlene aktarmaya çalışıyorum)
bir buçuk yumurta sahanda
iki porsiyon az etli patlıcan musakka
bir muz
bir elma
bir çay kaşığı polen
akşama yoğurt ve yulaf kepeği yerin diye düşünüyorum. (akşam yemeklerini azaltma çalışmaları...)
regl zamanı hepimizde oluyor canım bu iştah patlamalarıSelam kızlar
Dün gelemedim bildirime artıdayım bu hafta 1100 gr almışım maalesef yürüyüş de yapamadım fırsat bulup haftaya inşallah diyeceğim ama bende bir iştah patlaması oldu bu hafta boyu bugün dahil niye bilmiyorum doymadım bi türlü geçer inşallah
hoşgeldin canım..hadi yeniden beraberce verelimSlm kızlar.yazamadım yine.annemler taşındı 1-2 haftam onların işleriyle geçti.artık bahanem yok.gerçi bu arada 2 kg civarı verdim çok dikkat edemesem de.bundan sonra daha da düzenli olacak inşallah...
canım kısır 2 gün şişiriyor ama sonrasında dikkat edince hemen gidiyor kilo olarak kalmıyor merak etme.dün akşam annemi kıramadım, akşam kısır yedim. aslında ben yemesem de dururdum.
canım annem emek emek yapıp ben yemeyince üzülüyor ve kırılıyor. sonra yok ben bozulmadım diyor ama bozuluyor . ben de annemi kıracağıma yarın daha az yerim diye düşündüm
sabah:
çay
taze maydanoz sapı
çok teşekkür ederiiimmmeferim sana iyi irade
eferim sana iyi irade
regl zamanı hepimizde oluyor canım bu iştah patlamalarıatlatırız biz
hoşgeldin canım..hadi yeniden beraberce verelimbravoss
selam kızlar..dün 2 aydan sonra ilk defa evi süpürdüm..Biliyorsunuz belimden dolayı kızım süpürüyordu..zorlamadım tabii ama yine de yoruldum yürüyüşe çıkmadım dün..Kızım günlerdir hünkarbeğendi istiyordu onu yaptım 1 tencere de z.yağlı bulgurlu yaprak sardım..yarısını eşim gelince yemek üzere buzluğa attım..yürüyüş yapmasam da bayaa iş yaptım yanii
dün akşam
20 adet kadar sarma
tavuklu hünkar beğendi
yoğurtlu semizotu salatası
bu sabah
1 dilim çavdar
omlet
sucuk pastırma
2 lokma ballı kaymak
4 adet sarma
bu gece yürürüm artıkaz sonra da balkonu yıkarım çamaşırları hallederim..
herkesin oyle oluyor cbim ya o donemde bnm de dun basladi o patlamayai yasadim bugun bir tik daha iyiyimDün ki menu
Saat. 9.00
Tost ekmeği arası domates salata Peynir
1 etimek ballı
1 çay
400 ml su
Saat. 12.45
Çorba
Küçük kase Yoğurtlu garnitürlü makarna
2 adet poğaça
1 çay
400 ml su
Saat. 18.30
Semaver çay keyfi yanında
Azcık çekirdek cips yedim kızlar ama azcık valla
Saat. 22.00 de
1 filtre kahve
annenin ellerine saglik iyi yapmissin hem az yemissin cnimcimdün akşam annemi kıramadım, akşam kısır yedim. aslında ben yemesem de dururdum.
canım annem emek emek yapıp ben yemeyince üzülüyor ve kırılıyor. sonra yok ben bozulmadım diyor ama bozuluyor . ben de annemi kıracağıma yarın daha az yerim diye düşündüm
sabah:
çay
taze maydanoz sapı
olay gelsin serwumcum ama 20 adet sarmaya dikkat gerci sen eritirsin gder:)selam kızlar..dün 2 aydan sonra ilk defa evi süpürdüm..Biliyorsunuz belimden dolayı kızım süpürüyordu..zorlamadım tabii ama yine de yoruldum yürüyüşe çıkmadım dün..Kızım günlerdir hünkarbeğendi istiyordu onu yaptım 1 tencere de z.yağlı bulgurlu yaprak sardım..yarısını eşim gelince yemek üzere buzluğa attım..yürüyüş yapmasam da bayaa iş yaptım yanii
dün akşam
20 adet kadar sarma
tavuklu hünkar beğendi
yoğurtlu semizotu salatası
bu sabah
1 dilim çavdar
omlet
sucuk pastırma
2 lokma ballı kaymak
4 adet sarma
bu gece yürürüm artıkaz sonra da balkonu yıkarım çamaşırları hallederim..
ayy bnm de xok iyi gectgi soylenemez cnimcim regl mahvettiDün bol yemeli içmeli bir gündü, akşam 9’da pizza yedim gerisini siz düşünün
Bugün de açık havada tereyağlı-ballı mükellef bi kahvaltı yaptım. Pişman değilim hafa içi dikkat edip denge kuracağım inşallah:)
Ne yapalım çok yedik diye ölelim mi
sağol canım alışverişte yürüdüm çok yoruldumHoşbuldum sersumum...evet inşallah gidecek bu sefer...
Hamarat hatun,dediğin gibi yürümesen de bir sürü iş yapmışsın o bile yeter:)
sağolasın...bulgurlu ve incecik canım..çok yürüdüm erimiştirherkesin oyle oluyor cbim ya o donemde bnm de dun basladi o patlamayai yasadim bugun bir tik daha iyiyim
annenin ellerine saglik iyi yapmissin hem az yemissin cnimcim
olay gelsin serwumcum ama 20 adet sarmaya dikkat gerci sen eritirsin gder:)
afiyet olsunBugun sabah
1 kasik yulafli omlet
1 yumurtali
Biraz peynir
Domates salatalik maydonoz
Aksam
1 koca avuc badem fistik leblebi karisimi
3 kuru kayisi
1 xeviz
Bir kase yogurt
Yarim elma
2 kasik antepli ezme
3 kasik puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?