Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eline sağlık canim güzel iş yapmışsın
Bende mutfak derzlerini yapmak istiyorum. Ama ilfi mi çeksek boy adam mi kararsızım

Boya olarak ne kullandım
Ben yazın mutfak dolapların b oyadim, ondan kalan boyam var, boyarsam onla yapmayı planlıyorum.

canım . evet benim boyam da kapı boyası. amerikan kapıları boyatmıştık eve taşınmadan önce.
o boyadan almıştım. biraz dolap boyadım . portmanto boyadım. artan boyam ile derzleri boyadım. gayet de güzel oldu. tüm evin derzlerini boyadım. banyo dahil .
sen de boyayabilirsin.

Ben de mutfak dolapların b oyadim
Kapıları da boyamak istiyor eşim ama ben sınavdan sonraya erteledim.
Ben instigramda meşhur olan cadence boya dan almıştım. 150 liralık boya verdik mutfak d olaplarina yetti ama kapılar 2 katı boya yer gibi. Sen hangi boya dan aldın, onun maliyeti daha mi az oluyor ?

canım kapıları ve duvarları boyatmıştık eve taşınmadan önce.
boyacı kendi aldı boyayı. biz parasını ödedik.

kapı için polisann
ondan aldım ben de . evde boş kutusunu buldum . resmini çektim . unutmayayım diye.
kapıları da bi kat daha geçtim gibi. yani beğenmedim pek adam çok uğraşmamış . üstünden geçtim. iyi oluyor.

evin giriş kapısının önüne yaptım.

,,
,
Ben mutfak d olaplarini biyamadan ince bir sene herşey araştırma yaptım, kullananlara memnuniyetlerini sordum
Bu boya dan da kullanan vardı.
Kapı onu çok güzel olmuş.
Benim ev parke tamemen
Mutfak ve banyo fayans
Ben de mutfak resmimi paylasirim hafta sonu teli açınca
Öncesi sonrası inanılmaz değişik güzel oldu. Boya dan cok memnun kaldım çok kolay boyandı ve hemen kurudu

tamam canım bekliyorum resimlerini.
bizim de koridor ve mutfak, banyo kalebodur. salon ve tüm odalar parke.

Bu resimler de çok hoş olmuş.
sağ ol canım. yağlı boya resimlerim. bi tane daha var . ama yıllar yılı bitiremedim. çocuk küçük olunca. kız da büyürse inşallah yeniden başlamak istiyorum.
karakalemlerimden de bi kaç tane seçip diğer tarafa koymak istiyorum. çeşitli boylarda. ikeeaa daki gibi bi duvar yapmak istiyorum üçlü koltuğun üstüne.

Bunları sen mi boya din

Canim ben de dediğin gibi yapacağım. 100 de 100 uyulmuyor karataya, ipin ucu bir yerde kopuyor. Ondan hiç yememek değil ama az yemegecalisacagim.
aynen cnim bnde hep bir cesit diyet yaomaya calisyorum ama yapamiyorum o yuzden en iyisi az az yiyim herseyden yiyim dedim

bnde evimi hep istedgim gbi boyamak dekore etmek istiyorum suan dogu grevinde oldgumuz icin ke di evimizde oturamiyoruz ama insallah yazin hayirlisiyla tayinimiz sonuvlanssin bnde demirleke gbi yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…