- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Eline sağlık canim güzel iş yapmışsınhava güzeldi canım.
akşamüstü 5 gibi çıktık.
akşam ezanı ile eve geldik.
tabi saat 7 den sonra baya serinliyor hava.
cam sildim. biraz derz boyadım. eksik kalan yerleri.
kapı girişine akrilik şablon ile bi şeyler yaptım.
tüllerden yıkadım bi kaç yerden.
güzel bi gündü.
sürekli evde dolandım. hava güzeldi. böyle günlerde ev işi yapmak çok zevkli.
çikolatam bu. yumuşak bi şey değil . sert . donuyor çünkü buzdolabında. ama ağzına atınca hemen eriyor
canım . evet benim boyam da kapı boyası. amerikan kapıları boyatmıştık eve taşınmadan önce.Eline sağlık canim güzel iş yapmışsın
Bende mutfak derzlerini yapmak istiyorum. Ama ilfi mi çeksek boy adam mi kararsızım
Boya olarak ne kullandım
Ben yazın mutfak dolapların b oyadim, ondan kalan boyam var, boyarsam onla yapmayı planlıyorum.
Canim ben de dediğin gibi yapacağım. 100 de 100 uyulmuyor karataya, ipin ucu bir yerde kopuyor. Ondan hiç yememek değil ama az yemegecalisacagim.cok saglikli cnim tabiki bnde bir ara yapmaya niyetlenmistim kakao yagi da koyanlar var buna erak ettim tadini tapayim birgun
regl günleri için iyi.ımmmmmm güzel birşeye benziyor yemedm hiç :)
Ben de mutfak dolapların b oyadimcanım . evet benim boyam da kapı boyası. amerikan kapıları boyatmıştık eve taşınmadan önce.
o boyadan almıştım. biraz dolap boyadım . portmanto boyadım. artan boyam ile derzleri boyadım. gayet de güzel oldu. tüm evin derzlerini boyadım. banyo dahil .
sen de boyayabilirsin.
canım kapıları ve duvarları boyatmıştık eve taşınmadan önce.Ben de mutfak dolapların b oyadim
Kapıları da boyamak istiyor eşim ama ben sınavdan sonraya erteledim.
Ben instigramda meşhur olan cadence boya dan almıştım. 150 liralık boya verdik mutfak d olaplarina yetti ama kapılar 2 katı boya yer gibi. Sen hangi boya dan aldın, onun maliyeti daha mi az oluyor ?
regl günleri için iyi.
ben de pazartesi akşamı oldum. hiç farketmedim . tarihi yine unutmuşum zaten . mide sıkıntısı yüzünden sinir de yapamadım. hiç anlamadım bu ay inan . daha var sanıyordum .
Ben mutfak d olaplarini biyamadan ince bir sene herşey araştırma yaptım, kullananlara memnuniyetlerini sordum
evin giriş kapısının önüne yaptım.
,,
,
Bu resimler de çok hoş olmuş.dün konsolun üzerine resimlerimi taktım.
eşime vermiştim çerçevelettir diye.
sağ olsun yaptırmış . onu da ekleyeyim.
tamam canım bekliyorum resimlerini.Ben mutfak d olaplarini biyamadan ince bir sene herşey araştırma yaptım, kullananlara memnuniyetlerini sordum
Bu boya dan da kullanan vardı.
Kapı onu çok güzel olmuş.
Benim ev parke tamemen
Mutfak ve banyo fayans
Ben de mutfak resmimi paylasirim hafta sonu teli açınca
Öncesi sonrası inanılmaz değişik güzel oldu. Boya dan cok memnun kaldım çok kolay boyandı ve hemen kurudu
sağ ol canım. yağlı boya resimlerim. bi tane daha var . ama yıllar yılı bitiremedim. çocuk küçük olunca. kız da büyürse inşallah yeniden başlamak istiyorum.Bu resimler de çok hoş olmuş.
Bunları sen mi boya dinsağ ol canım. yağlı boya resimlerim. bi tane daha var . ama yıllar yılı bitiremedim. çocuk küçük olunca. kız da büyürse inşallah yeniden başlamak istiyorum.
karakalemlerimden de bi kaç tane seçip diğer tarafa koymak istiyorum. çeşitli boylarda. ikeeaa daki gibi bi duvar yapmak istiyorum üçlü koltuğun üstüne.
aynen cnim bnde hep bir cesit diyet yaomaya calisyorum ama yapamiyorum o yuzden en iyisi az az yiyim herseyden yiyim dedimCanim ben de dediğin gibi yapacağım. 100 de 100 uyulmuyor karataya, ipin ucu bir yerde kopuyor. Ondan hiç yememek değil ama az yemegecalisacagim.
bnde evimi hep istedgim gbi boyamak dekore etmek istiyorum suan dogu grevinde oldgumuz icin ke di evimizde oturamiyoruz ama insallah yazin hayirlisiyla tayinimiz sonuvlanssin bnde demirleke gbi yapacagimBen de mutfak dolapların b oyadim
Kapıları da boyamak istiyor eşim ama ben sınavdan sonraya erteledim.
Ben instigramda meşhur olan cadence boya dan almıştım. 150 liralık boya verdik mutfak d olaplarina yetti ama kapılar 2 katı boya yer gibi. Sen hangi boya dan aldın, onun maliyeti daha mi az oluyor ?
Mukemmle boyamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?