Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...
sabah 8.30 gibi kalktım...yağmurlu bir Angara sabahı
kahvaltım

tandır lavaşı arası
pastırmalı omlet
peynir zeytin

regl bu sefer posta posta geliyor..Bu işime geldi çünkü iş yerinde çok gelince zorlanıyorum..Zor bölüm hafta sonuna kaldı şükür...
Şiştim resmen...

Şimdi de çayy çayy keyfim ...hafta sonuna bayılıyorummmmmmm

Kızlar tatlı krizlerinin ve acıkma krizlerinin önüne geçmek için öneriyor dr lar..
Zeytin yaprağı

Yapılışı: Kurutulmuş zeytin yaprağını toz haline gelinceye kadar öğütün veya hazır olanını alın. 1 kase yoğurt, 1 avuç içi kadar çiğ badem ceviz yada fındık içi (dilerseniz bir tanesi yada hepsi toplam 1 avuç içi kadar ya da rendeleyerek de kullanabilirsiniz), 1 çubuk tarçın, ½ çay kaşığı öğütülmüş zeytin yaprağı
Tümünü karıştırıp afiyet ile yiyin. Akşam yemeğinde sadece acıkınca geç saatte çorba içmeye gayet edin. Bunu 5-6 gün sürdürün. Uyguladıktan sonra açlık hissinde azalma ve tatlıya karşı bir isteksizlik hissetmeye başlayacaksınız. 21 gün uygulayıp 1 hafta ara verebilirsiniz.

Bu etkisi ile bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ederek, ev yoğurdu, peynir, turşu, sirke gibi gıdalarda bulunan doğal probiyotiklerin bağırsağa yerleşmesine olanak sağlar. Bu karışımı yazın saat 18-19 , kışın da 16-17 gibi, ikindi kahvaltısında tüketmeye önem gösteriniz.

Zeytin yaprağı, çay olarak da tüketilebilir fakat bizim önerimiz, çay olarak satın aldığınız kurutulmuş zeytin yaprağını öğüterek toz haline getirmeniz. Zeytin yaprağının birçok yararının yanında bakteri ve mantarlara karşı da öldürücü etkisinin olduğudur.

aksamlar yüzünden senin kilon sabit .belli oluyor .

kahve içiyorum
cocuklar kahvalti yapti . yumurta kalmıstı ondan yedim
sturbuck kurabiye için fı dık kırdım. ondan yedim. ceviz degil de findik koydum. simdi dolapta
haşhaşlı cörek için. az hamur yoğurdüm.
kabarınca ikisini bir fırınlıycam.
1 otobüsüyle çarsıya inneceğiz. cocukların saç trraşı geldi

pamuk bahcen mi var . sersumun alintisinda gördüm. bende görünmedi mesajın

bahce deyince mesmeser aklıma geldi nerde . gelmiyir yahu. merak ettim. aylar oldu

ayyy oglak burcu yukselenimdor cok inatcidir normalde cebremdeki tum oglak burclariyla catisirim babam kv gorumce hepsi baskin gen oglak ee bnde kocum baskinim zor cok zor
Valla sersumcum bir yiyorum midem bulaniyor yine yiyorum bugun dengeleyec3gim de bir duzen kurmaya calisiyorum boyle ye dengele olmuyor
ben bakim bugun sevdim tarifi bnm pek tatli krizi. Olmaz ben surduk yere yerim
aksamlar yüzünden senin kilon sabit .belli oluyor .
aynen demirlekecim ye dengele ye dengele vucut duzen istiyor

Evet adacım inatçı inatçı karşı karşıya çok fena..Herkes benim dediğim olsun diyor..Senin koç oğlak benim yükselenim de oğlak..Allah kocalara sabır versin
Yeme isteğini de azaltıyormuş canım ben de deneyeceğim bakalım...

Kalktım mutfağa gittim ocağıma alüminyum folyo döşüyorum artık eskiden beri arada yapardım çok kolaylık oluyor çalışan için onu değiştirdim,aspratörü sildim bir de alt mutfak dolap kapaklarını sildim..Bu günlük bu kadar yeter yarına devam..Alt dolaplar benim için en zoru belimden dolayı ..Zoru bitti kolayı kaldı..Yarın veya iyi hissedersem akşama da üst dolapları silerim..mutfak kolaylamış olur..sonrasında raflar ve buzdolabı kalır..Aman be bıktım ev işinden..Emeklilikte kesin yardım alıcam..Şirketler çok iyi oluyormuş.Profesyonel 3-4 kişi gelip birkaç saatte bitiriyorlarmış tüm evi..En azından dolaplar camlar kapılar ve fayanslar aradan çıkar bana günlük temizlik kalır..emeklilikte bir de ev robotu alacağım..size söylemişmiydim bilmiyorum..Biraz pahalı ama harika birşey..Tüm evi süpürüyor kendi kendine şarj oluyor..Kıl gübür olmaz evde..ben de yan gelip kahvemi içer bol bol gezerim inşallah daha ne olsun..
bakın bu süper bi robot..

Kahvaltımı yazayım
İspanakli 2 yumurta,peynir,zeytin,3 ince acbitir , fıstık,roka,çay,cay,
Şuanda kahve yari sut yari sulu
Sabah aç karna leslie 1 mil yaptım

adaa benim de yukselen oglak

inat degilim bence . ama baskalarina sormak lazim.

sersum. kolay gelsin.
ben de haftada bir altlari . diger hafta üstleri silerim.
yoksa batıyor. yeni mutfak olunca daha dikkatliyim. eski mutfağimda oyledegildim

dun elvin in spor videosunu yaptim. aksam.

az once de yeniden yaptım.

iyi yoruyor.
bu hareketlerin bir çoğunu daha once yapıyordum. kardiyo dediğim hateketler var içinde.
o yuzden alıstığım seylerdi.
simdi daha iyiyim. seratonin de sagiladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…