aksamlar yüzünden senin kilon sabit .belli oluyor .Kizlar bnde dunku meumi yazayim
Sabah
1 tatli kasigi bal bir dilim ekmek 1 dilim peynir
Oglen
3 kasik kiyma
Bol salata
1 dilim ekmek
2 kuru kayisi
Ikindi
10 tane falan fistik bikac yaban mersini
Aksam
4 kasik makarna
3 kasik kiymali ispanak
3 kasik yogurtlu havuc
3 adet kurabiye
2 kare bitter cikolata
1 dilim ekmek arasi tahin helvasi
2 adet diyet cikolatali kuarabiye gbi bisey
1 dilim ekmek yine
1 dilim peynir
Valla kizlar yalan yok bu yani menu kendimeediorum
Ahh ahhh benim de bahçem olsaaaaCemrelerde düştü artik çok çok soğuk olmaz bahcemdeki bitkilerimde yeşerdi hep
napıyirsun. bugun calismiyormusunAhh ahhh benim de bahçem olsaaaa
Canım hafta sonu çalışmıyorum tabiisi...napıyirsun. bugun calismiyormusun
brokolili kmlet yaptim. birazdan yerin. kahve bitmedi.
brokoliyi haslamistim. tavaya alip az yag ilave ettim ve üzerine yumurta
ayyy oglak burcu yukselenimdor cok inatcidir normalde cebremdeki tum oglak burclariyla catisirim babam kv gorumce hepsi baskin gen oglak ee bnde kocum baskinim zor cok zorCanım probiyotik ya ondan sağlıklı tabii abartmamak lazım..hele hamileysen..
Eferimm apla sözü dinleAbartmadığın sürece faydalı canım..Ama sen hamişsin daha dikkatli ol tabii..
Süperrr
Ben de oğlak kızım da oğlak..Eşim diyor iki inatçı keçisiniz tam..O diyor ben haklıyım ben diyorum ben haklıyım arada adam kalıyor
gayet güzel canım..Poğaça yemektense..
Amanınnnn korktum kızzz..nasıl yedin o kadar karman çorman şeyii
ben bakim bugun sevdim tarifi bnm pek tatli krizi. Olmaz ben surduk yere yerimKızlar tatlı krizlerinin ve acıkma krizlerinin önüne geçmek için öneriyor dr lar..
Zeytin yaprağı
Yapılışı: Kurutulmuş zeytin yaprağını toz haline gelinceye kadar öğütün veya hazır olanını alın. 1 kase yoğurt, 1 avuç içi kadar çiğ badem ceviz yada fındık içi (dilerseniz bir tanesi yada hepsi toplam 1 avuç içi kadar ya da rendeleyerek de kullanabilirsiniz), 1 çubuk tarçın, ½ çay kaşığı öğütülmüş zeytin yaprağı
Tümünü karıştırıp afiyet ile yiyin. Akşam yemeğinde sadece acıkınca geç saatte çorba içmeye gayet edin. Bunu 5-6 gün sürdürün. Uyguladıktan sonra açlık hissinde azalma ve tatlıya karşı bir isteksizlik hissetmeye başlayacaksınız. 21 gün uygulayıp 1 hafta ara verebilirsiniz.
Bu etkisi ile bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ederek, ev yoğurdu, peynir, turşu, sirke gibi gıdalarda bulunan doğal probiyotiklerin bağırsağa yerleşmesine olanak sağlar. Bu karışımı yazın saat 18-19 , kışın da 16-17 gibi, ikindi kahvaltısında tüketmeye önem gösteriniz.
Zeytin yaprağı, çay olarak da tüketilebilir fakat bizim önerimiz, çay olarak satın aldığınız kurutulmuş zeytin yaprağını öğüterek toz haline getirmeniz. Zeytin yaprağının birçok yararının yanında bakteri ve mantarlara karşı da öldürücü etkisinin olduğudur.
aynen demirlekecim ye dengele ye dengele vucut duzen istiyoraksamlar yüzünden senin kilon sabit .belli oluyor .
Evet adacım inatçı inatçı karşı karşıya çok fena..Herkes benim dediğim olsun diyor..Senin koç oğlak benim yükselenim de oğlak..Allah kocalara sabır versinayyy oglak burcu yukselenimdor cok inatcidir normalde cebremdeki tum oglak burclariyla catisirim babam kv gorumce hepsi baskin gen oglak ee bnde kocum baskinim zor cok zor
Valla sersumcum bir yiyorum midem bulaniyor yine yiyorum bugun dengeleyec3gim de bir duzen kurmaya calisiyorum boyle ye dengele olmuyor
ben bakim bugun sevdim tarifi bnm pek tatli krizi. Olmaz ben surduk yere yerim
aynen demirlekecim ye dengele ye dengele vucut duzen istiyor
AminnnEvet adacım inatçı inatçı karşı karşıya çok fena..Herkes benim dediğim olsun diyor..Senin koç oğlak benim yükselenim de oğlak..Allah kocalara sabır versin
Yeme isteğini de azaltıyormuş canım ben de deneyeceğim bakalım...
Güzel birşey cnm yeşillik içimi açıyorAhh ahhh benim de bahçem olsaaaa
Küçük te olsa bahcem var cnm zaten tasinirsam en çok bahceme uzulurum beni en mutlu eden yerpamuk bahcen mi var . sersumun alintisinda gördüm. bende görünmedi mesajın
bahce deyincemesmeser aklıma geldi nerde . gelmiyir yahu. merak ettim. aylar oldu
olsun. sagliksiz degil tabiGünaydın, bugün derse geç kalıyordum geç kalktım. O yüzden 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup çıkmak zorunda kaldım
Şuan haşlanmış brokoli,karnıbahar,havuç üçlüsü üzerine bol yoğurt var. Başka bi menü çıkmazsaolsun. sagliksiz degil tabi
arada biz de yiyoruz.
ama kilo vetme döneminde daha dikat edersin. aksam ne yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?