Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Salgami cok severim adananin salgami da cok cok guzeldir ama tuzkudur odem yapablir

Kızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Ne guzel seni boyle motive gormek masallah bin kere devam yola aynen yazinki o dugunde herkes seni gorup sok olacak insallah

Kızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Ooo ne mutlu sana sen bu gazla 65 i görürsün merak etme kıyafetler bol gelmeye başlayınca çok güzel oluyor insanın gözü yemek falan istemiyor

Merhaballaaarr hemen yazayım
Kahvaltı
2 tane yumurtalı peynirli omlet
3 adet zeytin
3 adet ceri domates
1 dilim kepek ekmeği
Ve canım çok çekti 1 bardak ayran

Arada da yeşil çay şekersiz türk kafesi

Akşam
Nohutlu köfteli bir yemek yapmış annem 1 tabak ondan yedim 2 yemek kaşığı yoğurt
Bol salata

Ne guzel seni boyle motive gormek masallah bin kere devam yola aynen yazinki o dugunde herkes seni gorup sok olacak insallah
Tskler cansın inş. hedefe ulaşma yolumu unutmamissin kuzenim kucuklerden ilk evlenecek
Ooo ne mutlu sana sen bu gazla 65 i görürsün merak etme kıyafetler bol gelmeye başlayınca çok güzel oluyor insanın gözü yemek falan istemiyor
Bu sene motivasyonum yuksek ha birde nurselin programı var starda ona denk geldim diyete başlayacak olanlar 21 martı beklesin diyordu astrolog tam kilo verme donemiymis hadi ins. Diyelim
Harikasin güzel olmuş afiyet olsun
Ay bi de 1 adet küp şeker yemek zorunda kaldım annemin zoruyla okunmuş şeker olduğu için zorla yedirdi
Allah kabul etsin kuzum birşey olmaz

iyi menu masallah.
haftaya tartilirsin sanirim

aksam yemegim
biraz tavuk göğsü. hazır pişmiş aldım iş çiıkışı

kv dem koli yollamış 2 yemek kaşığı ayvalık loru
1 domates
1 salatalık
2 kaşık marul salatası
2 yemek kaşıgı tahin pekmez
2 adt galeta.
bol çay
kahve işte çok içtim. o yüzden eve gelince içemedim.
sodalı sulu içecek de içeceğim.

yarin kahvaltida kalan salatayı yerin. salatalık domateş ayvalık loru ve 2 yumurta düşünüyorum nasipse.
yesil mercimek hadladım. dün ıslatmıştım.
yarin pisiriri. insallah onu da.
ekmek kadayıfı yollamis kv de. onu pişirdim. yemem . damak tadıma uygun degil.
taze peynir tatlısı yollamis . 1 paketi pisiririm diye dolaba koydum.
diger paketleri buzluğa attim

Unutmammmm benn
21 marrt benim dogum gunum o gun diyet icin uygunmu demekkiii ben de 21 gun saycam ama ne icin saycam bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…