- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Adana’nın şalgamı güzeldir valla marketteki hazır şalgamlar halt etmişYarın gidip alayım eve yakın biryerde harika şalgamcımız var
Benim çok içmemem lazım o zamanYalnız şalgam çok tuzlu bir içecek değil mi
Kurabiye yapmayacamki evde herkesi diyete sokacam :) ama sen yine de kız bana
Doğru yerden almak gerek markettekilerde şalgam suyu mu kiAdana’nın şalgamı güzeldir valla marketteki hazır şalgamlar halt etmiş
Benim çok içmemem lazım o zaman
Cnm sen yinede çok içme elin ayagin balon gibi şişerCanım şalgam suyu çekti eşime sipariş ettim birazdan gelecek
1 bardak içerim ya o kadardan birşey olmaz inşallah sersum un dediği gibi gece yüzükleri çıkartırımCnm sen yinede çok içme elin ayagin balon gibi şişer
Ayn cnm oyle yaparsin1 bardak içerim ya o kadardan birşey olmaz inşallah sersum un dediği gibi gece yüzükleri çıkartırım
Ne guzel seni boyle motive gormek masallah bin kere devam yola aynen yazinki o dugunde herkes seni gorup sok olacak insallahKızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Ooo ne mutlu sana sen bu gazla 65 i görürsün merak etme kıyafetler bol gelmeye başlayınca çok güzel oluyor insanın gözü yemek falan istemiyorKızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Tskler cansın inş. hedefe ulaşma yolumu unutmamissin kuzenim kucuklerden ilk evlenecekNe guzel seni boyle motive gormek masallah bin kere devam yola aynen yazinki o dugunde herkes seni gorup sok olacak insallah
Bu sene motivasyonum yuksek ha birde nurselin programı var starda ona denk geldim diyete başlayacak olanlar 21 martı beklesin diyordu astrolog tam kilo verme donemiymis hadi ins. DiyelimOoo ne mutlu sana sen bu gazla 65 i görürsün merak etme kıyafetler bol gelmeye başlayınca çok güzel oluyor insanın gözü yemek falan istemiyor
Harikasin güzel olmuş afiyet olsunMerhaballaaarr hemen yazayım
Kahvaltı
2 tane yumurtalı peynirli omlet
3 adet zeytin
3 adet ceri domates
1 dilim kepek ekmeği
Ve canım çok çekti 1 bardak ayran
Arada da yeşil çay şekersiz türk kafesi
Akşam
Nohutlu köfteli bir yemek yapmış annem 1 tabak ondan yedim 2 yemek kaşığı yoğurt
Bol salata
Allah kabul etsin kuzum birşey olmazAy bi de 1 adet küp şeker yemek zorunda kaldım annemin zoruyla okunmuş şeker olduğu için zorla yedirdi
iyi menu masallah.Merhaballaaarr hemen yazayım
Kahvaltı
2 tane yumurtalı peynirli omlet
3 adet zeytin
3 adet ceri domates
1 dilim kepek ekmeği
Ve canım çok çekti 1 bardak ayran
Arada da yeşil çay şekersiz türk kafesi
Akşam
Nohutlu köfteli bir yemek yapmış annem 1 tabak ondan yedim 2 yemek kaşığı yoğurt
Bol salata
Unutmammmm bennTskler cansın inş. hedefe ulaşma yolumu unutmamissin kuzenim kucuklerden ilk evlenecek
Bu sene motivasyonum yuksek ha birde nurselin programı var starda ona denk geldim diyete başlayacak olanlar 21 martı beklesin diyordu astrolog tam kilo verme donemiymis hadi ins. Diyelim
Harikasin güzel olmuş afiyet olsun
Allah kabul etsin kuzum birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?