Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aminnn

Sağolsun afiyetle yiyin ekmek kadayıfı sevilmezmi kız şöyle kaymaklı bizimkiler bimden pastaneden alırlar hep damak tadı gerçi iyiki sevmiyorsun bolca kalorili
Unutmammmm benn
21 marrt benim dogum gunum o gun diyet icin uygunmu demekkiii ben de 21 gun saycam ama ne icin saycam bulmam lazim
21 inden itibaren diyet yapanlar kilo vermeye basliyacaklar dedi aklıma sen geldin kilo vermen durmuştu belkide iyi gelir
Doğum gununede 6 gün kalmis ne güzel yeni yasin uğur getirsin inş.kaç oluyorsun
az kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.
Seninde az kalmış cnm doğum gününe yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarim uğur getirsin inş. Çocukların seni hic yormasin inş.
Kızlar 3 umuzde koç burcuyuz bu arada dominant karakter

az kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.
ayy dogru cnim zaten ikimiz de koc burcuyuz
Ayy ben o tarihi bir degerlendireyim bakayim dursende mi kocsun cnimmm biz de kocuz cok dominantiz cokkk

kaymak vardi evde .
1 gun once süt getirmişti. 1 kase kaymak çıkmıştı.
şerbetli tatlı sevmem
sütlü tatlı çok severim

ayy dogru cnim zaten ikimiz de koc burcuyuz

Ayy ben o tarihi bir degerlendireyim bakayim dursende mi kocsun cnimmm biz de kocuz cok dominantiz cokkk
Degerlendir cnm bende umutluyum 7 lerin belki yarisina hızlı gelirim
Bende son gününden koç um bazı kaynaklarda boğa diye de geçiyor iki burçta sayilirim aslında 20 nisan
@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
İnatçılık vardı küçükken özellikle büyüdükçe kırıldı evlendikce neredeyse yok oldu eşim basak bastırdı benim inadimi :))))

@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
olmaz mi ben baya zor torpuledim ama bu huyumu cnm cnku cok rahatsiz oluyordum
hadi insallah adaaa. 21 mart dönüm noktası . oyle kabul et.
evet cnim benimki kiko verme degil de artik bir yeme duzeni olusma isi olmali
günaydın. canim kahve istiyor. birazdan filtre kah. yaparim.
kahvaltı istemiyorum şimdilik.
bnde kahveyle basliyorum birazdan yuruyuse cikacagim insallah
Günaydın, bugün derse geç kalıyordum geç kalktım. O yüzden 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup çıkmak zorunda kaldım
Olsun bazi diyetisyenler bu sekilde bir kahvalti veriyor cnim iyi olmus yani

Günaydın cnm ohh mis gibi havada bol oksijenle ne güzel yürünür

Kizlar bnde dunku meumi yazayim
Sabah
1 tatli kasigi bal bir dilim ekmek 1 dilim peynir
Oglen
3 kasik kiyma
Bol salata
1 dilim ekmek
2 kuru kayisi
Ikindi
10 tane falan fistik bikac yaban mersini
Aksam
4 kasik makarna
3 kasik kiymali ispanak
3 kasik yogurtlu havuc
3 adet kurabiye
2 kare bitter cikolata
1 dilim ekmek arasi tahin helvasi
2 adet diyet cikolatali kuarabiye gbi bisey
1 dilim ekmek yine
1 dilim peynir
Valla kizlar yalan yok bu yani menu kendimee diorum

Yalnız şalgam çok tuzlu bir içecek değil mi
Canım probiyotik ya ondan sağlıklı tabii abartmamak lazım..hele hamileysen..
1 bardak içerim ya o kadardan birşey olmaz inşallah sersum un dediği gibi gece yüzükleri çıkartırım
Eferimm apla sözü dinle Abartmadığın sürece faydalı canım..Ama sen hamişsin daha dikkatli ol tabii..
Kızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Süperrr
Ben de oğlak kızım da oğlak..Eşim diyor iki inatçı keçisiniz tam..O diyor ben haklıyım ben diyorum ben haklıyım arada adam kalıyor
Günaydın, bugün derse geç kalıyordum geç kalktım. O yüzden 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup çıkmak zorunda kaldım
gayet güzel canım..Poğaça yemektense..
Amanınnnn korktum kızzz..nasıl yedin o kadar karman çorman şeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…