az kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.Unutmammmm benn
21 marrt benim dogum gunum o gun diyet icin uygunmu demekkiii ben de 21 gun saycam ama ne icin saycam bulmam lazim
AminnnTskler cansın inş. hedefe ulaşma yolumu unutmamissin kuzenim kucuklerden ilk evlenecek
Bu sene motivasyonum yuksek ha birde nurselin programı var starda ona denk geldim diyete başlayacak olanlar 21 martı beklesin diyordu astrolog tam kilo verme donemiymis hadi ins. Diyelim
Harikasin güzel olmuş afiyet olsun
Allah kabul etsin kuzum birşey olmaz
Sağolsun afiyetle yiyin ekmek kadayıfı sevilmezmi kız şöyle kaymaklı bizimkiler bimden pastaneden alırlar hep damak tadı gerçi iyiki sevmiyorsun bolca kaloriliyarin kahvaltida kalan salatayı yerin. salatalık domateş ayvalık loru ve 2 yumurta düşünüyorum nasipse.
yesil mercimek hadladım. dün ıslatmıştım.
yarin pisiriri. insallah onu da.
ekmek kadayıfı yollamis kv de. onu pişirdim. yemem . damak tadıma uygun degil.
taze peynir tatlısı yollamis . 1 paketi pisiririm diye dolaba koydum.
diger paketleri buzluğa attim
21 inden itibaren diyet yapanlar kilo vermeye basliyacaklar dedi aklıma sen geldin kilo vermen durmuştu belkide iyi gelirUnutmammmm benn
21 marrt benim dogum gunum o gun diyet icin uygunmu demekkiii ben de 21 gun saycam ama ne icin saycam bulmam lazim
Seninde az kalmış cnm doğum gününe yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarim uğur getirsin inş. Çocukların seni hic yormasin inş.az kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.
Sanırım öyle yaparım önümüzdeki cuma falaniyi menu masallah.
haftaya tartilirsin sanirim
ayy dogru cnim zaten ikimiz de koc burcuyuzaz kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.
Ayy ben o tarihi bir degerlendireyim bakayim durSağolsun afiyetle yiyin ekmek kadayıfı sevilmezmi kız şöyle kaymaklı bizimkiler bimden pastaneden alırlar hep damak tadı gerçi iyiki sevmiyorsun bolca kalorili
21 inden itibaren diyet yapanlar kilo vermeye basliyacaklar dedi aklıma sen geldin kilo vermen durmuştu belkide iyi gelir
Doğum gununede 6 gün kalmis ne güzel yeni yasin uğur getirsin inş.kaç oluyorsun
Seninde az kalmış cnm doğum gününe yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarim uğur getirsin inş. Çocukların seni hic yormasin inş.
Kızlar 3 umuzde koç burcuyuz bu arada dominant karakter
Unutmammmm benn
@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?az kalmış . benim senden 4 gün sonra . 25 mart.
sanırım degilim. ama doğrusu bu dediğim sey doğrudur.@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
kaymak vardi evde .Sağolsun afiyetle yiyin ekmek kadayıfı sevilmezmi kız şöyle kaymaklı bizimkiler bimden pastaneden alırlar hep damak tadı gerçi iyiki sevmiyorsun bolca kalorili
21 inden itibaren diyet yapanlar kilo vermeye basliyacaklar dedi aklıma sen geldin kilo vermen durmuştu belkide iyi gelir
Doğum gununede 6 gün kalmis ne güzel yeni yasin uğur getirsin inş.kaç oluyorsun
Seninde az kalmış cnm doğum gününe yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarim uğur getirsin inş. Çocukların seni hic yormasin inş.
Kızlar 3 umuzde koç burcuyuz bu arada dominant karakter
Degerlendir cnm bende umutluyum 7 lerin belki yarisina hızlı gelirimayy dogru cnim zaten ikimiz de koc burcuyuz
Ayy ben o tarihi bir degerlendireyim bakayim dursende mi kocsun cnimmm biz de kocuz cok dominantiz cokkk
İnatçılık vardı küçükken özellikle büyüdükçe kırıldı evlendikce neredeyse yok oldu eşim basak bastırdı benim inadimi :))))@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
olmaz mi ben baya zor torpuledim ama bu huyumu cnm cnku cok rahatsiz oluyordum@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
evet cnim benimki kiko verme degil de artik bir yeme duzeni olusma isi olmalihadi insallah adaaa. 21 mart dönüm noktası . oyle kabul et.
bnde kahveyle basliyorum birazdan yuruyuse cikacagim insallahgünaydın. canim kahve istiyor. birazdan filtre kah. yaparim.
kahvaltı istemiyorum şimdilik.
Olsun bazi diyetisyenler bu sekilde bir kahvalti veriyor cnim iyi olmus yaniGünaydın, bugün derse geç kalıyordum geç kalktım. O yüzden 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup çıkmak zorunda kaldım
Bende sabahları mideyi dezenfekte için limonlu su içerim birazdan iceyim hatta yeni kalktim gunaydinlarbirde öncesinde organları yıkama için su içecegim.
sabah kalkinca su icmem ama . bu sabah boyle
Günaydın cnm ohh mis gibi havada bol oksijenle ne güzel yürünürolmaz mi ben baya zor torpuledim ama bu huyumu cnm cnku cok rahatsiz oluyordum
evet cnim benimki kiko verme degil de artik bir yeme duzeni olusma isi olmali
bnde kahveyle basliyorum birazdan yuruyuse cikacagim insallah
Olsun bazi diyetisyenler bu sekilde bir kahvalti veriyor cnim iyi olmus yani
Sonunda gunes acti pamukcum yaaGünaydın cnm ohh mis gibi havada bol oksijenle ne güzel yürünür
Cemrelerde düştü artik çok çok soğuk olmaz bahcemdeki bitkilerimde yeşerdi hepSonunda gunes acti pamukcum yaa
Canım probiyotik ya ondan sağlıklı tabii abartmamak lazım..hele hamileysen..Yalnız şalgam çok tuzlu bir içecek değil mi
Eferimm apla sözü dinle1 bardak içerim ya o kadardan birşey olmaz inşallah sersum un dediği gibi gece yüzükleri çıkartırım
SüperrrKızlar aksam çiğ köfte yoğurt kofteli çorba yedim arada atistirdim fıstık fln
4 sene önce aldığım pantolon totoma zor giriyordu simdi bol geldi çok mutluyum elhamdülillah
Ben de oğlak kızım da oğlak..Eşim diyor iki inatçı keçisiniz tam..O diyor ben haklıyım ben diyorum ben haklıyım arada adam kalıyor@Pamuk92 Sizi gidi koçlar veya keçiler mi demeliyim bilemedim benim kardeşimde 25 mart çok inatçıdır ona hep keçi burcu diyordum eee inat sizde de varmı?
gayet güzel canım..Poğaça yemektense..Günaydın, bugün derse geç kalıyordum geç kalktım. O yüzden 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup çıkmak zorunda kaldım
Amanınnnn korktum kızzz..nasıl yedin o kadar karman çorman şeyiiKizlar bnde dunku meumi yazayim
Sabah
1 tatli kasigi bal bir dilim ekmek 1 dilim peynir
Oglen
3 kasik kiyma
Bol salata
1 dilim ekmek
2 kuru kayisi
Ikindi
10 tane falan fistik bikac yaban mersini
Aksam
4 kasik makarna
3 kasik kiymali ispanak
3 kasik yogurtlu havuc
3 adet kurabiye
2 kare bitter cikolata
1 dilim ekmek arasi tahin helvasi
2 adet diyet cikolatali kuarabiye gbi bisey
1 dilim ekmek yine
1 dilim peynir
Valla kizlar yalan yok bu yani menu kendimeediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?