Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltımı yazayım
İspanakli 2 yumurta,peynir,zeytin,3 ince acbitir , fıstık,roka,çay,cay,
Şuanda kahve yari sut yari sulu
Sabah aç karna leslie 1 mil yaptım
bnde senin tarz bir kahvalti yaptim cnm basarablirsem dogal beslenmeye caliscam psikolojimeiyi geliyor cok zaten bedenimiz bu yiyeceklere programli allah ne guzel yaratmis bizi
cnimcim belki de onceden inattin ama hayat seni de torpulemistir bnim gbi
Bir de bizim yoneticilik ozelligimiz var genelde
starbuck ve haşhaşli pişti.
Inanilmaz guzel gorunuyor ellerine saglik cnimcim

carsıya gittim 1 de
5 de eve girdik. dakika oturmadım.oradan oraya geçti hep
ama iyi oldu.
gezdim magaza magaza
ipek in ilk kulaklari delen eczanaya gittim.
deldikleri kupeden aldım 2 cift
oglanlari sac trasina biraktim. 1 buçuk saat sonra gel al dedi. o ara kotona girdim. markete ve takıcıya gittim. ipek toka aldı ben küpe.

ipek yine suluk aldi . 2 gun önce biberon ve emzik almisti . bu da son olsun artik.
hava iyi gibi.gunes olsada gölgeler soğuk.
simdi kahve yaptim. dinlenme vakti.
gitmeden çamaşır ve bulaşık mak. çalıştırmiştım. simdi onlar bosalacak kahve bitince

Aksam yemegimi yedim az önce aralarda kahve,cay,su içtim aksam spor mutlaka yapicam inş.yani
Dun dudukluyu suyun altında açarken basınç yaptı gobegime sıçradı buharlı su canım çok yandida eşime söylemedim üzülür diye gecti acisi su topladı birkaç

1 kase işkembe çorbası
1 parça paneli tavuk
2 çiçek karnabahar
2 çatal kırmızı lahana,havuç salatası

Simdide Yeşilçay

Soğuk cnm yinede bizde disardayfik arabadayken güneş vuruyor sıcak oluyor cami açınca gibi daha tam isinmadi
küpem ve tokamız. an be an
Güle güle kullanın çok güzeller

gecmis olsun kuzum .dikkat et. anlık her şey.Allah korumuş

afiyet olsun bu arada.
sanıyaorum aksam yemeği yemiycem. otlandım bi seyler. yesil mercimek yemegi yapmistim gitmeden . kızın tabaginda 2 kasik kalmıs onu yedim. cips aldilar. bir kac tane yedim. simdi iceride yiyolar. birkac tane faha yerim.
tamamdir aksamim.
disarida cocuklar pide lahmacun istedi
ipek in lahmacundan az kalmisti onu yedim. pidenin ucunu yedim
o da var .aç degilim.

Afiyet olsun cnm ayak ustu atistirmissin

küpem ve tokamız. an be an
cnimmm gule gule kullanin insallah
Bnde eminonunden en meshur kahvemi aldim bugun birazdan keyif yapacgim insallh
Cnimxim xok cok gecmis olsun
Bnde sabah kahvaltiyi yaoinca taa aksama kadar tuttu beni

Kizlar bugun tam 16 km yurudum 20 bin kusur adim attim yani saglikli kahvaltim beni tam 8 saat tuttu eve gekdik hemen ispanak kavurdum 2 yunurta kirdim esimle yedik yanina salata bir de eminonunden cecil peyniri almistik biraz ondan yedim yunurtamiza da kars kasari rendeledim azcik guzel oldu pratik oldu smdi kahve keyfi yapcagim ayaklarim agriyor

Maşallah cnm çok kiskandim sporunu bende aksam 15 dk cardio yaptım çok terledim az ama baya iyi benim dışarda yurumem zor eşim izin vermez evde yapıyorum yada uyurken evde yokken yürüyüş yapabiliyorum uygun bir yer değilmiş burasi herkes bana bakarmış mış mışta mış floryaya gidiyoruz ordada kalabalık diye hızlı yurutmuyor anliyacagin zor şartlarda spor yapıyorum maşallah kuzum sana

olsun cnim senin yaotigin daha buyuk bir is sonucta bunlari bahane etmeden spor yapiorsun ne guzel. Evde cok spor yapip zayiflayanlar var gercekten bnde kisin cardiyolarimi hep evde yapiyordum
Beğen tuşuna basili tut ifadeler çıkıyor cnm
Sagol cnm smdi dneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…