bnde senin tarz bir kahvalti yaptim cnm basarablirsem dogal beslenmeye caliscam psikolojimeiyi geliyor cok zaten bedenimiz bu yiyeceklere programli allah ne guzel yaratmis biziKahvaltımı yazayım
İspanakli 2 yumurta,peynir,zeytin,3 ince acbitir , fıstık,roka,çay,cay,
Şuanda kahve yari sut yari sulu
Sabah aç karna leslie 1 mil yaptım
cnimcim belki de onceden inattin ama hayat seni de torpulemistir bnim gbiadaa benim de yukselen oglak
inat degilim bence . ama baskalarina sormak lazim.
sersum. kolay gelsin.
ben de haftada bir altlari . diger hafta üstleri silerim.
yoksa batıyor. yeni mutfak olunca daha dikkatliyim. eski mutfağimda oyledegildim
Inanilmaz guzel gorunuyor ellerine saglik cnimcimstarbuck ve haşhaşli pişti.
Nım nım nım çok güsellllstarbuck ve haşhaşli pişti.
Soğuk cnm yinede bizde disardayfik arabadayken güneş vuruyor sıcak oluyor cami açınca gibi daha tam isinmadiipek yine suluk aldi . 2 gun önce biberon ve emzik almisti . bu da son olsun artik.
hava iyi gibi.gunes olsada gölgeler soğuk.
simdi kahve yaptim. dinlenme vakti.
gitmeden çamaşır ve bulaşık mak. çalıştırmiştım.
simdi onlar bosalacak kahve bitince
Güle güle kullanın çok güzellerküpem ve tokamız. an be an
gecmis olsun kuzum .dikkat et. anlık her şey.Allah korumuşAksam yemegimi yedim az önce aralarda kahve,cay,su içtim aksam spor mutlaka yapicam inş.yani
Dun dudukluyu suyun altında açarken basınç yaptı gobegime sıçradı buharlı su canım çok yandida eşime söylemedim üzülür diye gecti acisi su topladı birkaç
1 kase işkembe çorbası
1 parça paneli tavuk
2 çiçek karnabahar
2 çatal kırmızı lahana,havuç salatası
Simdide Yeşilçay
afiyet olsunŞuan haşlanmış brokoli,karnıbahar,havuç üçlüsü üzerine bol yoğurt var. Başka bi menü çıkmazsa
Afiyet olsun cnm ayak ustu atistirmissingecmis olsun kuzum .dikkat et. anlık her şey.Allah korumuş
afiyet olsun bu arada.
sanıyaorum aksam yemeği yemiycem. otlandım bi seyler. yesil mercimek yemegi yapmistim gitmeden . kızın tabaginda 2 kasik kalmıs onu yedim. cips aldilar. bir kac tane yedim. simdi iceride yiyolar. birkac tane faha yerim.
tamamdir aksamim.
disarida cocuklar pide lahmacun istedi
ipek in lahmacundan az kalmisti onu yedim. pidenin ucunu yedim
o da var .aç degilim.
cnimmm gule gule kullanin insallahküpem ve tokamız. an be an
Cnimxim xok cok gecmis olsunAksam yemegimi yedim az önce aralarda kahve,cay,su içtim aksam spor mutlaka yapicam inş.yani
Dun dudukluyu suyun altında açarken basınç yaptı gobegime sıçradı buharlı su canım çok yandida eşime söylemedim üzülür diye gecti acisi su topladı birkaç
1 kase işkembe çorbası
1 parça paneli tavuk
2 çiçek karnabahar
2 çatal kırmızı lahana,havuç salatası
Simdide Yeşilçay
Maşallah cnm çok kiskandim sporunu bende aksam 15 dk cardio yaptım çok terledim az ama baya iyi benim dışarda yurumem zor eşim izin vermez evde yapıyorum yada uyurken evde yokken yürüyüş yapabiliyorum uygun bir yer değilmiş burasi herkes bana bakarmış mış mışta mış floryaya gidiyoruz ordada kalabalık diye hızlı yurutmuyor anliyacagin zor şartlarda spor yapıyorum maşallah kuzum sanaKizlar bugun tam 16 km yurudum 20 bin kusur adim attim yani saglikli kahvaltim beni tam 8 saat tuttu eve gekdik hemen ispanak kavurdum 2 yunurta kirdim esimle yedik yanina salata bir de eminonunden cecil peyniri almistik biraz ondan yedim yunurtamiza da kars kasari rendeledim azcik guzel oldu pratik oldu smdi kahve keyfi yapcagim ayaklarim agriyor
Beğen tuşuna basili tut ifadeler çıkıyor cnmYaa kizlar bayildim ifadesini masil birakiyorsunuz bnde ogrenmk istyorum
olsun cnim senin yaotigin daha buyuk bir is sonucta bunlari bahane etmeden spor yapiorsun ne guzel. Evde cok spor yapip zayiflayanlar var gercekten bnde kisin cardiyolarimi hep evde yapiyordumMaşallah cnm çok kiskandim sporunu bende aksam 15 dk cardio yaptım çok terledim az ama baya iyi benim dışarda yurumem zor eşim izin vermez evde yapıyorum yada uyurken evde yokken yürüyüş yapabiliyorum uygun bir yer değilmiş burasi herkes bana bakarmış mış mışta mış floryaya gidiyoruz ordada kalabalık diye hızlı yurutmuyor anliyacagin zor şartlarda spor yapıyorum maşallah kuzum sana
Sagol cnm smdi dneyecegimBeğen tuşuna basili tut ifadeler çıkıyor cnm
Yaaa şu kerevizi bi ben mi sevemedimafiyet olsun
sabah kereviz salatasi yapmistim yogurtlu. acikirsam ondan verim bir kac kasik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?