Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah 8de dediğim kahvaltıyı yaptım. Öğlen 3de ise
1 kase çorba
Fırında karnıbahar
Bol bol salata

O saatten sonra bi şey yiyemedim. Bi yakınımızın cenaze olayları vardı oraya gittik. Sonra da eve gelince geç oldu yiyemedim. Neyse ki ac değilim açlık hissetmiyorum. Az önce yeşil çay içtim

bugün ben de dönüste kars kasari ve cecil aldim. birde 1 kg el acmasi manti
gecen bahsettigim yoresel seysinden.
kasar agır geldi bana. cicuklara da. yağlı olurmuş.kokusu da var.

iyi yapmissin. aksam açlık olursa 1 elma falan yersin.
Allah rahmet eylesin vefat edene. Allah kalanlara sabır versin

pamukkk gercekten zor sartlarda spor yapıyorsun.

bizim burda bayanlar yürüyor . uzun kaldırım var ama benim vaktim yok cocuklardan .
cok özebiyorum uzun yürüyenlere ben de .
evde yapıyorum her zaman sporu. dısarıda hiç yapmadim zaten.

nadal
misafirlerle nasil gecti. onlar da mama yapıp getirmistir belki. sana yük olsası diye

Evde yapmak hepsinden daha zor sanki. Evde motive olmak, spora başlayabilmek büyük başarı

maşallah bende bugün 11000 küsür adım attım kendime iyi diyordum seni görünce vazgeçtim ama 9.ayına girmiş hamiş içinde fena sayılmaz hani
Yaaa şu kerevizi bi ben mi sevemedim
benimde kendileriyle aram pek iyi değil yenmeyecek birşey değil ama olmasada olur
nadal
misafirlerle nasil gecti. onlar da mama yapıp getirmistir belki. sana yük olsası diye
canım dün yazmıştım ama görmedin sanırım oğlumun okuldan arkadaşıyla annesiydi hazır birşeyler almaktan vazgeçtim çocuklar okuldan aç gelecek diye tavuk kanat ve patates kızartması yaptım yanınada makarna yaptım ayran çırptım açık büfe öğle yemeği oldu çocukların çok hoşuna gitti üstüne de kakoolu kek attım fırına çay da demledim oldu bitti gelen arkadaştan birşey beklemiyorum o da hamiş zaten bide onun hamileliği benden sıkıntılı veya ben canımın kıymetini bilmiyorum

Sağol canım..Benim mutfağım karanlık oluyor hiç sevmiyorum yemek yapmayı içimden gelmiyor..Lojman olduğu için mecbur katlanıyorum..Senin yükselen etkilemiyor fazla demek..Çünkü oğlak çok inatçıdır..
Ahh geçmiş olsun canım..yanık en korktuğu şey..hemen yumurta akı sürebilseydin keşke..Ya da hametan hemen alıyor acısını..
Süpersin maşallah....
ellerine sağlık canım..hamile hamile neler yapmışsın daha ne olsun...

Cuma gecesi yeme atağı yaşadım.
Cumartesi gün boyu iyiydi ama gece bazı sebeplerden yine yeme atağı yaşadım. Bu defa daha büyüktü hatta.
Bu sabah devam ediyor malesef.
Kendimi sorguluyorum.
Mutsuzum.
Burada bile “eğlenerek zayıflıyoruz” başlığı altında eğlenmeden zayıflamaya çalışan bir benim galiba.
Ne demeliyim bilmiyorum.
Sadece yazmak istedim.

Bende çok ozeniyorum TOKİ var biraz uzakta oradaki bazı kadınlarda yürüyor koşuyor içim gidiyor kiloluykende ozenirdim
Cnm hic aklima gelmedi buz koydum bir tek canimi n kıymetini bilenlerden değilim maalesef geçti kendi kendine şükür bu daha olursa Allah korusun kremi kaydettim yumurtaakida aklımda sagol
Günaydın kızlar....erkenciyim bugün gene..7.30 da kalktım..
Kızım uyuyor daha..Acıktım aslında ne yapsam acepp
Günaydın cnm mutlu pazarlar bende evdekilere kabartma tozlu pisi hamuru Yoğurdum birazdan kizarticam
Cnm günaydın
Dışarı çıkmak gunes i görmek iyi geliyor baba dışarı cikabilirsin , üzerinde elektrik olabilir toprakta ciplak ayak yürümekte pozitif hissettiriyor çiçeklerle uğraşmakta belki iyi gelebilir birde spor yapmak serotonin salgilatiyormus bir şeylerle ugraski aklın yemekte olmasın cnm

iyi yapmissin afiyet olsun cenaze icin basiniz sagolsun cnm
bugün ben de dönüste kars kasari ve cecil aldim. birde 1 kg el acmasi manti
gecen bahsettigim yoresel seysinden.
kasar agır geldi bana. cicuklara da. yağlı olurmuş.kokusu da var.
yagli ama lezzetli geldi bize cnim bir de az kullaniyoruz sanirim ondan yoksa cok yag bnde yiyemiorum
masallahh kizzz sen nasil hamarat nasil becerikli nasil hareketli bir hamissin masallah masallah
Cnim cuma gunu bnde yasadim hatta dun yazdim yediklerimi gormedin sanirim yedigimiz seyler bizi iki kat dibe sokuyor cuma cok kotuydum pskolojik olrak dun normal beslendim doyurdum karnimi bugun de normal ama bir sen degilsin ben de cok yasiyorum bu durumi surekli iki ileri bir geri biktim artik dun dedim ki aptal nefsin sana uymayacagim artik senin yuzunden hem allahin verdigi bedene zarar veriorum hmde kendi pskolojime

Günaydın kızlar, mutlu pazarlar
Sabah kalktum ilik limonlu su ve 1 mil leslie
Hamur Yoğurdum çayı demedim pisilerimi kizartayim bir kısmınıda poğaça yapayım peynirli
Evin küçük beyi henüz uyanmadi o uyanana kadar kahvaltı hazır olur hadi Allaha emanet

Buz da iyi canım..Ama yumurta akı ve hametan su toplamasını engelliyor..Ben evde bulunduruyorum sürekli..Bunla gelsin geçsin ..
Ohh miss bayılırım pişiye...Ellerine sağlık..
Kızlar pisi çok güzel kontu yedim bir kaç tane peynir,salam,zeytin cay içtim öğlene kadar eritirim Allahın izniyle
Afiyet olsun canım yenmez mi hiçç..O kadar yapmışsın kokmuş...

Kahvaltımı yaptım çay keyfim..

pastırma
köz kapya biber
omlet
2 lokma ballı fındık ezmesi
1 dilim kadar ekmek
peynir zeytin

Hava çok kasvetli gene...Pofffff...içim sıkılıyor yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…