- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Polen alerjim var dışarıda çok kötü oluyorum. Hala doktora gidemedim. Dün gece yememin sebeplerinden bir tanesi de hastalığımdı, iki saat boyunca hiç durmadan burun kaşıntısı, hapşırık, göz yaşarması vs yaşadım gerçekten fiziksel olarak çok kötü oldum. Saat 12 oldu küçük kızım uyumadı, eşim dışardaydı gelmedi falan filan işte.Cnm günaydın
Dışarı çıkmak gunes i görmek iyi geliyor baba dışarı cikabilirsin , üzerinde elektrik olabilir toprakta ciplak ayak yürümekte pozitif hissettiriyor çiçeklerle uğraşmakta belki iyi gelebilir birde spor yapmak serotonin salgilatiyormus bir şeylerle ugraski aklın yemekte olmasın cnm
Okudum canım.Cnim cuma gunu bnde yasadim hatta dun yazdim yediklerimi gormedin sanirim yedigimiz seyler bizi iki kat dibe sokuyor cuma cok kotuydum pskolojik olrak dun normal beslendim doyurdum karnimi bugun de normal ama bir sen degilsin ben de cok yasiyorum bu durumi surekli iki ileri bir geri biktim artik dun dedim ki aptal nefsin sana uymayacagim artik senin yuzunden hem allahin verdigi bedene zarar veriorum hmde kendi pskolojime
Canım hepimiz yaşıyoruz bu atakları ben mesela 5 yıldır aldığım kiloları vermeye çalışıyoruum çok bıkkınım ama direniyorum..Bizler birbirimize destek olmak için varız ,buradayız..Önemli olan bu atakların sonrasında toparlanabilmek..Cuma gecesi yeme atağı yaşadım.
Cumartesi gün boyu iyiydi ama gece bazı sebeplerden yine yeme atağı yaşadım. Bu defa daha büyüktü hatta.
Bu sabah devam ediyor malesef.
Kendimi sorguluyorum.
Mutsuzum.
Burada bile “eğlenerek zayıflıyoruz” başlığı altında eğlenmeden zayıflamaya çalışan bir benim galiba.
Ne demeliyim bilmiyorum.
Sadece yazmak istedim.
Geçen de konuşmuştuk bu konuyu ihmal etme yaşam kalitesini düşürüyor ..Polen alerjim var dışarıda çok kötü oluyorum. Hala doktora gidemedim. Dün gece yememin sebeplerinden bir tanesi de hastalığımdı, iki saat boyunca hiç durmadan burun kaşıntısı, hapşırık, göz yaşarması vs yaşadım gerçekten fiziksel olarak çok kötü oldum. Saat 12 oldu küçük kızım uyumadı, eşim dışardaydı gelmedi falan filan işte.
Evet pes etmeyeceğim inşallah. Öyle boşvermiş bir psikolojide değilim şükür.Canım hepimiz yaşıyoruz bu atakları ben mesela 5 yıldır aldığım kiloları vermeye çalışıyoruum çok bıkkınım ama direniyorum..Bizler birbirimize destek olmak için varız ,buradayız..Önemli olan bu atakların sonrasında toparlanabilmek..
Geçen de konuşmuştuk bu konuyu ihmal etme yaşam kalitesini düşürüyor ..
canim bu yeme ataklarin seninle ilgili biliyorsun.Evet pes etmeyeceğim inşallah. Öyle boşvermiş bir psikolojide değilim şükür.
Yarın doktora gideceğim. Planım bu yönde.
Tskler cnm ,pisiyide yedim sonrada hic durmadan 2 saat is yaptım erimiştir benceBuz da iyi canım..Ama yumurta akı ve hametan su toplamasını engelliyor..Ben evde bulunduruyorum sürekli..Bunla gelsin geçsin ..
Ohh miss bayılırım pişiye...Ellerine sağlık..
Afiyet olsun canım yenmez mi hiçç..O kadar yapmışsın kokmuş...
Afiyet olsun güzel olmuş menüKahvaltımı yaptım çay keyfim..
pastırma
köz kapya biber
omlet
2 lokma ballı fındık ezmesi
1 dilim kadar ekmek
peynir zeytin
Hava çok kasvetli gene...Pofffff...içim sıkılıyor yawwwww
Anladım cnm çok geçmişler olsun inşallah kısa surede atlatirsin her ne sorunun derdin varsaPolen alerjim var dışarıda çok kötü oluyorum. Hala doktora gidemedim. Dün gece yememin sebeplerinden bir tanesi de hastalığımdı, iki saat boyunca hiç durmadan burun kaşıntısı, hapşırık, göz yaşarması vs yaşadım gerçekten fiziksel olarak çok kötü oldum. Saat 12 oldu küçük kızım uyumadı, eşim dışardaydı gelmedi falan filan işte.
Git tabiki cnm bosverme luksu yok annelerinEvet pes etmeyeceğim inşallah. Öyle boşvermiş bir psikolojide değilim şükür.
Yarın doktora gideceğim. Planım bu yönde.
canim ellerine saglik hayirli pazarlarGünaydın kızlar, mutlu pazarlar
Sabah kalktum ilik limonlu su ve 1 mil leslie
Hamur Yoğurdum çayı demedim pisilerimi kizartayim bir kısmınıda poğaça yapayım peynirli
Evin küçük beyi henüz uyanmadi o uyanana kadar kahvaltı hazır olur hadi Allaha emanet
ayy sorma bnim de oyle olur kotuyken ama guzel smdilik acti hava 1.5 saat yurudum bndeKahvaltımı yaptım çay keyfim..
pastırma
köz kapya biber
omlet
1 dilim kadar ekmek
peynir zeytin
canim benim yasadigim da birebir bu iste bliosun asla ac degilim asla canim cekmiyor asla pisbogaz degilim bliorum abliyorum seni emin ol kiOkudum canım.
Ama bir şey yazmadım, ne yazayım? Kendi başımdaki bela...
Dün bir davete gittim masada 10 çeşit yiyecek vardı ben 2 çeşit salata 2 çeşit de tabak dolu görünsün ayıp olmasın diye kurabiye aldım ve 6 çeşidin hiç tadına bile bakmadım. Canım da çekmedi zaten. Ama canım çok çekseydi ve yeseydim böyle pişman olmazdım sanırım. İştahlı olmak, yemeğe düşkün olmak değil benim sorunum. Sevdiğim bir yemeği fazla yiyip de kilo almayı anlarım; ama bu saçma sapan her şeyi ağzıma tıkıştırmak da nedir bunu anlayamıyorum.
Hoş ben kendimle birlikte bu hayatı da anlayamıyorum ki. Başka bir dünyadan veya zaman diliminden gelmiş gibiyim. Hayatla intibak sağlayamıyorum...
Tam sorcaktim yedin mi pisiyi diye olsun afiyet olsun sonucta istikrarli gttin oazar kahvaltisinda olur haftaici hemen doneriz diyete anindaTskler cnm ,pisiyide yedim sonrada hic durmadan 2 saat is yaptım erimiştir bence
Afiyet olsun güzel olmuş menü
Burada hava güzel bugün güneş var ama soğuk soba yakicam birkez bugün is yaparken usumuyorda insan oturunca anlıyor usudugunu disarlar güneşli evler soğuk
Anladım cnm çok geçmişler olsun inşallah kısa surede atlatirsin her ne sorunun derdin varsa
Astım varsa onunda rahatsızlıkları mevcut, annemde , gorumcemde ilkbaharda boyle disaridayken
Git tabiki cnm bosverme luksu yok annelerin
Kahvaltıdan sonra fulltime temizlik yaptım
Komple binanın merdivenlerini silfim.bulaşık yıka diz , çamaşır topla katla diz,ev sil supur, wc ,yatak topla,dolap katla,tozda almadim yinede görünürde pek birşey yapmamış gibi hemen dağıtmaya dökmeye başladılar canları sağolsun,
Double sade türk kahveme 1 kaşık sade dondurma koydum keyif yapıyorum elişi oruyorum
Söylediklerin yeni şeyler değil hepsini biliyorum ve farkındayım.canim bu yeme ataklarin seninle ilgili biliyorsun.
bu atağın altında başka şeyler var.bunu çözmediğin sürce hep karşına çikacak.
önce çözmen gereken o.
açlıktan yemiyorsun. tokken deyeme isteğin var.
yaşamıs olduğun her neyse önce onu geride bırakmalısın. belki çok baskı altında büyüdün. bilemiyirum. illa bi sey olmali
eşin neden yoktu . saniyorum ondan yedin .
gerci hastayken iyilesebilmek jçin ben de cok yerim. yediklerim beni iyileştircek gibi hissederim
evliliğinde mutlu musun. eşinle sıkıntilarını paylaşıyor musun. adamın bir şeyden haberi yoksa sana da destek olamaz
eger eşin ileilgili ise sıkıntın evet değişmiyirlar söylemekle. doktor sart . ilaç onerisi varsa mutlaka kullan .Söylediklerin yeni şeyler değil hepsini biliyorum ve farkındayım.
Evliliğimde mutlu muyum? Bunun evet veya hayır gibi bir cevabı yok; bazan mutluyum bazan mutsuzum.
Eşimle sıkıntılarımı paylaşmam. Benim anladığım eşle sıkıntı paylaşmak sıkıntıyı çözmekten çok büyütüyor. Bir erkeğin bir kadını anlaması (belki tam tersi de söz konusudur) gerçekten zor. O yüzden kadın hep güçlü görünmek zorunda. Sıkıntım var, zorlanıyorum, ah vah vesaire bunlar erkeğin hoşuna gitmiyor. Başlangıçta paylaşıyordum ama adam beni anlamıyor ki. O anlamayınca ben daha çok sinirlenmeye başladım, ben sinirlendikçe o da bana sinirlenmeye başladı. Baktım o iş öyle olmuyor. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır filan hikaye, bir insan bir insanı anlayacaksa konuşmaya bile gerek yok; anlamayacaksa ne kadar konuşursan konuş beyhude.
Neyse fazla uzattım. Sorunun ne olduğunu biliyorum ama çözümüm yok. Hayatta kendimden başka hiçkimseyi değiştiremem, bu sorunu çözmek için kendimi değiştirmem lazım ve fakat o da çok zor...
Sıkıntım eşimle ilgili değil. Boşver anlatmak istesem de anlatamıyorum.eger eşin ileilgili ise sıkıntın evet değişmiyirlar söylemekle. doktor sart . ilaç onerisi varsa mutlaka kullan .
gittiğini söylemistin zsten
eş ile ilgili eşim 13 yıldan sonra değişti.
kıza hamile kalmamla.
bir dönem cok sorunumuz oldu .12. yılda sanırim. konusmak ise yaramadi. sürekli kavgaya dönüştürdü. anlamadı . direk at gözlügü ile baktı. ama şimdi oýle değil mesela
ben o donem bosanmayı düsündüm. son noktayı koymak üzereyken her sey bi an düzeldi. nasıl oldu dersen aslinda o daha olumlu oldu onadan bence
sonraki yıllarda konuşmamız oldu. o 2 yıl ne kadar zordu .bosanmaya kadar gidiyordum.hep kavga ediyirduk dediğimde. hic de kavga etmedik ki. nasıl oyle dusundun. mutluyduk ki .dedi
ben sok . sanki farkli gezegenlerde yasadik. cok farkli hissettik.
yani hiç bir sey olmamiş ki o 2 yıl.
ben ise buhrandan buhrama girdim.
5 yil once oldu bunlar.
neyse
es degismiyorsa sen degis.
hayatina daha guzel seyler kat.
eşim bana zarif yaklasirsa hat hüt degilse seviyorum onu.
yoksa gıcık oluyorum.
her sey karşılıkli
yani hat hüt konuşan bir eşi kim sevebilir.
hayatımizda bir tek coculara karsi böyle yaklaşmayız sanirim. eşlr kendilerini vazgeçil.ez görüyor. bu bir gercek.
tamam canım. anlatmak istememen normalSıkıntım eşimle ilgili değil. Boşver anlatmak istesem de anlatamıyorum.
Doktora alerjim için gideceğim sıkıntılar için değil:)
Benim için özel olan konulara bu kadar umuma açık bir platformda giremiyorum. Ne de olsa kimse beni tanımıyor diyemiyorum. Böyleyim işte ne yapayım.
ayy ay ay koltuklarım kabardı ama zorlansamda kimseye muhtaç olmayı sevmiyorum sürekli sınırlarımı zorluyorum erkeklerin hamileyken eşleri anlamadığını düşünüyorum birşeyler bekledikçe mutsuz oluyorum hareketli olmak beni mutlu ediyoriyi yapmissin afiyet olsun cenaze icin basiniz sagolsun cnm
yagli ama lezzetli geldi bize cnim bir de az kullaniyoruz sanirim ondan yoksa cok yag bnde yiyemiorum
masallahh kizzz sen nasil hamarat nasil becerikli nasil hareketli bir hamissin masallah masallah
Cnim cuma gunu bnde yasadim hatta dun yazdim yediklerimi gormedin sanirim yedigimiz seyler bizi iki kat dibe sokuyor cuma cok kotuydum pskolojik olrak dun normal beslendim doyurdum karnimi bugun de normal ama bir sen degilsin ben de cok yasiyorum bu durumi surekli iki ileri bir geri biktim artik dun dedim ki aptal nefsin sana uymayacagim artik senin yuzunden hem allahin verdigi bedene zarar veriorum hmde kendi pskolojime
ellerine sağlık afiyet olsun canımKızlar pisi çok güzel kontu yedim bir kaç tane peynir,salam,zeytin cay içtim öğlene kadar eritirim Allahın izniyle
Ohh mis gibi olmuş kahvaltı afiyet bal seker olsunKahvaltımı yaptım çay keyfim..
pastırma
köz kapya biber
omlet
1 dilim kadar ekmek
peynir zeytin
Sanirim bu erkekler vosanma asamasina gelince olayin farkina variyorlareger eşin ileilgili ise sıkıntın evet değişmiyirlar söylemekle. doktor sart . ilaç onerisi varsa mutlaka kullan .
gittiğini söylemistin zsten
eş ile ilgili eşim 13 yıldan sonra değişti.
kıza hamile kalmamla.
bir dönem cok sorunumuz oldu .12. yılda sanırim. konusmak ise yaramadi. sürekli kavgaya dönüştürdü. anlamadı . direk at gözlügü ile baktı. ama şimdi oýle değil mesela
ben o donem bosanmayı düsündüm. son noktayı koymak üzereyken her sey bi an düzeldi. nasıl oldu dersen aslinda o daha olumlu oldu onadan bence
sonraki yıllarda konuşmamız oldu. o 2 yıl ne kadar zordu .bosanmaya kadar gidiyordum.hep kavga ediyirduk dediğimde. hic de kavga etmedik ki. nasıl oyle dusundun. mutluyduk ki .dedi
ben sok . sanki farkli gezegenlerde yasadik. cok farkli hissettik.
yani hiç bir sey olmamiş ki o 2 yıl.
ben ise buhrandan buhrama girdim.
5 yil once oldu bunlar.
neyse
es degismiyorsa sen degis.
hayatina daha guzel seyler kat.
eşim bana zarif yaklasirsa hat hüt degilse seviyorum onu.
yoksa gıcık oluyorum.
her sey karşılıkli
yani hat hüt konuşan bir eşi kim sevebilir.
hayatımizda bir tek coculara karsi böyle yaklaşmayız sanirim. eşlr kendilerini vazgeçil.ez görüyor. bu bir gercek.
Evlilik zor zanaat cnm bizde 14 yıl devirdik ama ne zor şartlar atlattik her evlilikte oluyor bu günümüze şükürler olsunSanirim bu erkekler vosanma asamasina gelince olayin farkina variyorlar
Ben de evliligimizin 5. Ve 6. Yililarinda artik esimin bazi davranislardan cok bunaldim hic ses cikarmadim uzun sure kavga ettik ettik ettik ama bir yere varamiyorduk cnku je o degisiyordu ne de benim degismeye niyetim vardi bazi konularda tikaniyorduk cok cok kotu bir donemdi bir gun artik canima tak etti ve ailemi cagirdim bosanmaya karar verdim nasil oldu blmiyorum cnku cok bunalmistim dogudaydik ustelik pskolijim ciddi anlamda bozuktu neyse esim olayin farkina ilk kez bu kadar vardi o gun bugundur beni uzmez bicok davranisini torpuledim onun bnde tabiki daha ilimliyim bicok konuda bunlar dogal seylee hayatimizi paylastigimiz insanlarla bunlari yasamak normal ama egitmek esleri zaman aliyor ve yipratiyor smdi esimle masallah diyeyim harikayiz cok cok sukur butun isteklerimi hos goruyor ve elinden geldiginde yapiyor sagolsun ama bu asamaya zor geldik
Haftaici tekrar 79 a dusersin cnm baya baya azalttin masallah ben de karatay yapiorum 2. Gun bugun ama karnim acikiyor yaa sanirim beden yeni duzene alisacak ondan sabrediyorum duzen kurmam lazimEvlilik zor zanaat cnm bizde 14 yıl devirdik ama ne zor şartlar atlattik her evlilikte oluyor bu günümüze şükürler olsun
Aksam yemeği olarak
1 parca paneli tavuk,işkembe çorba,salata p.tesiden itibaren de sebze,meyve yicem günde 1 er adet 3 gün iyi yedim sinir koymadan birazda dinlenmece 80 de sabitlendim 2 gündür normal yemek yaramadı bana
Esim uyuyor çocukları alıp yuruyesim var
Canım böyle sallantılı dönemler her evlilikte oluyor önemli olan yapıcı olabilmek sizde sonunda tatlıya bağlamışsınız maşallah ama erkekleri yontmak gerçekten zor bu aralar bizde uzlaşamıyoruz umarım birbirimizi anlarızSanirim bu erkekler vosanma asamasina gelince olayin farkina variyorlar
Ben de evliligimizin 5. Ve 6. Yililarinda artik esimin bazi davranislardan cok bunaldim hic ses cikarmadim uzun sure kavga ettik ettik ettik ama bir yere varamiyorduk cnku je o degisiyordu ne de benim degismeye niyetim vardi bazi konularda tikaniyorduk cok cok kotu bir donemdi bir gun artik canima tak etti ve ailemi cagirdim bosanmaya karar verdim nasil oldu blmiyorum cnku cok bunalmistim dogudaydik ustelik pskolijim ciddi anlamda bozuktu neyse esim olayin farkina ilk kez bu kadar vardi o gun bugundur beni uzmez bicok davranisini torpuledim onun bnde tabiki daha ilimliyim bicok konuda bunlar dogal seylee hayatimizi paylastigimiz insanlarla bunlari yasamak normal ama egitmek esleri zaman aliyor ve yipratiyor smdi esimle masallah diyeyim harikayiz cok cok sukur butun isteklerimi hos goruyor ve elinden geldiginde yapiyor sagolsun ama bu asamaya zor geldik
Anlasirsiniz cnim buralara kadar geldik hepbirlikte bndan snra da allahin izniyle giderCanım böyle sallantılı dönemler her evlilikte oluyor önemli olan yapıcı olabilmek sizde sonunda tatlıya bağlamışsınız maşallah ama erkekleri yontmak gerçekten zor bu aralar bizde uzlaşamıyoruz umarım birbirimizi anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?