Ee pikniğin olmazsa olmazı nerde hani et mangal semaverde çay üzerine közde kahve nasıl piknik oldu sizinkigüzel ada cım .
ben de dün akşam gelince mamalara daldım biraz . haşhaşlı sturbarks kurabiye vs . tahinli ekmek .
kardiyo yaptım . videodakı 6 hareketi yaptım bıraktım .
dün pikniğe gittik . 200 gr çekirdek çitledim .
2 kırmızı elma yedim orada.
Nasıl yani şu üstündeki yaprakları mı haşladın tadı nasıl oldu hiç yemedim merak ettim nasıl tüketiyorsun onu yoğurtlu falan mıGunaydinlar
Sabah ılık su, 2 bardak limonlu cay,birkaç yaprak karnabahar yaprağı haşlanmış bugunum onunla geçer pazara cikarsam meyvede yerim
canım. evet . çok yedim ama otomatiğe bağladım . ondan . bi de uzun saat oturunca yedimAhahaaa evet biraz sallandim birazda farkına varıp hız yaptım kendimce normalde avmde en fazla 1 saat durup gelirdik dun eşim çok mutluydu güzel haber aldı avm kapanana kadar gezin dedi bizde kizimlan bu fırsatı degerlendirdik :) adimsayar açtım ama 10 dk çalışmış
Devam et cnm mutlaka düzen oturcak senin için çok uygun ister evde yeyip çıkarsın ister okulda 10-11 de yersin aksamida okuldan çıkıp eve gittiğinde yersin eşini beklemek zorunda değilsen tabiki benim için sorun olmuyor eşim tek yemeyi daha çok sever kargaşayı pek sevmez
200 gr çekirdeği nasıl yedin kız maşallah kocaaa paket yinede gün içinde pek yemek aramamis atistirmissin
Bu gününde hafif hele öğlen doyarmisin sen öğle tika basa yiyordun ya yemek ararsın gibime geliyor
Bugün eşim erken gitti çocuğu okula götürme işi bana kaldı ufaklık uyurken koştura koştura götürüp gelecektim babada olmayınca büyüğün mızmızlığına küçük uyandı kapıdan geri döndük onu hazırladık hep beraber gittik eve gelince benim boysuz açmış dolabın kapağını anne çuçuk deyip duruyor artık derdini anlatıyor Sucuklu yumurta istermiş küçük bey 4 dilim sucukla 2 yumurtalı Sucuklu yumurta yaptım içine 1 dilimde kaşar doğradım yarısını o yedi geri kalanını da ben 1 dilim ekmekle yedim 250 ml süt ısıttım içine az kahve koydum üzerini 400 ml ye tamamladım ne kadar sıvı tüketirsem o kadar az yerim diye düşündümcanım. evet . çok yedim ama otomatiğe bağladım . ondan . bi de uzun saat oturunca yedim
gün içinde çok yemedim evet .
aslında bi çekirdek fazla kaçtı . diğerleri azdı hatta.
akşam 1 küçük kase yeşil mercimek yemeği de yedim .
sanıyorum öğlen yetmez . yanıma bi şey almadım . kurukayısı ve çubuk kraker var . etiforrm var . onlardan yerim ancak . çorba ya da sebze yemeği yok evde.
ıspanak aldım dün markketten 1 bağ onu yapacağım akşama . ya da suya koyarım . yarına pişer .
bu akşam kıymalı patates yemeği yapacağım inşallah
hahah. vardı kız . ben yemedim ama .Ee pikniğin olmazsa olmazı nerde hani et mangal semaverde çay üzerine közde kahve nasıl piknik oldu sizinkiet yoksa mangalda lavaş arası sucuk dürüm ayyy ne pisboğazım piknik deyince bunlar aklıma geldi ağzım sulandı
of of. çuçuk yemiş oğluş .Bugün eşim erken gitti çocuğu okula götürme işi bana kaldı ufaklık uyurken koştura koştura götürüp gelecektim babada olmayınca büyüğün mızmızlığına küçük uyandı kapıdan geri döndük onu hazırladık hep beraber gittik eve gelince benim boysuz açmış dolabın kapağını anne çuçuk deyip duruyor artık derdini anlatıyor Sucuklu yumurta istermiş küçük bey 4 dilim sucukla 2 yumurtalı Sucuklu yumurta yaptım içine 1 dilimde kaşar doğradım yarısını o yedi geri kalanını da ben 1 dilim ekmekle yedim 250 ml süt ısıttım içine az kahve koydum üzerini 400 ml ye tamamladım ne kadar sıvı tüketirsem o kadar az yerim diye düşündüm
11 de okulda Çanakkale programı var küçüğü uyutup yukarı bırakmayı planlıyorum şimdi 2 makina çamaşır serecem sabahtan beri onlarla uğraştım buzluktanda tavuk çıkardım eve gelince fırında tavuklu patates yapmayı planlıyorum
Sanki bizim kadar çamaşır kimsede çıkmıyor gibi geliyor bana hergün çamaşır yıkanırmı her akşam makinayı hazırlıyorum gece 40 kere kalktığım için sabaha karşı çalıştırıyorum ev ahalisini geçirince hemen onları serip öyle güne başlıyorum bazen günde 2-3 makina oluyor çamaşırdan sonra ütü olmasa iyi olacak ama haftada 2 defa toplu ütü yapmak zorunda kalıyorumof of. çuçuk yemiş oğluş .
afiyet olsun
ben de süt ile su karışık yapıyorum sıvıyı çok almak için . içecekle aram çok iyi.
her gün sodalı sulu karışım var benim menüde. akşamları.
çamaşır bizde de çok oluyor. hele mangal yapınca . tütsü tütsü koktu her şey . yeniden makina çalıştı
Cildine falan zararı yok mu ben dokunmam ona ıyyyyresim göründü mü bilmem ama bizim kızın elinde kertenkele ile pozu. diğer el sım sıkı kapalı . sanıyorum onda da kertenkele var . bolca yakaladı abiler onun için .
evet . çocuklar da dışarı çıkmaya başladı .Sanki bizim kadar çamaşır kimsede çıkmıyor gibi geliyor bana hergün çamaşır yıkanırmı her akşam makinayı hazırlıyorum gece 40 kere kalktığım için sabaha karşı çalıştırıyorum ev ahalisini geçirince hemen onları serip öyle güne başlıyorum bazen günde 2-3 makina oluyor çamaşırdan sonra ütü olmasa iyi olacak ama haftada 2 defa toplu ütü yapmak zorunda kalıyorum
Hem sen nasıl et yemezsin kız piknik bu sanırım biz çok etçiyiz et yemedim olayını benim kafa almıyor
abilerden alışkınız . yılan , kertenkele . agustos böceği, yusufcuk , çekirge. şimdi çekirgeler çıkmaya başlarsa . ofCildine falan zararı yok mu ben dokunmam ona ıyyyy
kuzum . küçüğü evde bırakıp gitme . uyurken de olsa. olur mu.Bugün eşim erken gitti çocuğu okula götürme işi bana kaldı ufaklık uyurken koştura koştura götürüp gelecektim babada olmayınca büyüğün mızmızlığına küçük uyandı kapıdan geri döndük onu hazırladık hep beraber gittik eve gelince benim boysuz açmış dolabın kapağını anne çuçuk deyip duruyor artık derdini anlatıyor Sucuklu yumurta istermiş küçük bey 4 dilim sucukla 2 yumurtalı Sucuklu yumurta yaptım içine 1 dilimde kaşar doğradım yarısını o yedi geri kalanını da ben 1 dilim ekmekle yedim 250 ml süt ısıttım içine az kahve koydum üzerini 400 ml ye tamamladım ne kadar sıvı tüketirsem o kadar az yerim diye düşündüm
11 de okulda Çanakkale programı var küçüğü uyutup yukarı bırakmayı planlıyorum şimdi 2 makina çamaşır serecem sabahtan beri onlarla uğraştım buzluktanda tavuk çıkardım eve gelince fırında tavuklu patates yapmayı planlıyorum
cok iyi yapmissin cnm pikngi bnde sevmiorum cnku cok is kokiyoruz zar zor oluyor vs o nedenle sevmiyorum ama esim bayikir onun icin gderim bndegüzel ada cım .
ben de dün akşam gelince mamalara daldım biraz . haşhaşlı sturbarks kurabiye vs . tahinli ekmek .
kardiyo yaptım . videodakı 6 hareketi yaptım bıraktım .
dün pikniğe gittik . 200 gr çekirdek çitledim .
2 kırmızı elma yedim orada.
geldi cnimm geldi yemege bile basladim hatta keske toplu cekseydim dur bu hafta gelince cekeyim de gndereyim
Ne guzel haber almis esin cok sevndim bak sende gezmissin kizinlaAhahaaa evet biraz sallandim birazda farkına varıp hız yaptım kendimce normalde avmde en fazla 1 saat durup gelirdik dun eşim çok mutluydu güzel haber aldı avm kapanana kadar gezin dedi bizde kizimlan bu fırsatı degerlendirdik :) adimsayar açtım ama 10 dk çalışmış
Devam et cnm mutlaka düzen oturcak senin için çok uygun ister evde yeyip çıkarsın ister okulda 10-11 de yersin aksamida okuldan çıkıp eve gittiğinde yersin eşini beklemek zorunda değilsen tabiki benim için sorun olmuyor eşim tek yemeyi daha çok sever kargaşayı pek sevmez
200 gr çekirdeği nasıl yedin kız maşallah kocaaa paket yinede gün içinde pek yemek aramamis atistirmissin
Bu gününde hafif hele öğlen doyarmisin sen öğle tika basa yiyordun ya yemek ararsın gibime geliyor
neler geldi bu kez .cok iyi yapmissin cnm pikngi bnde sevmiorum cnku cok is kokiyoruz zar zor oluyor vs o nedenle sevmiyorum ama esim bayikir onun icin gderim bnde
geldi cnimm geldi yemege bile basladim hatta keske toplu cekseydim dur bu hafta gelince cekeyim de gndereyim
Ne guzel haber almis esin cok sevndim bak sende gezmissin kizinla
Ben 3 ogun seklinde yapablirim sabah oglen ve aksam olarak 2 biraz smdilik zorlayablir belkim ama yapicam insallah
Hayir xanm arapsaci yok onu ancak egede blursun babannem yapardi cok severimneler geldi bu kez .
ay aklıma bi kaç gündür arap saçı geldi. nasıl canım istiyor anlatamam . var mıydı koli de.
of ya. yöresel otlar lazım bana. onlar yoksa alasım gelmez . ama varsa almak isterim
Ayn üstünde çok yaprak vardı kiyamadim atmaya hasladim karnabaharlari hasladigim suda hic birşey dökmeden yiyorum midemi doldursun diye :)Nasıl yani şu üstündeki yaprakları mı haşladın tadı nasıl oldu hiç yemedim merak ettim nasıl tüketiyorsun onu yoğurtlu falan mı
Ya yerim onu cucuk :))) çok guldum maşallah . baya yoğun bir gün planın var yine kolaylıklar dilerim bende 1 makina çamaşır yikadim astım ev islerini bitirdim dışarda işimiz vardı onu halledip yeni girdik eve cay iciyoruzBugün eşim erken gitti çocuğu okula götürme işi bana kaldı ufaklık uyurken koştura koştura götürüp gelecektim babada olmayınca büyüğün mızmızlığına küçük uyandı kapıdan geri döndük onu hazırladık hep beraber gittik eve gelince benim boysuz açmış dolabın kapağını anne çuçuk deyip duruyor artık derdini anlatıyor Sucuklu yumurta istermiş küçük bey 4 dilim sucukla 2 yumurtalı Sucuklu yumurta yaptım içine 1 dilimde kaşar doğradım yarısını o yedi geri kalanını da ben 1 dilim ekmekle yedim 250 ml süt ısıttım içine az kahve koydum üzerini 400 ml ye tamamladım ne kadar sıvı tüketirsem o kadar az yerim diye düşündüm
hahah. vardı kız . ben yemedim ama .
tavuk , et vardı. eşim ateşi yaktı. genelde o yapar . ama bu kez ben pişirdim biraz . hele ki pişirince hiç yiyesim gelmez
ekmek vardı .
salata yapmam . pikniklerde kabus benim için salata yapmak . salatayı evde yapıp götürmek en doğrusu. en sevmediğim şey pikniğe gidip bi dünya iş yapıp dönmek .
o yüzden oturdum uzun uzun . bi ara ipek dereye taş atmak istedi. onu götürdüm . taş topladım . o attı
bi ara maç yaptım oğlanlarla
bir de uzun uzun kertenleke yakalama olayları oldu.
ipek de elinde kertenkele ile uzun zaman dolaştı. kertenkele kuyruğunu bıraktı. zor anda yapıyor bunu. kuyruk ayrı kıvrılıp duruyor . kertenkele ipekte.
bi ara köpek geldi. güzel bi şeydi. kemikleri ona yedirdi ipek .
kaşında ve çenesinde kocaman keneler vardı. eşim ipek kemikleri verirken onları aldı. ateşe attı. iğğğğğğğğğğğğğğğ.
onu da kurtardık keneden
böyle .
çay ve kahve için tecizat götürmedim .çünkü oturmak istiyorum . semaver ile kim uğraşacak .
termosta çay götürmeyi düşündüm ama oralarda wc yok . zaten çok çay içmiştim evden çıkmadan . kahve de içmiştim .
şükür oralarda sıkıştırmadı beni .
böyle .
ama ikinci kez ateş yaktık .
o zaman da patates olsaydı içine atardık . közlenirdi. bi ona üzüldüm .
haftaya yine gideriz nasipse. o zaman patates götürrürüm .
Ya sakamiii kertenkeleyi görünce içim urperir ki çocukların elinde zarar vermezmiresim göründü mü bilmem ama bizim kızın elinde kertenkele ile pozu. diğer el sım sıkı kapalı . sanıyorum onda da kertenkele var . bolca yakaladı abiler onun için . içicek de soğuk çay vardı. ama sevmediğimden içmedim .
her bir şey vardı nadal cım yani.
Gerçekten te çok yikiyorsun cnm ben yaz değilse haftada 3 en fazla , senin çocuklar küçük en çok onların dır diye düşünüyorum uzerimdekileri ben 2- 3 güne degistiririm çok kirlenmiyor kisin terlemiyorumda çocukların çıkıyor birikiyor h.sonuna utuyude hic sevmesemde haftada 1 aciyorum yine çok birşey yok günlükleri utulemem bir yere gitmelikleri utuler asarimSanki bizim kadar çamaşır kimsede çıkmıyor gibi geliyor bana hergün çamaşır yıkanırmı her akşam makinayı hazırlıyorum gece 40 kere kalktığım için sabaha karşı çalıştırıyorum ev ahalisini geçirince hemen onları serip öyle güne başlıyorum bazen günde 2-3 makina oluyor çamaşırdan sonra ütü olmasa iyi olacak ama haftada 2 defa toplu ütü yapmak zorunda kalıyorum
Hem sen nasıl et yemezsin kız piknik bu sanırım biz çok etçiyiz et yemedim olayını benim kafa almıyor
Kız nasıl aldılar lcw te kesin oyuncak sanmışlardır :)ediz yılan bulmuş .
abi de tutuyor .
yılan yol kenarındaydı. ölü değildi ama . çok da canlı hareketli değildi. ölmek üzereydi bulduklarında. baba izin verdi. ben çok tiksinirim . ama baba almalarına izin verdi
sonra avm de lcwww ya girdik . ben bi şeyler bakıyorum . bunlar elinde yılanla oynuyor
çocuk geldi. anne bak yılan .
anne baktı . gerçek değil çocuuum. annesi izin vermezdi yoksa . oyuncak o , dedi
ayyy çok tiksinirim börtü böceği evde görmeye katlanamıyorum geçen sene eve fare girmişti yakalanana kadar uyku uyuyamadım bide yazın sağdan soldan hamam böceği çıkıyor çıldırıyorum yazlıkta da kurbağalar vardı sürekli tedirgin oluyordumabilerden alışkınız . yılan , kertenkele . agustos böceği, yusufcuk , çekirge. şimdi çekirgeler çıkmaya başlarsa . of
bi dönem poşete doldurup eve salıyorlardı çekirgeleri.
haklısın canım çok mecbur kalmadıkça bırakmıyorum ama bazende çaresiz kalıyorum koşa koşa gidip geliyorum biliyorsun bu halde bile 3 kat merdivende onu getirip götürüyorum hergün sabahları babası götürüyor çok erken çıkarsa mecburen götürüyorum o zaman yalnız bırakıyorum o saatte de kimseyi rahatsız edememkikuzum . küçüğü evde bırakıp gitme . uyurken de olsa. olur mu.
ben de bir kaç kez yapmıştım
ev hanımıydım . ediz 1 yaşında falan
okul uzak değil ama git gel 15 dk sürüyor
araba çarpıyordu dönüşte. hızlı döneyim derken . sonra düşündüm . araba bana çarpsaydı . evde bebek var , eve dönmem gerek deme lüksüm olmasaydı. nolurdu ediz .
bi daha yapmadım . çok büyük bir risk .
bi şey olmasa bile uyansa ağlasa . o üzüntüyü üzerinden atamazsın .
Canım günde en az 2 defa kıyafet değişiyor çocuklar eşimin işinden dolayı hergün pantolon gömlek değişiyor benimde göbüş kocaman olduğuna heryere giriyor her birinin içeride ve dışarıda giydikleri ayrı çıkıyor bazen yıkamaktan sermekten usanıyorum ama bendede alışkanlık yaptı sanırım hani sen akşamları dizi falan seyrederken hemen el işini eline alıyorsun ya bende hemen ütü masasını TV nin karşısına alıyorumAyn üstünde çok yaprak vardı kiyamadim atmaya hasladim karnabaharlari hasladigim suda hic birşey dökmeden yiyorum midemi doldursun diye :)
Ya yerim onu cucuk :))) çok guldum maşallah . baya yoğun bir gün planın var yine kolaylıklar dilerim bende 1 makina çamaşır yikadim astım ev islerini bitirdim dışarda işimiz vardı onu halledip yeni girdik eve cay iciyoruz
Ya sakamiii kertenkeleyi görünce içim urperir ki çocukların elinde zarar vermezmi
Kertenkele, yılan hariç baya keyifli bir gün olmuş
Gerçekten te çok yikiyorsun cnm ben yaz değilse haftada 3 en fazla , senin çocuklar küçük en çok onların dır diye düşünüyorum uzerimdekileri ben 2- 3 güne degistiririm çok kirlenmiyor kisin terlemiyorumda çocukların çıkıyor birikiyor h.sonuna utuyude hic sevmesemde haftada 1 aciyorum yine çok birşey yok günlükleri utulemem bir yere gitmelikleri utuler asarim
Kız nasıl aldılar lcw te kesin oyuncak sanmışlardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?