Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Haftaici tekrar 79 a dusersin cnm baya baya azalttin masallah ben de karatay yapiorum 2. Gun bugun ama karnim acikiyor yaa sanirim beden yeni duzene alisacak ondan sabrediyorum duzen kurmam lazim
Alisirsin cnm ilk zamanlar hatirlarsan bende yadirgamistim öğle yemeği zamanı çok acikmistim sonra sonra alistim
Yarından perşembeye kadar sebze meyve günü yapicam günde 1 er adet sozumude verdim kendime günde en az 20 dkda spor cumaya kadar tartilmakta yok şartlar zor bu hafta bana komando oluyorum bu hafta
Oluyor iste cnm ayni ortamı paylaşıyoruz anne çocuk bile tartisiyorsa büyük insanlar hayli hayli tartışır önemli olan tekrar etmemek yaşananları eminimki sizde uzlasirsiniz cnm Allahın izniyle

Teşekkür ederim,
Bugünü yazayım hemen
Sabah 2 dilim ekmek arasına 1 adet hindi füme
Az önce dışarıdaydım döner yemiş bulundum ekmeksiz, tabakta. Yanına ayran. Sudanlık günü kapattım gibi
13 bin adım

ne guzel detoks olaxak senin icin canim evde olsam inan bnde daha rahat yaoaxagim ama calisirken zor oluyor ama inat ettim duzen olusturacagim
Gayet makul az ve oz bir menu afiyet olsun

Bende menuyu yazayim kizlar
Sabah cok az cecil peynir
2 ceviz
1 yumurta
Oglen
2 kasik yogurt yarim cog kabak bir avuc fistik
Aksam
Balik salata 2 kare bitter

İki saat avmde yürüyüş spor sayılır
Şuanda 2 in 1 damla sakızlı iciyorum

Ahh cnimm olsun oralar da cokkk guzel
6 yil doguda yururken her gun deniz kenarind yuridugumu hayal ettim blio musun
Bende Erzurum da yürürken hep denizi hayal ederek yürürdüm aladağdayken hep Tekirdağ sahilinde yürüdüğümü düşünüp kulaklıkları takar Tekirdağ dan herkesi arardım yanıma yürüyüş arkadaşıda bulurdum bu sayede hamileyken 8.aya kadar yürüyüş bandında yürümüştüm

Adacim senin menüde güzel olmuş afiyet olsun

Harika Cnm çok güzel oksijenin bol bol olduğu yer
sagol cnim benm
Insallaah bir duzen oturturum hayatimda 2 gundur zorlanmadim acikcasi
İki saat avmde yürüyüş spor sayılır
Şuanda 2 in 1 damla sakızlı iciyorum
Sayilir sayirlir nadal saymasa da ben saydim gitti

ah ah .
işin ciddiyetini anlamaları için böyle bi şey gerekiyor galiba onlara.

Bugun 1.5 saat yuruyis yapildi size yuruyis yolumu atayim
güzel ada cım .

ben de dün akşam gelince mamalara daldım biraz . haşhaşlı sturbarks kurabiye vs . tahinli ekmek .

kardiyo yaptım . videodakı 6 hareketi yaptım bıraktım .

dün pikniğe gittik . 200 gr çekirdek çitledim .
2 kırmızı elma yedim orada.

bu sabah kahvaltım
1 kivi
1 kırmızı elma
çeçil peyniri

şimdi kahve içiyorum . içinde biraz süt var

öğlen için
4 kaşık yoğurt
içine: 2 kaşık yulaf, chia , keten tohumu , 1 trabzon hurma kurusu
2 kivi getirdim onları da içine doğrayacağım .
tamamdır öğle yemeğim .

Sayılmaz kabul etmiyorum sallana sallana yürüdün orada dimi
Ahahaaa evet biraz sallandim birazda farkına varıp hız yaptım kendimce normalde avmde en fazla 1 saat durup gelirdik dun eşim çok mutluydu güzel haber aldı avm kapanana kadar gezin dedi bizde kizimlan bu fırsatı degerlendirdik :) adimsayar açtım ama 10 dk çalışmış
sagol cnim benm
Insallaah bir duzen oturturum hayatimda 2 gundur zorlanmadim acikcasi

Sayilir sayirlir nadal saymasa da ben saydim gitti
Devam et cnm mutlaka düzen oturcak senin için çok uygun ister evde yeyip çıkarsın ister okulda 10-11 de yersin aksamida okuldan çıkıp eve gittiğinde yersin eşini beklemek zorunda değilsen tabiki benim için sorun olmuyor eşim tek yemeyi daha çok sever kargaşayı pek sevmez

200 gr çekirdeği nasıl yedin kız maşallah kocaaa paket yinede gün içinde pek yemek aramamis atistirmissin
Bu gününde hafif hele öğlen doyarmisin sen öğle tika basa yiyordun ya yemek ararsın gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…