Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayn cnm hedefe doğru yoneldim karatay kahvaltimla super doydum aksama kadar acikmam
Supersin cnm maşallah

Yürüyüş yaptık oglumla 45 dk kadar
Kısır yaptım salata malz.daha yoğundu evdeki yeşillik , mor lahana ne varsa attım içine
Mor lahanayı ince kıyım yaptım robottan geçirdim doğrama aparatiyla limonlayip yagladim kullandım kisirda kalanını kavanozladim izole nin tarifi gibi

Aksam yemegimi yedim
1 kase kısır,1 kupa mercimek çorba, ayranlı şalgam 1 cay bard. Çokta AC değildim aslında yeme isteği oluşunca yedim gitti geç saatte birşey yemeyi sevmiyorum rahatsız oluyorum erken yemek iyi oluyor bana

Ben hep kısıra robottan geçirip katarım enfes olur..
Evet çoktandır var bizim burada..Benim kız yoğurdu anca semizotuyla yiyor yazın hep yapıyorum..
Yarın fırsat bulursam havuza gidip soracağım saatlerini falan..Malum kızım full dolu geç geliyor..uyar inşallah..

Benim kızımın arkadaşının annesi de rollon dan memesinde beze oluşmuş..Özellikle alüminyum berbat..Sakın sakın..
Ahha kıyamam..
geçmiş olsun ve aferin..Her bişeyi yetiştirip bir de otobüse yetişmişsin
Ay ne güzel bulgur yemeleri..benim kızım kısırı ehh işte yer bulgur pilavını çok sever neyseki..

Yalnız senin o farklılık dediğin şeye ben istikrarsızlık diyorum ve pek de iyi bir şey olduğu söylenemez malesef.

Selam kızlar...bugün liste sırası okuyucuu da ama yok ne zamandır o da...

ben de bildirim yapayım olmadı listeyi ben yapayım ama çok açım işten geldim karnımı doyurayım öyle..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86,6 kg
baş.tarihi:15 Şubat 2019
geçen hafta:85.9 kg
bu hafta:86.9 kg şiştim demiştim
fark:+ 1000 gr
yüzde:+%1.164
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km

22 Mart 2019 listesi

verenler
Pamuk92:-%0.504

Alanlar

sersum:+1.164

hayal_hatun:+%2.131

başlangıç bildiren

sabahvesen:71.5 kg

eddakrc:72,8 kg

Korumada olan
aaadddaaa

Gelemeyen

sarfansarı

okuyucu
Eline sağlık canım erinmeden benim yüzdeyi de hesaplamışsın:) acı gerçeği çarptın yüzüme
Yalnız izole vardı bir de.

22 Mart 2019 listesi

verenler

Alanlar

başlangıç bildiren

Korumada olan
aaadddaaa

Gelemeyen

sarfansarı

okuyucu

ay canım kusura bakmayın hayal_hatun yazdı da özelden öyle liste hazırlamaya gelmiştim ama sen yapmışsın hakkınızı helal edin valla

Eline sağlık canım erinmeden benim yüzdeyi de hesaplamışsın:) acı gerçeği çarptın yüzüme
Yalnız izole vardı bir de.
Rica ederim..Çarpmammıı hiiçç yanıma birini bulmuşum
Oda başlangıç bildirmiş gözümden kaçmış canım..
ay canım kusura bakmayın hayal_hatun yazdı da özelden öyle liste hazırlamaya gelmiştim ama sen yapmışsın hakkınızı helal edin valla
Rica ederim canım..Borcun olsun ne diyelimm

22 Mart 2019 listesi

verenler

Alanlar

başlangıç bildiren

izole 56.7 kg

Korumada olan
aaadddaaa

Gelemeyen

sarfansarı

okuyucu​

ellerine sağlık, afiyet olsun canım.

22 Mart 2019 listesi

verenler

Alanlar

başlangıç bildiren

izole 56.7 kg

Korumada olan
aaadddaaa

Gelemeyen

sarfansarı

okuyucu​
harika bir liste

bir sürü başlangıç bildiren var. üstelik tanıdık isimler var. hep beraber eğlenerek zayıflayacağız.

@Pamuk92 tebriklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…