Ayn cnm hedefe doğru yoneldim karatay kahvaltimla super doydum aksama kadar acikmamyok cnim yemem ben hergun muhakkak olur ama esim mutlaka yer
arti 100 gram kuzu cnku dogum.gnumu cok iyi atlattim bir dilim bile oasta yemedim herkes kutladi 3 gun
cnm sen diyet yapma sadece istikrar yakala smdilik istersen
Pamugummm yine harikasin masallah hedefimiz 76 idi
Supersin cnm maşallahbütün hafta kilo bildirimi yapacağım diye bugünü bekledim
rumuz: izole
başlangıç: 22.03.2019
başlangıç kilosu: 56,7 kg
spor: yürüyüş
beslenme: sağlıklı beslenme, düşük karbonhidratlı.
İstikrarı 55’te yakalamayı düşünüyorum, çok yok aslında ama bir türlü ulaşamadımcnm sen diyet yapma sadece istikrar yakala smdilik istersen
Sagol.cnim zat3n almazsak coktan ulascazİstikrarı 55’te yakalamayı düşünüyorum, çok yok aslında ama bir türlü ulaşamadım
Doğum günün kutlu olsun bu arada
İki ileri bir geri bile değil benim halim, bir ileri bir geri:))Sagol.cnim zat3n almazsak coktan ulascaz
İki ileri bir geri bile değil benim halim, bir ileri bir geri:))
Ben hep kısıra robottan geçirip katarım enfes olur..Hemen migrosa gidip almak istiyorum h.sonu avmye gidersek aklimda telimede yazıyorum tskler cnm benim içinde ter kokutmamasi onemli hafif kokusuda olsa fena olmaz tabiki alüminyum icermemeside onemli
Afiyet olsun cnm mor lahanayi ince kiyimmi yapıyorsun rendemi birde çiğ olarak mi tuketiyorsun kocaman mor lahanam var yarin aksam icin degerlendirebilirim
Evet çoktandır var bizim burada..Benim kız yoğurdu anca semizotuyla yiyor yazın hep yapıyorum..afiyet olsun sersum .
semizotu çıkmış mı
çok severim ben de
yüzmeye ne zaman başlıyorsunuz kızçenle
bu vegan ürünler olabilir bak pamuk . içerik açısından .
kardeşimin arkadaşında kullandığı için sıkıntı olmuş. koltuk altı lenf bezleri şişmiş . doktor rollon mu kullanıyorsun . kullanma demiş .yıllar oluyor bunu demişti tabi.
ondan kullanma demiştim
Ahha kıyamam..Kızlar ben hiç doymuyorum ne kadar yesemde yine yiyecek yerim olurdu uzun süreden sonra ilk defa bu sabah karnım doydu 2 yumurtayla yaptığım dereotlu yumurtanın yarısını bitiremedim doymak çok güzel bir duyguymuş ya unutmuşum ben bu hissi
Kahvaltım
Küçük bir domates
Küçük bir salatalık
1 küp beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Dereotlu 2 yumurtanın yarısı
2 ince dilim ekmek
Çaya devam
geçmiş olsun ve aferin..Her bişeyi yetiştirip bir de otobüse yetişmişsingünaydın kızlar
dün akşam eve gidince yorgundum .
çocuklara hazır noddle yaptım . yatmam gerekti biraz .
kendime kaldirik kavurdum . 1 yumurta kırdım. bol soğan ve sarımsak kavruluyor . haşladığın süzdüğün kaldirik atılıyor içine . yine kavruluyor . üzerine 1 yumurta .
onu yedim , uzandım .
boğazım kötüydü dün . faranjit olmuş .
neyse biraz uzandım . çocuklar odada. kız gitti geldi . bi şey sorcam , diye .
8 de eşim geldi. kalktım .
ona nohut yemeği koydum .
kereviz salatası ve 1 tost kalmıştı sabahtan . onu koydum , yedi.
sabahtan kalan şeyleri saklama kabında bırakıyorum . sabah öyle bırakıyorum daha doğrusu. okul çıkışı eve gelen çocuk için daha taze kalması için kapta kalıyor sabahki tost.
neyse . hem ziyan olmasın mantığı.
bizde bol yapılır mamalar . ama yiyen yok .
meyve soydum eşime. 1 portakal . 1 elma . 1 kivi.
yattım sonra . saat 11 buçuk olmuştu.
gece boğazım aşırı kuru kalktım bi kaç kez .
gargara yaptım yattım .
sabah da yine gargara yaptım .
kahvaltı yapmaya fırsat kalmadı. çünkü saç baş ve kremlenmekle vakit geçirmek istedim .
çocuklara saralleeli ekmek sürdüm . bardağa süt koydum üstünü streç ile kapattım . kaymak tutmasın diye. kaymak olunca asla içmezler
kahvaltıda içer gider diye düşündüm .
meyve soydum streçledim üstünü .
kendim ise ayak üstü 1 kase dolusu kadar çeçil peynirini 3 marul ile yemeye çalıştım . ama yine geç kaldığımı farkettim .
ağzıma tıktım sincap gibi. fırladım çıktım evden .
otobus maşallah erken erken geliyor bu aralar . yetiştim
Ay ne güzel bulgur yemeleri..benim kızım kısırı ehh işte yer bulgur pilavını çok sever neyseki..unutmuşum . sabah çocuklar öğlen yer diye kısır yaptım .
marul . taze soğan (balkona dikmiştik ) zeytin yağı , nar ekşisi bulgur ile acele bi kısır oldu .
ama bizim çocuklar salata çok sevdiğinden kısırı her türlü eksik malzeme ile yerler.
sade bulguru bile kaçak göçek yerler gizlice. kısır yapmaya fırsat kalmadan
Yalnız senin o farklılık dediğin şeye ben istikrarsızlık diyorum ve pek de iyi bir şey olduğu söylenemez malesef.
r
İnş.cnm
Kızlar olculerimide aldım belim inceldi şükür kısaca yazayım aşağıya ve gideyim mis gibi karatay kahvaltısı hazırlamaya
Bel 17 ocak 97 cm 22 mart 89 cm
Kalça 17 ocak 109 cm 22 mart 104 cm
Göğüs 17 ocak 110 cm 22 mart 100 cm
Önemlilerini yazdım gerisi pek önemli degil
Eline sağlık canım erinmeden benim yüzdeyi de hesaplamışsın:) acı gerçeği çarptın yüzüme22 Mart 2019 listesi
verenler
Pamuk92:-%0.504
Alanlar
sersum:+1.164
hayal_hatun:+%2.131
başlangıç bildiren
sabahvesen:71.5 kg
eddakrc:72,8 kg
Korumada olan
aaadddaaa
Gelemeyen
sarfansarı
okuyucu
22 Mart 2019 listesi
verenler
Alanlar
başlangıç bildiren
Korumada olan
aaadddaaa
Gelemeyen
sarfansarı
okuyucu
Etmiyomay canım kusura bakmayınhayal_hatun yazdı da özelden öyle liste hazırlamaya gelmiştim ama sen yapmışsın hakkınızı helal edin valla
Etmiyom
Rica ederim..Çarpmammıı hiiçç yanıma birini bulmuşumEline sağlık canım erinmeden benim yüzdeyi de hesaplamışsın:) acı gerçeği çarptın yüzüme
Yalnız izole vardı bir de.
Rica ederim canım..Borcun olsun ne diyelimmay canım kusura bakmayınhayal_hatun yazdı da özelden öyle liste hazırlamaya gelmiştim ama sen yapmışsın hakkınızı helal edin valla
ellerine sağlık, afiyet olsun canım.Yürüyüş yaptık oglumla 45 dk kadar
Kısır yaptım salata malz.daha yoğundu evdeki yeşillik , mor lahana ne varsa attım içine
Mor lahanayı ince kıyım yaptım robottan geçirdim doğrama aparatiyla limonlayip yagladim kullandım kisirda kalanını kavanozladimizole nin tarifi gibi
Aksam yemegimi yedim
1 kase kısır,1 kupa mercimek çorba, ayranlı şalgam 1 cay bard. Çokta AC değildim aslında yeme isteği oluşunca yedim gitti geç saatte birşey yemeyi sevmiyorum rahatsız oluyorum erken yemek iyi oluyor bana
harika bir liste22 Mart 2019 listesi
verenler
Alanlar
başlangıç bildiren
izole 56.7 kg
Korumada olan
aaadddaaa
Gelemeyen
sarfansarı
okuyucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?