Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...

6.20 de hortladım gene...Az kitap okudum uykumcuğum geri gelir diye ama nafile..
Dedim sersum kaldır totoyu...
Kızım bugün 9 da gidecek kursa sadece sınavı var..O uyuyor daha..
Mide ilacımı içtim kahvaltımı 1 saate yaparım kızımcımı uyandırıp...

Yapardın tatlım biliyom..Daha bu kaçaklar oldukça senle bana çok sıra gelir
dogru canim
kahvaltım

kaşarlı omlet
peynir zeytin
2 çeri yarım salata
1 közlenmiş kapya
yarım dilim çavdar..
Gunaydin sersumcum baya erken uyanmissin cnim afiyet olsun ben de 8 de uayndim ama gece gec yatmistim kalkma uyi dedim kendime

ne yedin aaaşam

benim menum. kaldirik kavurması. yumurtasız.
2 yemek kaşıgı tahin pekmez
1 bardak yağlı süte kahve.
gene herşeyden az az yemeyi başarmışsın. bu özelliğine hayranım . ben bir yersem canım hep çeker.

akşam erkenden uyuyakalmışım. erken de uyandım. hala uyuyor gibiyim. kendime gelebilirsem yazacağım.

Günaydın cnm
Baya erken uyanmissin alışkanlık tabi
İyi hafta sonları

Bemde kahvaltimi yazayim 1 yunurta 1 dili ekmek domates salatalik biber yedim dunku menuyi de yazayim sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir az zeytinuagi doktum
Biraz domates ve salatalik
Oglen ogrencileri staja goturmustuk oradaki bayanlar biseyler yaomisti
2 kasik patates salatasi yarim dilim borek 2 kasik da sehriye salatasi bir isrik pogaca yedim
Aksam
3 kofte salata ve 2 kasik yogurt yedim sonra arkadaslara gittik orada kahve ictim ve
2 kare cikolata
1 kurabiye yedim

Aksam için karnabahar hasliyorum yoğurtlu yerim dip not paylasayim karnabahar haşlarken suyuna birkaç kaşık süt eklerseniz rengi çok daha beyaz oluyor benim karbabaharlar sarimtrakti pişince daha beyaz oldu menüde yoğurtlu mor lahana,mercimek çorba , evdekilere ayrıca salçalı makarna var yapicam onuda
Bu aralar esimle bahçeyle mesguluz iyi geliyor yeşil ile toprakla uğraşmak toprak burcuyum sonuçta bugünde a101 den 6 paket toprak aldık ucuzluk pazarından da çilek,domates ,biber, fesleğen aldık birkac tane evde de sarimsak bezelye,fasulye, maydanoz cimlendirdik, limon çekirdeklerinden de çimlendirme yaptım inş.tutar onun daha pecetede bir hafta on gün daha durmasi gerekiyor bugün boyle geçiyor

böyle aktiviteli bir günde böylesine sağlıklı ve ölçülü yemişsin. tebrikler

dün yorgunluktan uyuyakalmışım dünki menümü paylaşıyorum

sabah: türk kahvesi, çay, nescafe, bitki çayı

öğlen:
köfte (bir buçuk porsiyon)
yoğurtlu semizotu salatası (1 kase)
marul salatası
turşu
biber
domates
üstlerine pul biber
türk kahvesi, nescafe, çay

akşam:
mantarlı omlet (iki porsiyon)
dereotlu peynirli poğaça (iki tane)
peynir (iki porsiyon)
zeytin
domates
üstlerine pul biber

akşam kahve çay içmedim, hiç halim yoktu.

günlük 2 litre suyumu tamamladm.

yürüyüş yaptım. günlük 10.000 adımımı tamamladım

ne guzel cnim bizim de esimle hayalimiz o yondeemekli olunca egeye yerlesip toprakla ugrasmak aslinda daha cok onun hayali cok iyi yapar bu isi
böyle aktiviteli bir günde böylesine sağlıklı ve ölçülü yemişsin. tebrikler
tesekkur ederim cnimmm
Baya bir hizli kilo verdiriyor olmali izolecim az oz yiyorsun hedefin kacri senin bir de boy kacti cnim

İnş.cnm çok iyi geliyor huzur veriyor bize

dogru canim

Gunaydin sersumcum baya erken uyanmissin cnim afiyet olsun ben de 8 de uayndim ama gece gec yatmistim kalkma uyi dedim kendime
İyi demişsin kendine...Ben de diyorum ama dinlemiyor beni
Günaydın cnm
Baya erken uyanmissin alışkanlık tabi
İyi hafta sonları

Ay ne güzel canım..Biz de inşallah eşimle emeklilikte kavuşuruz sağlıkla bahçemize..resmini at bize bahçenin canım..Merak ettim..
ne guzel cnim bizim de esimle hayalimiz o yondeemekli olunca egeye yerlesip toprakla ugrasmak aslinda daha cok onun hayali cok iyi yapar bu isi
tesekkur ederim cnimmm
Ahh canım benim de eşimle hayalim biliyorsun ..İnşallah olur sağlıkla..Benim de eşim anlar bu işlerden..Ben de o yapsın ben ürünleri toplayıp yiyeyim hayalindeyim..

tesekkur ederim cnimmm

Baya bir hizli kilo verdiriyor olmali izolecim az oz yiyorsun hedefin kacri senin bir de boy kacti cnim
porsiyonlarım büyük canım. ama aralarda kaçamak yapmıyorum. haftada 300 ila 500 gram arası vermek istiyorum.

boyum 1.60 canım. 2 kilo alsam hemen farkediliyor. şuan 56-57 kiloyum. fazlalıklar var. bende maksimum 52 güzel duruyor.

ilk hedefim 55.

sonraki hedefim 51-52 bandını yakalamak.

bugünkü menüm

sabah:
iki türk kahvesi

öğlen:
peynir (100 gr)
zeytin
domates
yoğurt (250 gr) ve yoğurdun içinde;
yulaf kepeği
buğday kepeği
pul biber

akşam:
köfte
soğan salatası
domates
turşu
ayran
türk kahvesi

evde olunca suyumu düzenli içemedim, uyumadan önce 2 litreye tamamlamaya çalışcağım.

yürüyüş: 9000 adım. 10.000 adıma tamamlayamadım. evde egzersiz yaparım beş dakika bile olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…