ne yedin aaaşamyürüyüş vakti
sersum cnim ellerine saglik misafirlikteydik anca gordum yoksa ben yapardim listeyi
dogru canimYapardın tatlım biliyom..Daha bu kaçaklar oldukça senle bana çok sıra gelir
Gunaydin sersumcum baya erken uyanmissin cnim afiyet olsun ben de 8 de uayndim ama gece gec yatmistim kalkma uyi dedim kendimekahvaltım
kaşarlı omlet
peynir zeytin
2 çeri yarım salata
1 közlenmiş kapya
yarım dilim çavdar..
gene herşeyden az az yemeyi başarmışsın. bu özelliğine hayranımne yedin aaaşam
benim menum. kaldirik kavurması. yumurtasız.
2 yemek kaşıgı tahin pekmez
1 bardak yağlı süte kahve.
Günaydın cnmGünaydın kızlar...
6.20 de hortladım gene...Az kitap okudum uykumcuğum geri gelir diye ama nafile..
Dedim sersum kaldır totoyu...
Kızım bugün 9 da gidecek kursa sadece sınavı var..O uyuyor daha..
Mide ilacımı içtim kahvaltımı 1 saate yaparım kızımcımı uyandırıp...
Rica ederim..Çarpmammıı hiiçç yanıma birini bulmuşum
Oda başlangıç bildirmiş gözümden kaçmış canım..
Rica ederim canım..Borcun olsun ne diyelimm
merhabalar
ve tebrik ederim kilo verenleri.
okuyucu gelmiş. neredesin kız. menün diyetlik değil demi ondan gelmiyon
böyle aktiviteli bir günde böylesine sağlıklı ve ölçülü yemişsin. tebriklerBemde kahvaltimi yazayim 1 yunurta 1 dili ekmek domates salatalik biber yedim dunku menuyi de yazayim sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir az zeytinuagi doktum
Biraz domates ve salatalik
Oglen ogrencileri staja goturmustuk oradaki bayanlar biseyler yaomisti
2 kasik patates salatasi yarim dilim borek 2 kasik da sehriye salatasi bir isrik pogaca yedim
Aksam
3 kofte salata ve 2 kasik yogurt yedim sonra arkadaslara gittik orada kahve ictim ve
2 kare cikolata
1 kurabiye yedim
ne guzel cnim bizim de esimle hayalimiz o yondeemekli olunca egeye yerlesip toprakla ugrasmak aslinda daha cok onun hayali cok iyi yapar bu isiAksam için karnabahar hasliyorum yoğurtlu yerim dip not paylasayim karnabahar haşlarken suyuna birkaç kaşık süt eklerseniz rengi çok daha beyaz oluyor benim karbabaharlar sarimtrakti pişince daha beyaz oldu menüde yoğurtlu mor lahana,mercimek çorba , evdekilere ayrıca salçalı makarna var yapicam onuda
Bu aralar esimle bahçeyle mesguluz iyi geliyor yeşil ile toprakla uğraşmak toprak burcuyum sonuçtabugünde a101 den 6 paket toprak aldık ucuzluk pazarından da çilek,domates ,biber, fesleğen aldık birkac tane evde de sarimsak bezelye,fasulye, maydanoz cimlendirdik, limon çekirdeklerinden de çimlendirme yaptım inş.tutar onun daha pecetede bir hafta on gün daha durmasi gerekiyor bugün boyle geçiyor
tesekkur ederim cnimmmböyle aktiviteli bir günde böylesine sağlıklı ve ölçülü yemişsin. tebrikler
Baya bir hizli kilo verdiriyor olmali izolecim az oz yiyorsun hedefin kacri senin bir de boy kacti cnimdün yorgunluktan uyuyakalmışım dünki menümü paylaşıyorum
sabah: türk kahvesi, çay, nescafe, bitki çayı
öğlen:
köfte (bir buçuk porsiyon)
yoğurtlu semizotu salatası (1 kase)
marul salatası
turşu
biber
domates
üstlerine pul biber
türk kahvesi, nescafe, çay
akşam:
mantarlı omlet (iki porsiyon)
dereotlu peynirli poğaça (iki tane)
peynir (iki porsiyon)
zeytin
domates
üstlerine pul biber
akşam kahve çay içmedim, hiç halim yoktu.
günlük 2 litre suyumu tamamladm.
yürüyüş yaptım. günlük 10.000 adımımı tamamladım
İnş.cnm çok iyi geliyor huzur veriyor bizene guzel cnim bizim de esimle hayalimiz o yondeemekli olunca egeye yerlesip toprakla ugrasmak aslinda daha cok onun hayali cok iyi yapar bu isi
tesekkur ederim cnimmm
Baya bir hizli kilo verdiriyor olmali izolecim az oz yiyorsun hedefin kacri senin bir de boy kacti cnim
İyi demişsin kendine...Ben de diyorum ama dinlemiyor benidogru canim
Gunaydin sersumcum baya erken uyanmissin cnim afiyet olsun ben de 8 de uayndim ama gece gec yatmistim kalkma uyi dedim kendime
Günaydın cnm
Baya erken uyanmissin alışkanlık tabi
İyi hafta sonları
Ay ne güzel canım..Biz de inşallah eşimle emeklilikte kavuşuruz sağlıkla bahçemize..Aksam için karnabahar hasliyorum yoğurtlu yerim dip not paylasayim karnabahar haşlarken suyuna birkaç kaşık süt eklerseniz rengi çok daha beyaz oluyor benim karbabaharlar sarimtrakti pişince daha beyaz oldu menüde yoğurtlu mor lahana,mercimek çorba , evdekilere ayrıca salçalı makarna var yapicam onuda
Bu aralar esimle bahçeyle mesguluz iyi geliyor yeşil ile toprakla uğraşmak toprak burcuyum sonuçtabugünde a101 den 6 paket toprak aldık ucuzluk pazarından da çilek,domates ,biber, fesleğen aldık birkac tane evde de sarimsak bezelye,fasulye, maydanoz cimlendirdik, limon çekirdeklerinden de çimlendirme yaptım inş.tutar onun daha pecetede bir hafta on gün daha durmasi gerekiyor bugün boyle geçiyor
Ahh canım benim de eşimle hayalim biliyorsun ..İnşallah olur sağlıkla.ne guzel cnim bizim de esimle hayalimiz o yondeemekli olunca egeye yerlesip toprakla ugrasmak aslinda daha cok onun hayali cok iyi yapar bu isi
tesekkur ederim cnimmm
porsiyonlarım büyük canım. ama aralarda kaçamak yapmıyorum. haftada 300 ila 500 gram arası vermek istiyorum.tesekkur ederim cnimmm
Baya bir hizli kilo verdiriyor olmali izolecim az oz yiyorsun hedefin kacri senin bir de boy kacti cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?