Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet cnim sizin de hayaliniz bliorum ben de toplayici yiyici tayfadanim
Evet haklisim sana 52 cok guzel olur canim

Bnde menuyu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalik
Ara
2 kuru kayisi 2 ceviz
Oglen
Yarim paket diyet biskuvi 1 bardak ayran 2 badem
Aksam
1 tabak sebze kabuska
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
Son
1 bardak tarcinli sut 2 ceviz

Günaydın kızlar...
Bu sabah geç kalktım 8 de Buna da şükür...
mide ilacımı içtim kahvaltım pişiyor..2 Dilim çavdar üzeri peynirli yumurtalı
domates soslu çakma pizza...Üşendim kahvaltı hazırlamaya..
resim atarım...

evet cnim sizin de hayaliniz bliorum ben de toplayici yiyici tayfadanim

1 aya yesillenir bahcem atarim cnm fazla urun yetismiyor tek tük maksat yeşillik olsun diye ekiyorum cnm güneşi az görüyor
Dun 3 tane kediyi bir semt kadar uzaklastirdik pire yaymaya başladılar güzel bir semte taşına çantası ile bıraktık ve konuştuk vedalastik
Ha birde dun migrostan aldım vegan rollonu güzelmiş kokusu çilek gibi hafif ter kojutmamasi güzelmiş 13 TL gibi bir şeydi indirimdeydi dediğin gibi tskler artik favorim oldu kizimada yazın alırım oda yazın çok hareketli terliyor
Günaydın cnm bende bugün 10.10 da kalktim gece geç uyumustum kv.ye sinir olmuştum da uykum kaçtı uzun sure herşeye muhalefet yiyo iciyo en ala hizmet goruyo yinede kusurcu neyse bugün mutlu uyandım dunumde güzeldi aksam bozuldu keyfim
Kahvaltin çok güzel görünüyor eline sağlık

Gunaydinlar kızlar
Kahvaltim
Yeşillikli peynirli 2 omlet , 2 dil.salam,zeytin,peynir,2 dil patates kızartması.salatalık cay,cay,cay

Harika gorunuyor ellerine saglik cnm

Olsun canım..Ufak da olsa bahçe bahçedir..Biz de oda yok..Haklısın yeşillenince at..
Rollonu beğenmene sevindim umarım memnun da kalırsın..Herkesin ten kokusu farklı ben çok memnun kaldım başka bir arkadaşım çok da etkilemedi dedi..Ama en önemlisi kokutmuyor ve zararlı değil...Hele kızlarımız için çok önemli..

Aman o kv ler kpeder ler hiç memnun olmuyor nedense..Bizim de kp çok nankör hiç şükür yok..Evlatlarım ilgileniyor Allah razı olsun da demiyor..Benim annem babam hep şükreder..Ahh babacığım elimden geleni yapmıştım onun için keşke daha fazlasını yapabilseydim birgünden bir güne ağzından şükür eksik olmadı...Çok kızıyorum kp e bende..Allah ıslah etsin...

Cnm benim kp yok 33 yıl önce vefat etmiş kv her iki kişiliği de yapıyor zaten anlat anlat bitmez Allah şikayet ettim yaptıklarını Rabbim en iyisini bilir nankörlük malesef ondada hat safada Allah görsün ne diyim cnm

Herkesin bu konuda uc asagi bes yukari ayni cnm kv ozellikle cok az insana cok cok iyi denk geliyor cok yakin mi oturuyorsunuz onlarla

Herkesin bu konuda uc asagi bes yukari ayni cnm kv ozellikle cok az insana cok cok iyi denk geliyor cok yakin mi oturuyorsunuz onlarla
Evet cnm aynı binadayız .iyiki dükkanı varda 6-7 saat uzak kalıyoruz esimde farkında annesinşn yaptıklarının sabır ediyorum sbrın sonu Selamet

Evet cnm aynı binadayız .iyiki dükkanı varda 6-7 saat uzak kalıyoruz esimde farkında annesinşn yaptıklarının sabır ediyorum sbrın sonu Selamet
Evet yakin olmak sabir gerektiriyor cnim haklisin ama sakin sakin konus ve seni ezmesine izin verme ozellikle cocuklarinin yaninda cnku cocuklar boyle seyleri gorunce buyuyunce babanneden nefret ediolar anneyi de haklarini savunamiyor gibi dusunuyorlar sen guzelce konus yanlis bisey varsa guzelde ifade et cnm

Ya bişey demek istiyorum, ben geen hafta bi komşuya geldim burda 73.8 çıkmıştım bugün tekrar geldik tam 70 çıktım. Ama evde daha farklı hangisine inansam
Ilk olarak nerede tartildiysan simdilik onu baz al daha sonra baska tartlarda tartil hamgisi daha cok dogru sonuc veriyorsa o senin gercek kilondur

Ya bişey demek istiyorum, ben geen hafta bi komşuya geldim burda 73.8 çıkmıştım bugün tekrar geldik tam 70 çıktım. Ama evde daha farklı hangisine inansam
Ben olsam az olanı baz alirdim ama sen alma hayal kırıklığı olmasın her tartı farklı olabiliyor o aralarda birseysindir
Suspus değilim canım lafı sözü esirgemiyorum hic bir zaman çok takarim kafama o söylediğini unutur ben unutmam , esimde beni savunur çoklukla fevkalade de hizmet ettirir zorla yemek hazırlatır mesela yemek yoksa mutlaka bir kati gıda hazırlatır yiyesi yoksa bile ses etmez oda hoşuna gidiyor yinede sevmez ki bizi neyse nankör dedim ya boşver konu konuyu açıyor omur boyu boyle gitmiyecek nasılsa çocuklarla pek arası yok zaten onlarda da kusur bulur kız hic yanına gelmek istemez öyle yaptığı için zorla cagiririm yabani çocuklarınız der hic kendinde bulmaz kusur ses yapsalar susun ya basım agriyor der bizimkide kızar ikisine de esimden yüz bulsa aramizi bozmaya bile çalışır gecen sene yeltendide yıl boyu eşim çocuklar dalga geçtiler onunla telde şikayette bulunmuş yemek kokuyormus bina bir tabak yemek vermemusiz benden büyük kızı yaninda onun rahatını bozmaz bende kendimize gore yapıyorum eli ayağı tutuyor mecburmuyum benim annem yıllardır kendi yapar her işini sende yap alışmış herşey önüne gelmeye neyse içimi döktüm uzuncaa

Canım benimde kv 8 yıl önce öldü..Meğer rahmetli idare ediyormuş bu adamı..Asıl sorun kp miş..
Aynı kıyafet aynı saat ve aynı tartı olmalı canım..Özellikle sabahları atlet kilot ve wc ye çıkınca tartılmalısın..Gerçek kilon odur..Tartının yeri bile aynı olmalı..
Ayyy çok fena aynı binada olmak..Allah sana sabır versin..Ben uzaktan bile çekemiyorum..
Fena şeyy..
yürüyüş zamanı

keskin bir soğul var. azıcık yürür bitiririm. hasta olmak istemiyorum
Aman dikkat et canım..Ankara da çok soğuk..

Sağol cnm
Arkadaslarimdanda kpden şikayet edenler vardı zor isler Allah sabir versin zor insanlarla ugrasanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…