Canim iyi yaptin icini dokmekle cok guzel idare etmissin esin de masallah cok guzel idare ediyor annesine bakmiyor demekki bu guzel bisey o da kendi kendine konussundur dursun ama tabiki senin kafana takman kotu oluyor senin icin dusun dusun zor oluyor cnim bliorum ben de takarim cokBen olsam az olanı baz alirdim ama sen alma hayal kırıklığı olmasın her tartı farklı olabiliyor o aralarda birseysindir
Suspus değilim canım lafı sözü esirgemiyorum hic bir zaman çok takarim kafama o söylediğini unutur ben unutmam , esimde beni savunur çoklukla fevkalade de hizmet ettirir zorla yemek hazırlatır mesela yemek yoksa mutlaka bir kati gıda hazırlatır yiyesi yoksa bile ses etmez oda hoşuna gidiyor yinede sevmez ki bizi neyse nankör dedim ya boşver konu konuyu açıyor omur boyu boyle gitmiyecek nasılsa çocuklarla pek arası yok zaten onlarda da kusur bulur kız hic yanına gelmek istemez öyle yaptığı için zorla cagiririm yabani çocuklarınız der hic kendinde bulmaz kusur ses yapsalar susun ya basım agriyor der bizimkide kızar ikisine de esimden yüz bulsa aramizi bozmaya bile çalışır gecen sene yeltendide yıl boyu eşim çocuklar dalga geçtiler onunla telde şikayette bulunmuş yemek kokuyormus bina bir tabak yemek vermemusiz benden büyük kızı yaninda onun rahatını bozmaz bende kendimize gore yapıyorum eli ayağı tutuyor mecburmuyum benim annem yıllardır kendi yapar her işini sende yap alışmış herşey önüne gelmeye neyse içimi döktüm uzuncaa
Cnm Eşimin beni anlamasi da yillarimi aldı şükürler olsun bu gunume takmasak vurdumduymaz olsak iyi olurdu ama buda huy iste sözde mantık hesabi yapar hep ama sadece gelinleri mantıklı olmalı tasarruflu ekonomik oğlunun parasını yediğimiz için, :) kendisi herşeyin enn kalitelisi en iyisini en pahalisini ister , Allahtan esimde kalite sever :)Canim iyi yaptin icini dokmekle cok guzel idare etmissin esin de masallah cok guzel idare ediyor annesine bakmiyor demekki bu guzel bisey o da kendi kendine konussundur dursun ama tabiki senin kafana takman kotu oluyor senin icin dusun dusun zor oluyor cnim bliorum ben de takarim cok
Afiyet olsun cnmöğlen
sulu köfte
akşam
tavuk ızgara
3 kaşık pilav(çok uzun süredir yememiştim dayanamadım)
salata
yoğurt şalgam suyu
Canm su icememissin cok kahve oldugu icin odem yapar tartida bigun cok cikarsan panikleme sakinbugün bir kahve içmeye bir de peynir yemeye doyamadım
sabah:
türk kahvesi (iki fincan)
öğlen:
yoğurt (250 gr) içinde;
yulaf kepeği, buğday kepeği, pul biber
peynir (bol miktarda)
zeytin (15 tane falan)
mor lahana (200 gr)
türk kahvesi (iki fincan), filtre kahve (iki fincan)
akşam:
çeyrek ekmek kokoreç
kaşar peynir (100 gr)
yoğurt (150 gr)
yulaf kepeği (3 kaşık)
su çok içemedim. çok kısa yürüdüm.
gıda alışverişi yaptım, sebze yiyeceğim bu hafta. yarın tekrar manava uğrayacağım hatta.
ah kuzum . pire ilacı alsaydınız da olurdu .1 aya yesillenir bahcem atarim cnm fazla urun yetismiyor tek tük maksat yeşillik olsun diye ekiyorum cnm güneşi az görüyor
Dun 3 tane kediyi bir semt kadar uzaklastirdik pire yaymaya başladılar güzel bir semte taşına çantası ile bıraktık ve konuştuk vedalastik
Ha birde dun migrostan aldım vegan rollonu güzelmiş kokusu çilek gibi hafif ter kojutmamasi güzelmiş 13 TL gibi bir şeydi indirimdeydi dediğin gibi tskler artik favorim oldu kizimada yazın alırım oda yazın çok hareketli terliyor
Günaydın cnm bende bugün 10.10 da kalktim gece geç uyumustum kv.ye sinir olmuştum da uykum kaçtı uzun sure herşeye muhalefet yiyo iciyo en ala hizmet goruyo yinede kusurcu neyse bugün mutlu uyandım dunumde güzeldi aksam bozuldu keyfim
Kahvaltin çok güzel görünüyor eline sağlık
sürekli tartıldığın tartı ile tartıl .Ya bişey demek istiyorum, ben geen hafta bi komşuya geldim burda 73.8 çıkmıştım bugün tekrar geldik tam 70 çıktım. Ama evde daha farklı hangisine inansam
bazı insanlar malesef kv den gibi.Ben olsam az olanı baz alirdim ama sen alma hayal kırıklığı olmasın her tartı farklı olabiliyor o aralarda birseysindir
Suspus değilim canım lafı sözü esirgemiyorum hic bir zaman çok takarim kafama o söylediğini unutur ben unutmam , esimde beni savunur çoklukla fevkalade de hizmet ettirir zorla yemek hazırlatır mesela yemek yoksa mutlaka bir kati gıda hazırlatır yiyesi yoksa bile ses etmez oda hoşuna gidiyor yinede sevmez ki bizi neyse nankör dedim ya boşver konu konuyu açıyor omur boyu boyle gitmiyecek nasılsa çocuklarla pek arası yok zaten onlarda da kusur bulur kız hic yanına gelmek istemez öyle yaptığı için zorla cagiririm yabani çocuklarınız der hic kendinde bulmaz kusur ses yapsalar susun ya basım agriyor der bizimkide kızar ikisine de esimden yüz bulsa aramizi bozmaya bile çalışır gecen sene yeltendide yıl boyu eşim çocuklar dalga geçtiler onunla telde şikayette bulunmuş yemek kokuyormus bina bir tabak yemek vermemusiz benden büyük kızı yaninda onun rahatını bozmaz bende kendimize gore yapıyorum eli ayağı tutuyor mecburmuyum benim annem yıllardır kendi yapar her işini sende yap alışmış herşey önüne gelmeye neyse içimi döktüm uzuncaa
Canim yine dolu dolu gecmis ne guzel haftasonunda halletmek iyi oluyor bnde yuruyudum heo haftasonu beslenme duzenim oturdu sanirim cok cok sukurbu sabah kahvaltım .
1 dilim ekmek . tahin pekmez ( az )
3-4 fıstk
evden çıkış .
bugün rahat yetiştim şükür . çok koşmadım evde.
400 ml yağlı süt getirdim .
kahve yaptım ekledim . içiyorum .
öğlen yemeğim .
6-7 kaşık keşkek
6-7 kaşık yoğurt
oy kuzum yaaa.Günaydın kızlar
Artık haftasonu da olsa uyuyamıyorum hoş doğrusu çocuklarda uyutmuyor ama ben onlar kalkmadan kalkar oldum cumartesi 7 de makinayı çalıştırdım geri yattım 7 buçukta büyük kalktı evin içi serin diye onu giydirdim geri yattım 8 buçuk gibi küçük kalktı bidaha tamamen kalktım kahvaltıyı eşim hazırladı hiç abartmadan sadece yarım dilim ekmek yiyerek kahvaltı yaptım gün içinde evde hep gezinme halindeyim akşam yemeği yapmadım cuma günü yemekleri 2 günlük yapmıştım onları yedik arada minik çikolata 2-3 tane hoşbeş gibi kaçamaklar oldu ama yinede abartmadım
Pazar günü 7 de uyandım uykumuda almıştım hiç yatakta pineklemedim yine çamaşır serdim sonra 7 buçukta ütülerime başladım herkes uyurken kocaman sütlü kahvemide aldım TV nin karşısında kumandaya el atanda yokken ütü yapmak zevkli oldu tabi 9 a doğru ufaklık kalktı çok mızmızdı ütülerin birazı kaldı ne zaman biter bilmem bizim evde bitmeyen ütü var zaten, sonra kahvaltıyı hazırladık 10 buçukta babayla abiyi kaldırdık güzel bir kahvaltı yaptık 1 gibi ufaklıkla benim uykumuz geldi büyük olanda babayla satranç oynuyordu sakın bize dokunmayın dedik 2 saat uyumuşuz kalkınca da markete pazara gittik balık aldık eve geldik onları hazırladık pişirdim yedik derken akşam oldu
Yine hiçbir temizlik işi yapmadan haftasonu bitti sadece cumartesi günü vitrini boşalttım içindeki herşeyi boşalttım yıkadım sildim geri yerleştirdim haftaya pazar temizlik için 2 kadın gelecek vitrin dolap içine giriyorlar onlar gelmeden yapayım dedim perdeleride cumartesiden yıkar kuruturum onlar camları silip ütüleyip takarlar
Dilekçim bu sabah seni geçtim uzun uzun
afiyet olsun . ben de kahve yaptım süte karıştırdım . içiyorum. yarıladım kahvemi.Bu sabah kahvaltım tam karatay oldu
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin
Şimdide 200 ml süt 200 ml su ile yaptığım az kahveli kahvemi içtim
Oğlum 7 de kalkmıştı şimdi onuda uyuttum işlerime bakayım 2 saat kadar sonra diğerini almaya gidecem hastane valizimi hazırlamam lazım artık diğerlerinde 28.haftada hazır etmiştim 3. olunca böyle oluyor galiba
Ah canım keşke 85 olsa o da kabul ama ben 95 olmuşum alışkanlık yaptı 100 sendromunu yaşamadan doğuramıyorum galiba
kuzum doğuma kadar normalde 3 kilo alınır zaten .Ah canım keşke 85 olsa o da kabul ama ben 95 olmuşum alışkanlık yaptı 100 sendromunu yaşamadan doğuramıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?