Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim iyi yaptin icini dokmekle cok guzel idare etmissin esin de masallah cok guzel idare ediyor annesine bakmiyor demekki bu guzel bisey o da kendi kendine konussundur dursun ama tabiki senin kafana takman kotu oluyor senin icin dusun dusun zor oluyor cnim bliorum ben de takarim cok

Cnm Eşimin beni anlamasi da yillarimi aldı şükürler olsun bu gunume takmasak vurdumduymaz olsak iyi olurdu ama buda huy iste sözde mantık hesabi yapar hep ama sadece gelinleri mantıklı olmalı tasarruflu ekonomik oğlunun parasını yediğimiz için, :) kendisi herşeyin enn kalitelisi en iyisini en pahalisini ister , Allahtan esimde kalite sever :)
öğlen

sulu köfte

akşam

tavuk ızgara
3 kaşık pilav(çok uzun süredir yememiştim dayanamadım)
salata
yoğurt şalgam suyu
Afiyet olsun cnm

Aksam yemegimi yazmamisim derdimden :)
Yoğun ezogelin corba 1 kase, birkaç karnabahar,3 çatal yoğurtlu mor lahana , 3 zeytin, birkaç dilim soğan , az yufka ekmek

Mesajları görüp cevap verememiştim, şimdi yazayım. Saatler hemen hemen aynı yani zaten 3 kilo birden fark etmesi şok etkisi yarattı bende. Neyse ki her türlü kilo vermiş gözüküyorum.. mutluluk

bugün bir kahve içmeye bir de peynir yemeye doyamadım

sabah:
türk kahvesi (iki fincan)

öğlen:
yoğurt (250 gr) içinde;
yulaf kepeği, buğday kepeği, pul biber
peynir (bol miktarda)
zeytin (15 tane falan)
mor lahana (200 gr)
türk kahvesi (iki fincan), filtre kahve (iki fincan)

akşam:
çeyrek ekmek kokoreç
kaşar peynir (100 gr)
yoğurt (150 gr)
yulaf kepeği (3 kaşık)

su çok içemedim. çok kısa yürüdüm.

gıda alışverişi yaptım, sebze yiyeceğim bu hafta. yarın tekrar manava uğrayacağım hatta.

Canm su icememissin cok kahve oldugu icin odem yapar tartida bigun cok cikarsan panikleme sakin

ah kuzum . pire ilacı alsaydınız da olurdu .
bi eldiven geçir eline . sür üstüne ya da damlatıyorsun ensesine.
oradakı kedilere de bulaştıracak kuzum şimdi.
çok basit yöntemi hep sevap kazanırsın

rollon güzelmiş . merak ettim ben de . meyve kokularına bayılırım hem

bahçe yapacaksınız ne güzel . bi sürü ürün döker inşallah . ne güzel bahçe ile uğraşmak .

Ya bişey demek istiyorum, ben geen hafta bi komşuya geldim burda 73.8 çıkmıştım bugün tekrar geldik tam 70 çıktım. Ama evde daha farklı hangisine inansam
sürekli tartıldığın tartı ile tartıl .
kendi tartının güvenilirliğini ölçmek için başka bir kaç tartı daha bul .

sersum erkencisin . ah ah . sabahın köründe kalkmışsın .

izole sanıyorum artık her şeyden az yemeyi öğrendim artık .

az yiyip bırakıyorum .

bazı insanlar malesef kv den gibi.
gerçekten zor insanmış . kaç yaşında ki bu kadın bu kadar yaşlı gibi davranıyor . yani 70 -80 yaşlarında mı ki.

uzak uzak . evliliği de bozmaya çalışmış . yazık gerçekten . Allah korusun

günaydın kızlar

cumartesi evdeydim .
büyük kursa gitti geldi. çamaşır , yemek , kahvaltı, meyve , süpür vs .
çay keyfi yaptım . kahve keyfi. kahvaltıyı 10 gibi yaptım . baya doyurucu yedi m.
akşam öğünüm meyve , fıstık , tahin v e atıştırma ile geçti.
süt de içtim .

pazar yine süpürdüm . çamaşır as . topla yine.
ütü
yemek .
starbuck kurabiye yaptım . ama pudra şekeri koymayı unutmuşum . ve çok da güzel oldu. damla çikolata şeker olayını tamamladı. sonra aklıma üzerine pudra şekeri atmak geldi ama yapmadım . fırsat olmadı. büyük yiyor zaten bizde bi tek onu.
o da şekerli bi şey yediğinde içtiğinde başı ağrıyor .
ondan yapmadım pudra şekerini . unuttum bi de tabi
triliçe yaptım . 1 tepsi.
mamaları cumartesi yaptım . tadımlık yedim.

pazar kahvaltım . süt , fıstık . tahin pekmez , yarım simit
1 dilim ekmek
çeçil peyniri
omlet

11 buçukta kahvaltı yapınca bi daha da yemedim .

akşam üstü kızla dans ettim . bi klip buldum . çok sevdim . dans dans dans . 40 dk
hiç durmadan aynı şarkıyı açtık tv den internete bağlanarak .

400 ml ayran içtim .
çay . kahve. aralarda mutfağa git gel yaptıkça fıstık, kurabiye, tahin pekmez , böyle geçti dün.
akşam yine çay demledim . dün çay istedi canım .

cumartesi akşamı gece 02.00 de yattım . s abah 9 da uyandım

dün akşam 12 de yattım . 6 buçukta kendim uyandım . saat çalmadan . gün ağarıyordu.
gün hep erken ağarsa kışın da keşke. böyle uyanmak gibisi yok .

kışın karanlıkla yataktan kalkmak öyle zor ki

bu sabah kahvaltım .
1 dilim ekmek . tahin pekmez ( az )
3-4 fıstk
evden çıkış .
bugün rahat yetiştim şükür . çok koşmadım evde.
400 ml yağlı süt getirdim .
kahve yaptım ekledim . içiyorum .

öğlen yemeğim .
6-7 kaşık keşkek
6-7 kaşık yoğurt

Günaydın kızlar
Artık haftasonu da olsa uyuyamıyorum hoş doğrusu çocuklarda uyutmuyor ama ben onlar kalkmadan kalkar oldum cumartesi 7 de makinayı çalıştırdım geri yattım 7 buçukta büyük kalktı evin içi serin diye onu giydirdim geri yattım 8 buçuk gibi küçük kalktı bidaha tamamen kalktım kahvaltıyı eşim hazırladı hiç abartmadan sadece yarım dilim ekmek yiyerek kahvaltı yaptım gün içinde evde hep gezinme halindeyim akşam yemeği yapmadım cuma günü yemekleri 2 günlük yapmıştım onları yedik arada minik çikolata 2-3 tane hoşbeş gibi kaçamaklar oldu ama yinede abartmadım

Pazar günü 7 de uyandım uykumuda almıştım hiç yatakta pineklemedim yine çamaşır serdim sonra 7 buçukta ütülerime başladım herkes uyurken kocaman sütlü kahvemide aldım TV nin karşısında kumandaya el atanda yokken ütü yapmak zevkli oldu tabi 9 a doğru ufaklık kalktı çok mızmızdı ütülerin birazı kaldı ne zaman biter bilmem bizim evde bitmeyen ütü var zaten, sonra kahvaltıyı hazırladık 10 buçukta babayla abiyi kaldırdık güzel bir kahvaltı yaptık 1 gibi ufaklıkla benim uykumuz geldi büyük olanda babayla satranç oynuyordu sakın bize dokunmayın dedik 2 saat uyumuşuz kalkınca da markete pazara gittik balık aldık eve geldik onları hazırladık pişirdim yedik derken akşam oldu
Yine hiçbir temizlik işi yapmadan haftasonu bitti sadece cumartesi günü vitrini boşalttım içindeki herşeyi boşalttım yıkadım sildim geri yerleştirdim haftaya pazar temizlik için 2 kadın gelecek vitrin dolap içine giriyorlar onlar gelmeden yapayım dedim perdeleride cumartesiden yıkar kuruturum onlar camları silip ütüleyip takarlar
Dilekçim bu sabah seni geçtim uzun uzun

Canim yine dolu dolu gecmis ne guzel haftasonunda halletmek iyi oluyor bnde yuruyudum heo haftasonu beslenme duzenim oturdu sanirim cok cok sukur
Tahin pekmez ve fistik dunyada en sevdiklerim ama tahin benim midemi cok cok yakiyor bir de karnim aninda sisiyor o yuzden yiyemiymorim
Bnde haftasonundan bugunun mamalarini hazirladim kendim getirdim evden

Bu sabah kahvaltım tam karatay oldu
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin

Şimdide 200 ml süt 200 ml su ile yaptığım az kahveli kahvemi içtim
Oğlum 7 de kalkmıştı şimdi onuda uyuttum işlerime bakayım 2 saat kadar sonra diğerini almaya gidecem hastane valizimi hazırlamam lazım artık diğerlerinde 28.haftada hazır etmiştim 3. olunca böyle oluyor galiba

oy kuzum yaaa.
kıyamam . gerçekten hamileliğin sonları.
ve küçük de var .
Allah tan baba evde cumartesi pazar
ütü için işin bitmez çünkü eşin devlet dairesinde çalışıyor normaldir . keşke eşin ütüden anlasa . kendi gömleklerini pantlarını ütülese
ya da ütüye kadın gelse.
biriktir bi güne . çağır sade ütüye gelsin . yazık gerçekten
eşim kot giyiyor . bi kot ütüleniyor . kazak vs ütülemiyorum . ama yazın tişort çok giyiliyor . sık değişiyor . ütü malesef artıyor .
ama yine de gömlek kadar zor değil tabi ki. kot ütülemek ayrı kolay . kumaş pantolon ütülemek çok gıcık .

uzun uzun yazdın . şükür ne güzel . okumak da güzeldi.
yorucu geçse de hallediyorsun maşallah .

2 kadın tertemiz yapsın evini ne güzel .

temizliğe gelen kadınlara taktır perdeleri olmaz mı . ya da kocana .
dikkat et . ben kendim yaptım yıkadım taktım perdeleri ama tabi ben hamileliğin sonunda 62 kilo, 63 kiloydum . lütfen dikkat et . Allah korusun . geri dönüşü olmayan şeyler olmasın . o yüzden az daha sabır . sondasın zaten .

afiyet olsun . ben de kahve yaptım süte karıştırdım . içiyorum. yarıladım kahvemi.
hastane çantan hazır olsun tabi.
lazım olan belli . bez , zıbın , kundak , battaniye . ıslak mendil başka ne koyacaksın kuzum .

N nnnadal canim cok guzel bu beslenme duzenini bozma sakin tamam mi dogumdan sonraya erteliosun ama en azindan dogumdan snra daha az verecek kilon olur bir 85 ten baslamak var bir de 80 den sana guveniyoruz
Ah canım keşke 85 olsa o da kabul ama ben 95 olmuşum alışkanlık yaptı 100 sendromunu yaşamadan doğuramıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…