Terlik havlu pijama gecelik iç çamaşırı süt pompası biberon depend bebek bezi senin söylediklerinden 2-3 takım aklıma bunlar geliyor şimdilik hazırlamaya başlayımda aklıma geldikçe ilave ederimafiyet olsun . ben de kahve yaptım süte karıştırdım . içiyorum. yarıladım kahvemi.
hastane çantan hazır olsun tabi.
lazım olan belli . bez , zıbın , kundak , battaniye . ıslak mendil başka ne koyacaksın kuzum .
İyiki doğmuşsun canım benim akşam aklımdaydı bu sabah unuttum canım aklım gitti yine bencede 24 daha güzel bende 32 değil 23 diyordum aramızda 1 yaş varmışBUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM .
42 oldum
42= 24
TERSTEN DAHA UYGUN AKIL YAŞIMA.
oy oy oy .Terlik havlu pijama gecelik iç çamaşırı süt pompası biberon depend bebek bezi senin söylediklerinden 2-3 takım aklıma bunlar geliyor şimdilik hazırlamaya başlayımda aklıma geldikçe ilave ederim
Sana da afiyet olsun perdeleri onlar taksın diye önceden yıkayacam zaten
İyiki doğmuşsun canım benim akşam aklımdaydı bu sabah unuttum canım aklım gitti yine bencede 24 daha güzel bende 32 değil 23 diyordum aramızda 1 yaş varmışkafalar aynı düşünüyormuş
Canım duruma göre 1 veya 2 gece kalacam sıvı şeyleri eşim oradayken hallediyor normal doğumun güzelliği işte ufak bir çanta yeterli sana bende öyle olmuyor valizle gidiyoruz gören 1 haftalık tatile gidiyoruz sanır geçen defa eşim keşke banada bir eşofman altı koysaydın keşke pantolonla gece zor oluyor demiştioy oy oy .
2-3 takım .
biz hastaneden 3-4 saat sonra çıkış yaptığımız için . tek yetiyor . ev de yakın oluyor . hiç ekstra bi şey koymuyordum kuzum .
bir kaç gün kalacaksan . bitki çayı yasak değilse alabilirsin . sallama çay vs . sıvı almak için .
bu kez 99 olsun o zaman 100 olmasin insalalh canimmAh canım keşke 85 olsa o da kabul ama ben 95 olmuşum alışkanlık yaptı 100 sendromunu yaşamadan doğuramıyorum galiba
Yaa benm de aklimdaydi bu aralar senin dogum gunun ayni auda dogduk diye iyiki dogdunnnn mutluuu usmutlu yillar seninle olsun insallahBUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM .
42 oldum
42= 24
Cnm bizim kedi bir tane dediğin gibi olurdu da 4.yu goturfuk dun 10 dan fazla toprak girfukcede büyük tuvaletlerini yapıyorlar bitkilere isiyor üzerlerine yatıyorlar birde çok pis kokutuyolar sadece hamile olana üzüldüm inş,güzel insanlarla karşılaşır çünkü zengin bölgedeki parka bıraktıkah kuzum . pire ilacı alsaydınız da olurdu .
bi eldiven geçir eline . sür üstüne ya da damlatıyorsun ensesine.
oradakı kedilere de bulaştıracak kuzum şimdi.
çok basit yöntemi hep sevap kazanırsın
rollon güzelmiş . merak ettim ben de . meyve kokularına bayılırım hem
bahçe yapacaksınız ne güzel . bi sürü ürün döker inşallah . ne güzel bahçe ile uğraşmak .
sürekli tartıldığın tartı ile tartıl .
kendi tartının güvenilirliğini ölçmek için başka bir kaç tartı daha bul .
sersum erkencisin . ah ah . sabahın köründe kalkmışsın .
izole sanıyorum artık her şeyden az yemeyi öğrendim artık .
az yiyip bırakıyorum .
Erken yaslandı cnm görünüşü gayet bakımlı hic biseyi yok nazlilar 63 yasında annemden 3 yas buyukbazı insanlar malesef kv den gibi.
gerçekten zor insanmış . kaç yaşında ki bu kadın bu kadar yaşlı gibi davranıyor . yani 70 -80 yaşlarında mı ki.
uzak uzak . evliliği de bozmaya çalışmış . yazık gerçekten . Allah korusun
Günaydın cnm,günaydın kızlar
cumartesi evdeydim .
büyük kursa gitti geldi. çamaşır , yemek , kahvaltı, meyve , süpür vs .
çay keyfi yaptım . kahve keyfi. kahvaltıyı 10 gibi yaptım . baya doyurucu yedi m.
akşam öğünüm meyve , fıstık , tahin v e atıştırma ile geçti.
süt de içtim .
pazar yine süpürdüm . çamaşır as . topla yine.
ütü
yemek .
starbuck kurabiye yaptım . ama pudra şekeri koymayı unutmuşum . ve çok da güzel oldu. damla çikolata şeker olayını tamamladı. sonra aklıma üzerine pudra şekeri atmak geldi ama yapmadım . fırsat olmadı. büyük yiyor zaten bizde bi tek onu.
o da şekerli bi şey yediğinde içtiğinde başı ağrıyor .
ondan yapmadım pudra şekerini . unuttum bi de tabi
triliçe yaptım . 1 tepsi.
mamaları cumartesi yaptım . tadımlık yedim.
pazar kahvaltım . süt , fıstık . tahin pekmez , yarım simit
1 dilim ekmek
çeçil peyniri
omlet
11 buçukta kahvaltı yapınca bi daha da yemedim .
akşam üstü kızla dans ettim . bi klip buldum . çok sevdim . dans dans dans . 40 dk
hiç durmadan aynı şarkıyı açtık tv den internete bağlanarak .
400 ml ayran içtim .
çay . kahve. aralarda mutfağa git gel yaptıkça fıstık, kurabiye, tahin pekmez , böyle geçti dün.
akşam yine çay demledim . dün çay istedi canım .
cumartesi akşamı gece 02.00 de yattım . s abah 9 da uyandım
dün akşam 12 de yattım . 6 buçukta kendim uyandım . saat çalmadan . gün ağarıyordu.
gün hep erken ağarsa kışın da keşke. böyle uyanmak gibisi yok .
kışın karanlıkla yataktan kalkmak öyle zor ki
Afiyet olsunbu sabah kahvaltım .
1 dilim ekmek . tahin pekmez ( az )
3-4 fıstk
evden çıkış .
bugün rahat yetiştim şükür . çok koşmadım evde.
400 ml yağlı süt getirdim .
kahve yaptım ekledim . içiyorum .
öğlen yemeğim .
6-7 kaşık keşkek
6-7 kaşık yoğurt
Günaydın cnm ,Günaydın kızlar
Artık haftasonu da olsa uyuyamıyorum hoş doğrusu çocuklarda uyutmuyor ama ben onlar kalkmadan kalkar oldum cumartesi 7 de makinayı çalıştırdım geri yattım 7 buçukta büyük kalktı evin içi serin diye onu giydirdim geri yattım 8 buçuk gibi küçük kalktı bidaha tamamen kalktım kahvaltıyı eşim hazırladı hiç abartmadan sadece yarım dilim ekmek yiyerek kahvaltı yaptım gün içinde evde hep gezinme halindeyim akşam yemeği yapmadım cuma günü yemekleri 2 günlük yapmıştım onları yedik arada minik çikolata 2-3 tane hoşbeş gibi kaçamaklar oldu ama yinede abartmadım
Pazar günü 7 de uyandım uykumuda almıştım hiç yatakta pineklemedim yine çamaşır serdim sonra 7 buçukta ütülerime başladım herkes uyurken kocaman sütlü kahvemide aldım TV nin karşısında kumandaya el atanda yokken ütü yapmak zevkli oldu tabi 9 a doğru ufaklık kalktı çok mızmızdı ütülerin birazı kaldı ne zaman biter bilmem bizim evde bitmeyen ütü var zaten, sonra kahvaltıyı hazırladık 10 buçukta babayla abiyi kaldırdık güzel bir kahvaltı yaptık 1 gibi ufaklıkla benim uykumuz geldi büyük olanda babayla satranç oynuyordu sakın bize dokunmayın dedik 2 saat uyumuşuz kalkınca da markete pazara gittik balık aldık eve geldik onları hazırladık pişirdim yedik derken akşam oldu
Yine hiçbir temizlik işi yapmadan haftasonu bitti sadece cumartesi günü vitrini boşalttım içindeki herşeyi boşalttım yıkadım sildim geri yerleştirdim haftaya pazar temizlik için 2 kadın gelecek vitrin dolap içine giriyorlar onlar gelmeden yapayım dedim perdeleride cumartesiden yıkar kuruturum onlar camları silip ütüleyip takarlar
Dilekçim bu sabah seni geçtim uzun uzun
Afiyet olsun tam karatay olmuş gerçektendeBu sabah kahvaltım tam karatay oldu
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin
Şimdide 200 ml süt 200 ml su ile yaptığım az kahveli kahvemi içtim
Oğlum 7 de kalkmıştı şimdi onuda uyuttum işlerime bakayım 2 saat kadar sonra diğerini almaya gidecem hastane valizimi hazırlamam lazım artık diğerlerinde 28.haftada hazır etmiştim 3. olunca böyle oluyor galiba
Cnm doğum gününü en icten DİLEKlerimle kutlarım iyiki iyiki dogmussunBUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM .
42 oldum
42= 24
sağol canım. dün hep kahve keyfi yaptım. hugün bol bol su içiyorumCanm su icememissin cok kahve oldugu icin odem yapar tartida bigun cok cikarsan panikleme sakin
daha hiç 100 görmedim ama o sendromu yaşadım 1.de 99,8 ikincide 98,9 u gördümbu kez 99 olsun o zaman 100 olmasin insalalh canimm
Yaa benm de aklimdaydi bu aralar senin dogum gunun ayni auda dogduk diye iyiki dogdunnnn mutluuu usmutlu yillar seninle olsun insallah
Canım nisanın 6sında annem geliyor o gelene kadar derin temizlik bitsin istiyorum o gelince yüzeysel yapar yoksa temizlikçi aldırmaz bana bende onu yormak istemiyorum doğuma kadar torunlarınla güzel vakit geçirsin kadın 7 aydır görmüyor zaten doğumdan sonra kv ye çocukları gönderirim annem bana bakar :)Cnm bizim kedi bir tane dediğin gibi olurdu da 4.yu goturfuk dun 10 dan fazla toprak girfukcede büyük tuvaletlerini yapıyorlar bitkilere isiyor üzerlerine yatıyorlar birde çok pis kokutuyolar sadece hamile olana üzüldüm inş,güzel insanlarla karşılaşır çünkü zengin bölgedeki parka bıraktık
Rolon güzel kokuyor kalmıyor kokusu terde kokmuyor değişik bir urun
Dun bahcemdeki masa sandalyeleri yikadi eşim bahçeyi süpürdü temizledi yikadi bahçede oturmak için erken daha soğuk dun oturalim dedikte yok usuduk
Erken yaslandı cnm görünüşü gayet bakımlı hic biseyi yok nazlilar 63 yasında annemden 3 yas buyuk
Günaydın cnm,
H.sonun güzel geçmiş mis gibi mamalar yapmissin ellerine sağlık
Artik havalar erken ağarıyor ne güzel çalışan okula erken gidenler için çok iyi
Afiyet olsun
Öğlen yemeğinde çok güzel severim keskek eline sağlık
tel yada sitede çok ağar yazıyor verem oldum resmen on dakikadır yazmaya ugrasiyorum
Günaydın cnm ,
Maşallah h.sonun dolu dolu geçmiş
Doğuma yakinmi geliyor kadınlar bir hafta daha beklenebilir aslında 31 mart oluyor haftaya pazar secim günü
Sabah sabah hareketli geçmiş bende 1 makina karma attım biter birazdan
Afiyet olsun tam karatay olmuş gerçektende
Bende valizimi baya doldurmuştum ilkinde az koymuştum yetmedi hasta.nede uzaktı sıkıntı olmuştu
Cnm doğum gününü en icten DİLEKlerimle kutlarım iyiki iyiki dogmussun
gerçekten aklimdaydi nadalin dediği gibi unutkan oldum çıktım halbuki hichic unutmazdim doğum gunlerini
sağ ol babe
of kuzum . çocuklar babaanenye mi gitcek .daha hiç 100 görmedim ama o sendromu yaşadım 1.de 99,8 ikincide 98,9 u gördüm
Canım nisanın 6sında annem geliyor o gelene kadar derin temizlik bitsin istiyorum o gelince yüzeysel yapar yoksa temizlikçi aldırmaz bana bende onu yormak istemiyorum doğuma kadar torunlarınla güzel vakit geçirsin kadın 7 aydır görmüyor zaten doğumdan sonra kv ye çocukları gönderirim annem bana bakar :)
Anladım cnm iyi dusunmussun analar kıyamaz illa bir işin ucundan tutarlar benim anamda is güç yapıyordu yapma desemde yemek yap bana yeter diyordum yinede rutin işlerini yapmıştı Allah razi olsun yinede yaranamadi ya bizimkine oda ayrı muamma KV değil çocuk bakmak misafir gibi gelip gitti o zmn uzakta oturuyordu iyi senin kv bakarsa isin hafifler cabuk toparlarsindaha hiç 100 görmedim ama o sendromu yaşadım 1.de 99,8 ikincide 98,9 u gördüm
Canım nisanın 6sında annem geliyor o gelene kadar derin temizlik bitsin istiyorum o gelince yüzeysel yapar yoksa temizlikçi aldırmaz bana bende onu yormak istemiyorum doğuma kadar torunlarınla güzel vakit geçirsin kadın 7 aydır görmüyor zaten doğumdan sonra kv ye çocukları gönderirim annem bana bakar :)
ya kadın gelmiş elinden geleni yapmış . yine de memnun olmayanlar olmışAnladım cnm iyi dusunmussun analar kıyamaz illa bir işin ucundan tutarlar benim anamda is güç yapıyordu yapma desemde yemek yap bana yeter diyordum yinede rutin işlerini yapmıştı Allah razi olsun yinede yaranamadi ya bizimkine oda ayrı muamma KV değil çocuk bakmak misafir gibi gelip gitti o zmn uzakta oturuyordu iyi senin kv bakarsa isin hafifler cabuk toparlarsin
Biz bazen çatışsakta torunlarını sever canım sadece canı istemesi lazım eşim getiriyorum deyince birşey diyemez layıkıyla bakacağındanda şüphem yok Allaha şükür aksini söylesem çarpılırımAnladım cnm iyi dusunmussun analar kıyamaz illa bir işin ucundan tutarlar benim anamda is güç yapıyordu yapma desemde yemek yap bana yeter diyordum yinede rutin işlerini yapmıştı Allah razi olsun yinede yaranamadi ya bizimkine oda ayrı muamma KV değil çocuk bakmak misafir gibi gelip gitti o zmn uzakta oturuyordu iyi senin kv bakarsa isin hafifler cabuk toparlarsin
Canım kesin değil sadece bir plan benimki kimseyle konuşmadım zaten çok kalmazlar git gel yaparlar herşeyi zaman göstereceksağ ol babe
mucuk
of kuzum . çocuklar babaanenye mi gitcek .
yakın mı sana . çocuklardan uzak kalınca nasıl olacak . zor olmayacak mı. kıyamam kuzum .
Aa esin geliyor demek canim harikaGünaydın kızlar..
Pazartesi geldi gene.
2 gün dokuzcu eşimin geleceği çarşamba günü 8 ciyim sonra 4 gün izinliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?