Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Terlik havlu pijama gecelik iç çamaşırı süt pompası biberon depend bebek bezi senin söylediklerinden 2-3 takım aklıma bunlar geliyor şimdilik hazırlamaya başlayımda aklıma geldikçe ilave ederim
Sana da afiyet olsun perdeleri onlar taksın diye önceden yıkayacam zaten

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM .
42 oldum

42= 24

TERSTEN DAHA UYGUN AKIL YAŞIMA.
İyiki doğmuşsun canım benim akşam aklımdaydı bu sabah unuttum canım aklım gitti yine bencede 24 daha güzel bende 32 değil 23 diyordum aramızda 1 yaş varmış kafalar aynı düşünüyormuş

oy oy oy .
2-3 takım .
biz hastaneden 3-4 saat sonra çıkış yaptığımız için . tek yetiyor . ev de yakın oluyor . hiç ekstra bi şey koymuyordum kuzum .
bir kaç gün kalacaksan . bitki çayı yasak değilse alabilirsin . sallama çay vs . sıvı almak için .

Canım duruma göre 1 veya 2 gece kalacam sıvı şeyleri eşim oradayken hallediyor normal doğumun güzelliği işte ufak bir çanta yeterli sana bende öyle olmuyor valizle gidiyoruz gören 1 haftalık tatile gidiyoruz sanır geçen defa eşim keşke banada bir eşofman altı koysaydın keşke pantolonla gece zor oluyor demişti

Ah canım keşke 85 olsa o da kabul ama ben 95 olmuşum alışkanlık yaptı 100 sendromunu yaşamadan doğuramıyorum galiba
bu kez 99 olsun o zaman 100 olmasin insalalh canimm
42 oldum

42= 24

Yaa benm de aklimdaydi bu aralar senin dogum gunun ayni auda dogduk diye iyiki dogdunnnn mutluuu usmutlu yillar seninle olsun insallah

Cnm bizim kedi bir tane dediğin gibi olurdu da 4.yu goturfuk dun 10 dan fazla toprak girfukcede büyük tuvaletlerini yapıyorlar bitkilere isiyor üzerlerine yatıyorlar birde çok pis kokutuyolar sadece hamile olana üzüldüm inş,güzel insanlarla karşılaşır çünkü zengin bölgedeki parka bıraktık
Rolon güzel kokuyor kalmıyor kokusu terde kokmuyor değişik bir urun
Dun bahcemdeki masa sandalyeleri yikadi eşim bahçeyi süpürdü temizledi yikadi bahçede oturmak için erken daha soğuk dun oturalim dedikte yok usuduk
Erken yaslandı cnm görünüşü gayet bakımlı hic biseyi yok nazlilar 63 yasında annemden 3 yas buyuk
Günaydın cnm,
H.sonun güzel geçmiş mis gibi mamalar yapmissin ellerine sağlık
Artik havalar erken ağarıyor ne güzel çalışan okula erken gidenler için çok iyi
Afiyet olsun
Öğlen yemeğinde çok güzel severim keskek eline sağlık
tel yada sitede çok ağar yazıyor verem oldum resmen on dakikadır yazmaya ugrasiyorum
Günaydın cnm ,
Maşallah h.sonun dolu dolu geçmiş
Doğuma yakinmi geliyor kadınlar bir hafta daha beklenebilir aslında 31 mart oluyor haftaya pazar secim günü
Sabah sabah hareketli geçmiş bende 1 makina karma attım biter birazdan
Afiyet olsun tam karatay olmuş gerçektende
Bende valizimi baya doldurmuştum ilkinde az koymuştum yetmedi hasta.nede uzaktı sıkıntı olmuştu
42 oldum

42= 24

Cnm doğum gününü en icten DİLEKlerimle kutlarım iyiki iyiki dogmussun
gerçekten aklimdaydi nadalin dediği gibi unutkan oldum çıktım halbuki hichic unutmazdim doğum gunlerini

bu kez 99 olsun o zaman 100 olmasin insalalh canimm

Yaa benm de aklimdaydi bu aralar senin dogum gunun ayni auda dogduk diye iyiki dogdunnnn mutluuu usmutlu yillar seninle olsun insallah
daha hiç 100 görmedim ama o sendromu yaşadım 1.de 99,8 ikincide 98,9 u gördüm
Canım nisanın 6sında annem geliyor o gelene kadar derin temizlik bitsin istiyorum o gelince yüzeysel yapar yoksa temizlikçi aldırmaz bana bende onu yormak istemiyorum doğuma kadar torunlarınla güzel vakit geçirsin kadın 7 aydır görmüyor zaten doğumdan sonra kv ye çocukları gönderirim annem bana bakar :)

@demirleke doğum günün kutlu olsun
sağ ol babe

mucuk
of kuzum . çocuklar babaanenye mi gitcek .
yakın mı sana . çocuklardan uzak kalınca nasıl olacak . zor olmayacak mı. kıyamam kuzum .

Anladım cnm iyi dusunmussun analar kıyamaz illa bir işin ucundan tutarlar benim anamda is güç yapıyordu yapma desemde yemek yap bana yeter diyordum yinede rutin işlerini yapmıştı Allah razi olsun yinede yaranamadi ya bizimkine oda ayrı muamma KV değil çocuk bakmak misafir gibi gelip gitti o zmn uzakta oturuyordu iyi senin kv bakarsa isin hafifler cabuk toparlarsin

ya kadın gelmiş elinden geleni yapmış . yine de memnun olmayanlar olmış
acaba kime ne ana bana gelmiş . bana yardım etmiş . ilaç gibi gelmiş ise başkalarına dilini tutmak düşer . ben deliriyorum işte böyle olduğunda . önüme geleni cırmalarım . çok pis huzursuzluk çıkarırım . o konuda da üzerime yoktur . sessiz atın çiftesi pek olur.

Biz bazen çatışsakta torunlarını sever canım sadece canı istemesi lazım eşim getiriyorum deyince birşey diyemez layıkıyla bakacağındanda şüphem yok Allaha şükür aksini söylesem çarpılırım

sağ ol babe

mucuk

of kuzum . çocuklar babaanenye mi gitcek .
yakın mı sana . çocuklardan uzak kalınca nasıl olacak . zor olmayacak mı. kıyamam kuzum .
Canım kesin değil sadece bir plan benimki kimseyle konuşmadım zaten çok kalmazlar git gel yaparlar herşeyi zaman gösterecek

Günaydın kızlar..
Pazartesi geldi gene.
2 gün dokuzcu eşimin geleceği çarşamba günü 8 ciyim sonra 4 gün izinliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…