İyi cnm sevindim çocuklar adına gözün arkada kalmaz en azındanBiz bazen çatışsakta torunlarını sever canım sadece canı istemesi lazım eşim getiriyorum deyince birşey diyemez layıkıyla bakacağındanda şüphem yok Allaha şükür aksini söylesem çarpılırım
Günaydın cnm :))) kız aksam oldu ya p.tesi senin kafani bulandirmisGünaydın kızlar..
Pazartesi geldi gene.
2 gün dokuzcu eşimin geleceği çarşamba günü 8 ciyim sonra 4 gün izinliyim..
Ahh canım kıyamam Az kaldı artık..Allah sağlıkla kurtarsın...Uykusuzluklar başladı tabii..Günaydın kızlar
Artık haftasonu da olsa uyuyamıyorum hoş doğrusu çocuklarda uyutmuyor ama ben onlar kalkmadan kalkar oldum cumartesi 7 de makinayı çalıştırdım geri yattım 7 buçukta büyük kalktı evin içi serin diye onu giydirdim geri yattım 8 buçuk gibi küçük kalktı bidaha tamamen kalktım kahvaltıyı eşim hazırladı hiç abartmadan sadece yarım dilim ekmek yiyerek kahvaltı yaptım gün içinde evde hep gezinme halindeyim akşam yemeği yapmadım cuma günü yemekleri 2 günlük yapmıştım onları yedik arada minik çikolata 2-3 tane hoşbeş gibi kaçamaklar oldu ama yinede abartmadım
Pazar günü 7 de uyandım uykumuda almıştım hiç yatakta pineklemedim yine çamaşır serdim sonra 7 buçukta ütülerime başladım herkes uyurken kocaman sütlü kahvemide aldım TV nin karşısında kumandaya el atanda yokken ütü yapmak zevkli oldu tabi 9 a doğru ufaklık kalktı çok mızmızdı ütülerin birazı kaldı ne zaman biter bilmem bizim evde bitmeyen ütü var zaten, sonra kahvaltıyı hazırladık 10 buçukta babayla abiyi kaldırdık güzel bir kahvaltı yaptık 1 gibi ufaklıkla benim uykumuz geldi büyük olanda babayla satranç oynuyordu sakın bize dokunmayın dedik 2 saat uyumuşuz kalkınca da markete pazara gittik balık aldık eve geldik onları hazırladık pişirdim yedik derken akşam oldu
Yine hiçbir temizlik işi yapmadan haftasonu bitti sadece cumartesi günü vitrini boşalttım içindeki herşeyi boşalttım yıkadım sildim geri yerleştirdim haftaya pazar temizlik için 2 kadın gelecek vitrin dolap içine giriyorlar onlar gelmeden yapayım dedim perdeleride cumartesiden yıkar kuruturum onlar camları silip ütüleyip takarlar
Dilekçim bu sabah seni geçtim uzun uzun
Nice mutlu yaşlara cicim...BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM .
42 oldum
42= 24
TERSTEN DAHA UYGUN AKIL YAŞIMA.
Adam haklı canım..Rahat bişeyler koy tabii..Sezeryan olunca öyle olmalı zaten..Bavulla gidilir..Canım duruma göre 1 veya 2 gece kalacam sıvı şeyleri eşim oradayken hallediyor normal doğumun güzelliği işte ufak bir çanta yeterli sana bende öyle olmuyor valizle gidiyoruz gören 1 haftalık tatile gidiyoruz sanır geçen defa eşim keşke banada bir eşofman altı koysaydın keşke pantolonla gece zor oluyor demişti
Evet kuzum geliyor hayırlısıyla çarşambaya..4 gün kalacakAa esin geliyor demek canim harika
Yok canım sabah göndermeyi unutmuşum gelince göndere bastımGünaydın cnm :))) kız aksam oldu ya p.tesi senin kafani bulandirmis
esin geliyormuş ha hafi gözün aydın sağ salim kavusursunuz inş.
Afiyet olsun mamalarin canim gulegule tuketin insallahAksam evdekilere palamut, salata,yaptım bende azcik yedim ucundan azda şalgam
Pazardan portakal aldım seçmece değildi 6 tane iriboydan ikisi çürükmüş nasıl sinir oldum en altada onu koymuş eve gelince gördüm ıspanak 2,5-3 tl idi ucuzlamis 3 lukten 2 bağ aldım biber de sari etli biber aldım eşime kizartirim diye yufka ve Ezine loru aldım sigara böreği yapicam yesinler bir hafta yeşillik te çok uygundu maydanoz 50 kr,roka,nane ,dereotu , soğan 1 TL idi limon kilosu 5-8 TL olmuş kisin 2 TL te alıyordum olsun güzeller ama haftalık yemek listemi kafamda planladim
günaydın adaa cım . bence çok güzel geçti. profile bi albüm yapmak istedim ama olmadı. sanıyorum yeni olduğu için o seçeneği eklememişler daha. ama özelden sana resim atayım bir kaç tane.@demirleke cnm gunaydin nasilsin dogum gunun nasil gecti
aaaaaaaaaa. ne güzel olmuş . vitamın ilacı gibi mübarek . şifa olsunDetoks suyumu hazırladım yarına kadar dinlensin sizede resmini atayim minnos suyumun
Eki Görüntüle 2250404
yeşillik ucuzlamış şükür .Aksam evdekilere palamut, salata,yaptım bende azcik yedim ucundan azda şalgam
Pazardan portakal aldım seçmece değildi 6 tane iriboydan ikisi çürükmüş nasıl sinir oldum en altada onu koymuş eve gelince gördüm ıspanak 2,5-3 tl idi ucuzlamis 3 lukten 2 bağ aldım biber de sari etli biber aldım eşime kizartirim diye yufka ve Ezine loru aldım sigara böreği yapicam yesinler bir hafta yeşillik te çok uygundu maydanoz 50 kr,roka,nane ,dereotu , soğan 1 TL idi limon kilosu 5-8 TL olmuş kisin 2 TL te alıyordum olsun güzeller ama haftalık yemek listemi kafamda planladim
teşekkür ederim cicim .Ahh canım kıyamam Az kaldı artık..Allah sağlıkla kurtarsın...Uykusuzluklar başladı tabii..
Nice mutlu yaşlara cicim...
Adam haklı canım..Rahat bişeyler koy tabii..Sezeryan olunca öyle olmalı zaten..Bavulla gidilir..
Evet kuzum geliyor hayırlısıyla çarşambaya..4 gün kalacak
Yok canım sabah göndermeyi unutmuşum gelince göndere bastım
Aminn canım inşallah
Tskler amin cnmAfiyet olsun mamalarin canim gulegule tuketin insallah
Bende isterim cnmgünaydın adaa cım . bence çok güzel geçti. profile bi albüm yapmak istedim ama olmadı. sanıyorum yeni olduğu için o seçeneği eklememişler daha. ama özelden sana resim atayım bir kaç tane.
:))) tskler amin cnmaaaaaaaaaa. ne güzel olmuş . vitamın ilacı gibi mübarek . şifa olsun
Pazar biraz nefes almis özellikle yesilliklere çok sevindim yazın hep salata tuketirim içine bugday,mısır,kısır,değişik baklagil de katarak bir öğün yaparımyeşillik ucuzlamış şükür .
limon burda çok uzun zamandır 5-8 tl arası
mecbur alıyoruz . salataya . kısır a vs . ucuz olsa bol bol alınır tabi . içilir .
sarı biber ne kadardı .
pahalı şu ara onlar da.
ıspanak ben de alırım . bugün burda pazar var .
afiyet olsun aldıklarınız .
sigara böreği ben de çok severim .
uzun zamandır yapmadım . aklımda olsun .
kuzum . buzluk için bu şeylerden ben de dün akşam çıkardım yıkadım . senin gibi bi şeyler hazırlayayım diye düşündüm . ama ne ??Günaydın kızlar kalkınca aromalı suyumdan içip coconatli sade turk kahvesi yaptim güzel koku verdi
Dun buz kalibinda limonlu naneli çilekli buzlar yaptım su içmeyi eğlence haline getirmek için yada gazoz soda vs içerken atmak için sizede resim atayimEki Görüntüle 2250492
Kızımın bu hafta sınavları 4 tane ilkini dun oldu sosyalden bugünde yine erken kaldırdım 6 da iki saat çalışmak istedi iki sınavı var din ve İngilizceden yarinda seçmeli matematik var rabbiyesiri oku dedim zikirmatik verdim Rabbim hepimizin yavrularına zihin açıklığı versin , gecen günde aramışlar dershaneden bir kere sınava girdi diye zirt pirt arıyorlar lys var neden vermiyorsunuz hayatı sınav bir kere olucaklar vs istemiyorum dedim israr ediyorlar fircalafim aramayin silin numaramizi diye, aklımda deli sorular seneye sınava girecek basarili olabilecek mi ya istediğimiz liseyi kazanamazsa daha uzaktaki istemediğimiz liseyemi gidecek nasıl bir yol izlemrliyiz @demirleke
oo ne güzel pazar biraz uygun olmuş sizin oralarda bizde pazar günü pazara gittik bizdede fena değildi yeşillik demeti 1 liraydı ama kışın aldığımız demetin neredeyse 4 katı büyüklüğünde hepsi kocamandı limonu 1,5 tan aldık mantar 8, soğan 3, patates 2,5 kiwi 5, çilek 4 bana uygun geldiAksam evdekilere palamut, salata,yaptım bende azcik yedim ucundan azda şalgam
Neler var o minnoş şişedeDetoks suyumu hazırladım yarına kadar dinlensin sizede resmini atayim minnos suyumun
Eki Görüntüle 2250404
yazın hastalık azalıyor. erik çıkarsa erik çok yeniyor . o da c vitamini içerir zatenTskler amin cnm
Bende isterim cnm
:))) tskler amin cnm
Pazar biraz nefes almis özellikle yesilliklere çok sevindim yazın hep salata tuketirim içine bugday,mısır,kısır,değişik baklagil de katarak bir öğün yaparım
Pazar günü lavaş aldirmustim a101den ondan kizima tavada peynirli yagli durum yapıp beslenmesine koydum çok sevmiş beslenme için fikir olabilir , sigara böreği de bugün sarıp kapalı kapta muhafaza edeyim
Biberin fiyatı ucuktu 10-15 arasiydi sari biber 6 TL idi dolmalık değil ama dur resim atayim neyse uygundu o , limonda 2 kg olarak aldım kisin hep yediler çocuklar bende çok kullandım 1 kg alırım yemesinler yaz geliyor zati hastalık pek olmaz Allahın izniyle
Eki Görüntüle 2250496
Yaz canım benim sen yeterki yaz ben seni seve seve okuyorum ama neden sadece adaya fotoğraf var bende kıskandım o özel konuşmanıza pamukla benide ekle öyle at o zaman fotolarıkuzum . buzluk için bu şeylerden ben de dün akşam çıkardım yıkadım . senin gibi bi şeyler hazırlayayım diye düşündüm . ama ne ??
bunlar fikir oldu . sağ ol kuzum . iyi oldu . dün eşim süt getirmişti akşam onu kaynatırken taşırdım . uzun zamandır taşırmıyordum . aşağıdaki çekmecedeki şeyleri de boşalttım . akmış içlerine biraz . bi dünya iş çıktı bana.
buzluklar da elime öyle geçti. yıkadım işte öyle.
uzun uzun anlattım bak yine N nnnadal
bugün benim oğlanın da türkçe sınavı var . sonra fen ingilizce peşisıra geliyor. ilk başlıyor bugün .
bir kaç gündür netten çalıştı. verimli çalıştığını düşünüyorum ama bilemedim . inşallah öyledir .
yarım saat çalışması yeterli geliyor sanki pamukcum. maksimum yarım saat . cumartesi ve pazar günü de öyle yarım saat baktı. biraz test . biraz konu anlatımı dinledi.
tonguçç çok iyi bu konuda. tavsiye ederim .
dershaneye yazdırmadım kuzum .
seneye de yazdırmayabilirim.
okulun başarısı nasıl pamuk . hani yıl sonu lise geçişlerde kaç öğrenci iyi okullara yerleşiyor .
ne bileyim . hani okul iyidir ama iyi hocalar denk gelmemiştir . var çünkü . anlatımı iyi olmayan . stajyer öğretmene konu anlattıran . uğraşmak istemeyip video açan .
arkadaşımın oğlu bu yıl fen lisesine başladı.
bizim okuldan mezun . hiç dershaneye gitmedi. okulun kurslarına gitti. ama özel ders olarak türkçe aldı.
çocuk istemiş . anne türkçe iyi değil . bana özel ders aldır diye.
çocuk da eksiğinin ne yönde olduğunun farkında olmalı o yüzden kuzum .
bilemedim . hani çocuk için en iyisini istiyoruz evet ama . dershane gerekli olursa ben de yazdırırım . neden olmasın . ama çocuk isyanlarda gitmem diye. yetiyor okul zaten offff , diyor . zorla olmaz tabi .
çocuğun durumuna göre yol izleyeceğiz . su akar yolunu bulur inşallah.
sağlıklı olsunlar yeter diyorum . gerisi gelir bi şekilde .
amma yazdım beee yine.
sıkmadım inşallah
Bizim arkdas da lahveye hindistan cevizi yagi koyiyor ayni guzel kokuy veriyorGünaydın kızlar kalkınca aromalı suyumdan içip coconatli sade turk kahvesi yaptim güzel koku verdi
Dun buz kalibinda limonlu naneli çilekli buzlar yaptım su içmeyi eğlence haline getirmek için yada gazoz soda vs içerken atmak için sizede resim atayimEki Görüntüle 2250492
Kızımın bu hafta sınavları 4 tane ilkini dun oldu sosyalden bugünde yine erken kaldırdım 6 da iki saat çalışmak istedi iki sınavı var din ve İngilizceden yarinda seçmeli matematik var rabbiyesiri oku dedim zikirmatik verdim Rabbim hepimizin yavrularına zihin açıklığı versin , gecen günde aramışlar dershaneden bir kere sınava girdi diye zirt pirt arıyorlar lys var neden vermiyorsunuz hayatı sınav bir kere olucaklar vs istemiyorum dedim israr ediyorlar fircalafim aramayin silin numaramizi diye, aklımda deli sorular seneye sınava girecek basarili olabilecek mi ya istediğimiz liseyi kazanamazsa daha uzaktaki istemediğimiz liseyemi gidecek nasıl bir yol izlemrliyiz @demirleke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?