Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Birşey olmaz annesi bir günden dediğin gibi ramazana hazırlık olur

Yaz canım benim sen yeterki yaz ben seni seve seve okuyorum ama neden sadece adaya fotoğraf var bende kıskandım o özel konuşmanıza pamukla benide ekle öyle at o zaman fotoları
bilemedim kuzum . öyle yapılabilirmiş bak . özelde de bir kaç kişiyi etiketliyebiliyorum çünkü. özel konuşmaya dahil edebiliyorum . aslında tek tek atmak daha zahmetli hem.

Dünkü menüyü tam olarak yazayım yine güzel değil ama size yazmayacak olsam eminim çok daha fazla yerdim
Sabah
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin

Büyük fincan yarı sütlü nescafe (440 cc)

Öğle
Hamuru çok ince 2 kare dilim pizza
Birkaç tane patates kızartması
200 cc elma suyu

1 küçük gofret

Akşam
1 kase çorba
Bol bol yeşil salata
2 çatal mantar sote

1 fincan ıhlamur

@Pamuk92 bir de okulun kursunda sadece matematik kursuna gidiyor malesef.
olimpiyat kursu olduğu gün fen kursu var . ona gidemiyor malesef.
türkçe seçmedi kursta. her yıl aynı hocayı veriyorlar bizim sınıfa .ve hiç istemiyor o öğretmeni. kimse katılmıyor kursa o yüzden . ama başka hoca seçebilir miydik . öyle başka bi sınıfın öğretmeninin kursuna katılabilir miydi . onu bilmiyorum bak işte.

yani sadece hafta sonu matematik kursu var .
hafta içi 2 gün matematik olimpiyat kursu var . ona da her zaman katılmıyor . bazen eve erken geliyor . kurs günü olduğu halde. bilmiyorum ne yol izleyeceğiz . Allah iyi olanı nasip etsin inşallah

afiyet olsun kuzum . akşam çok güzel . tebrik ederim . gerçi sabah öğlen de öyle . maşallah sana.

Cok cok kotu degil cnm yani piazzayi 1 dikim yapablirdin veya gofreti yemeyeblirdin sadece bu kucuk degisiklikler sana baya bir kalori azaltir

Bu sabahki kahvaltımı da yazayım unuturum sonra tüm menüyü yazarken kendimden alıntı yapıyorum yoksa ne yediğini bilmeyenlerden oluyorum

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir
6 tane çeri domates
Yarım salatalık
2 tane sosis
Ekmeğin köşesi 2 dilim sayılabilir
1 incecik dilim kaşar

Ara
Kocaman fincan yarısı sütlü nescafe

dün akşam eve gidince 1 filtre kahve içtim . 1 parça börek yedim .

yemeğe 8 de gittik .
tavuk şiş yedim . mantar , domates biber yapmışlar mangalda. eşiminkileri de ben yedim .
mantarı çok sevdiğimi bilir . bana verdi .
bir kaç patates kızartması .

eve gelince 1-2 çatal treliçe.

bu sabah 10-12 tane kadar fıstık .
1 bardak tarçınlı süt

işe gelince 1 bardak süte kahve yaptım içiyorum şimdi

öğlen için 1 kase dolusu yoğurt .
1 küçük kase keşkek

süt var yine 1 bardak daha . onu da kahve yaparım öğleden sonra için .

1 limon . suyuma sıkacağım .

bunları getirdim bugün .

akşam yine yoğurt ve süt ile bi menu .

çünkü eşim düzenli süt getirmeye başladı. haftada 10 lt .
yoğurt yapıyorum . sütü içiyoruz .
getir getir . düzenli getir diye başının etini yedim . biri ile anlaştı. 2 haftadır düzenli geliyor . pazartesi ve perşembe günleri 5 lt olarak .
şimdi de fazla geliyor diyemem tabi. çok dırdır ettim zamanında süt diye diye. .

Cok cok kotu degil cnm yani piazzayi 1 dikim yapablirdin veya gofreti yemeyeblirdin sadece bu kucuk degisiklikler sana baya bir kalori azaltir
Haklısın canım ama size yazacağımı düşünmek bile ancak bu kadar indirdi yazmayacak olsam o küçücük dilimlerden 2 tane daha yerdim veya gofret paketinin yarısını götürürdüm bunada şükür çok obur arkadaşınız var çok nadir doyuyorum gerçekten içimde kurt varmış gibi hissediyorum

hahhhah. içinde kurt yok .
emzirme dönemi bitince iyice bitirirsin aburcubur , karbonhidratı inşallah.

vallahi hamilelikten , emzirmeden kendini alamıyorsun yıllardır . yazık sana da ama.

çok peş peşe.

kızı da büyüt biraz . emzirme işi bitsin . o zaman keseceksin kolaylıkla her bir şeyi. sağlıklı besleneceksin inşallah

Ben kendime o kadar zaman vermiyorum en fazla loğusalığı atlatayım sıkacam kemerleri benim dezavantajım evde çocuklara göre birşeyler hazırlıyorum ve o tarz şeyleri çok seviyorum gözümün önünde olmasalar bende aramam ama 2 ay sonra tamamen bitmiş olur inşallah kendimden rahatsız oluyorum artık

Aferin cnm sana zararindan neresinden donersin kardir bravo

Kızlar alintilarimi yazamadan çıktım hepside silinmiş geri dönüş yapicak vaktumde yok kızlar aklimdakikeri yazayim
@demirleke cim bugün pazarın varmış dolma biber de çok pahalıydı umarım sizin orda uygundur , benim kızında matematiği çok iyi öğretmeni de güzel anlatıyormuş yaşlıca bir adam bizim kizida seviyor şanslı bu derste, kursa başladı bu donem mat,sosyal ,İngilizce ,fen , bedende varda fazla takilmiyor h.sonu vaslasada gitse bedene , dershane 3 aylık 4000 TL bana kalsa gonderirimde eşim karşı dershaneye para tuzağı gibi görüyor ilk okulda bende sınıf öğretmeni evinde özel kurs veriyordu 2 sene gondermustim altyapısı için iyi oldu
Sut taze taze geliyor ohh mis yarasin bir ara benim esimde alıyordu çok bereketli oluyor afiyetle için garii
@nnnadal kahvaltin mis gibi olmuş afiyetler olsun dünkü menüde güzel gofret e bende başlasam ve diyette olmasam durduramam kendimi, detoks suyumda taze nane,limon,kabuk tarçın birkaç ta karanfil var

3 saattir y. odası temizliyorum birde kızımın yatağının altı resmen istifci yediği içtiği şeylerin kabini posetini bile sakliyor görmeden 2 saat ayıklama yaptım zaten dar alan dil supur temizle bayaaa Yoruldum sütlü kahvemi aldım Dinleniyorum yemekleri de koydum pişiyor ıspanak yemeği yeşil mercimekli bulgur pilavı bugün sıvı ile geçiyor ya pek zorlsnmadim isim coktu unuttum zaten

merhabalar

dünkü menüm:

sabah: filtre kahve

öğlen:
domates çorbası
dana rosto (bir buçuk porsiyon)
patates püresi (tatlı niyetine )
pırasa (2 tabak)
ayran
türk kahvesi, nescafe

akşam:
yoğurt (400 gr) içinde;
pul biber (1 kaşık)
yulaf kepeği (2 kaşık)
buğday kepeği (2kaşık)
salatalık (2 tane)
tatlı niyetine;
peynir
zeytin
domates

2 litre suyumu tamamladım.

yürüyüşe ve spora fırsatım olmadı.

N nnnadal ay dur gofret deme nolur

Bizde biberler 16 tl 19 tl tabii pazarı bilemiyorum..Ayy ne fena yaa..menemen bile yapamaz olduk
Çok güzel olmuş buz meyvelerin canım..iyi fikir..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın çocuklarımızın benim kız üniversite sizinkiler lise..inşallah gönüllerine göre olur ...
Amanın maşallah ..10 kg nasıl tüketilir..benim kız yoğurt yemez zaten eşim de yok tabii ondan haftada 2 kilo süt fazla bile geliyor..Bazen 2 haftada bir mayalıyorum..Kızım hazır süt içiyor tabii onun da etkisi var...Onu da eklersek maksimum 3-4 kg tüketiyoruz..

Selam kızlar...
Yarın eşim geleceği için çok uğrayamam beni affedin..Arada fırsat bulursam gelirim...
bu sabah aynı lavaşlı peynir
öğlen

ankara tava
sebze çorba aşure

çayla 2 bim gofreti

akşam yoğurtlu makarna var evde..Onu yiyeceğim bende..uzun zamandır yemedim...

Maşallah canım sıvıyla iyi duruyorsun hemde birsürü iş yapıyorsun
Canım öğlenleri sağlam yiyorsun kilo durumu nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…