Birşey olmaz annesi bir günden dediğin gibi ramazana hazırlık oluryazın hastalık azalıyor. erik çıkarsa erik çok yeniyor . o da c vitamini içerir zaten
şeftali vs de çok seviliyor . kayısı.
lavaş ben de tavada senin gibi yaptım . çok çıtır oldu hatta. ama beslenmeye koymadım . beslenme koymuyorum artık büyük oğlana . çünkü yemiyor. utanıyor . gıcık .
ortancaya koyuyorum . bugün hamburger ekmeğine toost yaptım sabah 5 tane falan . hem kahvaltıya . hem beslenmeye koydum .
buyuk oğlan dün para koymayı unutmuşuz cebine. o da almamış . parasız kalmış akşam 4 buçukta eve gelene kadar aç .
öyle üzüldüm ki . yani borç isteseydin dedim . istemez kimseden .
arkadaşın yerken biraz otlansaydın . yok onu da yapmamış .
sabah yediği pankek ile akşamı etmiş . ramazana hazırlık olmuş onunki
sarı biber çok pahalı daha kuzum . almayım ben . dolmalık ucuzladıysa onu alırım . özledik .
bilemedim kuzum . öyle yapılabilirmiş bak . özelde de bir kaç kişiyi etiketliyebiliyorum çünkü. özel konuşmaya dahil edebiliyorum . aslında tek tek atmak daha zahmetli hem.Yaz canım benim sen yeterki yaz ben seni seve seve okuyorum ama neden sadece adaya fotoğraf var bende kıskandım o özel konuşmanıza pamukla benide ekle öyle at o zaman fotoları
afiyet olsun kuzum . akşam çok güzel . tebrik ederim . gerçi sabah öğlen de öyle . maşallah sana.Dünkü menüyü tam olarak yazayım yine güzel değil ama size yazmayacak olsam eminim çok daha fazla yerdim
Sabah
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin
Büyük fincan yarı sütlü nescafe (440 cc)
Öğle
Hamuru çok ince 2 kare dilim pizza
Birkaç tane patates kızartması
200 cc elma suyu
1 küçük gofret
Akşam
1 kase çorba
Bol bol yeşil salata
2 çatal mantar sote
1 fincan ıhlamur
Cok cok kotu degil cnm yani piazzayi 1 dikim yapablirdin veya gofreti yemeyeblirdin sadece bu kucuk degisiklikler sana baya bir kalori azaltirDünkü menüyü tam olarak yazayım yine güzel değil ama size yazmayacak olsam eminim çok daha fazla yerdim
Sabah
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çok ince bir dilim kaşar
1 tk taze peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
8 tane minik zeytin
Büyük fincan yarı sütlü nescafe (440 cc)
Öğle
Hamuru çok ince 2 kare dilim pizza
Birkaç tane patates kızartması
200 cc elma suyu
1 küçük gofret
Akşam
1 kase çorba
Bol bol yeşil salata
2 çatal mantar sote
1 fincan ıhlamur
Haklısın canım ama size yazacağımı düşünmek bile ancak bu kadar indirdi yazmayacak olsam o küçücük dilimlerden 2 tane daha yerdim veya gofret paketinin yarısını götürürdüm bunada şükür çok obur arkadaşınız var çok nadir doyuyorum gerçekten içimde kurt varmış gibi hissediyorumCok cok kotu degil cnm yani piazzayi 1 dikim yapablirdin veya gofreti yemeyeblirdin sadece bu kucuk degisiklikler sana baya bir kalori azaltir
hahhhah. içinde kurt yok .Haklısın canım ama size yazacağımı düşünmek bile ancak bu kadar indirdi yazmayacak olsam o küçücük dilimlerden 2 tane daha yerdim veya gofret paketinin yarısını götürürdüm bunada şükür çok obur arkadaşınız var çok nadir doyuyorum gerçekten içimde kurt varmış gibi hissediyorum
Ben kendime o kadar zaman vermiyorum en fazla loğusalığı atlatayım sıkacam kemerleri benim dezavantajım evde çocuklara göre birşeyler hazırlıyorum ve o tarz şeyleri çok seviyorum gözümün önünde olmasalar bende aramam ama 2 ay sonra tamamen bitmiş olur inşallah kendimden rahatsız oluyorum artıkhahhhah. içinde kurt yok .
emzirme dönemi bitince iyice bitirirsin aburcubur , karbonhidratı inşallah.
vallahi hamilelikten , emzirmeden kendini alamıyorsun yıllardır . yazık sana da ama.
çok peş peşe.
kızı da büyüt biraz . emzirme işi bitsin . o zaman keseceksin kolaylıkla her bir şeyi. sağlıklı besleneceksin inşallah
Aferin cnm sana zararindan neresinden donersin kardir bravoHaklısın canım ama size yazacağımı düşünmek bile ancak bu kadar indirdi yazmayacak olsam o küçücük dilimlerden 2 tane daha yerdim veya gofret paketinin yarısını götürürdüm bunada şükür çok obur arkadaşınız var çok nadir doyuyorum gerçekten içimde kurt varmış gibi hissediyorum
N nnnadal ay dur gofret deme nolurHaklısın canım ama size yazacağımı düşünmek bile ancak bu kadar indirdi yazmayacak olsam o küçücük dilimlerden 2 tane daha yerdim veya gofret paketinin yarısını götürürdüm bunada şükür çok obur arkadaşınız var çok nadir doyuyorum gerçekten içimde kurt varmış gibi hissediyorum
Ama çok güzel oluyor be nasıl demiyim
Bizde biberler 16 tl 19 tl tabii pazarı bilemiyorum..Ayy ne fena yaa..menemen bile yapamaz oldukAksam evdekilere palamut, salata,yaptım bende azcik yedim ucundan azda şalgam
Pazardan portakal aldım seçmece değildi 6 tane iriboydan ikisi çürükmüş nasıl sinir oldum en altada onu koymuş eve gelince gördüm ıspanak 2,5-3 tl idi ucuzlamis 3 lukten 2 bağ aldım biber de sari etli biber aldım eşime kizartirim diye yufka ve Ezine loru aldım sigara böreği yapicam yesinler bir hafta yeşillik te çok uygundu maydanoz 50 kr,roka,nane ,dereotu , soğan 1 TL idi limon kilosu 5-8 TL olmuş kisin 2 TL te alıyordum olsun güzeller ama haftalık yemek listemi kafamda planladim
Çok güzel olmuş buz meyvelerin canım..iyi fikir..Günaydın kızlar kalkınca aromalı suyumdan içip coconatli sade turk kahvesi yaptim güzel koku verdi
Dun buz kalibinda limonlu naneli çilekli buzlar yaptım su içmeyi eğlence haline getirmek için yada gazoz soda vs içerken atmak için sizede resim atayimEki Görüntüle 2250492
Kızımın bu hafta sınavları 4 tane ilkini dun oldu sosyalden bugünde yine erken kaldırdım 6 da iki saat çalışmak istedi iki sınavı var din ve İngilizceden yarinda seçmeli matematik var rabbiyesiri oku dedim zikirmatik verdim Rabbim hepimizin yavrularına zihin açıklığı versin , gecen günde aramışlar dershaneden bir kere sınava girdi diye zirt pirt arıyorlar lys var neden vermiyorsunuz hayatı sınav bir kere olucaklar vs istemiyorum dedim israr ediyorlar fircalafim aramayin silin numaramizi diye, aklımda deli sorular seneye sınava girecek basarili olabilecek mi ya istediğimiz liseyi kazanamazsa daha uzaktaki istemediğimiz liseyemi gidecek nasıl bir yol izlemrliyiz @demirleke
Amanın maşallah ..10 kg nasıl tüketilirdün akşam eve gidince 1 filtre kahve içtim . 1 parça börek yedim .
yemeğe 8 de gittik .
tavuk şiş yedim . mantar , domates biber yapmışlar mangalda. eşiminkileri de ben yedim .
mantarı çok sevdiğimi bilir . bana verdi .
bir kaç patates kızartması .
eve gelince 1-2 çatal treliçe.
bu sabah 10-12 tane kadar fıstık .
1 bardak tarçınlı süt
işe gelince 1 bardak süte kahve yaptım içiyorum şimdi
öğlen için 1 kase dolusu yoğurt .
1 küçük kase keşkek
süt var yine 1 bardak daha . onu da kahve yaparım öğleden sonra için .
1 limon . suyuma sıkacağım .
bunları getirdim bugün .
akşam yine yoğurt ve süt ile bi menu .
çünkü eşim düzenli süt getirmeye başladı. haftada 10 lt .
yoğurt yapıyorum . sütü içiyoruz .
getir getir . düzenli getir diye başının etini yedim . biri ile anlaştı. 2 haftadır düzenli geliyor . pazartesi ve perşembe günleri 5 lt olarak .
şimdi de fazla geliyor diyemem tabi. çok dırdır ettim zamanında süt diye diye. .
Maşallah canım sıvıyla iyi duruyorsun hemde birsürü iş yapıyorsun3 saattir y. odası temizliyorum birde kızımın yatağının altı resmen istifci yediği içtiği şeylerin kabini posetini bile sakliyor görmeden 2 saat ayıklama yaptım zaten dar alan dil supur temizle bayaaa Yoruldum sütlü kahvemi aldım Dinleniyorum yemekleri de koydum pişiyor ıspanak yemeği yeşil mercimekli bulgur pilavı bugün sıvı ile geçiyor ya pek zorlsnmadim isim coktu unuttum zaten
Canım öğlenleri sağlam yiyorsun kilo durumu nasıl gidiyormerhabalar
dünkü menüm:
sabah: filtre kahve
öğlen:
domates çorbası
dana rosto (bir buçuk porsiyon)
patates püresi (tatlı niyetine)
pırasa (2 tabak)
ayran
türk kahvesi, nescafe
akşam:
yoğurt (400 gr) içinde;
pul biber (1 kaşık)
yulaf kepeği (2 kaşık)
buğday kepeği (2kaşık)
salatalık (2 tane)
tatlı niyetine;
peynir
zeytin
domates
2 litre suyumu tamamladım.
yürüyüşe ve spora fırsatım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?