Afiyet olsun cnm tatlı niyetine de bayıldım bu aradamerhabalar
dünkü menüm:
sabah: filtre kahve
öğlen:
domates çorbası
dana rosto (bir buçuk porsiyon)
patates püresi (tatlı niyetine)
pırasa (2 tabak)
ayran
türk kahvesi, nescafe
akşam:
yoğurt (400 gr) içinde;
pul biber (1 kaşık)
yulaf kepeği (2 kaşık)
buğday kepeği (2kaşık)
salatalık (2 tane)
tatlı niyetine;
peynir
zeytin
domates
2 litre suyumu tamamladım.
yürüyüşe ve spora fırsatım olmadı.
Sizin ordada biber pahaliymis yazın bol bol yeriz ben patlıcan közleme çok yemek istiyorum yazın buzlugada atayim bu yaz biber patlıcan domates özlediğim sebzeler oldular tadımlık yiyoruz şuan yetmiyor şöyle karisik kızartma ustu bol domates sos ohh missBizde biberler 16 tl 19 tl tabii pazarı bilemiyorum..Ayy ne fena yaa..menemen bile yapamaz olduk
Çok güzel olmuş buz meyvelerin canım..iyi fikir..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın çocuklarımızın benim kız üniversite sizinkiler lise..inşallah gönüllerine göre olur ...
Amanın maşallah ..10 kg nasıl tüketilir..benim kız yoğurt yemez zaten eşim de yok tabii ondan haftada 2 kilo süt fazla bile geliyor..Bazen 2 haftada bir mayalıyorum..Kızım hazır süt içiyor tabii onun da etkisi var...Onu da eklersek maksimum 3-4 kg tüketiyoruz..
Hadi gözün aydınSelam kızlar...
Yarın eşim geleceği için çok uğrayamam beni affedin..Arada fırsat bulursam gelirim...
bu sabah aynı lavaşlı peynir
öğlen
ankara tava
sebze çorba aşure
çayla 2 bim gofreti
akşam yoğurtlu makarna var evde..Onu yiyeceğim bende..uzun zamandır yemedim...
İs yaparken aklımda değildi iyice gitti aksam evdekilere yemek hazırlarken yedim 2-3 kaşık yemek yoğurt turp doydum cay iciyorum şuanMaşallah canım sıvıyla iyi duruyorsun hemde birsürü iş yapıyorsun
Canım öğlenleri sağlam yiyorsun kilo durumu nasıl gidiyor
Maşallah canım hiç kaçamaksız güzel bir menü olmuş sporda yapmışsın daha ne olsunSelamlar...
Bugünkü menüm:
Sabah iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.
Saat 9 gibi bir avuç beyaz leblebi yedim.
Öğlen salata yapıp içine haşlanmış nohut koydum büyük bir kase salata yedim.
Saat 15.30 gibi sade Türk kahvesi içtim.
Akşam bir kase tarhana çorbası, iki tane lahana sarması ve salata yedim.
2 litre su içtim.
Leslie 3 mil yaptım.
kilolar yavaş yavaş gidiyor canım.Canım öğlenleri sağlam yiyorsun kilo durumu nasıl gidiyor
süt içsen diyecektim ben deBen çok acıktım kızlar ya ne yapsam acaba halbuki acıkmamak için kocaman fincan sütlü kahve de içtim
Yoğurt yesen içine belki bı salatalık dograrsin.Ben çok acıktım kızlar ya ne yapsam acaba halbuki acıkmamak için kocaman fincan sütlü kahve de içtim
sen guzel guzel vakit gecir canim esinleSelam kızlar...
Yarın eşim geleceği için çok uğrayamam beni affedin..Arada fırsat bulursam gelirim...
bu sabah aynı lavaşlı peynir
öğlen
ankara tava
sebze çorba aşure
çayla 2 bim gofreti
akşam yoğurtlu makarna var evde..Onu yiyeceğim bende..uzun zamandır yemedim...
Aferinnn benimm kizimaaaaTüm günü yazayım
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir
6 tane çeri domates
Yarım salatalık
2 tane sosis
Ekmeğin köşesi 2 dilim sayılabilir
1 incecik dilim kaşar
Ara
Kocaman fincan yarısı sütlü nescafe
Yarım yeşil elma
Öğle
Lavaş dürüm döner
250 cc ayran
Yarım simit
Akşam
2 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Yarım dilim kaşar
2 dilim ince salam
Kocaman fincan yarısı sütlü nescafe
5 tane çilek
Günaydın canımGunaudin kizlar herkese
günaydın kuzum .Gunaudin kizlar herkese
afiyet olsun .Bnde menumu yazayim kizlar ne ara kalin yaziya gectim ben yaa
4 gundu menum ayni cnku diuetisyen menusu duzen olusturmak adina ektra bisey yemiyorum
sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim kizarmis ekmek 5 zeytin
oglen
3 kasik domayesli biber 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ondan once
yarim paket etiform bir bardak ayran
ikindi
10 badem beyazcay
aksam
esimle cok hafif yagsiz sade doner yedik 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
aksam
yarim bardak sut bir isirik cikolata
yazmıştı 23 nisan diye . senin ne zamandı doğumun . gel . sık gelmiyorsun artık .Yoğurt yesen içine belki bı salatalık dograrsin.
Doğum ne zaman bu arada.
Sezeryanla mi olacak
Sağsalim gelsinler inşallah
Canım birazdan doktora gidecem nst ye falan bağlayacak en son gittiğimde 20-23 Nisan arası demişti ama bugün daha çok netleşir herhalde bende seni merak ediyordum sen nasılsın nasıl gidiyor senin normal mi sezeryan mı olacakYoğurt yesen içine belki bı salatalık dograrsin.
Doğum ne zaman bu arada.
Sezeryanla mi olacak
Sağsalim gelsinler inşallah
yoğurt bitmek üzere . süt de akşamları rahat 1 lt tükeniyor . ben çocuklar 1 er bardak içsek bitiyor 1 lt her gün . o yüzden baktım da dün akşam . baya baya 10 lt yeterli bize.Bizde biberler 16 tl 19 tl tabii pazarı bilemiyorum..Ayy ne fena yaa..menemen bile yapamaz olduk
Çok güzel olmuş buz meyvelerin canım..iyi fikir..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın çocuklarımızın benim kız üniversite sizinkiler lise..inşallah gönüllerine göre olur ...
Amanın maşallah ..10 kg nasıl tüketilir..benim kız yoğurt yemez zaten eşim de yok tabii ondan haftada 2 kilo süt fazla bile geliyor..Bazen 2 haftada bir mayalıyorum..Kızım hazır süt içiyor tabii onun da etkisi var...Onu da eklersek maksimum 3-4 kg tüketiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?