Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben şok . maşallah . senin bünye de benim gibi . hızlı veriyorsun .

Çok iyisin yaa süpersin

Canimm harikasinnn sana bunu yenecegimizi soylemistim biz daha gcliyiz

Evet inşallah adacım.
Tam yendim sayılmaz ama her yenilgiden sonra pes etmemem bile çok büyük gelişme benim için.
A aaadddaaa hayal_hatun harikasınız
hep birlikte başaracağız.

ben kendimi bozacak olsam geliyorum burada moral buluyorum. içimi döküyorum, iyi geliyor. yazdıklarınızla motive oluyorum.

ahahha doğru söylüyorsun evet şimdi bakınca çok gibi geldi banada hayır bir iki hareket evde belki o da ...
tamam bu akşam öyle yapacağım

şuan kendimi aranızda çok kötü hissettim yanlış anlamayın harikasınız sizin adınıza aşırı mutlu oluyorum oku kendime çevirdiğimde ne kadar da başarısızsın diyorum 10 kilo ya yakın fazlalığım var geçen seneye nazaran ve aşırı mutsuz oldum şuan

Ay canım yaa hiç kıyamadım sen böyle deyince. Bakma buraya yazmıyorum ama başarısızlıklarımı en çok sen biliyorsun.
Sabah
2 adet form biskuvi
Çay
Çay

Türk kahvesi

Öğlen
Çorba
2 dilim ekmek
Havuç salatası 1 kase
canım kahvaltını sağlam tut ki açlık atakları gelmesin

canım odanız nasıl büyüklükte bilmiyorum ama arkadaş özel tasarım ranza yaptırmış çok beğendim merdivenleri yandan çıkılıyor her merdiven derin çekmece olmuş şifonyer gibi kullanılabilir alt ranzanın arka tarafı kitaplık gibi 2 rafı var onlar pelüş oyuncakları koymuştu üst ranza dipten başladığı için daha geride eğer eşinin dediği gibi düşmüş bile olsa alt ranzaya düşer ama düşme tehlikesi yok çünkü kenarında tahtada var ilerde öyle birşey düşünebilirim erkeklerime Ha bide 2 renkli kırmızı lacivert yaptırmışlar üst katın baş kısmında denizci dümeni falan var çok hoş duruyordu
Bizimkiler şimdi birlikte arabalı yatakta yatıyorlar kızada abilerden kalma park yatağı kuracağım ileri doğru abiler arabalı yatağı dağıtır kızda park yatağı hallederse yeni fikirler düşüneceğim
Benim canım çok istiyor diye şampiyon kokoreçin donmuşundan almış eşim ben yemem dedim sonra benim telden doktora resmini attı eşim doktorda gülmüş yiyebilirsin demiş öylelikle yedim nasıl iyi geldi anlatamam ayların özlemi bitti
Maşallah canım zaten sen çok kilolu olmadığın için ayda 600 g senin için çok çok iyi ama sağlık için spor yap tabiki

Evet inşallah adacım.
Tam yendim sayılmaz ama her yenilgiden sonra pes etmemem bile çok büyük gelişme benim için.
tabiki birden gecmiyor cnim ama azaliyor ve bitecek insallah
A aaadddaaa hayal_hatun harikasınız
hep birlikte başaracağız.

ben kendimi bozacak olsam geliyorum burada moral buluyorum. içimi döküyorum, iyi geliyor. yazdıklarınızla motive oluyorum.
canim sende harikasin gayet guzel kilo vermissin tebrik ederim
Canimm 10 kilo ne ki 3 ayina bakar inanki 3 ay koskoca bir omur icin bir hic o nedenle sakin uzulme millet 30 40 kilo veriyor kizzzz

Yaa kizlar inanmiyorum bana gunlerdir buradan bildirim gelmiyorr bir suru yazi.olusmussss hic okuyamadim ya
bende bu kız buralara niye gelmiyor diyordum
Maşallah öğlenleri o kadar sağlam yemene rağmen çok iyi veriyorsun metabolizma hızlı kaça kadar gitmeyi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…