ben de okuyamıyorum. etiketlendiğim mesaj varsa onlara bakıp, son sayfadan devam ediyorumYaa kizlar inanmiyorum bana gunlerdir buradan bildirim gelmiyorr bir suru yazi.olusmussss hic okuyamadim ya
benim de ya beğenildiğimden devam ediyor. ya da alıntımdan . bildirim öyle alıyorum sadece.ben de okuyamıyorum. etiketlendiğim mesaj varsa onlara bakıp, son sayfadan devam ediyorum
hazır fırsatım varken kilo bildirimi yapayım.
rumuz: izole
burada başlangıç: 56,7 kg 22.03.2019
geçen hafta: 55,5 kg
bu hafta: 54,1 kg
fark: % 2,5 - 1,4 kg
diyet: sağlıklı beslenme, düşük karbonhidrat
spor: yürüyüş
Çok iyisin yaa süpersinhazır fırsatım varken kilo bildirimi yapayım.
Canimm harikasinnn sana bunu yenecegimizi soylemistim biz daha gcliyizGünaydın herkese,
Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5
Geçen hafta - 56.7
Bu hafta- 56.1
Fark: -600 gram
Yüzde 1,05
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Bu hafta hiç yeme atağı yaşamadım şükür.
Kaçamak 1 defa o da iki paket form bisküviyi gece yemek şeklinde gelişti:))
Yemeye aynen devam edip sporu artırmam lazım diye düşünüyorum.
Evet inşallah adacım.Canimm harikasinnn sana bunu yenecegimizi soylemistim biz daha gcliyiz
daha ne olsun . çok iyi gidiyorsun .Evet inşallah adacım.
Tam yendim sayılmaz ama her yenilgiden sonra pes etmemem bile çok büyük gelişme benim için.
sağol canım
ben şok . maşallah . senin bünye de benim gibi . hızlı veriyorsun .
A aaadddaaaEvet inşallah adacım.
Tam yendim sayılmaz ama her yenilgiden sonra pes etmemem bile çok büyük gelişme benim için.
Tutmaç çorbası 1 kase
Barbunya 4 kaşık
1 küçük haşlanmış patates püre halinde
1 kase yoğurt
1 çay
1 küçük kase kuru dut ve kabak çekirdeği
bak bunlar senin akşam menun .
tutmaç çorbası ve 1 kase yoğurt yemeliydin .
haşalanmış patates ve 4 kaşık barbunya fazlalık .
duz kurusu ve kabak çekirdeği de öyle.
bunlar senin ilerlemeni engeller .
çorba ve 1 kase yoğurt yediğinde doyabilirsin .
çorba tok tutan bi çorba çünkü.
yemekten sonra sütlü kahve yaparsın . üzerine çay , ya da su . geç saatte acıkırsan 2 kaşık yoğurt yersin . bastırır
yat uyu .
diyetlik değil gerçekten .
bilmiyorum . aslında önceden akşamları belki daha çok yiyordun azalttın gerçekten .
bunu da kilo verip vermediğine göre anlarsın ama fazla akşam yemeklerin. ne zaman yakacaksın bu yediklerini. spor mu yapıyorsun ki akşam yemekten sonra.
hazır fırsatım varken kilo bildirimi yapayım.
Ay canım yaa hiç kıyamadım sen böyle deyince. Bakma buraya yazmıyorum ama başarısızlıklarımı en çok sen biliyorsun.şuan kendimi aranızda çok kötü hissettim yanlış anlamayın harikasınız sizin adınıza aşırı mutlu oluyorum oku kendime çevirdiğimde ne kadar da başarısızsın diyorum 10 kilo ya yakın fazlalığım var geçen seneye nazaran ve aşırı mutsuz oldum şuan
canım kahvaltını sağlam tut ki açlık atakları gelmesinSabah
2 adet form biskuvi
Çay
Çay
Türk kahvesi
Öğlen
Çorba
2 dilim ekmek
Havuç salatası 1 kase
canım odanız nasıl büyüklükte bilmiyorum ama arkadaş özel tasarım ranza yaptırmış çok beğendim merdivenleri yandan çıkılıyor her merdiven derin çekmece olmuş şifonyer gibi kullanılabilir alt ranzanın arka tarafı kitaplık gibi 2 rafı var onlar pelüş oyuncakları koymuştu üst ranza dipten başladığı için daha geride eğer eşinin dediği gibi düşmüş bile olsa alt ranzaya düşer ama düşme tehlikesi yok çünkü kenarında tahtada var ilerde öyle birşey düşünebilirim erkeklerimebizim de eski dolabımız . aslında eski değil de . işte yetersiz .
eşim buraya büyük gömme dolap yaptıralım dedi.
bekliyoruz . maddi olarak biraz daha beklemek lazım . onların odasına bi çeki düzen lazımm. yapılacak şeyler var bizim de .
kıza yatak alamadık . beklemede . 2 li koltuğu ters çevirip duvara dayadık gömme yatak oldu. onda yatıyor .
kocama aldıramadım şu yatağı . 3 yıldır diye diye . ister ranza gibi ister diğer türlü. çok hoş . iki kardeş bile altlı üstlü yatıyor çoğu ailede . ama bizim çocuklar düşermiş öyle. çok deli yatıyorlarmış . arada kalkıyor çocuklar , uykusunda. ama uzun zamandır o da olmuyor . ölçüleri 90*200 . tek kişilik yatak ölçüsü.
Eki Görüntüle 2254619
Benim canım çok istiyor diye şampiyon kokoreçin donmuşundan almış eşim ben yemem dedim sonra benim telden doktora resmini attı eşim doktorda gülmüş yiyebilirsin demiş öylelikle yedim nasıl iyi geldi anlatamam ayların özlemi bittiyemekte turşu . ben yemeğime ya da çorbama doğruyorum vallahi. çok da severim .
kokoreç hikayen güzelmiş . ben tadına baktım bi kez . 15 yaşında . direk tükürdüm . bağırsak diye işte. yoksa et olsa , ya da tavuk deseler yerdim muhtemelen.
Maşallah canım zaten sen çok kilolu olmadığın için ayda 600 g senin için çok çok iyi ama sağlık için spor yap tabikiGünaydın herkese,
Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5
Geçen hafta - 56.7
Bu hafta- 56.1
Fark: -600 gram
Yüzde 1,05
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Bu hafta hiç yeme atağı yaşamadım şükür.
Kaçamak 1 defa o da iki paket form bisküviyi gece yemek şeklinde gelişti:))
Yemeye aynen devam edip sporu artırmam lazım diye düşünüyorum.
tabiki birden gecmiyor cnim ama azaliyor ve bitecek insallahEvet inşallah adacım.
canim sende harikasin gayet guzel kilo vermissin tebrik ederimA aaadddaaahayal_hatun harikasınız
hep birlikte başaracağız.
ben kendimi bozacak olsam geliyorum burada moral buluyorum. içimi döküyorum, iyi geliyor. yazdıklarınızla motive oluyorum.
Canimm 10 kilo ne ki 3 ayina bakar inanki 3 ay koskoca bir omur icin bir hic o nedenle sakin uzulme millet 30 40 kilo veriyor kizzzzşuan kendimi aranızda çok kötü hissettim yanlış anlamayın harikasınız sizin adınıza aşırı mutlu oluyorum oku kendime çevirdiğimde ne kadar da başarısızsın diyorum 10 kilo ya yakın fazlalığım var geçen seneye nazaran ve aşırı mutsuz oldum şuan
bende bu kız buralara niye gelmiyor diyordumYaa kizlar inanmiyorum bana gunlerdir buradan bildirim gelmiyorr bir suru yazi.olusmussss hic okuyamadim ya
Maşallah öğlenleri o kadar sağlam yemene rağmen çok iyi veriyorsun metabolizma hızlı kaça kadar gitmeyi düşünüyorsunhazır fırsatım varken kilo bildirimi yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?