banada öğret şu yeterlilik işini ya ben hep yiyom hiç yetmiyorsağol canımmotive olup karar verdim mi kilo veriyorum.
her gün yeterli protein, yağ, vitamin, mineral almaya çok dikkat ediyorum.
Merak etme beterin beteri var bak benimde en az 30 kilo fazlam var elbet bizde vereceğiz canım burası motive olmamız için varşuan kendimi aranızda çok kötü hissettim yanlış anlamayın harikasınız sizin adınıza aşırı mutlu oluyorum oku kendime çevirdiğimde ne kadar da başarısızsın diyorum 10 kilo ya yakın fazlalığım var geçen seneye nazaran ve aşırı mutsuz oldum şuan
ya öğlen ya akşam ikisinden birini mutlaka sıkı yiyorum canım. bazen ikisini de sıkı yiyorum. ama ne besin aldığıma dikkat ediyorum.Maşallah öğlenleri o kadar sağlam yemene rağmen çok iyi veriyorsun metabolizma hızlı kaça kadar gitmeyi düşünüyorsun
canım yeterli protein ve yağ alıyorum. karbonhidratı az alıyorum. bu sırada kalori takibi de yaparak ihtiyacımdan aşırı çok yada aşırı az kalori almamaya dikkat ediyorum.banada öğret şu yeterlilik işini ya ben hep yiyom hiç yetmiyor
Sen ne iş yapıyordun canım?özellikle iş yoğunluğu ve kafa yorgunluğu dönemlerinde hiç gelemedim canım. şimdi akşamdan akşama da olsa gelmeye çalışıyorum.
özeldeyim canım. ofiste çalışıyorum.Sen ne iş yapıyordun canım?
günlük kaç kalori almalıymışsın . ben de sabah 8 , akşam 5 . masa başı . hep oturarak . totomun üstünde geçiyor gün .özeldeyim canım. ofiste çalışıyorum.
Ya ben hiç inanmıyorum onlara. Bir porsiyon dediğin şeye bir kaşık fazla da koyarsın eksik de. Ayrıca diyelim ki bir porsiyon sütlaç. Ben ne kadar şeker koydum nerden biliyorben de bi şeyin kalorisine bakarken diyetkolikten bakıyorum . kaç kalori diye.
bazı şeyler inanılmaz az kalorili . bunu öğreniyorum . yani yemekten kaçındığımız şeylerin bazılarında az kalori oluyor . hayret ediyorum .
ama cep telefonu için uygulamasının olduğunu bilmiyordum
Evet cnim ortalama bir rakam o kaloriler bnceYa ben hiç inanmıyorum onlara. Bir porsiyon dediğin şeye bir kaşık fazla da koyarsın eksik de. Ayrıca diyelim ki bir porsiyon sütlaç. Ben ne kadar şeker koydum nerden biliyorbelki çok şekerli yiyorum ve benim normal şekerli anlayışım o. Koyduğum yağı bilmiyor yemeğe kaloriyi nerden bilecek.
benim telefonumda da FatSecret diye bir program var ama pek kullandığım söylenemez doğumdan sonra bakarım oraya sadece şuan haftalık kilomu kaydediyorum ilerde kaç haftalıkken kaç kiloymuşum unutmamak içinya öğlen ya akşam ikisinden birini mutlaka sıkı yiyorum canım. bazen ikisini de sıkı yiyorum. ama ne besin aldığıma dikkat ediyorum.
boyum 1,60. 51-52 kilodan sonrası fazla oluyor. herkesin tipine göre değişir tabii.
canım yeterli protein ve yağ alıyorum. karbonhidratı az alıyorum. bu sırada kalori takibi de yaparak ihtiyacımdan aşırı çok yada aşırı az kalori almamaya dikkat ediyorum.
cep telefonuna bir beslenme takip uygulaması indirip ordan takip edebilirsin. boy, kilo, yaş, hareket miktarı yazdığın zaman sana ihtiyacın olan miktarları gösterir. yediklerini içtiklerini yazdıkça bu mikrarlara ne kadar ulaştığını gösterir. ben diyetkolik programını kullanıyorum.
canım tabiki kesin değil ama ortalama olarak hesaplıyor benim evde tezgah üstü tartımda var diyet yaparken tartıp gramına göre hesaplatıyordum peynir et ekmek gibi şeylerde kesin sonuç olmuş oluyorduYa ben hiç inanmıyorum onlara. Bir porsiyon dediğin şeye bir kaşık fazla da koyarsın eksik de. Ayrıca diyelim ki bir porsiyon sütlaç. Ben ne kadar şeker koydum nerden biliyorbelki çok şekerli yiyorum ve benim normal şekerli anlayışım o. Koyduğum yağı bilmiyor yemeğe kaloriyi nerden bilecek.
Ozel bisey mi yasadin kuzumSabah
2 adet form biskuvi
Çay
Çay
Türk kahvesi
Öğlen
Çorba
2 dilim ekmek
Havuç salatası 1 kase
Çay
Akşam
Çorba
Yoğurt yarim kase
Çay icicem
Aç değilim şuan sisim hatta moral bozukluğundan
benim günlük kalori ihtiyacım 1570 kcal canım.günlük kaç kalori almalıymışsın . ben de sabah 8 , akşam 5 . masa başı . hep oturarak . totomun üstünde geçiyor gün .
1570 sanki fazla degil mi kuzumbenim günlük kalori ihtiyacım 1570 kcal canım.
seninki kaç çıkıyor?
kilo başına ortalama 30 kalori alınması gerekiyor canım.1570 sanki fazla degil mi kuzum
Hesaplamayi bliorum kuzum ama sanki zayiflamak icin genelde 1200 kalorilik diyet veriyorlar diye bliorumkilo başına ortalama 30 kalori alınması gerekiyor canım.
kadınların kalori ihtiyacı genelde 1500-2000 arası, erkeklerinki 2000-2500 arası.
boy, kilo, yaş ve hareket seviyesine göre hesaplanıyor. ben oturarak çalıştığım için en düşük hareket seviyesiyle hesaplıyorum.
sitemizde bu linkten hesaplayabilirsiniz:
günlük kalori ihtiyacı hesaplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?