aslında bir porsiyon diye bakmıyorum. deyetkolikte gram ,kaşık,kepce gibi secenekler var. onları seçıyorum. 3 coba kaşığı gibi.Ya ben hiç inanmıyorum onlara. Bir porsiyon dediğin şeye bir kaşık fazla da koyarsın eksik de. Ayrıca diyelim ki bir porsiyon sütlaç. Ben ne kadar şeker koydum nerden biliyorbelki çok şekerli yiyorum ve benim normal şekerli anlayışım o. Koyduğum yağı bilmiyor yemeğe kaloriyi nerden bilecek.
biz de kahvalti yaptikGünaydın kahvaltimi yazıp cikayim çok isim var evdekilere kahvaltı, makinaya formaları atıp rutin islerimi yapayım
Bugun klasik kahvaltı: istemedi cnm
1 kase ıspanak çorba,1 kase kuru Fas.yem., 1 kase buğdaylı yeşil salata3 tam ceviz cay,cay,cay
bence de 1200 yeterli.Hesaplamayi bliorum kuzum ama sanki zayiflamak icin genelde 1200 kalorilik diyet veriyorlar diye bliorum
kuzum ben moralini bozdum sanırım.Sabah
2 adet form biskuvi
Çay
Çay
Türk kahvesi
Öğlen
Çorba
2 dilim ekmek
Havuç salatası 1 kase
Çay
Akşam
Çorba
Yoğurt yarim kase
Çay icicem
Aç değilim şuan sisim hatta moral bozukluğundan
ohhh afeyet olsun ne guzel menuBugünkü menüm:
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet (içine bir kaşık buğday ruşeymi ve az süt ve çok az kaşar rendeleyerek yaptım)
1 minik kivi
1 dilim (halka) ananas
Öğlen
1 kase mercimek çorbası (içine 2 silme yemek kaşığı chia tohumu koydum)
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi (yoğurtla karıştırıp yemeyi çok seviyorum )
1 minik kivi
Ara
Neskafe
İnce bir dilim meyveli pasta
Akşam
1 porsiyon söndürme kebabı
(Közlenmiş patlıcan üzerinde et)
Salata
Birkaç lokma patates kızartması
Canım bizim sadece süt olarak bile 10 l süt gidiyor yanımdada 3 kglık yogurt kovası bitiyor bende eşime söyledim artık 5lik bidonla süt getir dedim senin gibi haftada 2 getirsin ama çocuklar kutu süte alıştı umarım taze sütüde içerler bu hafta deneme yapacağızbiz de kahvalti yaptik
ekmek kizarttim. teregi sürdum. rafadan yumurta . peynir.
cocuklardan tereyagli ekmek kaldi . ondan 1 dilim yedim. yarim yumurta.
2 tatli kasigi tahin pekmez.
1 tatli kasigi visne receli.
ceyrek lortakal.
3 cilek.
400 ml yagli sute kahve yaptim .iciyorum
aksam sut getirdi esim. biraz yogurt yaptim. birazini iciyiruz.
10 lt duzenli bitiyor 1 haftada . yogurt sut olarak .
Hımm tamam canım.ohhh afeyet olsun ne guzel menu
cok begendim. benlik.
chia yi 1 yemek kasik kullandan fazla fazla bile
nirmalde 1 tatli kasigi yeter bile
Ozel bisey mi yasadin kuzum
kuzum ben moralini bozdum sanırım.
yazıverdim . yememen gerek . aksam ozellikle diye.
harcamak çok zor aksam . ondan yazmıştım.
insan kendisi farketmiyor bazen diye.
Afiyet olsun cnm bende çocuklara ozel tabak hazırladım, patates kızartma,salatalik,hindi füme,peynir zeytin ekmek sut verdim büyük yedi küçük yarısını yedibiz de kahvalti yaptik
ekmek kizarttim. teregi sürdum. rafadan yumurta . peynir.
cocuklardan tereyagli ekmek kaldi . ondan 1 dilim yedim. yarim yumurta.
2 tatli kasigi tahin pekmez.
1 tatli kasigi visne receli.
ceyrek lortakal.
3 cilek.
400 ml yagli sute kahve yaptim .iciyorum
aksam sut getirdi esim. biraz yogurt yaptim. birazini iciyiruz.
10 lt duzenli bitiyor 1 haftada . yogurt sut olarak .
Bizde bahçede piknik yaptık çocuklarla ufak çaplı sütlü kahve ceviz yediler ben sade kahvedun taze fasulye yaptim. dolaptan cikardim.
barbunya cikardim. bugun pisiririm.
mercimek corba yaparim. biraz makarna.
yeter bugune insallah.
yarin kahvaltiya giturcekmis eşim. bir müsterisinin yerine .bakalim nasil.
yarin piknige gitmeyi de planliyorum. nasip.
Canım ben de turşuyu çok severim de yemek içinde sevmiyorum..Sadece kısırın içine ve salataya yakıştırırım...yemekte turşu . ben yemeğime ya da çorbama doğruyorum vallahi. çok da severim .
kokoreç hikayen güzelmiş . ben tadına baktım bi kez . 15 yaşında . direk tükürdüm . bağırsak diye işte. yoksa et olsa , ya da tavuk deseler yerdim muhtemelen.
Admine şikayet mi yazsak acep bu konuda..Yaa kizlar inanmiyorum bana gunlerdir buradan bildirim gelmiyorr bir suru yazi.olusmussss hic okuyamadim ya
Ahh canım yemene çok sevindim..Ben söyleyince canın çekti ve yiyemedin diye çok üzülmüştüm..Afiyet olsunBenim canım çok istiyor diye şampiyon kokoreçin donmuşundan almış eşim ben yemem dedim sonra benim telden doktora resmini attı eşim doktorda gülmüş yiyebilirsin demiş öylelikle yedim nasıl iyi geldi anlatamam ayların özlemi bitti
Kızlar tebrik ederim hepinizi...
Canım sen söylediğin için değilki ben beş aydır kokoreç sayıklıyordum hatta sen yazmadan önceki gün eşime katı serbest olunca hastaneye kokoreç getir demiştim sen yedim deyince sadece özlemimi dillendirdim yemek güzeldi benide çok mutlu etti off bide şırdan part mumbar olsa ne güzel olurCanım ben de turşuyu çok severim de yemek içinde sevmiyorum..Sadece kısırın içine ve salataya yakıştırırım...
Bağırsak olduğunu bilsek de bizim mide alıyor
Admine şikayet mi yazsak acep bu konuda..
Ahh canım yemene çok sevindim..Ben söyleyince canın çekti ve yiyemedin diye çok üzülmüştüm..Afiyet olsun
Kızlar tebrik ederim hepinizi...hayal_hatun canım senin de ellerine sağlık..Ben annemi almaya gittim gelemedim zaten sadece kilo başlangıç bildirecektim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?