Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum olablir cnim yazalim admine
okuyucuu bazen cidden oyle gdiyor canim bir ileri 2 geri seklinde ruhsal.olarak cokuyoruz
Dun kurabiye yedim kizlar cok a cok lezzetliydi hicbiryerin kirabiyesini oraya degismem neysem dun oyle yaotigim icin bugu 10 km yurudim

Gözün aydın cnm annen mi geldi ne güzel bol bol sohbet muhabbet olmuştur annen nerde yaşıyor uzakmi
Kızına Allah zihin açıklığı versin tabiki kendini denesin omur boyu sınavla geçiyor hayat
Cnm adananın bütün lezzetleri güzel eşim diyor adanaya gidelim tam benlik yemekler var gidelim diyorum bende benimde damak zevkine uygun ama sürekli yersek kolestrol oluruz mazallah sizin orda mangal meydani yapılmıştı gecen senelerde haberde görmüştüm et seven memleket
Cnm afiyet olsun nasıl bir kurabiye tarifi varmı
Senin tarifi yaptım çok beğenildi artik yaparım farklı kuruyemislerle

Canim bu kurabiyeleri ven yapmadim uskudarda cok guzel bir kirabiyeci var bildiklerimzin disinda cok guzel kurabiyeler ama kurabiye tarifi istiosan ben sana 3 malezemeli cok lezzetli bir kurabiye tarfi vereblirim starbuck kurabiyesi de vermistim onu bliosun ama bu uc malzemeli olan cok basit

Kizlar menumu de yazayim
Sabah
2 dilim ekmek
1.tatli kasigi teretag
1.yumurta
2 dilim peynir
Ara kahve ve 2 tane kurabiye
Aksam
Balik salata
Son
2 parca bitter ve sade kahve

Bugünkü menüm:

Kahvaltı
2 kaşık menemen
1 kaşık havuç tarator
1 kaşık biber kavurması
3 zeytin
1 kk peynir
1 kapya biber kızartması
1 dilim tam buğday ekmeği
3 küçük hurma
1 avuç çiğ badem-fındık

Ara
Sütlü neskafe
2 tane muzlu top*

Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
2 kase yoğurt

Ara
Sade kahve

*Bir küçük muzu bir tatlı kaşığı bal ve bir su bardağı Hindistan cevizi ile karıştırıp ceviz büyüklüğünde 5 tane top yaptım.

Spor yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum tembellik var üzerimde...

Un kurabiyesimi ilk yaptiklarimdan tarifi farklı olan kurabiyeler istiyorum uç malzemeli olan un+pudrasekeri+tereyağ ile olan mi
Starbucks gibi fındık badem unlu kurabiyeler de güzel oluyor yaptiklarimda ekliyorum farklı aromalar hoş oluyor

İyi bari canım..Yemene özleminin bitmesine sevindim..Sırayla bebeem sırayla
Sağol canım..Evet iyi oldu özlem giderdik...Kocaelide yaşıyor canım..
Amin canım bakalım nasıl geçecek çok helecanlı çooookkk
sersum canimcim okumustum ama uazamamisim.annecigin gelmis ne guzel sanki baya oldu gelmeyeli iyi olmus size de
Sağol canım..Evet 4 ay kadar olmuştu gideli.. Özleşmişiz iyi oldu...

Akşam yemeğim

Fırında tavuk
karışık sebzeli domatesli pilav(bulgurum az kalmış pirinçle yarı yarıya yaptım güzel oldu)
cacık
salata

çayın yanında 2 adet kakaolu bisküvi

Canım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece

bir de kakaoya bulasaydin seviorsan cok guzel oluyor
yok cnim degil puding siviyag ve un ile yapiliyor yaoarken parmak basiyirsun pisirmeden ustume pistikten snr da o parmak batigin yere erimis cikolata koyuyorsun baska kurabiye tariflerim.de var malzeme.gerektiriyor ama biraz
Canım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
Ayy ozledim adanayi valla esim de ozluyor cnm yazin veya eylul gbi geliriz kebap yemege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…