Gözün aydın cnm annen mi geldi ne güzel bol bol sohbet muhabbet olmuştur annen nerde yaşıyor uzakmiSelam kızlar...
Dün gelemedim annem geldi..Onu karşılamaya gittim sonrası malum..
Pazar günü kızımın MSÜ sınavı var bugün evdeyiz yarına dinlenelim dedik..Askeriyeyi istemiyor ama deneme olsun sınava hazırlık olsun diye giriyor..O atmosferi yaşasın..Yarın 4 te de tiyatroya gideceğiz..1 ay önceden almıştım..
bu sabah
menemen
1 dilim çavdar..
peynir zeytin
domates salatalık
köz kapya biber
Türk kahvesi yanında 1 napoliten çikolata
Cnm adananın bütün lezzetleri güzel eşim diyor adanaya gidelim tam benlik yemekler var gidelim diyorum bende benimde damak zevkine uygun ama sürekli yersek kolestrol oluruz mazallah sizin orda mangal meydani yapılmıştı gecen senelerde haberde görmüştüm et seven memleketCanım sen söylediğin için değilki ben beş aydır kokoreç sayıklıyordum hatta sen yazmadan önceki gün eşime katı serbest olunca hastaneye kokoreç getir demiştim sen yedim deyince sadece özlemimi dillendirdim yemek güzeldi benide çok mutlu etti off bide şırdan part mumbar olsa ne güzel olur
Cnm afiyet olsun nasıl bir kurabiye tarifi varmı
Canim bu kurabiyeleri ven yapmadim uskudarda cok guzel bir kirabiyeci var bildiklerimzin disinda cok guzel kurabiyeler ama kurabiye tarifi istiosan ben sana 3 malezemeli cok lezzetli bir kurabiye tarfi vereblirim starbuck kurabiyesi de vermistim onu bliosun ama bu uc malzemeli olan cok basitGözün aydın cnm annen mi geldi ne güzel bol bol sohbet muhabbet olmuştur annen nerde yaşıyor uzakmi
Kızına Allah zihin açıklığı versin tabiki kendini denesin omur boyu sınavla geçiyor hayat
Cnm adananın bütün lezzetleri güzel eşim diyor adanaya gidelim tam benlik yemekler var gidelim diyorum bende benimde damak zevkine uygun ama sürekli yersek kolestrol oluruz mazallah sizin orda mangal meydani yapılmıştı gecen senelerde haberde görmüştüm et seven memleket
Senin tarifi yaptım çok beğenildi artik yaparım farklı kuruyemislerle
Un kurabiyesimi ilk yaptiklarimdan tarifi farklı olan kurabiyeler istiyorum uç malzemeli olan un+pudrasekeri+tereyağ ile olan miCanim bu kurabiyeleri ven yapmadim uskudarda cok guzel bir kirabiyeci var bildiklerimzin disinda cok guzel kurabiyeler ama kurabiye tarifi istiosan ben sana 3 malezemeli cok lezzetli bir kurabiye tarfi vereblirim starbuck kurabiyesi de vermistim onu bliosun ama bu uc malzemeli olan cok basit
İyi bari canım..Yemene özleminin bitmesine sevindim..Canım sen söylediğin için değilki ben beş aydır kokoreç sayıklıyordum hatta sen yazmadan önceki gün eşime katı serbest olunca hastaneye kokoreç getir demiştim sen yedim deyince sadece özlemimi dillendirdim yemek güzeldi benide çok mutlu etti off bide şırdan part mumbar olsa ne güzel olur
Sağol canım..Evet iyi oldu özlem giderdik...Kocaelide yaşıyor canım..Gözün aydın cnm annen mi geldi ne güzel bol bol sohbet muhabbet olmuştur annen nerde yaşıyor uzakmi
Kızına Allah zihin açıklığı versin tabiki kendini denesin omur boyu sınavla geçiyor hayat
Cnm adananın bütün lezzetleri güzel eşim diyor adanaya gidelim tam benlik yemekler var gidelim diyorum bende benimde damak zevkine uygun ama sürekli yersek kolestrol oluruz mazallah sizin orda mangal meydani yapılmıştı gecen senelerde haberde görmüştüm et seven memleket
Sağol canım..Evet 4 ay kadar olmuştu gideli.. Özleşmişiz iyi oldu...sersum canimcim okumustum ama uazamamisim.annecigin gelmis ne guzel sanki baya oldu gelmeyeli iyi olmus size de
Canım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadeceGözün aydın cnm annen mi geldi ne güzel bol bol sohbet muhabbet olmuştur annen nerde yaşıyor uzakmi
Ay evet yaa balkonda mangal yapıyor orda insanlarCanım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
bir de kakaoya bulasaydin seviorsan cok guzel oluyorBugünkü menüm:
Kahvaltı
2 kaşık menemen
1 kaşık havuç tarator
1 kaşık biber kavurması
3 zeytin
1 kk peynir
1 kapya biber kızartması
1 dilim tam buğday ekmeği
3 küçük hurma
1 avuç çiğ badem-fındık
Ara
Sütlü neskafe
2 tane muzlu top*
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
2 kase yoğurt
Ara
Sade kahve
*Bir küçük muzu bir tatlı kaşığı bal ve bir su bardağı Hindistan cevizi ile karıştırıp ceviz büyüklüğünde 5 tane top yaptım.
Spor yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum tembellik var üzerimde...
yok cnim degil puding siviyag ve un ile yapiliyor yaoarken parmak basiyirsun pisirmeden ustume pistikten snr da o parmak batigin yere erimis cikolata koyuyorsun baska kurabiye tariflerim.de var malzeme.gerektiriyor ama birazUn kurabiyesimi ilk yaptiklarimdan tarifi farklı olan kurabiyeler istiyorum uç malzemeli olan un+pudrasekeri+tereyağ ile olan mi
Starbucks gibi fındık badem unlu kurabiyeler de güzel oluyor yaptiklarimda ekliyorum farklı aromalar hoş oluyor
Ayy ozledim adanayi valla esim de ozluyor cnm yazin veya eylul gbi geliriz kebap yemegeCanım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
Kalanlara yarın öyle yaparımbir de kakaoya bulasaydin seviorsan cok guzel oluyor
Hee bizde yapıyoruz ama evinde yapamayanlar yolların orta refüjlerinde yapıyorlar o komik oluyorAy evet yaa balkonda mangal yapıyor orda insanlar
Hee bizde yapıyoruz ama evinde yapamayanlar yolların orta refüjlerinde yapıyorlar o komik oluyor
Anam bizim burda topa tutarlar yapsak heralde..Canım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
Sağol canımcım...
Canım annem şuan yolda 2 saati kaldı bende bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?