- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet canım aynen öyle iş çok.Canım uzun bir tatilden eve döndün, düzen kurana kadar yorulman normal. O valizler yıkanıp kalkıyor, ev temizliği, e sen giderken kıştı şimdi mevsimlikleri filan çıkar çok kalınları kaldır vs senin yorulman normal. Bir de zaten tadilat görmüş ev... allah kolaylık versin
senin uyumak istemen normal kuzum .Evet canım aynen öyle iş çok.
Beni yoran mutfak oldu.
Eşim tüm dolap içlerini çocuk odasına taşımıs, 3 haftadır çocuk odasında tüm mutfak. Bende dolapların içini dışını silip, tabak çanak taşıyıp yıkayıp yerlestiriyorum. O yordu beni.
Şükrü azaldı isim mutfakta.
vay arkadaşıma bakSabah tek yumurtalı menemen yedim. 1.5 dilim ekmekle.
Öncesinde bir bardak limonlu su.
Şimdi de türk kahvesi içiyorum. Bir günkururu ile.
Teşekkür ederim canım
senin için de güzel bir başlangıç olmuş, devamını dilerim.
Yalnız yaşa takıldım
Yap canım zahmet olmazsaListe sirasi kimde oldugunu bilmiyoruz eger sirasini bilen yoksa ben yaparim canlarim
Teşekkür ederim.canim. bilmiyordum.Safransari İskender palanın bir kitabı daha çıktı “kalp” isminde. Görünce aklıma hemen sen geldin, döndüğünde yazayım diyordum yeni hatırladım.
Liste bitti başa döndü, sersumla mı başlıyordu ne?Liste sirasi kimde oldugunu bilmiyoruz eger sirasini bilen yoksa ben yaparim canlarim
Hatirlamiorum cnm ama ben yapiveririm simdiListe bitti başa döndü, sersumla mı başlıyordu ne?
İlk sayfada liste sıralaması yazıyor ona göre geçen hafta liste bende bitiyor.Hatirlamiorum cnm ama ben yapiveririm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?