Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım öğlen yemeğin az olmamış mı?
Öğlen daha güçlü yiyebilirsin bence

Canım ise daldım öğle yemeğine geç kaldım. 3 te eşim arayıp 1 saat sonra geliyorum deyince akşamı erken yiyeceğimiz için, eş geçer gibi oldum ogleni.
@demirleke baklayı pişiremeyeceğim.. çok halsizleştim, başım da ağrıyor. Eşim gelse de çocukları doyursa diye dört gözle bekliyorum.
Oruç halsizlestirdi sanırım.
Allah kabul.etsin.

Anladım canım.
Aslında sonradan aklıma geldi belki kahvaltıyı da geç yapmış olabilir dedim kendi kendime.
Ben gündüz hafif yersem bu defa akşam fazla kaçırıyorum ondan söyledim. Tabii herkes ben değil, hem gündüz hem akşam hafif yiyenler de var:))
Sağol canım, amin.

Bende öyle canım. Bir öğün hafif olduğunda diğer öğün açığı kapatacağım kesin. İnşallah midem de küçülür.

Menüm:

Sahur
2 yumurtadan kıymalı yumurta
2 üçgen peynir
8 küçük zeytin
1,5 dilim tbe
Domates salatalık

İftar
1 tabak kuru fasulye
Çeyrek lahmacun
2-3 lokma tavuk
Az salata
Az yoğurt

Biraz sonra sade kahve ile hurma yemeyi düşünüyorum. Biraz şekere biraz ayılmaya ihtiyacım var gibi:)

Afiyet olsun.
Yarın da niyetli misin ?

Günaydınlar...

Rumuz: hayal hatun

15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5
29.03.2019- 56.7

Geçen hafta - 56.1
Bu hafta- 55.2
Fark: -900 gram
Yüzde 1,60
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2

masallah cnm cok iyi
Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar;

Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62
İlk Hedef: 60
Geçen Hafta: 63.3 kg
Bu Hafta: 62.8 kg
Fark : -500 gr
Yüzde: % 0.789
Bravo sana da cnm gauet iyi

maşallah arkadaşıma. Allah kabul etsin inşallah.

ya çok iyi gidiyor hayalcim . maşallah . gerçekten istediğin kiloya hemencecik ulaştın .
şimdi artık sağlıklı sağlıklı beslenmeye devam .
chessse cake ne kız . boş ver o gavur işini . ( işime gelmeyince gavur işi oldu )
gel sen sütlü bi tatlı ye onun yerine. kendin yap hatta. varsa sahlep onu yap süte. pratikten hem .

Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar;

Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62
İlk Hedef: 60
Geçen Hafta: 63.3 kg
Bu Hafta: 62.8 kg
Fark : -500 gr
Yüzde: % 0.789
oy oy . ne de güzel vermiş . aferin kız sana . maşallah

26.5 yaş ne kız . ayy keşke o yaşta olaydım da 75 kilo olaydım . nolcaktı.

Hemencecik değil aslında, 2 ayda 2 kilo verebildim ama demek ki o ataklar olmasa hemencecik ulaşacakmışım hedefe ve kendime eziyet etmeyecekmişim.

Aynen o gavur icadını geçelim:)) sanki cheesecake ile mi büyüdük? Büyütüldüğümüz tatlılar da pek masum değil ya neyse
Şu anda canım pek çekmiyor zaten. Yani hiçbir şeyi aşırı çekmiyor canım. Çektiği zaman bir şekilde çaresine bakacağız, duygusal açlıkla mücadele etmeyi öğreneceğiz. Hayat hep bir mücadele değil mi ki zaten... öğrenmek lazım.

Gunaydin kizlar herkese bugun cuma cok guzel.bir gun tart sonuclsrini iyidir insallah ben sabit gibiyim 100 gram oynamis
Sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
3 kasik lor
5 zeytin
Domates salatalik
Canım yağ oranın azalmıştır diyetine uygun gittiysen mutlaka.
Maşallah kızlar tebrik ediyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…