- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Günaydın cnm hayırlı cumalar afiyet olsunGunaydin kizlar herkese bugun cuma cok guzel.bir gun tart sonuclsrini iyidir insallah ben sabit gibiyim 100 gram oynamis
Sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
3 kasik lor
5 zeytin
Domates salatalik
Bravo cnm supersin masallahGünaydınlar...
Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5
29.03.2019- 56.7
Geçen hafta - 56.1
Bu hafta- 55.2
Fark: -900 gram
Yüzde 1,60
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Tebrikler cnm harikaGünaydın Hayırlı Cumalar Kızlar;
Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62
İlk Hedef: 60
Geçen Hafta: 63.3 kg
Bu Hafta: 62.8 kg
Fark : -500 gr
Yüzde: % 0.789
Hemencecik değil aslında, 2 ayda 2 kilo verebildimama demek ki o ataklar olmasa hemencecik ulaşacakmışım hedefe ve kendime eziyet etmeyecekmişim.
Aynen o gavur icadını geçelim:)) sanki cheesecake ile mi büyüdük? Büyütüldüğümüz tatlılar da pek masum değil ya neyse
Şu anda canım pek çekmiyor zaten. Yani hiçbir şeyi aşırı çekmiyor canım. Çektiği zaman bir şekilde çaresine bakacağız, duygusal açlıkla mücadele etmeyi öğreneceğiz. Hayat hep bir mücadele değil mi ki zaten... öğrenmek lazım.
bence şimdiden sen hafilemeye başladın . çünkü gerçekten şahane başladınRumuz Sarfansari
Kilo 66
İlk hedef 60
Dün sağlıklı beslenmeye başladığım için bugün tartilmadim. Haftaya tartilacagim inşallah.
Sen diyete sadiksin cnm cabuk vericeksin inş.Rumuz Sarfansari
Kilo 66
İlk hedef 60
Dün sağlıklı beslenmeye başladığım için bugün tartilmadim. Haftaya tartilacagim inşallah.
bence şimdiden sen hafilemeye başladın . çünkü gerçekten şahane başladın
maşallah
İnşallah kızlar çabuk veririm.Sen diyete sadiksin cnm cabuk vericeksin inş.
Bir ayda aldığın kiloyu bir ayda verirsin merak etme, o son kiloları vücudun daha benimsemedi zaten.İnşallah kızlar çabuk veririm.
Canım uzun bir tatilden eve döndün, düzen kurana kadar yorulman normal. O valizler yıkanıp kalkıyor, ev temizliği, e sen giderken kıştı şimdi mevsimlikleri filan çıkar çok kalınları kaldır vs senin yorulman normal. Bir de zaten tadilat görmüş ev... allah kolaylık versinAkşam 10 da uyumuştum. Sabah 9 buçukta o kadar çok zor uyandım mi. Kızım 8 de uyandı. Normalde.o uyanınca bende uyandırın, evde yalnız bırakmam ama gözlerimi açamadım. Kaç kez yanıma gelip gitti yazık
Mevsim geçişi bahar yorgunluğu sanırım.
Dun evde de yoruldun tabi mutfak için benim oglanda uyanır simdiAkşam 10 da uyumuştum. Sabah 9 buçukta o kadar çok zor uyandım mi. Kızım 8 de uyandı. Normalde.o uyanınca bende uyandırın, evde yalnız bırakmam ama gözlerimi açamadım. Kaç kez yanıma gelip gitti yazık
kuzum . devam . 78 leri gördün . 77 leri görmene de az kalmış . bi gayret kuzum . iyi gidiyorsun . maşallah sana da.Bas.tar: kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.5
Güncel Kilo : 78.4
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş
ben de aynıyım . kafam kazan gibi . uykuya doyamıyorum senin gibi. gözlerim de yüzüm de şiş . yatsam şuracıkta uyurum . hava da kapalı.Akşam 10 da uyumuştum. Sabah 9 buçukta o kadar çok zor uyandım mi. Kızım 8 de uyandı. Normalde.o uyanınca bende uyandırın, evde yalnız bırakmam ama gözlerimi açamadım. Kaç kez yanıma gelip gitti yazık
Sağol cnm p.tesi bir şoklama başlangıcı yapmam lazim sağlıklı sok yoğurt meyve sebze gibi bir hareket lazim bana yine tekrar donerim karatayakuzum . devam . 78 leri gördün . 77 leri görmene de az kalmış . bi gayret kuzum . iyi gidiyorsun . maşallah sana da.
yaparsın sen . ben inanıyorum . bu kadar yaptın gerisi de gelir inşallah .Sağol cnm p.tesi bir şoklama başlangıcı yapmam lazim sağlıklı sok yoğurt meyve sebze gibi bir hareket lazim bana yine tekrar donerim karataya
Var cnm tarcinli karanfilli meyveli naneli maydonozlu limonlu severek içerim oylede yapabilirim arastirayimyaparsın sen . ben inanıyorum . bu kadar yaptın gerisi de gelir inşallah .
çok aşırı hareket yapınca da acıkıyorsun . acıktıkça bu meyve aromalı sulardan iç . onu içince tok kalırsın . sanki 1 sürahi meye yemiş gibi oluyorsun inan ki.
tarçınlı su da olur . kabuk tarçın var mı
kolay gelsin canım.Çıkıyorum kızlar isler beni bekler
yap kuzum . bak o tarçınlı su bile insanı tok tutar .Var cnm tarcinli karanfilli meyveli naneli maydonozlu limonlu severek içerim oylede yapabilirim arastirayim
Desteğin için tskler cnm
evet cnm bir ara al.iatim ta 60.9 a galan cikmistim snra dustum iste 3 haftada ben beden olarak iyiyim.tek isyedgim saldirmamak bir duzen kurmak o kadarada cım 100 gr vermişsin ama tam kilon nedir . ben unuttum . 59 muydun . ideal kilon o muydu .
Canim 2 haftadir takildin tartiya ama normal.uzulme ben cok uzuluyorum takilinca cok mutsuz oluyorumBas.tar: kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.5
Güncel Kilo : 78.4
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?