Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar herkese bugun cuma cok guzel.bir gun tart sonuclsrini iyidir insallah ben sabit gibiyim 100 gram oynamis
Sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
3 kasik lor
5 zeytin
Domates salatalik
Günaydın cnm hayırlı cumalar afiyet olsun
Bravo cnm supersin masallah
Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar;

Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62
İlk Hedef: 60
Geçen Hafta: 63.3 kg
Bu Hafta: 62.8 kg
Fark : -500 gr
Yüzde: % 0.789
Tebrikler cnm harika

işte budur .
kuru kayısı , hurma , trabzon hurma kusuru, kuru üzüm . kan üzümü kurusu. gel sen bunlardan bulundur evinde işinde.

Akşam 10 da uyumuştum. Sabah 9 buçukta o kadar çok zor uyandım mi. Kızım 8 de uyandı. Normalde.o uyanınca bende uyandırın, evde yalnız bırakmam ama gözlerimi açamadım. Kaç kez yanıma gelip gitti yazık

Mevsim geçişi bahar yorgunluğu sanırım.

Canım uzun bir tatilden eve döndün, düzen kurana kadar yorulman normal. O valizler yıkanıp kalkıyor, ev temizliği, e sen giderken kıştı şimdi mevsimlikleri filan çıkar çok kalınları kaldır vs senin yorulman normal. Bir de zaten tadilat görmüş ev... allah kolaylık versin

Dun evde de yoruldun tabi mutfak için benim oglanda uyanır simdi

Bas.tar: kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.5
Güncel Kilo : 78.4
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş
kuzum . devam . 78 leri gördün . 77 leri görmene de az kalmış . bi gayret kuzum . iyi gidiyorsun . maşallah sana da.

ben de aynıyım . kafam kazan gibi . uykuya doyamıyorum senin gibi. gözlerim de yüzüm de şiş . yatsam şuracıkta uyurum . hava da kapalı.

kuzum . devam . 78 leri gördün . 77 leri görmene de az kalmış . bi gayret kuzum . iyi gidiyorsun . maşallah sana da.
Sağol cnm p.tesi bir şoklama başlangıcı yapmam lazim sağlıklı sok yoğurt meyve sebze gibi bir hareket lazim bana yine tekrar donerim karataya

Sağol cnm p.tesi bir şoklama başlangıcı yapmam lazim sağlıklı sok yoğurt meyve sebze gibi bir hareket lazim bana yine tekrar donerim karataya
yaparsın sen . ben inanıyorum . bu kadar yaptın gerisi de gelir inşallah .
çok aşırı hareket yapınca da acıkıyorsun . acıktıkça bu meyve aromalı sulardan iç . onu içince tok kalırsın . sanki 1 sürahi meye yemiş gibi oluyorsun inan ki.
tarçınlı su da olur . kabuk tarçın var mı

Var cnm tarcinli karanfilli meyveli naneli maydonozlu limonlu severek içerim oylede yapabilirim arastirayim
Desteğin için tskler cnm

ada cım 100 gr vermişsin ama tam kilon nedir . ben unuttum . 59 muydun . ideal kilon o muydu .
evet cnm bir ara al.iatim ta 60.9 a galan cikmistim snra dustum iste 3 haftada ben beden olarak iyiyim.tek isyedgim saldirmamak bir duzen kurmak o kadar
Bas.tar: kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.5
Güncel Kilo : 78.4
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş
Canim 2 haftadir takildin tartiya ama normal.uzulme ben cok uzuluyorum takilinca cok mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…